Vara sig själv!

Jag funderade på de idag då jag stods och drog på mig kläderna. För då jag byter om från sidenpyjamas till vardagskläder så slår de mig alltid att jag inte direkt bry mig om vad de är jag har på mig. Jag stod och kollade mig i min spegel och funderade på vad de var för kläder jag bar!
Skulle någon annan klä sig så här, gå så här ute och hemma? Jag menar alla har sin egen stil och jag kan tycka att man inte skall följa vad andra tycker. Tycker de inte om att du klär dig som du gör och börjar sen nästan bestämma vad de är du skall ha på dig så kan jag tycka de är VÄLDIGT MYCKET FEL av kompisen att göra så.

Man skall aldrig vara rädd för att sticka ut med vad man har på sig.
I morse t ex. drog jag på mig mina vanliga mörkblåa, ärvda, mjukisbyxor, mörklila strumpor, ett grönt linne med en mörklila T-shirt över. Och sen valde jag att ha på mig en vanlig lila ylletröja. Och då funderar jag på om andra skulle klä sig så?
Kanske inte men jag bry mig heller inte för att sticka ut med vad jag bär på mig. Jag kan tycka de är en snygg kombination. Man blir varm och de är inga kalla eller hårda kläder man bär på sig. Utan man blir varm av att se personen som kommer i sådana färg glada kläder att de brukar värma en.
Iaf om man har sådana kompisar som ser DIN stil och inte hennes som hon valt att bestämma åt dig.

Iaf så fick man det man ville få sagt ^^



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo