Tacokyckling!

Här kommer jag med ett bildrecept på ett smarrig måltid som jag tror alla kan gilla och som kan ätas på vilka sätt man själv behagar!
Mitt sätt som jag delar med mig av nu så äter jag det med grönsaker och ris.
 
Ingredienser:
400-600 gram kycklingfiléer
40 gram Taco spicy mix
200 gram Taco salsa (vilken sort du väljer är saksamma men jag föredrar Medium)
150 gram Mozarellaost
Sallad, vad för sallad du väljer är också efter behag, det jag valde idag var en super god krispsallad.
 
1. Hacka upp kycklingfiléerna i små bitar
 
2. Stek upp kycklingen så den är helt genomstekt! Extra viktigt!
 
3. Efter att kycklingen stekts färdigt så lägger du ner i en valfri form.
 
4. I med Taco spicy mixen och blanda runt tills all kyckling har blivit täckt.
 
5. I med Tacosåsen och gör samma sak som på bild 4. blanda runt tills kycklingen är helt täckt.
 
6. Täck sen kycklingen med osten så det blir helt täckt och in i ugnen på 200 grader tills osten har smällt.
 
7.Under tiden så hackar jag upp mina grönsaker!
8.Ta ut gratängen från ugnen och täck sen med gräddfil över hela formen!
 
9.Lägg sen på salladen över gräddfilen så det täcker.
 
Efter det är det bara att servera!
 
Vad ni kan ha till Tacokycklingen är: Nachochips, tortillabröd, ris, sallad ja vad du mest av allt behagar att ha till detta!
 
Detta var mitt egna tips till er! Hoppas det kommer smaka gott för er som det gjorde för mig! :)

Usha så att säga!

I måndags så var jag på min operation! Eller det tog 4 minuter under hela operationen så operation vill jag inte kalla det, inte dem på sjukhuset heller men eftersom de sövde ner mig så blir en sådan simpel sak kallad operation.
 
Iaf så kom jag fram på sjukhuset 11.00 eftersom min pappa ansåg att jag skulle vara där 1 timme innan satt tid så då gjorde vi så. Jag satt i väntrummet sen och väntade i 1 timme och 15 min innan det var min tur. Jag kommer sen in och får byta om till Sjukhusets egna modeplagg:
Otroligt sexigt jag vet!
Fick 1 g Alvedon och en annan tablett som jag inte kommer ihåg vad den hete men det var en form av lugnande för då jag låg ner i sängen och läste så kände jag hur draperierna bredvid mig åkte fram och tillbaka så jag antog att det var en lugnande tablett.
13.00 träffar jag min läkare och 30 min senare åker vi ner till operationssalen där de föreberet allting för mig.
 
Så där nere får jag en nålkanyl i armen. Jag får lugnande och smärtstillande av dem. Den dör lugnande medlet skulle göra mig yr och jag kände inget direkt av det. Jag var mer koncentrerad på att inte skaka ihjäl mig så de fick slänga massa sköna värmefiltar över mig eftersom jag skakade värre än ett asplöv.
Efter det vart det lust gas där jag drog in lite. Så sade dem åt mig att nu skulle jag dra in djupa andetag från lustgasen.
"God natt!" hörde jag dem sen säga och jag svarade också God natt och tittade sen i taket sammtidigt som jag andades in lustgasen......
 
2 timmar senare vaknade jag upp på uppvaket utan att förstå hur allt kunde ha gått till. jag lämnade sjukhuset 16.35 ungefär och gick ner sen på apoteket och köpte massa alvdedon (2 paket) och sen en liten kaffelatte. Seb Sen från Måndagseftermiddag till Torsdagsmorgonen låg jag ner utan att kunna röra mig.
 
Inte nog med det besökte jag vårdcentralen igår, 28/3, akut tid eftersom jag hade fått skakningar i kroppen som hållit på sen tisdagskväll.
Så min läkare där kom fram till att jag måste ha fått en rejäl påverkan från narkosen och bad mig nu ta det lugnt ett par dagar och det är det som jag ska göra nu, förhoppningsvis iaf.
 
Ska bara på återbesök om 4-12 veckor och kolla läget så allting är som det ska! Dock går jag ÄN idag och tänker på nersövningen eftersom det var så otroligt obehagligt att somna utan att märka av det så det är ett mysterium för mig.
 
Tänk er att kolla i taket. Taket är mörkgrönt och en vit lampa och det är det enda ni kommer ihåg tills ni sen vaknar upp och ni ser bara en massa ljus och röster och sen inge mer?
Obehagligt verkligen, men dock kommer detta få hända igen om 5 år eftersom jag inte vill tänka mig göra på något annat sätt än detta just nu. Bara hoppas detta kommer fungera på mig.
 
Och att mina skakningar upphör!
 
 
Bjuder på en super ny bild på mig! Bilden togs precis då jag kom in och satte mig i sängen i väntan på doktorn min!

Deep blue Eyes!

Om Dooleys ögon ändå kunde vara så här blåa, då hade han kammat hem alla utställningar utan problem... drömma kan man! ;)

Kawaii!

Hur chamrigt är det inte att se videor på katter där verkligen kan visa sin kärlek till småbarn än hoppa på dem bakifrån eller putta omkull dem?
Här har vi ett gulligt bevis på det finns katter som älskar småbarn <3

Lissie!

Man har svårt att tänka sig att det är snart 3 år sen vi hämtade hem Lissie. I år blir sötnosen 3 år så detta firar vi också med nya bilder på lill tösen min (Jag vet Jag vet att det är din hund!) :)
 

Lukas!

Lite så att säga men Lukas har verkligen, VERKLIGEN blivit assnygg! :D
 

Dooleys!

Denna månaden så blir Dooleys 1 ½ år gammal så detta firas med nya bilder! Och eftersom mitt redigeringsprogram försvann med att datorn fick upptaderas så kommer det en eller två oredigerade men ack så snygga bilder på honom <3