Hundutställning i Timrå!

Hej Hej!

Ush vad dålig man har upptaderat nu för tiden. Men de kanske blir så då man är utan internet för en tid och får sen jobbigt att komma in i det igen. Men jag skall tala om att nu är de bara en dag kvar tills jag skall börja min praktik (i morgon klockan 07.00 börjar jag :D).

Men iaf så skall jag skriva och ge er lite mera bilder. Jag har ju vart på hundutställning och ställt upp som Funktionär för att hjälpa med där. Kom ju 280 hundar dit (MÅNGA grandisar ;)) och jag sattes genast i arbete med att sälja kataloger. Jag satt från 07.30 till 13.30 med att sälja dem. Innan jag lämnade in pengarna så räknade jag dem innan men nog hade jag sålt för över 3000 kr alltid.
Jag fick äntligen äta lunch så de vart Kassler med potatis (jag som inte tycker det är så gott ^^'') och sen efter det började jag fotografera lite hundar som fanns där. Jag hann fotografera 42 bilder innan min kamera dog. Alltså där var batteriet slut. Synd för den delen för de kom så grymt söta hundar att jag vart så arg då jag inte hade kameran redo. Inte ens för finalen.

Men iaf vart de en del fina bilder :)Dessa bilder var en del av dem som jag har fotograferat och redigerat i Ps Cs3.
Tänk nu på att dessa bilder får INTE användas på andra sidor så som stallet.se t ex. det är fullt ©pryright på bilderna och det är bara jag som har tillåtelse till dem och inga andra.


Tjing Tjing <3

Semlor!

Hej Hej!

Ett ytligare inlägg faller ner på min blogg.
Jag vet att Semledagen redan vart men vad gör de att komma med frestande bilder? ;)Nu finns det ett fat med två semlebullar på och en med tre.
Den med två är den Gl. F. (Glutenfria) varianten och den med tre är den Icke Gl. f. varienaten ^^

Tjing Tjing <3

Hockey Bilder!

Hej Hej!

Jag har vart på min systers pojkväns hockey match för några dagar sen.
Detta är bilderna (iaf en del av dem):Så de var väl en del av dem som jag orkade ladda upp.
Och tråkiga var att de förlorade. De spelade bra, men de andra laget var bättre.
Synd, hade annars viljat se dem vinna (har gjort de förut men att se de flera ggr skulle vara bättre).

Tjing Tjing <3

Skall ju praktiksera!

Hej Hej!

Ni vet ju om att jag nu har äntligen fått praktik och det är så Wollmsta Gård i Njurundabommen.
Jag kommer vara där i 2 månader (mitt aktivitetsstöd slutar ju om 2 månader) så de kommer bli en rolig period. Trots de måste jag ha byxor (som nu är beställda från tradera, hittade ett billigt köp på 150 kr) och en vindtät jacka (som jag letar efter nu).Mina byxor och stövlar (dock är dem bruna men de ser iaf ut som dem där :P)

Tjing Tjing <3

Vemdalen resa!

Hej Hej!

Min kusin och jag har nu sen länge planerat att åka till Vemdalen då hon skaffat körkort. Nu har de äntligen hänt och roligare är det att nu blir det en resa till Vemdalen. Vi åker den 13:onde, väldigt tidigt, och kommer inte hem först på Söndag den kvällen.

Ush man skall ju jobba då så de kommer nog bli en trög måndag morgon *skratt*

Tjing Tjing <3 

Frånvaro!

Hej Hej!

Ja nu har man vart borta länge och jag ber så hemskt mycket om ursäkt. En del vet om varför man inte vart inne och en del inte. Så till er som inte vet om det varför jag inte vart inne har med internet att göra.

Först håll min yngre äldre broder på med en sak här hemma för att få internet att gå snabbare. Det vart bara tok så vårat trådlösa bredband försvann. Strax efter det vart internet segare och segare till Johan tog reda på vad som gjorde att de gick sakta.

Ganska snabbt fick vi reda på att det var fyra till som använda vårat internet så det slutade med att vi lade ner internet. Vi ville inte ja det igång om andra skall låna av det. Och nu idag sitter vi här med ett mycket säkrare internet. Och MYCKET snabbare!!! :D

Inte nog med det, har jag fixat praktikplats. Jag börjar på måndag redan, och varför Måndag är för att jag måste köpa mig ordentliga kläder för att arbeta i stall med. En bra vindtätt jacka och tåliga och fodrade stövlar för att klara av att vara där.
Två månaders praktik har jag framför mig på ett travstall. Inte nog med det är tränaren och min mentor Ulf Olhsson ;)

Tjing Tjing <3

Ringt runt!

Hej Hej!

Nu fick jag nog av att sitta hemma och inte göra något utan tog mig själv i kragen och ringde till Bergsåker travbana och där presenterade jag mig själv om att jag sökte praktik och då inom travhästar för jag ville komma hästarna närmare mig.
Så då ringde jag till en Ulf Johnsson, presenterade mig där med och han frågade (som nog alla gör) om de skulle kosta för honom och de gör det inte heller. Det kommer bara kosta för mig men dokc blir det en billigare rsa än till stan då han har sin gård i Njurundabommen.

Iaf i morgon så kommer Johan att kolla på en lägenhet och sen åker vi dit. Presenterar mig, kollar runt och skriver på papper, sen skall jag till arbetsförmedlingen och lämna in den till dem, låta dem skriva under så har Emma sen: En praktik plats x)

Tjing Tjing <3

Klippt mig!

Hej Hej!

En del av er som läser min blogg kanske inte vet om det som en del andra gör, då de kollar min bdb eller på andra ställen, så har kah klippt mig.
Och för mig är det som en avkoppling att komma från frisören med nyklippt hår. Man känner att de inte är lika tungt som innan då man lämnar de gamla håret bakom sig i en hög på golvet.

Innan:


Och efter:


Jag själv är väldigt nöjd med resultatet.
Bara mamma som kom och sa att jag såg konstig ut -.-

Så vad säger ni om det? :)

Tjing Tjing <3


Köpt vin!

Hej Hej!

Tro det eller ej men jo man har nu köpt vin.
Jag och Johan skall på fredag åka till Sollefteå, sen till Öbacka för att köpa katt (om de inte har någon så åker till till Sundsvalls Djurhem ^-^), sen efter de skall vi hem med katten för att då också åka och handla mat för jag kommer senare äta middag hos honom och sen dricka gott.
Därav varför jag köpt vin. Ett vittvin dessutom. Så nu under denna vecka skall vi komma fram till vad vi vill äta till.

Och jag tänkte be er om hjälp. Kolla på bilden här Nedanför och kommentera sen om ni kan komma fram till något :P


Och vinflaskan ser så ut som här: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ->


 Tjing tjing <3

Talang?

Hej Hej!

Ja du, har man talang eller inte. Om man inte hör eller har sett orginalversionen så kan man bli ordentligt lurad av denna:Jag kommer nog göra detta resten av natten xD

Tjing Tjing <3

Födelsedags kalas!

Hej Hej!

Idag har Jag, mamma, syrran och bror vart och överraskat min lillkusin som blir 8 år i morgon. Tyvärr är de ju en förlust då man är så liten att fylla år på en vardag då man går i skola och många som jobbar, då för att göra de roligt för honom kom vi upp idag och överraskade honom med tre härliga födelsedags presenter och ett roligt kort.
Min kusin fick ett  Ritblock (med alla sortes djur, så som ladgårds djur m.m), kritor och ett roligt spel som heter Hänga Gubbe, det vet ni allihopa vad för sorts spel de kan vara? Jo man har ett en galgstolpe och hänger upp en skelett del efter en annan om man gissar fel bokstav. Min kusin hade allt för roligt att leka det med mig för då de var min tur att gissa ordet så gissade jag hur mycket som helst utan att vi kom någon vart. Jag frågade hans syster om han ens hade ett ord där, hon skakade på huvudet och jag ber att få kolla vad han hade: X, M, K, Å, L m.m xD

Väldigt roligt så jag tog över det och kom på korta ord som han kunde gissa på. Sen slutade vi med det då de vart lite tråkigt för honom då vi var så få som spelade (de andra spelade ett annat operations spel) så då satte vi igång med Singstar. Fan jag förlorade o_O

Vi var där från klockan 18.00 ungefär tills 20.08. Vi kom hem ungefär en timme sedan och har senn dess suttit här, drukit Citrondrömmar (en tesort från Kahls), smsat och ätit hårdbrödmackor med Makrill och tomatsås xD Mummma!!

Och nu kommer det något som vi ALLA gillar ;):
 Detta är Selinas Mamma Råtta :)
 Några av min Mosters katter!

 Min söta kusin som ritar i sitt block. Han är en duktig modell <3 Grattis sötunge <3

 Min kusin (LV) och mina syskon (H) spelar och ritar ^^

Ja de var väl de bilder jag orkade ladda upp ocg redigera. Hoppas ni gillade bilderna!

Tjing Tjing <3


Alla Hjärtans Dag!

Hej Hej!

Först måste jag gratullera er alla där ute på Alla Hjärtans Dag och hoppas ni haft en trevlig morgon.
Jag hade välde trevligt. Jag sov till nåstan 13.00 så det kändes som en skön start på dagen.

Jo igår var jag åp gymmet igen och vi gymmade lite över en timme. Jag tgo först 30 minuter på bandet och den gjorde jag alla andra saker så som armar, ben, mage och rumpa. Så idag har man träningsärk i benen för man tog nog i lite för mycket igår (hehe) men jag mår annars bra, även om de känns att där trämningsvärken sitter så känns det som om skinnet kommer spricka och visa ett stort grymt sår eller någonting sådant.
Men jag överlever.

Jag var hos Johan igår från 18.00 och såg på Rena Rama Rolf till klockan 22.00 sen ringde några och ville ha skjuts in till stan så Johan ställde upp mot betallning. Jag följde med som sällskap så medan de där bak satt och kacklade som ett höns hus och kom med all världemns svordommar och ja hade något debatt där bak så satt jag och Johan fram, skakade på vår huvuden och höll varandra i händerna.
Jag kom hem runt halv tolv och innan vi skilldes åt, gav jag honom en gof natt puss (generad).

Nu idag så tog man som sagt sovmorgon och varför det var att natten innan stannade jag öppe till 04.00, om inte längre, för att se på de missade avsnitten av Vampyire Diary som jag missat två avsnitt, men då under andra avsnittet som Buffrade hela tiden slog jag av skiten och stängde av min dator för att sova. Dane efter vart jag väckt av syster klockan prick 11.00 så de var lika bra att kliva upp. Somna skulle jag inte kunna somna om då jag vart väckt.

Nu idag skall jag väl ner till farmor med mamma och pappa för att hämta Philip, om inte pappa nu redan åkt, han kan vara extremt duktigt på det då vi sagt att vi skall med men de får vi allt bra se.

Ha en bra Alla Hjärtans Dag önskar Emma ;)

Tjing Tjing <3

Ph Bilder!

Hej Hej!Ja nu kan ni väl se att man lekt igen via Ph :P
Jag gillar de jag har gjort (a)

Tjing Tjing <3

P.s. Inse, detta är ett oseriöst inlägg *skratt* D.s.

Fredag!

Hej Hej!

Hur har ni det där ute? Jag vet att de inte är så många som kommenterar min blogg men jag vet att de finns en del besökare som kollar min sida utan att kommentera så man kan lika gärna fråga på hur de är där ute ;)

Själv mår man bara toppen, är ensam hemma och har ingen aning om vad pappa kan ha tatt vägen. Men alla andra är på skolan och jobbar. Mamma jobbar, mina bröder går i skolan om jag skall rätta mig fullkomligt förståerligt för er. Jag har nyligen käkat fruskost och rensat de hundratals kattlådorna (har bara tre kattlådor på två katter) men de går ju snabbt.
Skall dammsuga är de tänkt och sen duscha. Sist jag duschade var på gymmet i Onsdags och de är fredag idag. Var och varannan dag blir de duscha. Mer gym kommer de bli också, antingen lördag eller söndag.

Träningvärk? Haha jo jag hade de nu sist när jag gymmade och de var uppe vid axlarna och fram på nyckelbenet. Båda sidorna? Absolut!

Jag skall skriva oftare men igår vart de inte så roligt att skriva.
Eller jo var ju med Johan men orkade inte dator så mycket mer så jag loggade ut och lät den vila ända till idag från 20.00 sen igår. Nu idag skall jag träffa honom igen och då blir det väl Fredagsmys igen. Är ju alltid det på fredagar så What liksom?

Aja de var lite grann om vad som hänt, inte mycket och kanske så roligt att läsa men ju oftare man skriver blir ju bloggen mer intressant! och de skall jag ju lova ^^
Skrev ju fem inlägg för bara några dagar sen så de kan nog bli det med i fortsättningen.

Tjing Tjing <3

Inte mycket, men mycket att göra!

Hej Hej!

Löjlig rubrik va? Jag har inte kunnat komma med bättre men de ända jag gjort idag är att ja vart på gymmet två timmar, motsvarar 1 ½ timme gym och 30 minuter dusch.

Sen då man kom hem så var de mat, lite dator, gjort annat och sen dator. Mest vid datorn nu har man lekt med PhotoShop CS3 och det jag gjorde idag var en sorts design.
 Och ni kanske märker att de står "Stallnamn" mitt på själva designen. Och jag kan gladligen (utan pinsamheter) tala om att jag är medlem på www.stallet.se och har vart de i snart 7 år (tror de blir 7 år den 15 Mars). Och därför gjorde jag detta för första gången och vart väldigt nöjd med den.

Tackar Jenna så mycket för hennes tålamod att hjälpa mig och nu i morgon skall jag försöka på nya sätt och sen låta Johan (Ja han kommer igen (a)) att ladda hem flera penslar och kanske en och en annan sorts bakgrund.

Tjing Tjing <3

Drar på gymmet en timme!

Hej Hej!

Nu skall man snart (strax efter 12.00) dra iväg på gymmet men syrran och mamma igen. Sen blir det väl inte igen först på ondag om inte syster är ledig från jobbet för jag skulle vilja åka in flera ggr nu. Men de är ju inte direkt kul att åka ensam ^^

Här hemma skiner ingen sol, men nog är det ljust alltid.

Tjing Tjing <3

Hm statestiken!

Hej Hej!

Jag har funderat en sak angällande statestiken. Som när man kollar vilka besökare man har och hur många? Vilken av dem där två raderna där skall man kolla på?
Den blåa eller den vinröda?`
Vilken kollar du på då du vill se hur många besökare du har fått?På den blåa linjen har jag 7 Unika besökare. På den röda har jag 19 besökare och har därmed inte besökt min blogg mer än loggat in på den tre ggr idag.
Vilken är den rätta man skall kolla på? :s Vad tror du?

Tjing Tjing <3

Kvisslebrun!

Hej Hej!

Jag var ju och sökte jobb här förra veckan i Kvissleby. Jag stack till ett stall då och sökte möjligtvis praktik eller jobb.
Jag fick veta då att i de stallet där jag var nu hade det bott en man som ägde då, en av Sveriges mest kända Nordsvenska travare. Kvisslebrun, Jag har hittat en artikel och en bild om honom :DJag tycker de är lite coolt, för också är det så att Kvissleby fick sitt namn sen efter honom :D

Tjing Tjing <3

Photoshop CS3!

Hej Hej!


Idag fick jag hjälp av Johan att skaffa CS3 och nu har jag det :D
Aja inte mycket gjort i ph men de är ju en början eller hur :D

Tjing Tjing <3

P.s. Inga bilder på Johan då jag inte fick fotografera honom. Jag respekterar det. Men i framtiden blir det nog bilder skall ni se. D.s.


Vinter bilder från Junibosand!

Hej Hej!

Även om de finns många här i världen som både hatar och älskar vintern så kan ju vintern vara några gott med här i världen. Tänk er vilka fina bilder bara snö och lite träd, eller snö och lite fåglar kan skapa ett sådan fin natur.

Jag älskar vintern. Inte för att man tycker de är roligt att åka slalom utan också för att de är något magiskt med vintern. Tänk er, nyfallen snö och en skinan de sol = med glittrig orörd snö... Vackert!
Tänkte komma med lite bilder från Junibosand. Ni har sett bilder där från förr, men aldrig från dess vintertid.Det var en del av dem bilderna jag valt ut.
Ingen bild på Johan, men han kommer ju hit idag så då blir de nog en och en annan bild (har en person på S som tjatar på mig ;))

Tjing Tjing <3


1000 Words!

Hej Hej!

Av någon annledning ser jag ett fint budskap i denna sång!
Spöke, Ande eller en Illusion!

Hej Hej!

Ja nu kommer de nog frågor om rubriken skulle jag tro. Måste få skriva om en händelse som hände natten mellan Fredag och Lördag. Jag tycker den var hemsk och har inte sen dess kunnat lagt ner så mycket annat tid än att fundera på vad det var.

Jag sov inne i farmors sovrum, jag sover alltid där om hon inte är hemma. Iaf så måste väl klockan vart två eller tre på natten då jag vaknar av att jag känner någon som kollar på mig.
Jag öppnar ögonen och framför mig ser jag ett mansansikte som kollar ner på mig. Jag kan inte flrklara hur han såg ut ordagrant, men han hade iag blågröna ögon och brunt hår. Han liknande Johan men var något äldre.
Iaf så vaknade jag till lite.
"Vad är det!?" Frågade jag och sträcker ut min hand för att nudda vid honom. Han försvinner då bara helt så där. Då tänder jag lampan och kollar mig omkring. Ingen där!

vad finns det för förklaring till detta? Spöke, Ande eller en Illusion?


Då var man hemma!

Hej Hej!

Saknat mig! (fan så drygt att inte kunna skriva med frågetecken >_<) Jag har saknat er, men måste medge att vara hos min farmor är de skönt. Trots att de inte finns mycket att göra under dagarna är de bara skönt att inte ha en dator och knattra på.

Jag hade det iaf super skönt. Kom ner på onsdagen redan vid 13.00 tiden och vart ensam 13.30 tiden. Sen kom varken farmor eller faster tillbaka så jag var helt ensam hela den långa dagen och hela den långa dagen på Torsdag. I onsdags fotograferade jag runt hos farmor, mest på hennes gård och de vart en del många fina och vackra bilder.
Måste säga att farmor har grymt mycket snö hos sig. Bara grönsaks och jordgubbslandet så var de över en meter snö o_O
Oj oj oj, om man bara var barn eller hade sina täckbrallor med sig så hade man ju hoppat ut där.

På fredagen kom Johan till mig <3
Fast redan då han kom ut vart de med en gång att dra och handla eftersom jag inte hade så mycket mat hemma. Åt ju upp maten i onsdags och torsdags, så sen vart de inge mera mat.
Fredrica kom med så hon kom med in på Ica då hon bara var i Dingersjö. Så där hjälptes vi åt att handla något gott och givetvis mat.
Sen bar de av hem till Junibosand. Klockan var väl närmast runt sju tiden på kvällen så de vart att göra mat då man kom hem. Sen avslutade man kvällen med Melodifestivalen och Band of Brothers (ush, hemsk serie, kollade på Johan resten av den kvällen xD)

Så helgen flöt på ungefär så här hela tiden. Åkte till Birsta, var ute och gick, fotograferade m.m.
Ne tyvärr inga bilder på honom (a)
Får bli en annan gång.

Ne nu skall jag nog göra mig iordning. Är hungrig, sitter fortfarande i pyjamas och har mer att skriva :D

Tjing Tjing <3

Nu åker man!

Hej Hej!


El del av er kanske inte mindes då jag skrev att jag skulle till min farmor och vara djurvarkt.
den dagen har kommit nu idag och jag kommer åka redan nu på morgonen ganska så snart. Så nu skriver jag snabbt här för att tala om att jag kommer åka (mobilinternet fungerar inte så man kan skriva från den till min blogg, syyynd).
Men iaf så kommer ni inte mista mig. Ni som har mitt nummer är ju bara att slå en pling eller bombadera mig med sms, man har ju gratis nu och 3000 sms att göra sig av med. Än så länge har jag gjort av med något på 500.

Jag kommer heller inte vara ensam första taget. Bara på Torsdag och sen halva fredagen sen kommer Johan ^^ Vi skall vara själva hos farmor och ha de mysigt.
på lördag, om de är väldigt fint väder, drar vi ut för att fotografera, eller jag skall fotografera. Han kommer då och då stå som en modell :P
Haha då får ni bilder på honom!!

Ne skall göra annat nu så man hinner kolla igenom alltihopa ;)

Tjing Tjing <3

Idag gäller det!

Hej Hej!


Jo idag gäller det för nu är det verkligen bestämt att vi skall köpa de där förbannade gymkortet som aldrig blir av. jag har till och med sparat pengar för att kunna köpa det.
Och då med det när vi köpt det så sätter vi igång med att gymma. Jag har iag tänkt att vara där en timme innan jag är helt nöjd med resultet. Resultatet skall då vara svettig och nästan trött. Då vet jag att jag har kämpat väl ^^

Om man nu kan hålla de löftet vet jag inte men jag skall försöka hålla det. Har en del saker där som jag vill testa (var där en gång för ett år sen och testade på gratis). Också skall Johan komma idag med några högtalare till min dator så de är ju jätte snällt av honom.
Har även, tillsammans med mamma, planerat att köpa in ett databord till mig så man slipper sitta på sängen hela dagarna.

Aja nu skall man borta tänderna och byta om till vardagskläder.

Tjing Tjing <3

Bilder från festen!

 Måste säga jag står konstigt men etta var vad jag hade på mig ;)


 komiskt, på denna bilden höll jag egentligen kameran upp och ner xDJa de var väl alla bilder. Inte alla helt dem som de var ensamma på lägger jag inte in, dock att de förekom på en del men iaf xD
Detta var alla bilderna för feste. Skratta och njut *fniss*

Tjing Tjing <3


-20 och söker jobb!

Hej Hej!

Nu sitter jag och skriver igen. Man får hoppas att man inte tråkar ut er med att man skriver en massa men inte lägger in bilder. Har ju lovat att ni skall få se bilder från festen man hade men de skall komma, lovar er det.
Men först skall jag skriva om lite andra saker som jag vill tala om. Inte så mycket men världen dör inte av att veta vad som händer här hos mig.

Först det första har man idag suttit på biblioteket i 45 minuter bara för att ändra sitt CV och nej de tog inte så lång tid att ändra det utan jag vart fast där så länge då de inte hade någon data tid til mig först halv tre. När jag fick det ändrade jag de lilla som behövdes, skrev ut det och började vandra till Dingersjö.
Jag sökte jobb där i ett häst stall, som jag trodde var ett travstall, men det var visst en uppstallning. Hon som ägde stallet hade bara tre hästar men vart glad att jag kom och presenterade mig.
Hon hade inge jobb att erbjuda mig men hon hade så jag kunde komma om jag ville, lära känna henne, hästarna, mocka, ryckte och få rida.
Roligaste var nog då hon trodde jag gick i högstadiet *skrattar* man frågar väl om ålder först. Men iaf så var det inte som lagt ut en annons på platsbanken. Det var en annan så då var de att bege sig iväg dit då.

När jag kom fram till honom visade det sig inte vara honom heller så då vart jag helt less på att söka jobb så då valde jag att gå hem. Den som lagt ut en annons på Platsbanken var visst en från Njurunda och han jag nu träffade idag rekommenderade mig att inte uppsöka honom då han var visst en Petig person som inte kunde behålla alla han anställde då det inte skedde på hans villkor, så Nej tack!, hos honom kommer jag inte alls gå till.

När man kommer hem sätter man sig vid datorn som vilat under hela natten och fram tills klockan halv fem. Skönt för den. Bara det att då man ätit middag, skrivit lite grann med underbara människor, hör man hur pappa ropar i en iver och sen står man i trpphuset till lägenheten och torkar upp spya. Jo yngsta brodern har fått magsjuka igen, som vi trodde då, och då blir de inge mer utgång för honom. Varför vi först trodde det var för att han är med en som haft magsjuka två gånger. Men det visade sig att den dumma ungen har ätit snaks med vetemjöl i från Badhuset och det får han inte göra då han nu har höga värden Gluten i blodet och är extremt känslig nu mot allt inom de området. Jag är inte arg på honom över det men jag har prata med honom så han förstår nu hur allvarligt det är och skall inte göra så igen.

För att jag gör det är en annan sak. Jag är myndig, men trots det är jag väldigt försiktig nu mera. Äter inge sådant alls nu. Eller det förekommer men det är så ytterst sällan.

Och idag skulle man ju träffa Johan med men de vart uppskjutet. Han får komma till helgen då man är hos farmor. Kommer ju vara ensam hela dagarna så vi får se vad jag hittar på.
Kanske man skall ta lite Ragnarök Maraton. Jag har ju sett hela serien, men inte efter varandra. Skall bli roligt.
Skönt med att träffa farmors djur som är så fina och trevliga.

Tjing tjing <3