Låt mig leva mitt liv!

Herregud!

Har man inge liv trots att man inte bor hemma? Fan ge upp!

Jag vet det är sjukt dåligt med jobb men det lönar sig inte att försöka prata "förstånd" och jobb med mig. Jag vet hur viktigt det är att jobba men behandla mig som om jag är 13 år gammal är fan mig inte friskt! >_<

Jag löser det själv!
Jag är en vuxen kvinna så lämna allt som har med vuxenlivet att göra åt mig! Jag vill leva och ta hand om mig själv! TACK! -.-

Crazy kattunge!

Okej, har min lilla dam Malin här hemma på snart 6 månader som måste vara dem mest galnaste katten jag någonsin haft!

Kan först tilläga att hon kastrerades i tisdags. Åkte in med henne till 08.15 och hämtade henne 14.00 (hon var redan vaken och pigg?). När vi kom hem så skulle jag låta henne sitta i buren ett tag på toaletten så narkosen skulle gå ur henne lute gran.
Kan säga det gick inte. Efter en halvtimme släppte jag ut henne och det första hon gör, är att springa fram till hennes älskade leksaker och leka... okej, kattunge visst hon vill leka det får hon, inte mig emot. Bara ha koll på magen hennes.

Efter det, var hon vaken 24 timmar och sov inte en enda gång. Det var en av de tuffaste nätterna jag någonsin haft xD
Kvällen efter börjar hon sova och sova och sova. Slutade med att hon sov 38 timmar.

Nu är hon sig själv igen men jag ska nämna en sak till. Hon började till och med hoppa samma dag så jag sprang ju efter henne som en hönsmamma för att få henne att inte hoppa. Inte det lättaste för den här katten har världens energi som jag inte alls vet var hon får ifrån.

Tror att hon gjort allt detta så har såret under hennes mage klarat sig extremt bra. Hon är bara svullen men svullnaden är på väg ner nu. Okej, har haft en gäng massa katter som aldrig, då menar jag ALDRIG haft sådan här energi. Och jag leker med henne flera ggr om dagen och går ut med henne 1 timme om dagen (hon är väldigt tunnpälsad så nu i vintertiden blir vi nog inte ute så länge) och inget verkar hjälpa.

Hon kanske sover 1 ½ timme sen är det full rulle igen. Någon med en lila galen energikatt som jag? xD


Handlade på Dollarstore!

Detta är vad jag handlade på Dollarstore!Det finns saker under julglittret också, bland annat gardiner som jag köpte för julen (har inga sådana) så dem tillsammans kostade 150 kr och sen två filmer för 200 kr.
Handlade för 700 kr och då är det ju mycket som ni ser ^^


Det är de vuxnas ansvar!

                               


Hur många gånger blir inte småbarn glada över att de ska få deras alldeles egna kattunge? Jag tror det är en del ungomar där ute som hoppar och skriker och sen skryter om att de ska få en kattunge. Men hur blir det sen?

Vi tar ett ex nu: Denna flickan är 12 år och har länge önskat sig en egen kattunge. Hennes föräldrar kommer överens om att deras flicka ska få en kattunge då hon blir 13 år gammal. Den dagen kommer och flickan får en söt liten fin kattunge som är 12 veckor gammal.
Föräldrar säger att hon måste ta ansvar för kattungen. Och det gör flickan, men... Vad gjorde föräldrarna för fel där?
Hur ska en 13 årig flicka ha råd med att ha en kattunge då hon går i skolan och inte har jobb? Även om kattungen är flickans så blir det fortfarande föräldrarnas ansvar för att kattungen ska ha det som den behöver.
De måste även ha uppsyn över kattungen de med, då flickan är i skolan under tiden så måste antingen någon av föräldrarna vara hemma och se till att den har det bra med allt.

Jag anser att föräldrar bör tänka över lite innan man skaffar ett djur til ett barn. Även om de är mogen i sig så kan det ju förekomma att en del fortfarande har barnsinnet kvar.

Jag är t ex. ett ex. När jag var 15-16 år gammal skaffade jag mitt första djur helt utan tillåtelse. En råtta nämligen. Och jag hade inte jobb, men jag hade 500 kr i månaden och mesta av dem pengarna gick till min lilla råtta. Mesta dels mat och spån.
Jag tog henne till veterinär och beralade med mina egna pengar och allt. Jag hade fortfarande barnasinnet då men trots det hade jag ett djur som jag tog ett enormt ansvar för.

Idag är jag glad att mitt ansvar är ännu större. Jag värnar om djuren så det borde mer folk göra och verkligen TA HAND OM DJUREN! Ge inte barnen all ansvar för djuret om ni nu inte vet om de kan hanetar det rätt.

Glutenfri Limpa!

Ingredienser

5 dl vatten
2 msk fiberhusk
3/4 dl sirap
3/4 dl brun farin
50 g jäst
2 ägg
125 g kesella
1 kuvert brödkryddor
1 tsk salt
8 dl grov mix
6 dl fin mix

Gör så här

Värm vattnet till 37 grader. Smula Jästen i en matberedare. Lös upp jästen i vattnet.

Rör ned fiberhusk och låt svälla några minuter.
Rör ned sirap,kesella, farin, ägg, salt och brödkryddor. Häll i lite mix i taget medan du kör matberedaren. Kör i ca 5 min.

Degen ska vara mycket kladdig när den är klar. Ej knådbar. Fördela degen direkt i 2 smorda limpformar. Låt jäsa väl , ca 45 min.
Grädda i 200 grader i ca 30 min.

Skiva upp limporna direkt när de svalnat, lägg smörgåspapper emellan varje skiva så de ej fryser ihop. In i frysen direkt så blir dom ej så torra som glutenfritt bröd gärna blir.
Goda att rosta eller äta som dom är.


Skaffa katt!

                                         

Att skaffa kattunge vill ju alla eftersom kattungar är ju för söta! Och det stoppar ingen människor från att skaffa sig en kattunge heller.

Nu idag skaffar människor kattungar men ledsnar på dem sen då de blir äldre. Ännu mer finns det folk som ledsnar så pass att de slänger ut katterna och släpper sen aldrig mer in dem igen. Detta är ett sätt som leder till att katterna förvildas. Antingen det eller att de går ute i flera nätter/dagar/veckor till och med månader innan antingen ett katthem tar sig hand om katten och ser till att den får ett nytt hem.

Nu är det ju så att skaffa sig en katt är ett stort ansvar och bör aldrig lämna detta snsvar till ett barn. Man skaffar sig inte en katt för att se är söta, en katt kan vara ett gott sällskap. Katt är ett djur och behöver tas hand om. Inte bara då se till att den har mat och vatten. Utan det förekommer massa andra kostnader också som är extremt viktigt för katten själv och för dig själv med.

Katten behöver en försäkring. En försäkring kan underlätta för ägaren om katten skulle råka ut för en olycka som kanske skulle slutas med en allvarlig operation. Den här operationen kostar kanske 40.000 kr. Tänk er att sitta där och hosta upp dessa pengar för operationen för kattens liv. Med en föräkring så kan försäkringbolaget stå för mesta av kostnaden medan du kanske betalar en självrisk på 1500 kr själv ex.

Katten behöver mat. Detta är helt olika på vad för mat man köper, men bäst (enligt mig själv) är att försöska kosta på sig att köpa bra mat för katten. Alltså kattmat från zoobutiker där maten har bäst kvalité. Mat från en livsmedelbutik är inte alltid bra mat för katten. Blöt som torrdoder väljer man. Antingen får de fri tillgång till torrfoder medan man kanske kan ge dem blötfoder en gång om dagen eller två ggr (morgon och kväll).
Vatten ska alltid finnas till hands för katten.
Ett tips: IRL, innan katterna vart tamkatter, så kunde de gå lång för att dricka färsk drickvatten. Ett tips är att du ställer ut vattenskålen med vatten någon annanstans i huset/lägenheten och inte bredvid matskålen. Har själv gjort detta och märker att mina katter dricker mer vatten än vad de gjort förut.

Kattens katt/toalåda. Har du innekatt ska den dagligen rensas. En, två eller tre lådor om du har det, alla ska göras ren dagligen så det är trevligt att gå på toaletten då det är rent och snyggt. Gör man ren den två ggr om dagen är det bara super det med. Morgon och kväll brukar räcka då.
Ett tips: När jag rensar lådan så använder jag mig av hundbajspåsar eller avfalls påsar.
Spola INTE ner bajset el. kisset i toaletten. Det kan med stor risk bli stop då.

Katten behöver också veterinärvård. Detta är en sak som många har kommenterat och kritiserat mig för. Varför jag t ex vaccinerar mina katter varje år. Jag gör det för att förhindra att de kan få kattsnuva och kattpest. Dessa två är en av de mest vanligaste orsakerna man åker in för att vaccinera dem mot. Kattpesten som katten vaccineras mot håller i 3 år medan kattsnuva vaccinationen bara har en hållbarhet på ett år så det är bra att hålla katten vacinerad en gång om året om man vill förhindra att det kanske händer att det sker.
Ja mina katter är innekatter så de vaccineras iaf och även de två som jag håller på med i utställning. De MÅSTE hålla vaccinerad på grund av smittorisken som kan förekomma på kattutställningar.
Ang utekatter: Utekatter bör absolut vaccineras varje år eftersom de ökar risken för att få dessa sjukdomar eftersom de stöter på en massa andra katter dagligen. Man vet aldrig vem som kan smitta vem.
Vaccination är ett säkert alternativ för att få ha en frisk katt.

Håll katten kastrerad. En annan som som är väldigt viktigt som man måste göra för att slippa komplikationer från andra kattägare. Håll katten kastrerad. Spelar ingen roll om det är en raskatt eller hur/bondkatt. Raskatt och uppfödning är en helt annan sak så den frågan kommer jag skippa helt enkelt.
Det jag menar är att det finns bra goda människor här ute i världen som försöker minska antalet hus/bondkatter och det gör man genom att kastrera både hon och hankatterna man har.
Jag har själv två stycken som är kastrerade och båda är honor. Hur de förändrats efter kastrationen är att de, det vanligaste, ska blir lugnare. Nu vill jag inte direkt påstå att mina är lugna *skrattar*.
Att kastrera hon/han katter kostar ca 890-1100 kr för en honkatt och 450-550 kr för en hankatt.

Att kastrera en hankatt är ett lättare ingrepp än vad det för en honkatt så därför blir kostnaderna mycket billigare. En honas ingrepp är desto svårare eftersom man måste öppna magen med ett litet snitt.Detta blir mitt första inlägg i den här kategorin så man får hoppas att den leder någon in på rätt spår. I framtiden ska jag nog komma med mer förslag och tips.


Ny kategori: Allt om katter!

Sant!
Där ska jag dela med mig av allt jag kan om katter och givetvis får andra komma med råd och sådant.
Men just nu jobbar jag med att ladda upp en bild som ska ligga i denna kategori hela tiden och fattar inte alls hur den ska ligga där.

Spelar ingen roll om jag försöker får den att ligga på mitten för skriva från vänster kan jag inte för då flyttas bilden till vänster med.
Någon som kan kanske hjälpa? :)


Dags för kastration!

Tidsinställt inlägg!

Nu är det dags för Malin att få sin kastrering och detta är något jag längtat efter att det ska ske och tur är ju det att det sker nu eftersom katten har börjat löpa? Jo det är sant, knappt 6 månader gammal (blir det den 7 November) och är redan i full gång med att löpa.
Så jag valde att kastrera henne i god tid.

Håller även på att spruta vatten på henne också nu eftersom jag har tagit hem min Enorma julstjärna hemifrån och Malin kan dessutom inte låta den vara ifred så nu åkte min vattenpruta fram så. Hon har redan lärt sig vad den betyder, men hoppas liktförbannat upp på fönsterbläcket i köket och leker med blomman xDSen kan man somna så här med xD


Dooleys 11 veckor!

Nu är det drygt 8-9 dagar kvar tills jag ska hämta honom. Kan ni tänka er vad man längtar? <3

Här kommer 11 veckors bidlerna på honom som Simone, min kompis, skickat mig så jag har hennes full tillåtelse att ha dem. Men ni ska komma ihåg att ni INTE har tillstånd att ta dessa bilder. Ni vet konsekvenserna!Visst är han stiligt! :D
Han väger runt 1.600 gram just nu så undra vad han kommer väga då jag hämtar honom! :P

Syskonhelg!

Denna helgen blir en skönt helg med syster min!
Länge sen vi hade en sådan här helg tillsammans så nu så tar vi igen det så här. Hennes sambo och kompis skulle visst spela hela helgen så bara spontant så där så tyckte hennes sambo att hon kunde bo hos mig i helgen.

Tja, bara köra på så det rycker.
Kommer jobba i morgon men det är lite shit the same ^^ Vi har iaf lördagkväll och hela söndagen med att vara med varandra. Sen blir hon ju hundvakt på lördagen + hinner plugga medan jag jobbar.
Tror den här helgen inte kan bli så mycket sämre.


Min syster och min katt Aca för 1 år sen.


Min syster och jag för 2 år sen.


Vi ville ha lasagne båda två så vi gjorde det lite mer speciell och hade bacon i också.


Middagens slutresultat!


Fredagsmyset vi kommer ha! Lite tända ljus är inte helt fel heller!

Alla bilder är fotograferad med min Casio EX-Z77 digital!

Nästa vecka sker det!

Nu på Tisdag kommer Malin kastreras så då hinner magen läka på henne innan Dooleys kommer. Åh!! Bara 1 ½ vecka kvar <3


Svar!

Fick svar snabbt och det kommer att åtgärdas så snart som möjligt! :DFast Chipmärkning kommer ske absolut! Gillar som sagt inte öronmärkningen så det var ju synd det att hon måste få det iaf.

Ang. Kastration och Öronmärkning!

Skickade iväg ett snabbt mail till Sundsvalls djurhem eftersom jag kom på en sak som kändes väldigt brådskande mellan Malin och Dooleys som snart kommer att börja umgås med varandra.

Malin kommer att kastreras bara några dagar då Dooleys flyttat in till mig så jag känner så här att jag måste fixa så hon får kastrera sig i förtid så hennes sår på magen hinner läka. Nu hoppas jag det går igenom så hon slipper slåss och leka precis efter att hon har haft sin operation.
Med tanke på hennes energi vill jag ju inte att stygnen ska gå upp. För hoppas som fan kommer hon göra iaf efter operationen så jag kommer att ha ett helttidsjobb med damane här hemma.


Man kanske inte ser så mycket, men läsdugligt kanske?

Malin!


Dooleys!


Och Aca!


Detta är alla mina tre katter!
Storleksordningen är inte heller helt korekt men det ser ut så här:

Aca 4 ½,
Malin 5 månader
Dooleys 11 veckor (på söndag)

Cute ha? ;)

Nya böcker för min boksamling!

Nu har mina två böcker kommit hem! Mina böcker till House of Night samlingen.
De två nya böckerna som jag vet än så länge som kommit ut är Uppvakningen och Bränd. Så inom kort ska man väl börja läsa dem.

Fast, känner att jag behöver läsa om ALLA böckerna för att kunna hänga med ännu en gång i Zoey Redbirds liv! Haha sist jag läste den senaste boken var ju i början av sommaren xD


Bilder från google

Ikeaprylar!

Nu var det skruvat och hamrat!


Jag använder mig av dessa lådor för att förvara andra sortes kläder eftersom i min garderob finns det inte plats så då får man lösa det på ett annat sätt! Jag har bara en låda kvar som jag behöver till så är det klart det. Synd med dessa (trots att de är snygga) så kommer det alltid med två lådor. Så vad man gör sen emd låda nr. 2 får man väl se då :P


Detta är väl ändå snyggt? Skit kul att skruva ihop! Tog bara 10 minuter xD
119 kr på Ikea och så värt pengarna!

Bytt fron Mobilt till Bredband!

Så sant som rubriken säger så har jag bytt totalt! Av den anledningen att jag laddade på mitt Telia Mobila Bredband för 300 kr för att kunna surfa en månad. Nu Hade det gått en vecka och det var slut?

Alltså, 300 kr på bara en vecka? Kan ni tänka er vad dyrt det ska bli om man ska hålla på att surfa så där? Jag ringde Telia och berättade vad jag vart med om och de höll med mig att det blir dyrt att ha det så, så de rekommenderade mig att testa och skaffa fast.

Nu har jag fast internet (tills jag får modemet på Torsdag nästa vecka) så idag köpte jag en internetsladd som är kopplat till mitt filter i väggen till min dator. Har dessutom satt lösenord på mitt internet så bara jag får använda det.

Jag valde Bredband 100 för 299 kr i månaden och enligt mig är det ett kanon pris, iaf i ett år tills det blir 336 kr om året sen. Men man kan ju alltid byta om ett år igen! Detta kommer vara bästa lösningen för mig eftersom mitt jobb med, gör iss vikarierm beroende av internet (bland annat mobiler, suck!).

Inte nog med det shoppade jag på Birsta City med mamma och brorsan.
Så jag köpte in:
Två papplådor till min blåa hylla,
Skohylla,
Bestiklådor för lådorna,
Två sorters Te på Kahls och
Internetsladden på Kjell & Kompani

Allt detta + lunch på Ikea vart ungefär 400 kr så jag är väldigt nöjd för idag.

Nu blir det till att skruva en massa xD

Lissie 1 ½ år!

Tänka sig att vi har ägt Lissie i 1 ½ år, det är liksom sjuk!

Det firades med först en promenad på en halvtimme och fotografera lite nya bilder på henne. Vart lite omöjligt att få bilder på henne idag då hon var så mycket intresserad av allting annat men det vart lite bilder!Har fler bilder men den här bjuder jag först på (eftersom bilder nummer två vägrar blu uppladdad -.-)

Cheescake Brownie!

150 gram smör
1 dl kakao
3 st ägg
3 dl strösocker
2,5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
400 gram färskost, tex. Philadelphia cream cheese
2 st äggulor
6 msk strösocker
4 tsk vaniljsocker

Tillagning
ca 20 stycken

1. Smält smöret och rör ut kakaon i det. Låt svalna.

2. Rör under tiden ihop äggen och sockret.

3. Blanda bakpulvret med mjölet och vänd sedan ner det i äggsmeten
tillsammans med smöret.

4. Rör ihop färskosten med äggula, socker och vanilj.

5. Klä en ugnsform med bakplåtspapper och häll i brownie smeten.

6. Klicka ut färskost röran och dra ut den i fina mönster med hjälp av
en kniv.

7. Grädda kakan långt ner i ugnen i 150 grader ca 30 minuter.

8. Låt svalna och skär kakan i rutor.

Lovar er att den här kakan är så fantastiskt god att man bara vill äta mer och och mer! Testa den här och ni ångrar er inte!


Bild från google. Han liksom inte fotografera min egen kaka xD


Malin 5 månader!


Tänka sig att Malin redan är 5 månader!
Blir till att boka för veterinär redan nästa månad och sen ringa Sundsvalls Djurhem. Är så att jag vill få henne chippad istället för öronmärkt så jag ska se om det går att ändra. Om inte kommer hon bli chippad iaf.På tredje bilden, när hon ligger under filten, påminner så mycket om Selina eftersom hon också gärna låg under täcken/filtar/kuddar. Kanske har jag fått en mysigare Selina tillbaka? <3

Över ett år sen!

Vet ni om att det är övet 1 år sen Selina somnade in? Kollade nu på Bilddagboken och det stämde väldigt bra. Saknar henne jätte mycket!

Världens finaste katt som tyvärr fick avsluta sina dagar. Miss you Selina <3


Framtida inköp!

Det här kommer jag inom snar framtid att köpa in. Fått bra rekommenderat att köpa de här produkterna till katterna så detta kommer att inhandlas så fort det finns god ekonomi för det!Givetvis så ska jag köpa något mer som ingår i den här märket. Silking shine något så, bara vänta och se när dessa saker finns hemma hos mig ^^

Känna sig hotad från en annan uppfödare?

Allvarligt talat! hur kan uppfödare av alla slag känna sig antingen hotad av en eller flera? Inte bli hotad på så vis utan kanske känna att "Den personen föder upp bättre katter än mig, h*n ska jag glra livet surt för" så känns det just nu då man försöker dela sin egen glädje eller alla andra glädje då man skriver inne på Ragdoll.ifokus.se.

Ett av mina inlägg som bara är 3-4 dagar gammalt har blivit raderat av inga grundliga orsaker. Fanns inge otrevligheter eller sådant. Bara trevligheter och massa bilder på söta Ragdolls. Då den försvann bara så där kollade jag alla andra mina inlägg som jag har kvar, de fanns och är flera månader gammalt.

Kan det vara så att det finns en MODERATOR som känner sig hotad av min kompis uppföddning eller vad är problemet?
Min kompis kan heller inte ladda upp några inlägg där för så fort den ligger där, kanske några minuter eller timmar är den sen raderad. Vad kan denna moderator ha så mycket emot min kompis?

Kan inte vara annat än att en moderator raderar inlägg bara så där på måfå. Vi har försöjt allt med att få veta vad problemet ligger men det verkar inte finnas några som helst problem alls. Inläggen har mystiskt blivit borttagna. Det suger att en moderator ska behöva vara så (men varför ska ett inlägg som är bara några dagar gammalt försvinna medan annat man har ligger där i flera månader utan att försvinna?).

Det ska finnas en grundlig orsak och det borde tas öga mot öga. Trodde alla uppfödare respekterande varandra men tydligen finns det ju personer som helt klart, inte har vuxit upp ännu.

BEVIS: Detta skrev jag just nu på Ragdoll.ifokus.se


Så pyttsan att man kan totalt tappat intresset från en sida som en gång var trevlig, som nu känns bara som skit.

Festade!

Var ut på krogen igår med lite kompisar! Sist jag var på krogen i Sundsvall var senaste från CowBoy festen (det är drygt över ett år sen) och senast jag festade var sista helgen i April då jag var i Sthlm med mamma och syrran.

Jag kände mig lite tråkig då jag inte dansade med mina dansgalna kompisar men jag kände bara inte för det. Har dansat förut men nu kände jag inte för det. Så nu blir det till att vila upp sig för morgondagen. Lär bli smaskig mat idag eftersom jag behöver fet energi!


Bilderna är från google.

Nya böcker!

Beställde två nya böcker som jag bevakat länge nu! Måste ha dem för att fortsätta fylla ut min samling från House of Night, jag samlar kanske på 3 serier till som jag måste fylla ut med.
Och en av samlingarna finns redan de 5 sista böckerna ute men jag har bara inte orkat beställt efter dem.

Det kanske borde vara aktuellt nu snart?


Rena golv!

Guud så skönt med rena golv! Köpte ju en dammsugare igår så nu har man dammsugat hela lägeneten och torkat golven med!

Har bott i min lägenhet i 5 månader redan så innan använde jag en sop för att få golven ren, vilket inte var så kul för golven vart ju aldrig rena. Menar, sopar du golven så är det lika skitigt igen efter ett tag. Nu är det dammsugat här inne och golven torkade så nu doftar det super gott <3


Bild från google

Ikväll kommer min kusin så då kommer vi baka och se en gäng massa filmer. Undra vad det kan bli den här gången. Sist så såg vi filmerna:

Red Riding Hood:

Bild från google

Har alltid velat se den filmen och säger bara det att den var grymt bra! Iaf en film som var bra för min smak av filmer. Nu finns det andra som säger annat men jag säger att den här filmen är bra så alltså är den bra för mig :)

Love & other drugs:

Bild från google

Haha den här filmen ägde alltså! Bästa filmen hittils på väldigt länge! Jag och min kusin hyr oftast tre filmer, en komedi, skräck och romantisk. Denna var en blandning av Romantiskt och Komedi. Skit rolig och så väldigt ledsamt på samma gång.
Rekommenderar er att se den här :)

Shoppa!

Okej det kanske inte vart så mycket shoppande av kläder men kanske av andra viktiga saker. Fast, de viktiga får man väl allt bra se vad ni tycker om det :P

Först en ny bild på mig! Länge sen vi hade en bild på mig så detta är den nya:


Min nya dammsugare! Köpte den på Maxi för 299 kr så det är nog värd varenda krona! Skitsnygg är den.


Och sen till Dooleys! Senare innan utställning kommer jag köpa hem andra vårdprodukter med en gång så de finns redan. Dessa får duga i början.

Thihi visst är den blå skålen söt? Passar perfekt till han då han själv är blå <3 (okej både han och Malin kommer äta ur skålen men shit the same!)

Dooleys 8, snart 9, veckor!

Här kommer lite nya bilder på min lilla älskling!
Längtar tills jag verkligen ska hämta honom! Snart bor han hos mig <3Ny Outfit!

Vad sägs som min nya tröja som jag köpt? Tycker om den skitmycket och är nöjd med köpet! 199 kr på H&M!

Ibland hittar jag kläder då jag till och med HAR PENGAR för en gång skull! Ofta får man stå ut med att man står där, hittar hur mycket som helst också är man nästan blak!

Haha tur att den här var så pass billig. Ska ha det här på mig i morgon om man inte får jobb ^^


Hundvakt!

Idag stannar Lissie hos mig några timmar innan mamma slutar och sen efter det ska vi ut och nattpinka henne, som vanligt ^^


Fotojobb!

Idag drar man iväg på fotojobb. Ska hjälpa en kompis med att fotografera hennes hästsaker eftersom allt ska säljas. Eftersom hon inte var så bra på att fotografera så kom hon på att fråga mig så jag tackade ja.

Nja, betalt? Pyttsan heller, sådana här saker gör man gratis :P

Så antingen strax efter tolv eller senare så är man iväg och borta... xD

Vilken insepation man har idag, NOT!

Tingad!

Nu är han äntligen Tingad så nu är helt klart min! Längtar nu tills slutet av den här månaden så jag kan komma ner igen till Dalarna och hämta hem honom till Malin! <3

Min lille Dooleys.
Har gått veta att han är en trygg kille i sig själv, pratglad, charmig och tuff/kaxig.!

Passar utmärkt in på Malin så de kommer ha det kanon tillsammans (man vet ju aldrig vad jag kommer få sopa upp då jag kommer hem från jobbet xD)