Missförstånd!

Okey nu är det så här!
Jag har gjort om min blogg lite grann och de är att jag nu lägger in noveller som är också dem jag skriver helt själva. ända hjälp jag kan be om ibland är namn och en gener.

Och jag har bett om kritik, men skrev inte fullt ut vad för kritik jag ville ha. För det första så skriver jag mina noveller som en hobby, en alldaglig sak som gör att tiden går mycket fortare framåt. För de andra så är jag inte ute efter ett pris för mina noveller jag skriver. Dett förekommer mycket fel då jag skriver mina noveller i Word Pad, alltså finns det inget som kan hjälpa mig att se vad för stavfel som förekommer då ingen röd text under ordet kommer fram. Jag får heller inte ladda hem Microdoft World för min bror så då mfår jag helt enkelt vänta tills de finns tid att skicka in min dator på ladning.
För det tredje så ber jag ju bara om en sak när de gäller kritiken. Man skall läsa novellen som en novell. Inte haka upp sig på stavfel (nu när ni vet hur det ligger till) utan jag ber man bara läsa novellen och skriver sen sin GODA kritik, den negativa hittar jag annars själv :)

Hoppas de räckte som förklaring, om inte kommenterar man ^^

Beställda biljetter!

Oh ja man har ju beställt biljetter till Stockholm där man skall vara med Simone mer än bara en helg :P
Jag åker upp på Tordags morgon med Ybussarna (de var ju billigare än ceris resor :s) så man kommer nog i en ganska lagom tid som halv ett.
Jag tror Simone skulle vara framme i en liknande tid. Tänka sig, snart skall man festa igen <3, gå på bio och bowla, köpa julklappar och köpa födelsedags present.

De är ju så synd att man åker då bror blir 17 år men jag jag lovat honom att köpa ett skärp då jag är där nere ;) Jag är ju en snäll syster <3

Äntligen hemma!

Måste säga att de finns ju inge skönare än att få vara hemma. Tror katterna har skanat mig för de kunde inte lämna mig ifred då jag väl kom hem. De skrek och skulle BÅDA upp i famnen. Fast de gick inte alls för sig så man lyfte upp dem en och en så de fick det sig en varsin kram och en puss <3

Hemma var de lugnt iaf. Fick veta då man satt i Härnösand att mamma och Philip var på Birsta City (familjens andra hem (a)) så jag tog bussen sen från stan för att möta upp dem där. Hungrig var man också för hade inte ätit sen 14.30 och då var de en cheescakebit, inte direkt mycket att mäta magen med. Nej men efter maten också skulle nog vara slut hemma, så beställde jag en hamburgare med strips, dipp och dricka på Frasses inne på City Gross (hatar sådan mat egentligen men är man hungrig så är man). Dock var Hamburgarna skitäcklig så där äter jag inte mer om de inte skall handla om pommesfrites med dipp >_<

Iaf har haft en skön och rolig och härlig helg. Har lekt med Robin och Melker (Melker är nämligen inne i denna perioden där allting bara kretsar kring mamma och pappa så de var en rolig men ganska så jobbig helg). Robin, Fredrica, jag och Melker har iaf: läst böcker, vart ute, bakat Cheescake, kollat på Pippi Långstrump (minst 10 ggr xD).
Jao sen har man ju träffrat sandra och Mattias. redan i lördags kom det med Madicken på promenad då vi var i parken närmast ica. Trevlig!
Madicken är vekrligen jätte söt, men dick kunde jag inte hålla på med att gosa och vidare då Tommy och Lena är båda väldigt allergiska mot pälsdjur.
Kom sen bort till dem på Söndag runt klockan 12.30 skulle jag tro och träffade Sandras föräldrar. Har ingen aning om hur exakt länge jag var där men gick därifrån 14.05 iaf så jag var där ganska så länge. Mysiga pratstunder och massa videor på Magnus Carlsson (vet inte om han stavas så på efternamn men om inte, så var det mycket snyggare stavning xD)

Sen bar de av hemmåt ända från Husum till Sundsvall. Nu sitter man här och tråkar sig med allt de roliga som tagit slut och väntar på att maten skall bli klar.

Tro de eller ej men jag sov till 13.00 idag xD Haha första gången jag sover så länge sen man bodde på Kallön.
Ne, nu eftersom de inte vart så mycket bilder på sista tiden så bjuder jag på en eller två stycken på Aca och Selina ;)
Hehe det var allt för min blogg.
Mer kommer senare skulle jag tro ;) Känner ni mig rätt så skriver jag antingen en gång om dagen eller så fler det flera ggr om dagen ;)

Bye bye <3

Snart åker man!

Nu är de inte så långt kvar tills man åker in till stan iaf.
Jag sitter just här för att fördriva tiden. Är hungrig också så vi får se om man äter innan eller då man kommer till stan.
Har fina kläder på mig då jag åker hellre i de och är ute i andra kläder hos Tommy och Lena. Ja andra skor har jag pakat ner med för dem jag köpte nya för bara 2 veckor sen kommer jag att gå i nu men inte då jag är där!
Kanske på hemvägen!

Själv måste jag säga att de är förbaskat snygga och som vägrar att laddas upp då jag vill >.< men då gör vi så här istället :P
http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Stovlar?art=248965 på den länken finns mina snygga skor som jag kostade på 351 kr för att få köpa xD (har 10 % rabatt med de nya medlemskortet :D)

Ne nu skall jag göra annat, vad vet jag inte men kanske ta en fika :)

Hej då vi syns på söndag eller måndag ^^

Bye bye <3


Klar!

Nu har man äntligen bakat klart.
Det vart Hallongrottor, kolakakor och Muffins med blåbär och en sting av mörk choklad. Jag glömde mandelflarnen, men varför klaga nu har man till glöggen <3

Hehe tänkte bara tala om de för jag frestar väl er alla nu väldigt mycket ;)

Bakdag!

Idag tar man sig itu med att baka kakor och muffins.
Det är ju så att redan från och med i morgon Fredag 27/11 - 09 så är de 1 vecka kvar till min bror blir 17  år gammal och då är de ju så att jag åker till Stockholm för att träffa Simone för att sen också ta en vända på krogen, möta Bowlinghallen och sen åter igen se den superbra och nya filmen New Moon.

Man passar ju då också på att köpa julklappar då man är där nere, julklappar och födelsedags present. Jag frågade Gustav vad han ville ha och de var ett skärp. Jag skall då se om jag hittar ett som han vill ha och som han kommer använda. Svart, läder skärp med vanligt sådant där silvrig/brons spänne eller kanske någoit annat snyggt spänne som inte får vara dödskalle eller annat strunt. Iaf får vi se om jag finner något.
Om inte får jag väl kanske ringa och fråga barnet vad de är han egentligen vill ha då istället då man inte finner något som är tjockt nog.

Nej nu skall jag baka och de som skall bakas här hemma är: Kolakakor, Hallongrottor och Blåbärsmuffins med sting av mörk choklad och mandelflarn.

Ni får ha det bra. Skall se om jag senare får in Del 2 av novellen ;)

Bye bye <3

Novell - Att älska igen! Del 1

Planet gick sakta ner för ladning på Midlanda. Själv satt han där med händerna högt över öronen och klagade över hur ont de gjorde då de gick ner för ladning. Han har flugit förut men aldrig att det gjort så ont som det gör nu. Det sved till och gjorde så ont att tårarna hotade att tränga fram. Han suckade och blundade medan han gunagade sakta fram och tillbaka för att slippa smärtan. Hans pappa och syster satt bredvid honom och glodde med leenden på honom eftersom ingen av dem hade ont. Han sade inget utan muttrade några ord som ingen av dem kunde höra. Det hade bara slagit lock för deras öron antog han. Hans namn var Jason Dean och var bosatt i en lägenhet i New York, eller var det, nu hade alla deras saker flyttas över halva kontinenten till ett land som kallades Sverige. Han kunde inte förstå att hans pappa fick honom att lämna hans New York för ett land där de alla tre inte skulle förstå någonting alls om vad det sa. Det skulle visst vara bra på engelska där så då får vi allt se om hans pappa hade rätt. Jason är 18 år och har nyligen fyllt det. Hans syster Hannah var 15 år och var i den där åldern det brukade vara i. Smink, tänka på ansiktet, kläderna bland annat.
Han kollade mot sin pappa. En man i medelåldern på 38 år som satt där och inväntade landningen efter den långa 14 timmars flygresan. Jason kollade ut genom fönstret och såg det han såg där det landade. Kvissleby hete staden där det skulle bo i. Lampor från vägarna lyste upp. Det var som enda lång orm som ringlade fram. Bilarna körde från båda hållen för att komma hem eller så hade det människor som det kände och som det skulle plocka upp kanske.
Han suckade till då de sved till igen. De var verkligen som att tugga på en godisbit och sen skratta så det sved som satan. Fast detta var värre. Jason kände hur planet landade med en duns och bromsade in nästan direk. Den svidande känslan släppte och för en gång skull kände han för att gråta bara för att det onda släppte. Men höll tårarna inne. Han pappa Mathias knacka han på axeln och vinkade till honom.
"De kommer gå över min gosse" log han. Jason kunde bara le tillbaka och invänta tills det var dags att lämna planet. Hans mamma hade dött i en bilolycka för 3 år sen, så sen dess hade det länge, eller hans pappa, planerat att åka till ett nytt land, bosätta sig där och starta om ett nytt liv tillsammans. Det var därför de satt nu på Midlanda i ett plan för att Jason och Hannahs pappa Matihas hade funnit någon jämnårig kvinna i Sverige som de båda hade intresserat sig för varandra. Han hade sökt jobb och funnit ett och nu flyttade det hit. Jason fick lämna sin flickvän och sen sina kompisar. Inte nog med de var han tvungen att sälja sin kära bil. Bilen han fick i 16 års present då han klarade körkortet. Hans kära och så underbara Dodge. Han fick den såld för en redig summa att köpa en ny, men vad skulle inte det i Sverige ha som det inte hade i New York?
De började stiga av planet då man väl kunde lämna den. Han hade ont i rumpan och benen av att ha suttit stilla för länge. Klaga ville han heller inte göra för det skulle visst sitta ner ännu en gång för det hade en taxi som väntade på dem strax utanför. Medan det väntade på väskorna så kollade han mobilen och såg att han att det skulle vara omöjligt att ringa Katty för hon skulle nog sova fortfarande och sen gå i skolan om bara några timmar. Han lovade att ringa till henne. Han kollade klockan och såg att den snabbt ändrades till Svensk tid vilken inte sa honom så mycket mer än att de var iaf kväll ute. Han slog nummret till Katty. Signalerna gick fram. Han väntade tålamodigt men då ingen svarade så lade han på. Han visste i alla fall att hon skulle se att han ha ringt och sen ringa upp honom. Väskorna började röra på sig och kom nu. Det fick vänta till sist. Då deras väskor kom begede det sig ut och sökte efter taxin. Det letade först efter en gul taxi men då det inte fann någon så såg det istället en svart bil med en massa logon på och sen en skylt på biltaket där det stod med stor svart text mot en vit bakgrund: TAXI.
Det gick till bilen och frågade om det var den som väntade på en Amerikansk familj. Taxichauffören var en kvinna med ett vackert leende. Inte smal och heller inte tjock utan den där normala som man tycker är fint på kvinnor. Om man inte är någon utseende fixerad kille. Hennes ansikte var runt men inte grovt. Det bruna ögonen sa att hon var brunett.
-"Jo men visst väntar jag på er Matihas" Skrattade hon och omfamnade honom. Matihas vart lite chockad tills hon talade om vem hon var och då han sen såg henne genom ljuset från lampan bredvid dem kunde han se att det var hon som han hade pratat med så länge. Hon hade inte talat om vad hon jobbade med men han vart väldigt glad för det trots allt. Matihas själv jobbade som Jurist och hoppades att hans dotter och son skulle gå samma väg en dag. Det hoppade in i taxin och började köra ut från Midlanda för att komma hem till deras lägenhet som väntades på att få ommöbleras om. Och möjligtvis renoveras för det hade redan planerat att måla och tapitsera om och även lägga om nya golv för att det göra de så hemmatrevlig som helst för dem. Helst inte så likt lägenheten i New York då det skulle starta om på nytt.
De åkte vidare igenom ett ställe som kallades Sundsvall. Det lyste vackert från alla beslysningar från Casinot som de åkte förbi. Lampor inför julen hängdes upp längst gatorna men det var ingeting jämnfört med vad New York alltid hittade på under deras julsesong. Jason suckade. Katty hade fortfarande inte ringt honom ännu och det skulle visst åka en och en halv mil till innan det skulle vara framme i den byn som det skulle flytta till. Han suckade åter igen. Hans syster kollade på honom med ett höjt ögonbryn.
"Kan du sluta sucka. Hon kanske bara har lagt ifrån sig telefonen" sade hon med en retlig röst då hon fått nog av att höra honom sucka. Jason log.
"Du känner Katty lika bra som jag. Hon är mobilberoende. Hon skulle inte lägga ifrån sig mobilen. Hon har nog bara inte hört den" sade han till henne utan att bry sig om hans syster retliga röst som sen skrattade.
Det båda syskonen kom bra överens med varandra och hade aldrig bråkat eller slåss under deras uppväxt tillsammans. Retas kunde det men inget mera gjorde det mot varandra då det också repsekterande varandra.

Väl i den lilla byn Kvissleby körde Annika, som kvinnan hete, dem vidare in mot byn där de hittade något lyxigare hus som Matihas hade köpt. Det båda syskonen kollade ut genom bilrutorna då bilen stannat för att se vad lägenheten nerifrån.
"Vi kommer bo längst upp!" Sade Mathias då han alltid längtat efter att få komma hit och äntligen se lägenheten han ringde om för ett halvår sen. Alla sakerna skulle nu finnas därinne, och skulle förmodlingen stå och blockera vägen för dem att komma in. Jason sa inget. Men Hannah var överlycklig över att se hur vackert Sverige egentligen var. Hon satte redan igång att springa upp för gången och in genom dörren. Jason fick ta med sig hennes svarta handväska upp då hon måste ha glömt bort den. Matihas stannade kvar en stund till för att prata mer med Annika. Jason stod och väntade för han kände ingen brådska att kolla hur de såg ut. Ovanför honom öppnades ett fönster och Hannas huvud tittade ut.
"Pappa skynda dig jag vill se mitt rum!" Skrek hon så Matihas fick hyssja henne. Jason skrattade lågt. För första gången sen det alla landade så kunde han skratta. Mathias sade hej då till Annika som lovade dem att komma hem till henne i övermorgon på middag som hon skulle bjuda dem på. Matihas tackade ja med detsamma då han självklart ville lära känna denna kvinna mer.
Uppe och inne i lägenheten vart Jason förvånad att de ens kunde komma in. De som måste ha omsorgsfullt tagit hand om deras möbler och lådor hade ställt dem i de rum som skulle bli deras. De behövde själva bara fixa de egna rummen och sen tillsammans ta hand om köket och vardagsrummet. Dock skulle tven deras ta längre tid innan den kom så de fick vara tillsammans under den mesta tiden. Jason hade inget emot att vara utan tv för allt han ville var att få tag i Katty så han kunde tala om att han hade landat i Sverige och var helt okej. Matihas vart glad att se hur lägenheten såg ut.
Det första man såg då man kom in var den långa hallen. Längst bak i hallen så fanns det tre stycken rum på vänster sida och vardagsrummet och köket på högra sidan. Fem ingångar. Rakt fram i slutet av hallen fanns det en annan dörr och det kunde inte ha vart annat än toaletten. Hannah kollade den först och pep till. Matihas skyndade sig till henne för att se vad det var som stod på. Han kollade runt men kunde inte så något speciellt fel. de hade både dush och badkar i ett. Ett handfatt och silvriga krokar för handdukar. En för gäster också. Toaletten var riktigt snygg vit somk resten av badrummet. De var vitt kakel, men dock hade golvet en blå, hemskt fakematta.
"Bara ett badrum? Jag behöver ett eget!" sade hon nästan i ren panik. Matihas skrattade och placerade sina händer om hennes små axlar.
"Jag tror de inte är någon fara för vi kommer trivas här väldigt bra. Lika bra du vänjer dig Hannah" sade han och gick vidare för att kolla sitt rum.
Jason hade då just gått in i sitt rum. Alla hans saker stod där och lådorna stod på varandra staplade i ett hörn. De var ganska lyxigt för garderoberna var inbyggda i väggen så de vart mer plats för honom. Sängen stod upprätt mot väggen så den behövde han ta ner. Jason drog ner sängen och placerade den mot fönstret där den skulle nog stå bäst. Lådorna vid dörren fick stå där tills han orkade ta itu med dem. Jason kände hur mobilen började vibrera så med en illfart, att han tappade mobilen på gilvet och fick dyka eftter den, svarade han flåsande:
"Katty, åh så glad jag är att du ringer. Jag skulle bara tala om att jag är framme nu och jag saknar dig så himla mycket! Det känns som om en del av mig vart lämnad där med dig och som också kommer vara den delen som aldrig kommer återvända...Katty?" han vart tyst, för de kändes som om han pratat allt för länge utan att få respons för henne. Hon brukade alltid prata i munnen på honom så han ibland kunde bli irriterad men nu var så inte fallet. "Katty?" Testade han igen. Då en röst som snyftade i andra änden så gick pulsen mycket snabbare. Han svalde.
"Jason, du måste vara mycket stark nu" hörde han Kattys moder Molly som talade. Hennes röst var tjock av allt gråtande så de måste ha hänt något han inte ville att de skulle ske. "Men på väg hem från flygplatsen då hon sagt förväl till dig så var hon med om en bilolycka" Molly grät krampakrigt för att få de hon ville få sagt. jason svalde och tårarna strömmade ner för hans kinder.
"Hu- hur mår hon? Klarade hon sig?" Stammade han fram. En klump växte i halsen på honom och snart skulle han nog gråta han också. Molly tjöt i telefonen.
"Jason, hon överlevde inte. Skadorna var för allvarliga att de inte gick att rädda hennes liv!" Tjöt hon och ett klick sade det opch sen tuttade telefonen. Pengarna tog slut.
Jason satt där med mobilen i handen. Han skakade i hela kroppen och kunde inte förstå att den han lämnade för ett nytt land, lämnade också honom för gott. Han tappade telefonen i golvet och började först då inse allvaret med vad som hänt hans stackars Katty. Han grät i floder och struntade nu i om hans pappa och ssyer hörde honom. De hade det gjort och skyndade sig in till sonen för att trösta honom. Då de fick veta vad som hänt, kunde det inte veta vad det skulle säga. Två förluster på 3 år kändes tungt för den Amerikanska familjen.

Vara sig själv!

Jag funderade på de idag då jag stods och drog på mig kläderna. För då jag byter om från sidenpyjamas till vardagskläder så slår de mig alltid att jag inte direkt bry mig om vad de är jag har på mig. Jag stod och kollade mig i min spegel och funderade på vad de var för kläder jag bar!
Skulle någon annan klä sig så här, gå så här ute och hemma? Jag menar alla har sin egen stil och jag kan tycka att man inte skall följa vad andra tycker. Tycker de inte om att du klär dig som du gör och börjar sen nästan bestämma vad de är du skall ha på dig så kan jag tycka de är VÄLDIGT MYCKET FEL av kompisen att göra så.

Man skall aldrig vara rädd för att sticka ut med vad man har på sig.
I morse t ex. drog jag på mig mina vanliga mörkblåa, ärvda, mjukisbyxor, mörklila strumpor, ett grönt linne med en mörklila T-shirt över. Och sen valde jag att ha på mig en vanlig lila ylletröja. Och då funderar jag på om andra skulle klä sig så?
Kanske inte men jag bry mig heller inte för att sticka ut med vad jag bär på mig. Jag kan tycka de är en snygg kombination. Man blir varm och de är inga kalla eller hårda kläder man bär på sig. Utan man blir varm av att se personen som kommer i sådana färg glada kläder att de brukar värma en.
Iaf om man har sådana kompisar som ser DIN stil och inte hennes som hon valt att bestämma åt dig.

Iaf så fick man det man ville få sagt ^^

Från 15 till 11!

Ni har ju hört att de vart så mycket ramaskri dessa veckor om vilken åldergräns bland annat som de skulle vara på New Moon och vidare.
Förra året vart de världens rama skri bland fansen som kritiserade dem som satt 15 års gräns på succé filmen Twilight - Om jag kunde drömma. Nu idag så har de ändras då de åter igen vart ännu en rama skri så de valde att låta New Moon - När jag hör din röst komma med åldergränsen 15 år. De vart nog för fansen och startade en liknande protest med att kritisera de ännu en gång varför de inte får se filmen då de läst boken.


Om ni inte kan se vad de står i texten, läs då allt om detta här:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article6156349.ab

Ni under 15 år. Era kritik besvaras <3

Den stora dagen!

Ohja nu är den stora dagen här för idag kommer mina små sötnosar hit från Örnsköldsvik bara för att få se på New Moon med mig och sen spendera hela helgen med mig.
De kommer bli askanon. Jag har lite saker planerat som vi skall göra så jag hoppas de har kameror och bra ute kläder och skor.

Sen så igår ringde jag och bokade bort för fyra på Saigon Palace i Sundsvall. De kommer bli kanon för där skall vi äta Kina buffé och de öppnar fyra så jag har sagt att vi skall åka så vi kommer in ungefär vid kvart i sex så de blir en lagom tid. Allt har ordnas perfekt och de kan inte bli sämre.

Jag hoppas ni har planerat eran Världspremiär kväll asbra för de känns som om jag inte är den enda som gjort detta ;)

Fuckyoupussochkram (a)

The old work!

Jag har ringt till BD Fisk och hoppas nu på att få jobb av dem igen.
De är ju bra betalt och jag lärt ju få mera betalt nu då jag fyllr 21 och inte är 20 längre. Jag hoppas de iaf.
För nu vill jag käna pengar.
Han vart iaf glad då jag ringde och sa att jag skulle lämna mitt nummer så skulle han ringa upp mig om de behövde mer folk. Spännande för nu är jag verkligen sugen på att jobba där igen. Trots att jag får ont i höfterna men de får vara värt de nu.

Julen och ju de mesta som sker och de kommer då blir mer jobb och mycket mera pengar :)

Nu får man bara hoppas <3

Skylla på henne!

Dumma pappa.
Gick och berättade för mig att Selina hade bajsat inne på mammas skor så jag vart arg på honom och sa att de inte kunde vara henne för hon har ju slutat med dem dumheterna sen hon fick nytt foder och allt.
Dessutom kan de bara ja kommit från en annan sak.

Jo givetvis från igår då mamma och jag åkte till stan för att få spruta för svininfluensan. Hur de gick? Vi åkte ca 1,5 mil för att få sprutan så precis innanför dörren så blir vi bortkörda för de inte hinner med flera -.-
De är ju verkligen något man blir förbaskat på då man precis är där. Kag tror de mjåste iaf ha sen körtbort mer än 150 människskor som kom för att få sprutan nu när de var fritt fram.
Iaf dem vi träffade precis vid parkeringen så sa vi till dem att de inte tog in fler. Är ju inge vidare snällt att låta dem gå hela vägen och sen inte få den.
Så de vart ingen spruta.
Synd!

Iaf nu idag fick jag veta av pappa att de var SELINA som bajsat inne då de var mamma som klivit på hundbajs. Jag är glad att han inte hann ge henne smisk för de skulle jag inte ha tållt om han gett sig på henne helt utan annledning och grund till vad. För det som skedde skulle Selina aldrig mer göra då hon har blivit mycket bättre i hennes mage.

Men då får de bli annat istället: Duscha, tvätta, städa och New Moon.

Hej då :P

Svar

Jo jag har fått svar från henne nu och detta var svaret från tidigare inlägg:

"Hej!

Tack för att du hörde av dig till oss.

Vi har även ändrat storleken på våra förpackningar efter påtryckningar från kedjorna både i Norden och i Europa att våra förpackningar har varit för höga för hyllorna.

Klumparna som du har hittat i din mjölmix är skummjölkspulver som där har kommit fukt i. Vi har kontaktat vår leverantör som har åtgärdat problemet.

Man kan i vissa fall trycka sönder dessa klumpar, eller om man vill, så kan man sikta bort dessa och använda mjölmixen i alla fall.

Vi beklagar det inträffade och skulle vilja skicka en ersättning, vänligen återkom med din adress samt bäst-före-datum på förpackningarna.

Med vänliga hälsningar

Finax AB

Camilla Nilsson"

 

och jag svarade:

"Hej!

Hm men jag tycker de inte har klagat här där jag bor för där får de plats på hyllorna utan problem,
men strunt samma jag är glad att ni hörde av er i alla fall.

(adressen ligger här)

Bäst före datum: 16 03 2011 12:50

Men jag hoppas ni löser detta inte bara för mig, men för alla andra som har Celiaki.

Mvh Emma H.
"

 

Ja men då får man väl se om man får ersättning för de här nu xD


Jag klagar!!

Jo har ni hört jag klagar ytligare. Och denna gången är de på Finax företaget som gör vårat mjöl.
Från att vara 1 kg har de krympt paketen till 900 gram och då har de måste gjort om mjölet för nu klumpar de sig till STENHÅRDA klumpar som inte går att vispa ut >_<
De är så irriterande.

 


Varsegod och läs om de nu går så att ni ser.
Om inte förtydligar jag vad jag skrivit här nedan:

"Hej!


Mitt namn är Emma och jag är 21 år.
Jag har haft Celiaki ända sen jag föddes och har heller aldrig klagat på att jag
är annorlunda än någon annan.

Jag skriver nu för jag har ett klagomål. Nu vet jag heller inte hur många andra har skrivit men
jag skriver om min egen klagan. Det gäller just Finax Mjölmix.
För de första har ni krymp paketen från 1 kg till 900 gram. De kan jag inte förstå alls varför för
de gör de svårt för familjer som kanske har många familjemedlemmar som har Celiaki i familjen,
ex min. Min yngsta lillebror har det med. Och sen är det ju också frågan: Har ni gjort om mjölet
eller så för då man blandar ut de med vatten, mjölk eller ägg så blir de HÅRDA klumpar som är OMÖJLIGA
att vispa ut. Detta har inte hänt för mig utan för min farmor och hennes dotter, min faster, då hon också bakar med
Finax mjölet. Detta har aldrig hänt förut så detta är mitt klagomål på mjölet.
För de är mycket som kastas bort då man inte kan vispa bort d hårda klumparna. De är till och med hårda
att de knappt går att klämma sönder dem.

Jag vill gärna ha svar på mina frågor för de är synd att förstöra ett mjöl som har funkat i alla år utan
problem. Så varför blir de som de blir nu? Jag vill inte sluta med det, men det är upp till er att återställa det
igen.

Mhv Emma H
."

Snart Onsdag...

... Och då skall Linda och jag bege oss till stan för att ta en rundtur och se vad de finns mer att köpa julklappar till folket man bor med och sen kanske en och en annan person. Ja också skall vi köpa gymkort på Friskus&Svettis.


Jätte irriterande för de känns som om då alla andra går ner i vikt så går man själv upp (haha super kul Emma), men både Linda och jag känner så där så därför skall vi börja träna redan nästa vecka. Träna varje gång Linda är Ledig är de bestämt så man får hoppas att de blir träning för jag vill väldigt gärna komma igång med den.
Skönt skall de bli med att få arbeta så de svettas om en.

Och nu är de bara 3 dagar kvar till premiären av New Moon och de kommer bli så spännande :D har sett tre klipp från filmen inne på Twilightsweden.se (sorry, kunde inte låta bli) så nu känner man sig extra nervig inför filmen.
Och jag har inte hämtat ut biljetterna ännu >_< FY PÅ MIG!
Ingen fara jag skall hämta ut dem i morgon. Mamma är ju ledig så kortet får hon bane mig ge de till mig så vi kan få våra biljetter i tid så vi slipper alla köer.
Och innan blir de mat ute så då har jag bestämt att vi skall äta på Dragon house de har deras buffé öppen hela dagarna tills de stänger, de har inte Saigon Palace de stänger deras buffé klockan 17.00 och de är ju billigare att äta buffé än beställa mat ^^
Fast nu när jag kollar deras hemsida har de tagit bort den där buffén >_< åh vad de suger rejällt nu alltså att heta EMMA!

Jag återkommer ;)

Dagarna går...

... OCH snart är de dags för den bästa premären (hittils). De är bara... *räknar på fingarna (a)*... 4 dagar kvar från och med i morgon och de skall bli sååå spännande. Jag är på helspänn och bara väntar tills den börjar ^^

Och hur går de för er med julklapps inköpen? För mig går de sådär men de är bra att vara ute i god tid. Jag har iaf en julklapp åt mormor och nu kommer de bli julklappar åt Farmor.
Jag har beställt hem förstoringar på bilderna:Och jag tror min farmor kommer älska dem bilderna. För de är ju saker som jag har fixat själv till henne. Allt kommer gå poå ungefär 50-60 kr så de blir perfekta priser med. De alla är förstorad så allt jag behöver nu är just att veta måtten (haha man är inge smart om man glömt bort dem xD) och sen köpa tavlor. För när de kommer skall jag fixa till dem och sen slå in dem i lådor och sen paket ^^

Ja och till mormor vart de de här:


Ni skall heller inte vara rädda för att jag lägger upp de här för min mormor har ingen dator, inte min farmor heller, så de komme rinte kunna se detta ;)
Iaf så vart det de här till mormor och de tycker jag är en fin julklapp för enligt mamma kan mnormor behöva ha en ny sådan xD

Jo och sen lovade jag en massa bilder och på vad allting handlade om mins jag inte men jag ber er gärna kolla min bilddagbok: Jahas @ Bilddagboken.
Där kan ni se alla bilderna.

Ne nog om mig nu. Nu har jag skrivit de jag ville. Hoppas ni njuter av bilder :P

Kram <3


 

 


Handlat!

Idag har man handlat.
För de första så behövde man kattmat så då åkte vi på Djurkompaniet först så vi fick de gjort efter de så stannade vi vid Ica Maxi och handlade.


Vad jag handlade på Ica Maxi var Shampoo och Balsam från TRESemmé (för 89.90 kr, annars är de 90 kr STYCKPRIS), Jag köpte en julklapp åt mormor som var en, ja vad heter de?
haha de är en sådan där du har ett värmeljus under en luten glasskål där du kan lägga ditt antingen doftolja eller doftljus (som sen smälter) köpte en sådan med fyra olika dofter till. Två av dofterna var Jordgubbar (mums *-*) och Vattenmelon (doftade inte så mkt men mormor gillar svaga dofter och inte så starka) och sen vart en cola och kakor till mig xDNu sitter jag här och skall dra för nu skall min bror och hans kompisar spela (boring!!)

Kram <3

Bojkottar boken!

Jo jag bojkottar den för jag kommer aldrig hinna blir klar eller har lust att bli klar med den. Trots mina idéer för den så kommer de aldrig komma igen så därför kommer jag framöver skriva in noveller som ni kan läsa istället. De är korta och jag skall hålla dem på minst två A4 och inte mer.

Men annars så sitter man hemma om dagarna. Kollar runt om jobb. Ica vill jag jobba på så där ger jag inte upp. Jag har kommit tillbaka till mina vanliga matvanor igen men dock är de fortfarande väldigt lite jag äter men de tillräckligt för att jag skall bli mätt.

Åh så skall man väl snart skriva önskelista till tomten med :O Han i de storavita skägget och röda rocken måste nog undra vart Emmas tomtelista tagit vägen för den ligger inte översti hägen ännu (man skall ju ha företräde (a)). Jo första på listan är PENGAR! Haha skall ju köpa mitt objekt så får jag pengar så köper jag min egen julklapp för dem. Jo sen vill jag ju supergärna ha Sex and the City sesongerna. Älskar den serien så den är ett måste att ha i julklapp så jag önskar mig sen inte så mer :O
Liten passande lista. Nu får tomten inte alls så fullt upp med att ge mig de jag vill ha. Och får jag de jag inte vill ha kan jag iaf pistolhota honom med en vattenpistol *skratt*

Nene nu är de True Blood om en timme och de skall jag se.

Sug på er ;)

Novell - Mörker

Hon stod vid fönstret och tittade ut över de öppna landskapet.
Enligt hennes kammrjungfru och bror så var de völdigt vackert utanför. Men de kunde hon inte se. Margret föddes blind och har aldrig kunnat se den värld hon lever i. Fast hon utvecklade sig som inge annat barn kunnat göra då blindheten har vart jobbig. Hon lärde sig att gå utan käpp. Med bara fötterna och hörseln kunde hon höra och känna saker som var på väg att se.
Margrets föräldrar tror fortfarande hon är försvarslös. Och de skyddar henne med allt de är värd. Även hennes bror gör de trots att han vet att Margret kan klara dig själv.
Med handen på glaset tittade hon ut mot hennes svarta värld. Fast hon föreställde sig den med en grön äng med blomster. Blommorna vagade i den svatga vinden och sjöng en romantisk melodi. Med handen på glaset kunde hon känna en viss värme. Solen sken stark och de var sommar. Sommar var den bästa tiden på året för då kunde hon få ha sin bästa klänning som hennes mamma sytt åt henne i vintras. Hon kunde höra nerifrån att de stampade fötter. De gick omkring med att göra sysslor som vårstädningen. En var på väg upp för trappan ioch närmade sig hennes dörr. En knackning och dörren öppnades.
Margret vände sig inte om för att veta att de var hennes bror som kom upp. Hon kände igen vartenda steg som de i huset gjorde. De är saker hon lagt i minnet.
Han kom bakom henne och lade armarna runt halsen på henne.
-"Av alla människor är de inte konstigt att du snart bosatt dig vid fönstret" skrattade han. Margert log och besvarade gesten med en hand mot hans enorma hand.
-"Jag är en av dem människorna som kollar in landskapet. På mitt sätt" log hon mot honom. Hon hade aldrig vetat hur han såg ut men hon visste en sal om honom. Han var stor och stark, aldrig dum eller elak mot henne och han snart skulle,gifta sig.
Han nya fru var också en av kammarjungfruarna som han förälskart sig i. Både hon och deras föräldrar vart chockade då han kom med budet om att han givit sig hand till henne och även frågat hennes far.
De var inte alls nöjda med tanken på att få se honom tillsammans med en kammrjungfru. Men efter mycket om och men lärde de känna Susanne och de vart full gång nu med vårstädningen för de skulle ha bröllop om bara några dagar.
Han skrattade och vände Margret mot honom. Margret kollade in i hans ögon som om hon visste att han var där. Hennes bror gillade att se att hon kunde se på honom, inte att se honom, men att veta att han var där.
-"Susanne har inte frågat än men skulle du kunna tänka dig att ställa upp som brudtärna åt henne?" Margret skrattade.
-"Tror du jag är lämpad för sådant yrke?" Log hon. Hennes bror skrattade och rufsade till hennes röda hår.
-"Du är min syster och om ingen annan märkt de mer än jag så kan jag tycka du är en utmärkt människa för de jobbet" log han och kysste hennes panna som alltid. Margrets bror var fem åt äldre och han var absolut den brodern hon alltid drömt och har givetvis fått.

Dagarna gick fort för att bröllopet skulle komma fram i tid. Tårta, dekorationer, kläder, ja allt var iordnigfixat. Susanne hade blivit väldigt ghlad att ha Margret som brudtärna så hon tackade ja då hon själv frågade. Hon hade vart Margrets kammarjungfru. Nu hade hon en annan som var minst lika trevlig som hon. Något märklig men Margret nöjde sig med henne.
Dagen då bröllopet skulle vara så hade de varit mycket kaos med att få allt på plats. Margret stod mitt i alltihopa och njöt av att känna hur de rörde sig omkring utan att stöta i henne. Att höra surret från dem var annat. Hennes bror kom flera gånger och retades med henne.
Mot eftermiddagen så hade bröllopet vart och de hade svurit sin ed om att troget alltid älska varandra tills döden skillde dem åt. Margret fick sitta bredvid hennes föräldrar under hela måltiden. De bjöds väldigt mycket på dans men först ut var de ju självklart bröllopsparet. Margret kunde höra hur musiken spelade en sådan fin melodi och de gjorde henne varmt i hjärtat att höra dem spela. Hon vart en aning svartsjuk på hennes bror som hittat hans livs kärlek medan hon själv fortfarande går hemma och väntar på att hennes rätta skall komma. Hon trodde heller inte på kärlek vid första ögonkastet för Margret skuelle aldrig se sin man eller sina barn. Så för henne var de där med kärleken död. Men trots de glades hon åt sin bror som dansade på golvet med hans nya fru. Oxh som bröllops present, från henne, och utan tillstånd från hennes föräldrar, hade hon köpt ett hus åt dem i närheten av vad hon bor. Hon vill kunna hälsa på dem och att de skall hälsa på henne. dse hade tackat så mycket för hennes erbjudande att de hade börjat gråta. Margret därimot, som inte kunde se deras lyckliga tårar, kunde bara le mot deras lycka bara genom att höra dem båda vara lyckliga.
Hon kände att hon var ensam vid bordet. Ingen brukade bjuda henne till att dansa. Hennes föräldrar måste ha sagt nej till dem som först frågat dem. Men hon kände att någon var på väg mot henne. Stegen var tunga och gick sakta. Som om de visste vad de skulle göra men inte visste på vilket rätt sätt. Stolen bredvid henne drogs ut och någon satte sig ner. En doft av sötma slog mot hennes näsa och de vattnades i munnen på henne.
Hon vände sitt ansikte mot personen som satt sig bredvid henne. De var mycket tydligt en man.
Han harklade sig och försökte få kontakt med henne. Margret log ner i bordet. Mannen skrattade lågt. Ett underbart skratt var de. klingande.
-"Får jag bjuda damen på en dans?" Han röst var så mörk och så förtydligad. En bra man med bra uppföstran var de första Margret kom och tänka på. Hans röst var så ljuvlig att hon fick rysningar på armarna.
-"Har min bror bett dig bjuda upp mig Sir?" Frågade Margret generat för de var första gången en man någonsin bjudit upp henne att dansa.
-"Givetvis inte my lady." Margret skrattade.
-"My lady. Jag är nog inte så fin" Hon kunde känna att mannen slutade prata. Han kanske kollade in henne. Hon kunde känna hans ögon brtedvid sitt nerböjda huvud så hon vände sitt huvud mot honom. En liten flämtning av genering kom från honom och Margret kunde inte låta bli att skratta.
-"Ni får usäkta mig My lady. Jag kunde inte veta att ni var..." han visste inte hur han skulle formulera sig för henne utan att de vart fel. Margret själv var vann vid att de tog henne som en annan person.
-"Ingen fara Sir. Många tänker inte sig för och jag är vann vid en sådan behandling" log hon. Hon sträckte på sig. Mannen sa inget på ett tag. Maregret kunde känna hans närhet så gott hade han inte. Hon ville heller inte att han gick för hon kunde inte få nog av att han doftade så gott.
-"Nu luktar gott Sir. Är dse en ny parfym ni män har införskaffat till landet?" Mannen skrattade. Margret lade genast märke till att skrattet inte var humor utan nervosistet. Han kanske döljde något.
-"Ni kan kalla mig Ray" log han. Onödigt att le för Margret kunde inte se leendet. Men känna de kunde hon och nu gav mannen henne krypmingar, illningar av fasa genom hela kroppen. Han kändes kall. Som en död. En levande död. Hon svalde och reste sig upp för att gå ifrån honom. Hon ville finna hennes föräldrar för de hade vart borta länge nu och de gjorde henne orolig. Musiken spelades än och de dansade förmodligen på golvet. Hon började nröäma sig utgången då någon tog tag om hennes arm och vred om den. Hon skrek, eller försökte. Handen var isande kall se de gjorde ont om hennes arm.
Mannen, eller Ray som han hete, drog med sig henne bort från tältet.
-"Inte ett ljus, bara vandra på som om inget annat" viskade han lågt i hennes öra. Margret började gå och lät honom föra henne dit de skulle. Hon visste att de var på väg mot skogen. Hon hörde en kvist brytas av under hennes fötter. Hennes kor, de tog hon av sig så hon sprang helt barfota nu. Mannen hade inga tecken på att stanna än men då de var långt bort från bröllopsfesten var musiken borta och deras stampande fötter kändes inte mer. Hon stid helt i mörker. De skrämde henne inte alls då hon var vann vid det. Men vad de gjorde här visste hon inte. Hon svalde igen.
Ingen sa något. Hon kunde tro att hon var ensam här ute. Men de var hon inte för hon kände hans närvaro mycket tydligt. Hon svalde igen och nu skakade hela hennes kropp. Klänningen gav inte så mycket skydd mot skogens kyla.
-"Va-vad vill ni mig?" Stammade hon fram och vände sig runt i en ring och följde hans rörelser. Hon visste inte vad den här Ray höll på med men nog var de inte bara en lek detta. Hon visste inte vad som hände men av en underlig anledning så hamnade hon på marken med honom över sig. Allt gick så snabbt att hon inte ens hade tid för stt skrika. -"Nej sluta snälla!" Skrek hon och försökte ta sig loss från mannens tag om henne. Hon visste hur de låg till eller vad som skedde men armarna hennes låg korsade över varandra med benen över dem så hon kunde inte komma loss. De var omöjligt att putta bort honom från sig då han måste väga enormt mycket. -"Jag kvävs. Hjälp mig!" skrek hon ut i ren förtvivland. Ray mannen skrattade.
-"Om du bara ligger stil så skall jag hjälpa dig med en sak. Hjälpa dig att se igen." Han började riva sönder hennes klänning. Margret grät och vågade nu inte skrika då han kanske skulle göra annat med henne. Hon kände att hennes ena linarm rev sönder som om de vore ruttet tyg och han smekte hennes nakna hud vid halsen. Hon hickade till och började försöka ta sig loss ännu en gång. Nu hörde hon ett annat ljus som hon bara hört en gång och då var hon mkt liten. Rösten ändrade sig. Den morrade. Likt en varg eller en björn. Hon kände igen den rösten och började nu skrika i ren panik då hon kanske visste vad som höll på att ske.
Skriket ekade genom skogen så de som var på bröllps festen kunde ha hört henne. Men då musiken spelades högt så kunde de inte alls höra skriket.
Margret låg ner och flämtade efter luft. de gjorde ont vid halsen. Hennes krafter var borta så hon visste nu att detta var slutet. -"Jag skall ge dig ett val. Antingen stannar du här och dör långsamt bort och försvinner utan att de finner er igen, eller så låter du mig hjälpa dig att överleva och därmed få tillbaka synen. Vad är ert val My Lady?" Margret snyftade mot marken. De kändes verkligen som om valet att låta honom hjälpa henne kändes som de bästa alternativet än att dö, ruttna bort och aldrig mer bli funnen.
-"Rädda mig" viskade hon lågt. Hennes röst hade svikit henne. Nåhot droppande snuddae hennes mun. Någonting vått. hon kunde inte veta var de var eller var de kom ifrån. Långt ifrån vatten och mjölk var det. Hon fick hjälp med att lyfta huvudet och drack något som verkade forsa från Rays arm. Blod. Hon drack och drack tills hon släppte honom och skrek ut då smärtan vart helt plötsligt outhärdig. Varje muskel drog ihop sig och hjärtat bultade hårt mot hennes bröstkorg. De gjorde ont precis överallt och hon kunde inte förstå vad de vad som hände med henne. När smärtan kändes som en evighet, lättade den till slut och hon kunde känna hur hennes hjärta slog ett sista slag innan den dog helt ut. Margret öppnade ögonen för att se den världen med nya ögon.
Rayanas tittade ner över henne. Hennes ögon var röda som de är på Nyfödda. Men i den svarta pupillen kunde han se att den var svagt vit. Margret fick aldrig tillbaka sin syn. Trots de fick hon veta vad hon blivit, hur on skulle leva. Leva bland människor kunde hon. Men då fick hon aldrig vara ute i solen. Margret kände att hennes sinnen var 100 gånger bättre en än människas och hennes framtid som en blodtörsigt rovdjur hade bara börjat.

Fars Dag!

Hej ni karar därute som nu läser detta!

Jag hoppas era fruar, barn, barnbarn eller vad ni har där ute har kommit ihåg att de är Fars dag idag. Om inte så kan skicka en gäng massa hjärtan till er och hoppas ni i alla fall får en bra dag.

Min far därimot har fått en förväntans full bra dag på sin Fars dag. Mina bröder och syster har hittat på mkt roligt till honom. Ja mamma med (haha mina bröder hjälper kanske inte så mkt mer än bara sitter där och ler glatt ;))
Men vad fick han då? :o Antar jag att ni tänker. De finns inga bilder på de ännu. Fast de kan ju komma :P
Men nu får ni veta.
Av mamma: Chokladkulor från Lindtmejeriet och Shampoo.
Av Linda: Skumtomtar (Han ÄLSKAR skumtomtar), ett vackert kort med en grå gossenallebjörn som håller om ett hjärta och sen ett örngott med texten: "Världens bästa pappa"
Av mig: Fick han dushkräm och parfym från Axe. En förbaskat god doft så jag valde rätt för pappa gillade doften med ;) Så skall karar dofta xD

Ja för övrigt har farsdag vart bra. Syrran och jag har hjälpt pappa med att laga maten och vad som serverades var: Köttsoppa till förrätt och varmrätt Crêps med skink och skaldjursfyllning. De var kanon gott ;)
Till efterrätt var de: En tårta från Almando och självklart nymalet, hemkokt kaffe och självklart Gl. F. Chokladkakor och Icke Gl.F. Browniekakor för de andra ;)

Tror också att pappa var väldigt nöjd med dagen och de är vi med.
Jag hoppas era män och farsor vart glada de med xD
Haha!

Bye bye <3

Världens billigaste köp någonsin!

Har ni någon gång gjort ett förbaskat bra köp som ni också är så stolta över?
Jag kan säga att jag gjort bra många köpt men detta tar verkligen priset av allt jag verkligen har gjort.
Går inte ens att förklara hur bra de var xD
Men eftersom ni läser så måste jag det.

Pappa skickade iväg mig i spöregnet att handla Bearnésås och sex stycken bakpotatisar (Linda skall äta här med) och då man är där, häntar Béasåsen och fixar sen med att finna de största bakpotatisarna skyndar mig sig sen till kassan för att slippa de långa köerna.
Jag hittade en som jag hade en sådan förbaskat tur på att de var mig tur nästan med en gång så jag lägger fram beasåsen först och sen bakpotatisarna. hgan var ny för han var tvungen att knappa in potatisarna genom att kolla en bok de har frampå kassan och då slår han in dem och säger.
-"Var de något annat? Nej då blir de 20 kr!" 20 kr? Jag ler bara och ger honom hundralappen.
Och innan kan jag tala om att bakpotatisarna kostade "3 för 18 kr".

Haha de var ju verkligen dagens och årets bästa köp. Kan de ha blivit billigare?
Nej för detta kommer bara hända en gång.

 

Hehe jag känner mig duktig eller bara ha ren tur ;)

 

Bye bye <3Hemma igen!

Jag tror jag glömde berätta att jag skulle jobba på NSK (Njurunda Skridsko klubb) nu idag och jag har arbetat 5 timmar och bara fått 300 kr.
Jag kan inte klaga för jag vill ju arbeta och få pengar så därför arbetar jag för de jag får. Annars brukar jag arbeta tre timmar och få 300 kr och nu har jag sagt att jag tar 300 kr för att jobba så de verkar ringa nu när de äntligen drar igång med Hockeymatcherna.

Oja nu sitter jag här och har de tråkigt. Ont i både ben och knän men de kommer nog bli bättre sen.
Hoppas ni haft en skön morgon.

Kram <3

Färgat!

Oh nu har man färgat håret och ögonbrynen. Jag tror fan jag aldrig haft så kul :o Linda och jag kunde inte göra annat att skratta och skratta och skratta.
Jo vi skrattade så mkt att vi skakade och tårarna rann. Var länge sen jag var med gumman.
Jag har både för och eftre bilder på håret och ögonbrynen så detta kommer bli en sännande överaskning i morgon då jag skall fotografera gruppfoto på mig och syskonen och sen enskilda kort på dem.
Så någon gång senare på eftermiddagen kommer de komma spännande, roliga och MÅNGA missade bilder!

Haha jag skrämde er. Sist laddade jag upp 137 bilder. Jag undrar hur många de är nu? Haha jag vågar inte alls att avslöja mig xD Fan jag kommer ju bli jagad för resten av mitt liv om jag avslöjar det xD

Haha nej de där får ni allt se i morgon då jag laddar in bilderna.
Jag var iaf nöjd med min hårfärg. Den är något mörk så ni får inte chockas till döds (Sandra är en fuskis (a))

Hehe bye bye nu ser jag vidare på Idol!

Stan idag!

Oho vad roligt att vbehöva kliva upp klockan 09.00 för en gång skull. Men hallå! Jag hade visst möte klockan elva med arbetsförmedlingen och pratat mer om min handlingsplan och Plan A är visst att försöka få jobb på Ica, någon Ica affär iaf men jag siktar mig mest in på Ica Kvanrum Kvissleby och sen Ica Nära i stan!

Också har man fyllt i ett till aktivitetsstöd för jag måste ju ha pengar för Oktober med! De är viktigt för jag fick ju hur mkt som helst nu som jag inte var så van att få direkt. vart mest bara förvånad då man fick 3.082 kr :o
Åh men just ja man kanske kan tala om att Plan B är att plugga och då blir de Komvux och som de ser ut nu, går de INTE att diskutera med pappa för han fattar ju inte vad jag pratar om så de får bli mamma jag får ta stöd från och kjag har nog bestämt att i ett år eller en halv termin att försöka ta igen matten. Och då blir de att jag läser från Grundskolan 7, 8 och 9:ans mattebok och sen tar A Mattematik. För mig känns det som om de är de viktigaste. Vissligen kommer jag också att läsa upp min Engelska A och Naturkunskap A.
Så nu ser ni min handlinsplan framöver.

En annan sak kan jag tala om att jag har åkt på något som heter "ONT I FOTEN- syndromet". De gör svinont och jag fattar inte heller vad jag gjort. Mamma tror de kan vara ett utslag från ett myggbett. Tror inte jag men enligt mamma så är de giftiga nu under den här kalla månaderna (då de väl lever). Iaf så var de rött och svullet igår och dagen innan var jag bara öm. Idag? De gör förbaskat ont och jag undrar vad jag åkt på så blir de inte bättre fram över besöker vi sjukan.
Haha skall med försöka få en remiss på Mottagningen här borta så kanske jag får operara mina bröst (ta inte illa upp men de är jobbigt att behöva skämmas över dem om den ena är snart dubbelt så större än den andra). Så vi får se hur de går, annars så är jag nu bara 38.000 kr ifrån att kunna få en operation på sjukhuset i Sthlm xD

Haha nu fick ni veta lite okm vad som hänt. Och mer kommer skall ni se.
Glöm nu inte Farsdag på Söndag.
Kram <3

New Moon!

Åh herre jösses!
Äntligen har jkag beställt 4 biljetter till New Moon och fan vilket evigt tjat och problem de vart då de vägrade ta emot mitt kort >_<
Jävla maskin helvete var de första och sen vart man ju också frustrerad då man inte fick som man ville. Men man har ju en sådan underbar mamma så allting löste sig.

Så håll i er tjejer. Nästa anhalt: Sf Bio New Moon Plarkett, Rad 7, Platserna 137-140Jag äger <3

Haha xD

Tandläkarskräck?

Visst har jag berättat om att jag har haft tandläkarskräck, men har inte talat om varför?

Jag fick veta av mamma för några veckor sen hur de kan ligga till.
Då jag var fem år så skulle jag till tandläkaren. Pappa var med mig denna gången då mamma stannade hemma för att passa Linda.
När jag kommer dit och gör en undersökning så skall de laga en tand och då måste de ge mig bedövning (de jag kommer skriva nu, skulle mamma ALDRIG tillåta).
Iaf så börjar de men jag vägrar ta sprutan och börjar skrika, föra liv och försöker ta mig bort från stolen. Till slut är de 5 personer som håller fast mig (även min egen pappa o_O) för att de skall kunna ge mig sprutan.
Då mamma fick höra detta var hon inte alls glad. Hon skulle aldrig ha tillåtit det utan gått därifrån med mig (Nämnde jag att hålet var LITET?)

Så de där kan vara källaren till varför jag har tandläkar skräck.

Och varför man är spruträdd (var det) vet jag inte men de kanske är en annan historia ;)

Bye bye <3

I´m Rich!!

Oh yeh nu får man känna sig extremt rik xD

Fick mina pengar idag från försäkringskassan och det var så mkt mer än väntat :o
Så jag skyndade mig till banken och växlade in allting på sparkontot (plus pengarna från farmor)

Så nu har man råd med julklappar :D
Har haft de hela tiden men nu har man råd och de känns skönt att veta att de kommer finnas mer :)

Inte nog med de skall man till Arbetsförmedlingen på Fredag klockan 11.00 så där kommer jag få mera papper från försäkringskassan att fylla i (måste ju ha pengar för oktober med xD)
Så nu kommer de bli mkt här ;)

Inte nog med de så är de planerat att jag skall plugga KOmvux så då mamma kommer hem skall vi prata om det.
Jag hör av mig mer om de senare så ni får veta hur de ligger till :)

Kram <3

Snabbt och kortfattat

Jag följde med till Stugesjön på Torsdagsmorgonen.
Fotografradera runt Stugusjön med Faster så de vart bra många fina bilder. De bilderna kommer komma sen så ni alla får se dem.
Vi åker hem, kör nästan på ett rådjus som beslutar sig att springa över vägen i ren panik då vi kommer. Vi handlar så vi har mat och så hemma.
Väl hemma hos farmor får Sussie mat, vi sätter fyr på eldstaden och jag äter godis framför The Simpson.

Fredag så ser jag på filmer, Två stycken. Inspelad serier och filmer från Disney Channel och Den otroliga vandringen 2. Efter de så tar jag en promenad med kameran så jag går igenom myrstigen (skönt att de sover nu >_<) ioch beslutar sen att gå till kallön. De tar mig ungefär en 30 minuter att gå dit så sen kommer också mamma och hämtar mig för att få med sig en batteriladdare hem. Jag hade visst helt plötsligt två stycken hos farmor istället för en.
Får skjuts tillbaka så jag kan fortsätta där jag slutade. Stöter på ett rådjur som var alldeles för långt borta för att ge bra bilder.
Jag går hem, måste de innan de blir mörkt. Så då lyssnar man på låtar från mobilen och går där och sjunger högt för sig själv. Roligt ^^
Fredrika kommer sen på kvällen och då får man ju sällskap för resten av helgen.

Lördag så ser vi på en massa filmer och är ute och går en massa promenader på hällorna och gener genom skogen. Jo baka gjorde vi också så de vart kanelbullar och äppel/blåbärpaj.

Söndag så skall farmor komma hem men hon kom inte först halv sju skulle jag tro eller sju tiden så då hon väl kom så hjälpte jag henne med att packa upp ica kassen så var tung för min söta lilla farmor.
Hade ringt min pappa med så han kom ungefär en kvart efter dem så då var de att åka hem.
Givetvis fick jag lön för mödan också. Trots att hon är pensionär och att man säger att man inte vill ha pengar får man de iaf. Denna gången fick jag 1000 kr för att ha passat alla hennes djur.

Om ni som undrar vad för djur hon har så är de 10 värphöns, fyra bruna och sex vita, en Shi-Tzu och en ren rasig norsk skogkatt som också för den delen är en Skeppskatt och den absolut mysigaste skeppskatten som finns <3

Ja de var kortfattat om allt (skrev mer sist tills jag kom åt en knapp som stängde ner internet och hälften av allt jag skrev försvann så därför blir de kortfattat och snabbt.)

Jao mer kommer väl senare. Bilder är nog något som ni vill se sen ;)

Bye bye <3