Min solande katt!

Och vem älskar inte att ligga ute och sola mer än oss? Jo Dooleys njuter helt klart av att ligga ute i solen och sola :p
 
 

Sommarbilder på Lukas!

Tänkas sig att lilla Lukas är redan 15 veckor gammal och jag har haft honom hos mig i 3 veckor! och kan säga att den är gosigaste och mest underbara lilla kissen som kommit hem till mig. För mig hoppas jag att turen äntligen vänder och att jag får behålla mina pojkar för resten av deras liv här hos mig.
 
Ett liv nu utan Lukas eller Dooleys går ej för sig. De båda har funnit varandra allt för väl och myser tillsammans, leker m.m som äkta bröder. Och oavsett att dem är släkt eller ej (de är så klart inte släkt) så har dessa 2 fina grabbar fångat om mitt hjärta <3
 
Här kommer sommarbilderna på den 15 veckor gamla och coola Lukas!
 

Work...work....work!

Så ser det ut för mig just nu! Jag arbetar så mycket nu att det finns inge tid för att blogga eller tid för att ens komma på något att skriva. Så man får ju ha lite tålamod med detta just nu!
 
Men, under tiden kan jag säga att jag är ledig nu på Måndag och Tisdag så fram tills dess kan man ju längta till att få vara ledig! Sen jobbar jag åter igen: Onsdag till Söndag.
Jo, ska jobba typ 3-4 helger till så det blir massvis med helger att jobba innan jag är ledig åtminstonde 1 helg! :p
 
Bjuder på denna bilden ännu en gång! För Dooleys och jag är så sjukt söta på bilden ;)
 

Lilla Lukas!

Tänka sig att jag, i morgon, har haft Lukas hos mig i snart 1 vecka och kan säga att det går mer än strålande bra här hemma med Dooleys med.
I 2 dagar kivades de lite, ni vet, fräsa och slå på varandra men fortfarande måste busa med varandra för att göra det extra spännande.
På tredje dagen så låg de ner tillsammans och myste, lite smågnabb är det fortfarande men det är ju två pojkar så det får man ju helt klart stå ut med.
 
Ut över detta är Lukas en sjuk god katt med mycket kärlek att ge. Han kurrar så det ekar i lägenheten (nästan iaf). Inte så mycket till knäkatt eller vill bli lyft, men det kommer de ske en ändring på så fort jag fått honom att han gillar att vilja bli gosad.
 
Bästa är väl att han äter blötmat, Mjau, så det är bra eftersom han är dålig på att dricka vatten så blötmat ut över det är toppen.
Men rackartyg kan han med. Redan första kvällen här hemma så rev han i tapeten på 2 ställen vid sängen vilket jag inte vart så fullt glad över. Bor ju i en hyresrätt så detta är inte alls populärt.
 
Här kommer iaf lite bilder på Charmtrollet tillsammans med Dooleys. Bilderna är fotograferad av min kompis Nettan så bilderna kommer bli oredigerade just nu för tillfälle då jag inte orkar redigera dem nu.
Copyright är det ju på bilderna fortfarande så acceptera det är ni snäll! :)
 

Irland 2012 - Del 2!

Här kommer fortsättningen på Irland bilderna men nu fotograferade från min Canon!