Nu har man gått och blivit Tv kändis!

Var med på mittnytt regionala nyheter idag! 
 
Jag visste innan och kände att jag gjort bort mig rejällt men det visade sig det motsatta så, ja jag får väl hat som det vart xD
 
På avsnittet kan ni kolla här 
 

Amerikanska Banan och karamell muffins!

Grundreceptet till muffinsgrunden hittar ni här: tänk bara på att bara tillsätta vaniljen. Inga andra extra tillsatser eller smaker. Enbart bara vaniljsmak, antingen väljer du 2 tsk vaniljsocker eller 1 msk vaniljextrak, eller varför inte en fröna från en Hel vaniljstång? Funkar minst lika utmräkt!
 
Följ grundreceptet tills du fått ihop till en fin och jämn smet till muffinsgrunden är helt färdig.
Ställ den på sidan och nu ska vi göra karamell grunden.
 
Skicka upp 2 bananer och lägg ner 4 tunna/tjocka bananskivor i botten på muffinsformarna (se till att ni har kraftiga muffinsformar som klarar av detta!) och börja sen tillreda karamellen.
 
Starta ugnen på 175 grader!
 
Detta behöver du till karamellen:
1 dl strösocker
1 msk smör
 
Gör så här:
1. Värm upp sockret i en teflonpanna eller en tjockbottnad kastrull. Rör inte om utan låt den smälta så inte sockret klumpar ihop sig.
Jag rekommenderar att ni gör detta ensamma utan barn i närheten för karamellen kan bli ordentligt varm och kommer det på ett barns hud kan det åkalla hemska brännskador. 
 
2. När sockret är smällt tillsätter du smöret och rör om snabbt och tar undan pannan/kastrullen från plattan och fuller ner lite karamell i taget i muffins formarna tillsammans med bananerna.
TIPS: Karamellen stelnar väldigt fort då pannan/kastrullen kyls ner fort, så istället för att stå och skrapa och kämpa med diskborsten så fyller ni mindre än halva stekpannan/kastrullen med vatten och ställer tillbaka på plattan som fortfarande varm, på så sätt smälter karamellen och du behöver bara sen skölja bort det med ljummet vatten efteråt!
 
3. Fyll på smeten mer än halva muffinsformen med muffinssmeten och ställ in dem sen i ugnenen på mellersta raden och grädda i 25-30 minuter. efter 25 minuter kan du försiktigt öppna ugnen och kolla med en sticka och se om muffinserna ör klara. 
Kommer ingen smet med i stickan så är de klara.
Låt dom stå och svalna en stund innan du äter dem.
 
Smaklig måltid! 
 
Hur jag placerar bananerna i formarna!
 
Sockret i stekpannan, jag rör inte till något av det för jag vill inte ha sockerklumpar i karamellen!
 
Efter åt så fyller jag formarna med lite Karamell!
 
Sen fyller jag på med smeten och skjuts in i ugn med dom!
 
Du kommer alltod få smet över om du inte för som ovan, du fyller på lite fler formar, men då behöver du göra en dubbelsats karamell.
Jag valde att lägga på lite bananer och sen kanel/socker på!
 
Efter att de är klara i ugnen, nu får de svalna en stund!
 
 
Mini banan och kanel muffinserna är dom med klara! 
 
Efter då du plockat bort pappret så ser resultatet ut så där som på bilden! Mycket vackert <3
Jag har på en klick grädde men jag tror det funkar utmärkt att äta dem som de är eller med en skopa härlig gammeldags vaniljglass <3

iPhone S5!

Japp...nu sitter man här och tittar till inne på halebop och funderar på att köpa hem iPhone S5 16 Gb med rubbet.

Har pratat och haft världens diskussion med Halebop på deras chatt angående att förlänga mitt abonnemang och skaffa mig en ny mobil och, haha, dom har bra tålamod att sitta där och svara på alla mina dumma frågor. Mitt abonnemang annars går ut om 1 månad exakt så nu funderar jag på att antingen beställa en nu och betala den sista räkningen + den nya mobilen till den 14 Februari, eller vänta helt till Februari.

Jag vet inte alls. Är glad att jag äntligen tillslut har beslutat mig för en telefon, men nu får jag mer ångest över hur jag ska göra! :p
 
Bild från google, ni hittar bilden lätt där!