2 år av saknad <3

Nu kommer det väl komma ett litet sorgligt inlägg men jag hoppas ni kan ta det ändå!
 
För 2 år sen så fick jag besluta att en av mina käraste katter att somna in på grund av att hon hade fått en grav missbildningg av medial (medföddpetalla Luxation som medörde att hon hade problem att gå som en normal katt. Båda hennes knän på bakbenen var drabbade av denna sjukdomen så när hon gick och så fort knäna hoppade ur led så gick hon extremt kobent.
Det slutade med massa veterinärbesök till 2 olika veterinärer (den första veterinäre tittade knappt på malin och sa att hon var dödsdömd utan att först tala om VAD problemet var med henne, går inte mer till henne) så is den sista veterinären var så hon noga när hon kollade Malin och berättade efter 10 minuter vad problemet var. Malin hade en runt klotmage också som jag fick misstankar på att det var FIP men det var det tydligen inte eftersom min veterinär jag hade då visste och kunde känna efter om det var FIP eller inte.
 
Iaf så började hon ge mig hennes rekomentationer. Petella Luxation är något som ett djur kan leva med utan att besväras av det. I Malins fall så besvärades hon av det och en operation skulle kosta runt 20.000 kr. Vilket jag var villig att betala.
Men... domen kom då hon sa att Malins Patella Luxation var så allvarlig missbildad att en operation inte skulle hjälpa henne alls. Hon rekomederade mig att det bästa för Malin var att hon fick somna in.
 
Detta hände på en Månaden den 6 Februari 2012. Tordagen den 9 Februari 2012 klockan 08.00 på morgnen somnade hon in. 
Beslutet var jobbigt för mig eftersom Malin var så speciell för mig. Hon var min katt och visade det också. För henne kretsade hennes värld bara runt mig och hon gjorde allt med mig. Jag bar runt henne i famnen som min lilla bäbis och hon tillät det och somnade alltid när jag bar runt henne så. 
Herregud... jag gråter just nu men saknden efter henne är så stor så trots att jag älskar mina 3 katter jag har här hemma så ligger Malin alltid närmare mitt hjärta än någon av dom andra 3 gör, missförstå mig inte!
 
Mitt hjärta är fortfarande spruket och det känns som ingen har kfta nog att laga det åt mig. . .
 
 
 
 
Hon står hemma på min hylla nu. Jag hade inte hjärta att lämna henne ifrån mig så nu finns hon fortfarande kvar hemma här så jag alltid kan se tillbaka på henne och minnas det roliga jag hade med henne. <3
 
 
  
 
Jag saknar dig Malin <3

Datorn är tillbaka!

Lämnade in min dator igen på lagning den 2 april av samma unika fel som jag lämnade in den för dom senaste 3 gångerna innan!
 
Nu kom den tillbaka och fortfarande var det mjukvaran som var felet och fortfarande gick inte skiten på garantin, så ska den behöva krångla en 4:de gång som jag lämnar in den då kommer jag inte vara nådig mot dom för då kommer jag kräva en ny dator eller prata med en som sitter högre än dom på Elgiganten! -.-
 
Låt hoppas den håller en vecka till eller om den ska behöva åka in igen redan nästa vecka!
 
 
En bild på mig för 2 år sen då jag rakade av mig håret... jag ville pröva hur det kändes okej! :D
 

Jag ser äntligen ljuset i tunneln!

Jag har varken reumatism eller Fibromyalgi så nu kan man andas ut 
Jag är överrörlig på armarna och vänstra benet. Hon drog det vänstra benet hela vägen upp mot magen och ingen smärta alls hade jag, men när hon skulle böja mitt högra ben upp mot magen tog det stop redan innan halvvägs. Benet var rejält stelt och vid minsta vridning så gjorde det ont.

Jag har på dom senaste månaderna inte kunnat dragit på mig byxor, strumpor, skor eller kunnat tagit mig in och ut ur en bil utan att ha så ont att jag nästan gråter av smärtan.

Så enligt läkaren jag hade så trodde hon (precis som jag alltid trott) att det är något som hamnat i kläm och inte lossnar ordentligt.
Så nu har hon gett mig remiss till en Magnetröntgen (äntligen!) för att ta reda på vad det är som ligger och klämmer!
Sådana saker brukar inte vara allvarliga saker, men det är inget som en ung person behöva utstå ytligare 6 år utan att man tar reda på vad felet är, 6 år var mer än nog att gå och ha ont utan några som helst grundliga undersökningar har gjorts.

Men jag ser ljuset i tunneln nu, nu kanske man får veta vad felet är för något!

Gorgonzolasås!

Om det är en sås som jag faktiskt kan klara av att göra själv så är det Gorgonzolasås! 
En sås som är gjort på grädde och en god gorgonzolaost, en fantastiskt kombo som passar utmärkt till grillat kött eller stek kött!
 
Jag är annars en person som är feg att testa nya saker och när jag först vägrade smaka på såsen utan fortsatte på min goda beasås så tog jag mig i kraven och vågade mig på att smaka på Gorgonzolasåsen och jag vart fast, den var så otroligt god och till grillat kött så förhöjdes smakerna det dubbla! 
 
Ingredienser:
3 dl grädde
Gorgonzola ost, beror på vilken du köper med jag köper alltid Kvibelle's 30% Ädel och den har den perfekta smaken. Men vill man ha en kraftigare smak så ta den du tycker bäst om!
 
Så här gör du:
1.  Häll ner grädden i en tjockbottnad kastrull
 
2. Dela på osten och lägg ner den i kastrullen tillsammans med grädden och starta plattan på låg värme och vänta tills osten smällt.
 
3. Krydda efter behag. Jag tar bara ytterst lite salt och svartpeppar och låter den sen puttra några minuter så är den kalasbra sen!
 
Servera direkt till det färdig grillade köttet och njut!
 
 Såsen innan jag startat plattan och låtit osten smällta!
 
Efteråt: Såsen är varm, osten har smällt och kryddningen är på börjad och här står den bara och puttrar!