Baka kakor!

Hehe! För att ha dåligt ställt de här sista dagarna innan lönen så kan jag göra något här hemma iaf!
 
Idag bakade jag Chocklate chip coockies med vit choklad <3
 
Vart hela 13 st snygga kakor!

Long time no see!

Oj då.. det var länge sen jag skrev nu och det ber jag om ursäkt för, eller inte. Händer inget direkt spännande i mitt liv just nu förutom att jag jobbar nu och då och tar det allmänt lugnt på dagarna.
 
Och då det inte händer något i mitt liv så slutar det ju med att bloggen bara står och dammar. Inte min fulla mening men så vart det nu. Ska se om jag kommer igång igen snart igen med att blogga. Ska vara om jag fotograferar mina katter igen så det kommer in lite bilder i bloggen igen!
 
Men under tiden kan jag skriva och säga att igårkväll så badade jag katterna. Inga problem där inte. Det var Lukas andra gång i duschen och det gick hur bra som helst, ingen klagan eller något sådant utan de bara lät saken ske tills de fick lämna duschen och tvätta sig rena.
Dock var det väl Dooleys som protesterade lite och ville först inte duscha och försökte ex antal ggr försöka smita ifrån duschandet, men han lät sig själv duschas sen!
 
Idag är deras pälsar i toppskick och pälsarna deras är så fina att de inte går att beskriva. Förutom att de är lätta, silkeslen och doftar underbart! <3
 
Här kommer iaf lite Mobilbilder på vad som hänt lite gran under min tid ifrån bloggen!
 
Hade Nettan och Theo på besök för 2 veckor sen och då åt vi god mat, lekte ute i snön och på lördagen vart det en god efterätt! Äppelpaj.
 
Bakade Amerikanska Chokladmuffins. Mysslyckats aldrig med dem, förutom att jag inte hade tillräckligt med bra Stora Muffinsformar så valde bullformar ist. Ni kan ju se på bilden hur misslyckat de vart! Haha
 
Vaknade en morgon och upptäckte att katterna hade haft det lite roligt. Här funderade jag lite på vad de ville mig. Sökte de mat kanske?
 
Dooleys var gosig häromkvällen! <3
 
Jag satte en hel dag framför datorn med att spela ett spel som tyvärr krävde mycket av deras uppmärksamhet. Kanske märktes på bilden?
 
Djurens frukost! Hemma hos mig går djuren alltid före mig, kanske märks kanske rätt så tydligt? :p

Vem behöver 1 kille när man har 2!

Sade det igår kväll då jag pratade med min kompis i telefonen att jag hade ett roligt inlägg som jag skulle skriva på facebook men ångrade mig innan jag ens hunnit skriva det eftersom jag tänkte på vad mina kollegor och släkt skulle säga om jag skrev det.
 
Min kompis tyckte det var asroligt och tyckte absolut att jag borde skriva det på facebook men då valde jag att jag kunde skriva upp det på bloggen!
Min text lyder: "Jag är verkligen en liten slampa som bor ihop med 2 killar och det ända vi gör dagarna i ända är att gosa och mysa tillsammans!".... något sådant xD
 

En vacker tös i en röd rosett!

Här kommer två julbilder på Aca som var så himla vacker på julaftonsmorgonen med sin röda rosett om halsen! :D