Stan idag!

Oho vad roligt att vbehöva kliva upp klockan 09.00 för en gång skull. Men hallå! Jag hade visst möte klockan elva med arbetsförmedlingen och pratat mer om min handlingsplan och Plan A är visst att försöka få jobb på Ica, någon Ica affär iaf men jag siktar mig mest in på Ica Kvanrum Kvissleby och sen Ica Nära i stan!

Också har man fyllt i ett till aktivitetsstöd för jag måste ju ha pengar för Oktober med! De är viktigt för jag fick ju hur mkt som helst nu som jag inte var så van att få direkt. vart mest bara förvånad då man fick 3.082 kr :o
Åh men just ja man kanske kan tala om att Plan B är att plugga och då blir de Komvux och som de ser ut nu, går de INTE att diskutera med pappa för han fattar ju inte vad jag pratar om så de får bli mamma jag får ta stöd från och kjag har nog bestämt att i ett år eller en halv termin att försöka ta igen matten. Och då blir de att jag läser från Grundskolan 7, 8 och 9:ans mattebok och sen tar A Mattematik. För mig känns det som om de är de viktigaste. Vissligen kommer jag också att läsa upp min Engelska A och Naturkunskap A.
Så nu ser ni min handlinsplan framöver.

En annan sak kan jag tala om att jag har åkt på något som heter "ONT I FOTEN- syndromet". De gör svinont och jag fattar inte heller vad jag gjort. Mamma tror de kan vara ett utslag från ett myggbett. Tror inte jag men enligt mamma så är de giftiga nu under den här kalla månaderna (då de väl lever). Iaf så var de rött och svullet igår och dagen innan var jag bara öm. Idag? De gör förbaskat ont och jag undrar vad jag åkt på så blir de inte bättre fram över besöker vi sjukan.
Haha skall med försöka få en remiss på Mottagningen här borta så kanske jag får operara mina bröst (ta inte illa upp men de är jobbigt att behöva skämmas över dem om den ena är snart dubbelt så större än den andra). Så vi får se hur de går, annars så är jag nu bara 38.000 kr ifrån att kunna få en operation på sjukhuset i Sthlm xD

Haha nu fick ni veta lite okm vad som hänt. Och mer kommer skall ni se.
Glöm nu inte Farsdag på Söndag.
Kram <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo