Gott Nytt År!

Och det hälsar jag er til alla som besöker mign blogg... som känns något så där extremt tråkig då jag inte har bilder.
Eller jo, bilder från förra årets nyårs firande så jag har en bild som skulle passa för stunden tills jag får in de resterande bilderna från nyår.

Alla äkskar vi om inläggen fylls i med lite nyårs glädje eller någon sorts dags glädje med nyfotograferade bilder, eller hur?

Men tänka sig vad fort detta året gått? Man har; praktikserat hos travkuskproffset Ulf Ohlsson, min farmor gick bort (R.I.P), Selina (min katt) fick somna in (R.I.P), många födelsedagar att fira, två Dalarna resor (<3), fått jobb som timvikarie på ett äldreboende, shoppat en massa som bara den och mycket mer. Tycker att detta året kune ha vart bättre än den eviga sorgen som inte vill lägga sig riktigt än. Men att förlora två mycket speciella personer på 5 månader är ju ingen direkt upplevelse.

Jag hoppas 2011 ger mig ett bättre år!
Gott Nytt År på er <3


Flera besökare?

Jag har fått väldigt mycket besökare denna dagen p g a en annan hemsidas hjälp, än har jag inte slagit rekordet men jag hoppas på det snart.
Bli medlem på denna sidan och använd mig som sponsor:

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Jahas

Jag lovar att det är värt all möda :P

Party Party!

Haha vilken tokig dag det vart!

Mamma och jag handlade både på bolaget och på Ica inför nyår i morgon och den första som sker på bolaget är:
-"Emma ska du inte ha något?"
-"Nej, jag klarar mig, jag köper en pommac på ica!" xD Haha typiskt mig. Tror den där dosen av magsjuka inte var så bra.

På väg in på Ica:
-"Sa "G" vad han nu ville ha istället för hummer?" Frågar jag mamma då vi är på väg in på ica.
-"Nej, han sa ju inte det, vi får hitta på något!"
-"Pyttipanna?" Där skrattade vi, för min bror älskar nämligen pyttipanna så när vi alltid klagar på någon mat vi kan göra och som ska gå lätt föreslår han alltid pyttipanna xD

Jao, det vart mycket att handla, nästan 1000 spänn för nyår men det är väl värt det då man bara firar det en gång om året. Jo vet ni vad? Vet ni vad? Jag köpte mig en Partyhatt!
Thihi, det var det som saknades till min klänning och nyår, thihi.


Bildkälla: http://gf.blogg.se/images/2008/partyhatt_1207237982_16312492.jpg

Min hatt ser inte ut så som på bilden.. fast bara nästan, den är super söt så ni får se den i morgon ;)

Haha jag har vart borta för länge!

Oh det stämmer som bara den, skrev denna meningen i min facebook idag men jag gör det nu med här så alla kan få se hur dum man vart.

Ligger framför teven med en filt om mig och min hund Lissie i famnen och mamma min ligger i två sistsoffan och mår praktiskt taget ganska illa. Hon tror hon blivit smittad av mig (ops!) så då börjar hon.
-"Jag tänker inte vara sjuk, inte då jag ska jobba på nyår och få en massa extra OB. Det är ditt fel om jag blir sjuk" säger hon medans jag ler och sen blir allvarlig.
-"Är det nyår i morgon?" Totalt borta är man, det är så typiskt mig ibland xD

Jag lever...knappt!

Jag tänker imte be om ursäkt för att jag inte har bloggat på ett tag men anlendingen är det att i måndags på den aveldningen jag jobbade på går magsjuka så i Tisdags åkte jag på magsjuka så jag har praktikskt taget legat ner och mått skit.

Idag är jag 80% frisk och försöker överleva med att skriva och stava onrdentligt. Gick ut med hunden igår till och med för att få frisk luft tillsammans med mamma, men det kändes hemskt på något sätt. Så som att jag inte har kontroll på vad som händer med kroppen. Känns som att den bryts ner något så otroligt efter att man varit sjuk. Min matlust är totalt bortblåst och jag har fått kränkt i mig 1 ½ macka och ett helt glas mjölk bara för att få något i magen. Det var äckelvarning.

Nu hoppas jag att jag tillfrisknar fort för jag hatar att vara sjuk. Jag som typ nästan aldrig är sjuk. Då jag väl är det så slår det emot mig med en sådan kraft att jag kan ligga kvar i sängen/soffan och yra på om ingenting. Det är livsfarligt för mig eftersom jag kan komma med allt tok.

En gång då jag låg ner i soffan med 39.8 graders feber så berättade mamma att jag låg och stirrade rakt ut i inget.
-"Emma? Emma vad är det?" säger min mamma då och sätter sig ner bredvid mig.
-"Jag måste skynda" svarar jag, helt borta.
-"Vad ska du skynda?"
-"Jag måste hem" säger jag som redan ligger i soffan hemma... det är farligt tycker jag xD

Så nu på sätt och viss hände något för mig. Jag hade visst lämnat min säng, lagt mig i mamma och pappas säng på mammas sida med hennes och mitt täcke över mig.
Min pappa kom in och frågade varför jag låg där. Jag hade svarat att jag frös och jag vart bortkörd. De berättade för mig på morgonen vad jag gjort och det där mindes jag inte.

Jag måste ha haft hög feber, väldigt hög om jag inte kommer ihåg det. Dessutom var det varmare i mitt rum än vad det var i mamma och pappas rum xD
Haha nej nu ska jag inte berätta mer jag blir vara mer yr av att berätta.

Försöker lära mig?


Mycket snö?

De sa att det skulle bli en varning till alla som var ute och åkte bil för det kom och har kommit en andra klass snöstorm till oss norrläningar. Och det skulle bli mellan 25-30 cm snö och det måste stämma för mina knön försvinner djupt ner i snön då man är ute med hunden som älskar då det snöar ute så hon kan leka och ha sig. Medan jag står på en samma plats och försöker hålla värmen skuttar hon omkring och jagar den virvlande vindarna som drar med sig en kall snö som blåser en rakt upp i ansiktet och någon gång ibland ner innanför jackan. Huuuva!

I morse mins ni vädret? Ni minns senare på eftermiddagen, och innan dess så fanns det inge snö alls på mitt fönsterbräck...


Det blir bara värre!

I morse:


Nu:

Varning! Klass 2 oväder drar förbi!



Man ska alltså inte bege sig ut på vägarna nu. Stanna inomhus och ät upp julmaten sen julafton istället!!


Mina julklappar!

Tänkte snabbt börja med liiite andra bilder. Så jag hoppas de kanske behagar lite innan ni får se vad jag fick ;)

Lissie i en söt och fin rosett. Hon hade den på sig hela kvällen <3


Våran julgran. Den vart pyntad med blått, vitt och silver detta året!


Vårat julbord. Detta året var det bara jag, mina bröder, pappa och syrran som åt julbord. Mamma min jobbade till halv nio den kvällen. Men vi hade det väldigt trevligt. Åt en härlig god mat och hade ett super trevligt sällskap.


Godisbordet!


Syrran och Lissie. Lissie vart extra gosig och valde att ha syrran som en liten kudde <3


Sen efter att vi öppnat alla julklappar så vart det att vi lekte med en av mina bröders helikopter som han fick i julklapp. Haha alla hade vi kul med den.


Detta fick jag i Julklapp av alla nära och kära inom familjen <3

Fina ljusstakar från mion broder som jag absolut kommer att använda mig av.


Presentkort. Alla dessa presentkort tillsammans var 1950 kr.


Hasselnötskaffe!


Sköna och varma Mimmi strumpor!


Bakform!


Shower Cream!


Mimmi pyjamas!


Dl mått och bakbunkar!


Marylin Monroe ljusstakar. Detta är något jag samlar på.


Och en kittenkalender för 2011.


Fick ni det ni önskade er? :D

Harry Potter och Dödsrelikerna Part 1!

Idag var man på bio och såg äntligen på Harry Potter och Dödsrelikerna Part 1 och det var en av de bästa filmerna jag sett i år.

Vart liksom glad då jag såg den och kände spänningen ända ut i fingertopparna. Hela kroppen skakade i en sådan extas att jag inte kunde göra annat än sitta och glo på en stor bildskärm där jag fick se dem springa genom skogen på flykt från snappare, eller se Harry försvinna ner i en isvak efter Godric Griffindors svärd.

Jag som älskar att se film och sen bedömma dem ger denna filmen en 5:a helt klart för spänningen, svartsjukan, den lilla romantiken man såg och sorgen efter vad man genast förstod vad som skulle hända.
När väl Part 2 kommer ut, finns det ingen återvändo, om inget stör en just den dagen, så kommer man sitta där med ingenting och vänta på slustriden.


God Jul & Gott Nytt År!


I morgon smäller det!

Åh då yr smällkaramellerna sunt på golvet och upp i luften. Ända som saknas är fyrverkerierna och... vänta nu här... *kollar kalendern* Haha ursäkta mig men jag måste ha tagit fel på nyår och jul xD

God jul på er! xD

Snickersrutor!

Detta är nog världen enklaste godis recept som är ett tycke för alla på julbordet. Jag lovar att då mödan väl är gjord så är smaken och njutningen belöningen.

1 burk jordnötssmör
2 dl ljus sirap
1 dl socker
1 dl kokos
1 tsk vaniljsocker
1 liter Rise and crisp flingor
Mörkblock choklad - smält


Börja med att fylla en kastrull med jordnötssmör, sirap, socker och kokos. Blanda dem samman tills det är varmt, men inte kokar, sen fuller du på rice and crisp och blandar runt dem så de blir täckt av jodnötssmör smeten.

Smeta sen ut snickersmassan i en form som du sen ställer ut antingen ut i kylan eller i frysen i några minuter. Vi säger kanske i en 15 minuter.
När det är 5 minuter kvar på kvarten så börja med att smälta chokladen över ett vattenbad. När chokladen är smält så smetar du ut den på snickersen och sen ut igen i kylan eller i frysen i ungefär en kvart.

När den kvarten gått skär du ut den i fyrkanter, hur stora du vill eller hur små du vill. Bara att servera och njuta av dina snickersrutor.

Fullt ös!

Idag har det vart fullt öss en 13.00 igen och denna gången känns det som om det inte kommer ta slut först vi verkligen känner julglädjen här hemma.

Vi har bakat:
Snickers,
Limetryffel
och
Mozartkulor


och vi lagar:
Janssson Frestelse (anjovis),
Andersons frestelse (köttfärs),
Svenssons frestelse (Skinka),
Köttbullar,
Sallat,
inlagd sill och mer kommer det bli.

Hehe och i morgon ska man jobba från 07.00 till 12.00 så sen bär det av till morfar med gosaker och paket innan man beger sig till Birsta så man får bli klar med sista klappen.

Haha fick min lön idag ;) Haha kändes skit skönt eftersom jag var så rädd att jag skulle få den den 23 och sen inte hinna in med den under mellandagarna. Det är kanon :D

Några få saker kvar innan jul!

Nu är det bara en del saker kvar innan jul och det som saknas är storstädningen (som jag ska göra nu) och sen knäcken och en yttligare sak som jag ska testa mig på att baka, nämligen Apelsinkaka i långpanna med Saffran, vad tror ni? Kan det bli en höjdare?
Jag vet inte men ska bli spännande att testa.

Nej, vet ni vad? Nu ska jag städa vidare och jag ska börja med badrummet. Jag ska DUSCHA badrummet rättare sagt ;)

Mördegskakor!

Här kommer mitt recept på mörgedkakor och vad för sorters kakor du kan göra. Iaf dem jag gör. Detta är en sats som man helst, om man så vill, ska halvera för annars blir det väldigt mycket kakor. Fast, är du ett riktigt kakmonster ska du då inte halvera satsen ;)

Halv satsa:
100 gram rumstempurerat smör
1/4 dl strösocker
2 ½ dl mjöl (detsamma gäller glutenfritt om du använder FINAX mjölmix)
1 ägg (ett ägg gäller vid hel sats med)

Börja med att mäta upp smöret och hacka den i tärningar eftersom degen blir lättast att jobba med då. Häll över mjölet och sockret och rör samman med fingerspetsarna tills du får en smulig massa.
Tillsätt sen ägger och rör runt tills du kan göra den till en boll. Är degen för kletig häller du bara på lite mer mjöl så den blir fast och fin. Knåda den inte!
In i kylen i 30 minuter innan du bakar ut den.

Chokladsnittar:
Se recept ovan
1 dl kakao
1 msk vaniljsocker
Garnering:
vispat ägg
pärlsocker

Drottningkakor:
Se receptet längst upp
Garneringen:
Drottningsylt (eller vilken sylt du nu vill ha)

Kolakakor:
Se receptet längst upp
1-2 dl sirap (detta beror på hur mycket smak och knäkiga kolakakor du vill ha)

Rosakrämskakor:
Se receptet längst upp. OBS:: Angående dessa kakor är det viktigt att räkna kakorna du rullar och plattar ut på formen, för då du gör dessa kakor måste du räkna dem 2, 4, 6 och inte 1, 2, 3, 4 eftersom du ska ha jämnt antal kakor då du gör dessa. Har du ojämnt får du äta upp en kaka eller kanske dela på någon om en blir för stor. Och då de alla har gräddat färdigt ska de in i kylen under tiden medan du gör smöret.
Garneringen:
150-200 gram rumstempurerat smör
2-3 dl florsocker
1-2 msk röd hushållsfärg (beror på hur stark du vill ha krämen)
Till sist: Ta ut kakorna från kylen och börja smeta på kakorna med smöret på deras flata sida, bara ena kakan. Enklast är det att smeta ut krämen med en tesked. När den första kakan har fått sin kräm utkletad och klar så lägger du på ett lock och sen är kakan klar.
Fortsätt så i samma veva tills kakorna är slut och in med dem i frysen för ungefär en 1 timme så det får stelna lite innan du lägger ner dem i en kakburk.

Alla dessa kakor klarar sig i 3 månader i kylen för alla kakor går att frysa ner och är lika goda efter varje gång. Njut av dessa nu och ha en trevlig Jul!

Slöaktig dag!

Haha vilken slöaktig dag man haft alltså!
Kliver upp halv nio och inser att jag missat yttligare en förfrågan på att få jobba. Känne rmig så hemsk och besviken eftersom jag inte får jobba så mycket.
Men nu har mamma och jag löst mitt problem, bland annat hittade jag att min alarm volym låg på 4, så jag höjde till 7 och sen så ska jag låta mobilen ligga på en blåtbricka på mitt nattduksbord Aka. databord så FÖRHOPPNINGSVIS kommer jag att höra den.

Förutom det så trodde jag att vi skulle få en kall dag och att stormen skulle lägga sig ner och sova, men så som jag såg det så hände det absolut inte. Nu ikväll är ovädret tillbaka och det känns som en pina, iaf för mig, för Lissie är det ett super väder och hon ger sig snabbt ut för att få hoppa och leka i snön.

Nämnde jag att hon och jag lekte i snön igår? Nej, kanske inte, jag sprang omkring i mjukisbyxor och vinterjacka ute (givetvis med två tröjor under jackan xD) och sen mina nya vita vinterskor. Vi sprang om kring som två idioter tills jag stupade i en snödriva som var så djupt som till låren. Haha, också fick man en Lissie på sig på köpet så där vart man omkullsprungen på köpet. Vita var vi då vi kom in och det var inte så högt uppskattat, sen frös jag under resten av kvällen. Haha!  x)

I morgon hoppas jag på att få jobba, om inte det blir så (vilket jag tror) så kommer jag besöka systemet och kolla efter alkoholglögg för på Onsdag så drar syrran och jag till morfar med julklappar och annat gott. Ni kanske hör det bara på glöggen.

och bilder ska det komma, då jag sitter vid min dator. Min mamma sitter bara vid Mozilla Firefox och det går inte att ladda upp bilder?

Mina bakbilder!

Så här såg det ut på bordet (innan det vart värre än värst x))


Mina fina kakor ;)


Släktens påhittade kakor: Rosakrämskakor (roligt att de liknar Macarons :P)



Och jag letade kakburkar som bara den och eftersom jag inte fann något finare än dessa fick de duga till så länge. Tror jag ska köpa mig ordentliga kakburkar sen på Lagerhouse :)


Sen då man var klar eller väntade på att kakorna skulle gräddas klart hade man lite tid med Lissie som tyckte jag var extremt tråkig som inte hade tid med henne. Stackars gumman som gnällde och vandrade utråkat omkring <3


Ja sen vart det julklappsinslagningar och det ser alltid så trvligt ut på mitt golv varje gång man är klar.


Sa jag att Aca med ville hjälpa till? x)

Jo, hon ville välja vilken jag skulle ha men när allt kom omkring så vart det så mycket roligare att bara krypa in i påsen och se om det fanns en skön plats att sova på, men hon gav upp då det inte fanns utryme för henne xD

Nu finns det tid över!

Nu har man inte jobbat på hela helgen och inga sms har man fått. Har kommit på med att det är annledningen till min sömnbrist från förra veckan. jag tror det var på Tisdagen eller onsdagen då jag skulle jobba så sov jag inte på en hel natt för jag var rädd att missa sms.

Det var detta som kommunen hade sagt att man inte skulle gå och få, men nu har jag fått det och saken gör inte bättre det om de skickar sms strax efter att de skickat ut det:
-"Emma, du ligger tillgänglig, kan du jobba?" Hur är det tänkt jag ska kunna höra det smset om jag inte hör det första? Idioter. Så nu är det deras fel att jag inte får någon ordentligt sömn. Fan, inte konstigt att man var på ett irriterande humör igår. Både mamma och jag kokade ihop som två ilskna vulkaner mot varandra. Ush för det! Och USH ännu en gång för man ska ha sin röda vecka... kommer få den på jul -.- Whopidooo! Blä!

Nu när man är ledig och inga sms får man så passar jag på att baka. Så på dagens baklista står det:
Rosakrämskakor
,
Saffransskorpor,
Chokladsnittar,
Kolakakor och
Drottningsgrottor


Och igår bakade man 43 lussebullar. Varav 23 av dem var Glutenfria lussebullar och 20 av de resterande var de "vanliga" lussebullarna :P

Om en 10 minuter sätter jag igång med Rosakrämskakorna så jag har de klara för sen blir det saffransskorporna som ska fixas. De tar drygt en timme att bli klara med... om jag inte ska ta dem sist? :s

Min önskelista!

Wacom Bamboo Pen Ritplatta


Margutire glas från Cervera
 (om jag stavade det rätt xD)


Är väl två av det som jag önskar mig. Ut över det är det allt som jag vill ha då man flyttar hemifrån.
Dock tror jag inte så mycket på ritplattan men kommer den med i ett paket, är den önskan uppfylld <3

Fel på blogg.se!?

Igår då jag skulle lägga in bilder på bloggen så uppstod det ett sådant konstigt fel att det gick inte ens att finna ett sätt att logga in. Jag vart så förvånad att jag funderade på vad var det de pysslade med eftersom det kändes som om de aldrig skulle bli klara med sidan.

Är svårt att förklara hur det såg ut då jag inte printade sidan men sjukt weard var den. Nu är den återställd så man kan ju undra vad det ändrade innan de upptäckte att de förstört blogg.se koderna :P

Nu jobbar man ju verkligen på!

Herregud så man jobbar, men vet ni vad som stör mig mest av allt? Jag för fan missar ju de där morgon smsen om jag kan jobba eller ej så nu ska jag sova med mobilen i handen (haha otroligt att jag kan hålla i en mobil under hela natten xD) så om jag så ska svara på att få jobba eller ej, för annars kommer det ju bli att jag bara jobbar varannan dag och det funkar INTE!

Aldrig liksom!

Dessutom lät det på pappa att syrran skulle komma idag så jag ska då få lite foto hjälp för jag har lite kläder här hemma att visa som jag har köpt och som jag är extremt nöjd med!
Bland annat en klänning och en super snygg tröja som jag köpt på H&M. fast klänningen är köpt på BikBok. Haha det är första gången på flera år jag köper något därifrån xD
Klänningen är lite av en partyklänning så det var bland annat 40% rabatt på den, också matschande hatt och strumpbyxor till den. Vad för skor det blir är enkelt ;)

Så jag hoppad ni kommer tycka det är snyggt för jag är grymt stolt över mitt köp <3



Funderar att ha på mig dem skorna :D

Nu var det klart!

Nu är man hemma efter att ha vart borta i 3 timmar och 45 minuter. Vad gjorde man under tiden då Lissie klipptes? Jo man köpte lite julklappar till brorsan med pappa (han betalade så klart (a)), var ju pappa som köpte julklappar, jag har bara till min andra brorsa kvar som jag ska ta den 23 eftersom jag får min lön så, så då blir det något som jag och syrran ska lägga ut tillsammans så det är också något han kommer bli super glad för (hoppas vi).

Förutom det köpte jag 2 julklappar till mig själv eftersom jag visste att jag ville ha det och att det var extra priser på dem. Fast, det betalde pappa också så jag slapp slösa pengar på det. Känner jag pappa rätt så även om man envisas med att betala det själv så får man ge med sig tills han får som han vil. Love you dady <3

Bilder på Lissie:
Lika kass bakgrund som sist men bilderna är värt att titta på för man vill bara pussa ihjäll henne <3

Visst vart hon vacker? Vi vart så förvånad och chockad då vi såg henne att vi trodde att det först inte var våran hund xD 450+50 kr driks kostade det för henne så vi ska absolut besöka denna tjejen igen eftersom hon var super duktig på det hon gjorde.
Dessutom! Så är Lissie värt all beröm hon kan få för Eva, som denna tjejen hete, tyckte att Lissie var förvånansvärt duktigt eftersom alla andra hundar hon haft hos sig har vart livrädda och stått och skakat. Lissie gjorde ingenting sådant utan var, som alltid, en tuff brud ;)

Detta shoppade jag, som pappa betalade xD

Matchande slalomglasögon till mina skidor <3


Och slalomstrumpor


Lissie nybadad och nyfönad!

Nu är Lissie redo för i morgon.

Nämnde kanske bara på min bdb om att hon ska klippas, mins inte om jag nämnde det här men nu vet ni det. I morgon ska Lissie få sig en ordentligt klippning så idag har jag badat henne och gjort henne super fin. Ska klippa klorna på henne snart innan det blir dags för kvällen. Mamma kommer att få hjälpa mig eftersom det var ett tag sen då vi klippte dem. Lika bra att göra det nu så det är gjort.

Ska man göra det på Arken Zoo kommer det väl kosta. Här kommer det bilder på hur hon ser ut nu. Och i morgon får ni veta Efterbilderna på henne.

Här är Lissie, 6 månader, nybadad och nyfönad!
Vill bara påpeka att bilderna har usel bakgrund och är inte redigerade!


Visst är hon en liten begåvning att hon kan stå så fint trots att vi inte tränat på det, med undantag från första bilden satte hon sig ner bara då och en gång till, sen stod hon upp medan jag fotograferade henne <3
Blir så stolt över henne!

Film!

Nu blir det lite film för min del så får man se väl se vad som sker efter.



Innan jag går ska jag säga att Aca fick en väldig tidig julklapp i år av mig eftersom jag väntade en annan julklapp som jag beställt efter (skit nöjd med den!)


Jobba, jobba, jobba!

Det är bara att jobba på så man får något i Januari! haha, har redan jobbat så mycket som 10-11 dagar om inte mer denna månaden och mer lär det blir. Första helgen jag jobbade idag, söndag, så det vart helgOB för hela dagen. Mycket pengar det *gnider händerna och häxskratt*

Det där får en att känna sig så pengagalen att det är illa för en xD
Men har man levt på 3000 spänn i 2 ½ år är det skönt att få gnida och känna att nu snart kommer jag få Novemberlönen, som är ganska så simpel, eftersom det var bara 8 dagar som jag jobbade. Mamma och jag räknade ihop antal timmarna, OB och sen räknade ut det på min lön (som ligger på 95,15 kr/h) och sen drog vi bort 30% på skatten så det blir ungefär 4.500 något eller så mindre.

Lite men lagomt tills en början, kommer ju få fortsätta med aktivitetsstödet tills man ha fast jobb, men fast jobb där jag jobbar kan ta år eftersom det kräver års erfarenhet.
Är iaf nöjd med dagen som vart eftersom nu passade man på och gjorde saker själv eftersom man visste att det var något man kund eklara ensam (kommer inte avslöja mer än så eftersom jag har tystnadsplikt!).

Nej, är man ledig i morgon, blir det Lussebullebak :D

Ledig!

Idag är man ledig så det kommer att bli att besöka stan och gå på MiRoi (de ringde och sa att vi skulle träffas klockan 10.00 xD) halv 2 men innan dess ska man ju träffa en annan person så jag hoppas jag kommer hinna för antingen var det vid ett eller två tiden som vi skulle träffas så jag är lite förvirrad nu på när.

Får ringa henne då jag åker in till stan vid halv ett tiden. Lissie följer med också eftersom sen så ska man vara med kusinen. Kan inte lämna Lissie hemma eftersom mina föräldrar ska jobba kväll och natt, ena brorsan har ju opereras så att springa upp och ner för trapporna är inte hans starkaste sida nu, och min andra lillebror kommer vara ute med kompisar och åka slalom eller springa på ett ställe som kallas Gården, vad blir det då? Jo Lissie följer med mig till min kusin, sen hämtar mamma mig senare ikväll då hon slutat :)

Låter väl bra än så länge va? ^^




Går trögt!

Om det går trögt met varför man inte bloggar lika aktivt som sist är det på grund av att man jobbar, har två dagar kvar (förhoppningvis) innan man är åter ledig. Och när man väl blir det, kommer det bli MiRoi och ett möre och SEN träffar jag kusinen som ska ha sin Westlife konsär.. Spännande, undra hur det kommer se ut x)


Julskyltning i KVissleby!

Nu är det äntligen dags för julskyltningen i Kvissleby och i år verkar den mer populär än var den var förra året för nu vart det massor med folk och stånd som sålde allt från primitiva saker som de gjort själva, godis, Må bra och mycket mera.
Jag gick ensam eftersom jag trodde ingen ville följa med (visade sig inte vara så) så jag gick med Lissie och mig själv och kollade på vad det fanns där att köpa eller att se. Nej jag handlade inget eftersom jag inte slösar pengar på sådant. Dyrt och så är det men det blir väl en annan summa om du gjort sakerna själv.



Sen vart det äntligen bus och lek så då vart Lissie väldigt glad. Dessutom fick hon springa långt ut i snön med eftersom matte inte kunde komma längre med de Ickevintriga skorna! Och kul var det.

Lissie älskar pappa!

Vi hade det skit kul igår då brorsan fyllde 18 år, speciellt med Lissie eftersom hon är allas ögonsten! Ja det var väl inge nytt?

Hehe bildbevis på hur mycket pappa älskar Lissie, eller hur mycket Lissie älskar pappa!



Öl älskar jag (fyllehund xD) Dumma pappa som börjar lära henne dricka i ung ålder x)

18 års kalas!

Tjosan! Idag firar vi min bror som blir 18 år och myndig!
Kommer komma flera bilder sen men först dessa bilder.

Japp, brorsan ville ha smörgåstårta till sin 18 års kalas ida så detta är lite bilder på oss som håller på med dem (den vanliga och Glutenfria)


Vi har sen en väldigt nyfiken hund med ;)



Resultatet:



Trög!

Jag känner mig så otroligt trög och av den anleningen är ju att man är förskyld, snuvig och vidare. Och iaf det så ska man ut med Lissie så hon får sig en promenad.

Jo som en del av er vet (som kollade min bdb) eller om jag talat om för er så försvann alla mina fyra dagar i helgen, mina arbetspass eftersom en kollega till alla på jobbet gick bort förra helgen (fattar fortfarande inte att de ska ha med mig att göra? -.-) så igår vart det att man ringde en massa samtal och det kom fram till nu att så som de gjort miot mig nu FÅR MAN INTE GÖRA!

Man får göra det om det handlar om tio dagar innan man ska jobba, men att komma två dagar innan man ska jobba är så fel. Så nu tappade jag 45 timmar och drygt 5000 spänn på grund av detta. Är så jävla piss off på detta. Så nu ska man inskolas på en annan avdelning men de där timmarna kommer jag aldrig få igen eftersom det handlade om både Kväll OB och Helg OB. Snacka om att man vart förbannad!
Skulle ni med om det handlade om så många timmar och pengar. Jag kommer iaf aldrig få igen dem :(

Och på lördag är det 18 års kalas här hemma. Wie! MIn näst yngsta broder blir 18 år och de ska firas med... INGEN PRIT xD Haha!
han kommer sitta hemma med alkoholfri cider iställtet. Mohaha, nej nu ska jag inte vara dum med honom.
I morgon kommer vi baka smörgåstårta åt honom eftersom det är det som han har begärt att ha istället så då blir det en massa bak. Mumsigt.
Och sen på söndag blir det förmodligen Westlife konsert hos kusinen http://blandcheesecakesmulorochbergochdalbanedrommar.blogg.se/ men det får vi väl se hur de blir ^^

Min helg ser ut som så.

Sen mån-Tors så jobbar jag. Åh så jag fortfarande stör mig på det >_<