Äntligen hemma!

Måste säga att de finns ju inge skönare än att få vara hemma. Tror katterna har skanat mig för de kunde inte lämna mig ifred då jag väl kom hem. De skrek och skulle BÅDA upp i famnen. Fast de gick inte alls för sig så man lyfte upp dem en och en så de fick det sig en varsin kram och en puss <3

Hemma var de lugnt iaf. Fick veta då man satt i Härnösand att mamma och Philip var på Birsta City (familjens andra hem (a)) så jag tog bussen sen från stan för att möta upp dem där. Hungrig var man också för hade inte ätit sen 14.30 och då var de en cheescakebit, inte direkt mycket att mäta magen med. Nej men efter maten också skulle nog vara slut hemma, så beställde jag en hamburgare med strips, dipp och dricka på Frasses inne på City Gross (hatar sådan mat egentligen men är man hungrig så är man). Dock var Hamburgarna skitäcklig så där äter jag inte mer om de inte skall handla om pommesfrites med dipp >_<

Iaf har haft en skön och rolig och härlig helg. Har lekt med Robin och Melker (Melker är nämligen inne i denna perioden där allting bara kretsar kring mamma och pappa så de var en rolig men ganska så jobbig helg). Robin, Fredrica, jag och Melker har iaf: läst böcker, vart ute, bakat Cheescake, kollat på Pippi Långstrump (minst 10 ggr xD).
Jao sen har man ju träffrat sandra och Mattias. redan i lördags kom det med Madicken på promenad då vi var i parken närmast ica. Trevlig!
Madicken är vekrligen jätte söt, men dick kunde jag inte hålla på med att gosa och vidare då Tommy och Lena är båda väldigt allergiska mot pälsdjur.
Kom sen bort till dem på Söndag runt klockan 12.30 skulle jag tro och träffade Sandras föräldrar. Har ingen aning om hur exakt länge jag var där men gick därifrån 14.05 iaf så jag var där ganska så länge. Mysiga pratstunder och massa videor på Magnus Carlsson (vet inte om han stavas så på efternamn men om inte, så var det mycket snyggare stavning xD)

Sen bar de av hemmåt ända från Husum till Sundsvall. Nu sitter man här och tråkar sig med allt de roliga som tagit slut och väntar på att maten skall bli klar.

Tro de eller ej men jag sov till 13.00 idag xD Haha första gången jag sover så länge sen man bodde på Kallön.
Ne, nu eftersom de inte vart så mycket bilder på sista tiden så bjuder jag på en eller två stycken på Aca och Selina ;)




Hehe det var allt för min blogg.
Mer kommer senare skulle jag tro ;) Känner ni mig rätt så skriver jag antingen en gång om dagen eller så fler det flera ggr om dagen ;)

Bye bye <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo