Ny header!

Är så less på min header nu så jag har planerat in att göra en ny header nu när jag vet hur man bygger upp med koderna!
 
Har ju fått trixat och lekt på min Starstable.com blogg och så nu ska jag bara komma fram till en bra bild att använda mig av här inne på bloggen! Vad det blir för något får vi se men jag tror att jag kan komma på något spännande och nytt! :D

Då har man börjar rida... igen!

Jag äntligen börja rida igen. Innan red flitigt i 12 år tills för 5 år sen då jag råkade ut för en "olycka" (red inte ens på en häst då). Jag vet inte ens själv hur den uppkom och inte heller verkar mina läkare veta vad felet är. Är inne på mitt 5:te år med mitt "Benfel" som startade i höften och som nu har spridit sig till båda mina knän. Jag är väldigt aktiv av mig och har alltid sen 2008 gått 1 timme om dagen ungefär 4 km om dagen för att behålla en god kondition, men det är inte en dans på rosor direkt. Jag har förlorat all muskulatur sen jag slutade rida och fått levt med smärtan i 5 års tid och har även gått så många år till sjukgymnastiken att vi nu har gett upp hoppet om att inget vi gör hjälper utan smärtan kvarstår. Nu har det gått så långt att läkarna ska kolla om det är reumatism  och är det inte det så vet inte läkare vad de ska göra än att sätta diagnosen Fibromyalgi på mig, vilket jag helst slipper! 

Så eftersom jag har 6 månaders väntetid till remuatologen så tänkte jag börja rida på en ridskola och jag började rida igår, 14/2, och fick rida med i handikappgruppen eftersom benet ställer till sig för mig. 

Jag måste själv säga att hela ridlektionen gick bra. Jag fick en lugn ridlektion med enbart bara skritt och trav, skritta och trava i serpentiner över bommar m.m. Jag kände mig nöjd med min insats och kände att jag inte alls hade ont under hela ridlektionen. Utan smärtan i höften kom strax efter att jag ridit. Inte heller nu på morgonen hade jag så kraftig träningsvärk som jag trodde jag skulle få!

Jag känne rmig nöjd och tänker fortsätta rida. Det kändes så himla skönt att komma tillbaka på hästryggen igen och klara av lektionen också med bara två små fel som rättades till med en gång :D

Jag känner mig så glad och hela kroppen sprackar av lycka just nu! :D

Bild på Viktoria från min tid då jag jobbade hos Ulf Ohlsson! 
 

Frozen!

Okej!
Har sett på Frozen sen länge innan den kom ut på Bio här i Sverige och har sett den 3-4 gånger och diggar filmen helt klart! 

En fantastiskt Disney klassiker om syskonen Ana och Elsa. Elsa bär på en hemlighet som ingen annan än hon själv och hennes föräldrar vet om. Hon kan med sina bara händer framkalla snö och frost.

Mer skriver jag inte om inte fler har sett den mer än en trailer.

Men på youtube har jag nu jämfört det engelska rösterna och dom Svenska rösterna och för första gången någonsin så måste jag gratulera Svenska folket till en fantastiskt bra översättning och röster.
De svenska rösterna till Frost verkligen gjort ett fantastiskt jobb bland annat med musiken, tummen upp till er!

Nu kan jag faktiskt senare köpa hem Frozen och njuta av den på både svenska och engelska! Sker sällan eftersom det slutar med att jag alltid förexdrar originalspråket då dom svenska översättningar har vart hemska (ex. Brave! Fy fan för den svenska översättningen)
 
NU får den komma på Dvd så den får stå och lysa hemma i min bokhylla så jag kan njuta av filmen på båda språken! :D <3 
 
Bild från google, sök på Frozen så dyker den upp!