Fick en remiss!

Hej!

Nu är man tillbaka, eller jag kom hem tio i tolv ohch det gick bra! Ont men bra!
Jag fick en remiss för att få komma till röntgen och kolla höften, både höften och bäckbenet. För han tyckte det var konstigt att det bara var på ena sidan som jag hade ont och inte på hela höften.

Så fick man ta två blodprover. Så de tog blodprov för mina blodvärden och sänka, vilket betyder att de skulle kolla om jag kanske hade några sjukdommar? som kan ha uppstått.
När jag ska på röntgen vet jag inte men det skulle komma hem ett brev så nu vet jag att jag ska kolla allt men när vet jag inte. Kan ju ta en månad ungefär.
Skönt att tänka att nu får jag den hjälp jag vill ha.

När han skulle lyfta, vrida och vända på benet för att se hur det såg ut gjorde det skitont! Haha jag låg praktiskt taget och ajade och ojade mig för det gjorde ont. Så det kan ju inte vara bra nyheter!
Så ta er i arsle ni som sa att det var en ÖVERANSTRÄGNING!!

Nu är Selina försäkrad!

Fast, det tar väl två veckor först och sen ca 20 dagarna innan hon är fullt försäkrad.
men nu var det fixat och jag betalar bara ca 75 kr i månaden för henne för den absolut bästa försäkringen man kan få på en katt!

Iaf en huskatt ^^


Aca nu och då!

Hej!

Hittade lite bilder på Aca om hur hon såg ut för två år sen!

På den här bilden var Aca ungefär 1 ½ år och INNAN hon kastrerades.


Detta är Aca idag. Ca 3 ½ år och väger 4 kilo men det känns som man lyfter en katt på 2 kilo x)
Lite grövre, men mycket vackrare!

Vårdcentralen idag!

Hej!

Idag blir det att vandra till vårdcentralen med mamma (japp hon följer med! Hon ska ställa dem inför svar så jag får en remiss på sjukhuset så jag kan få en röntgen tid för höften) och denna gången hoppas jag att de gör en GRUNDLIG undersökning som de sa att de skulle göra.

Men jag vet inte om jag tror det! Ringde ju sist och då pratade de om att jag skulle få en jourtid! Men en jourtid är ju typ en kvarts undersökning så vad fan ska de finna ut på en KVART om de ska göra en GRUNDLIG undersökning?
Nja jag tror de börjar bli allt för sjuka i huvudet de här hemma så ska jag gå och ja ont och vidare så kommer jag väl stämma dem för eller senare om det kommer fram vad jag kan ha!
Säger ju bara som det! Besök INTE Sundsvalls sjukhus, för de har blivit så slarviga nu för tiden så de förtjänar inte att ha deras sköterskor eller doktorer längre!

Pyttsan!

Veterinären blir det!

Hej!

Nu är det bestämt att Selina ska få träffa veterinären. Jag ska ringa i morgon och boka en tid (har pratat med två stycken veterinär mottagningar idag) så det kommer bli Berguvens Vet. mottagning som vi kommer besöka för en hälsokoll och 4 blodprover. Bland dem 4 så var det lever och tarmar, resten kommer jag inte ihåg men det får jag nog veta i morgon.

När jag berättade hennes problem så fick jag veta att det kunde röra sig om matallergi. Selina äter nu mager fisk som vi kokar åt henne och det har hon ätit i drygt en månad och det kräks hon inte upp. De som ingår i de magra fiskarna är Torsk, gädda, aborre och sik. Just nu äter hon kokt gädda och tycker det är gott, men dock inte bra för henne!
Trots att hon är grymt smal så äter hon bra och väldigt mycket utan att det direkt syns på henne. Dock har jag märkt att hon gått ner i vikt och jag kollade hennes vikt nu. Innan vägde hon 4 kilo och nu har hon gått ner ½ kilo, en som hon ska inte behöva gå ner så mycket mer i vikt.

Iaf så får jag väl återkomma med detta sen!
1200-1500 minus i kassan kommer det iaf bli. Säkert inräknat 300 kr för speciall foder för matallegiska katter!

BRB säger vi då!

Hundutställning!

Hej!

Idag har man vart typ hela dagen på Hundutställning i Matfors. Den som angagerar dessa utställningar är Matfors brukshundklubb och som jag senare ska gå med i och vara med i valpkurs med senare då det väl finns plats.

Bilder på hundutställningen kommer senare. Just nu ska jag vila mig ^^

På återseende!

Jag rekommenderar!

Hej!

I onsdags klockan halv elva på kvällen började jag läsa boken Fallen Ängel av Becca Fitzpatrick och jag kan verkligen rekommendera den till er som läser The twilight Saga för den där boken var verkligen en bok som jag skräckläste den från halv elva på kvällen till halv fyra på natten och kunde inte lägga den ifrån mig.

Så köp den! Hyr den! Gör fan vad du vill! Boken måste läsas!


Detta går inte mer!

Hej!

Köpte som sagt nytt foder till Selina idag och det hete något med Digestive -35 från Royal Canin, köpte bara en liten påse för att testa och... ja det gick inte... efter en 20 minuter efter att hon ätit den så spydde hon upp det. Innan dess har hon levt på fisk, kokt fisk för den delen.

Så... vi vet inte direkt vad vi ska göra men det finns planer på att boka tid hos veterinär för blodprover och kanske en och en annan röntgen för henne. Skulle det vara så att de inte vet vad felet är, lär ju vara fodret, så vet jag inte.
Känns ju sorgligt att tänka att jag måste ta bort henne och det vill jag inte. Mår bara illa och gråter vid tanken på det. Känns ju hopplöst!
Först var det avföringen då hon fick en massa diarrér och nu detta! Jag blir tokig och orolig då jag inte vet vad problemet är.

Vi får beställa tid på måndag åt henne. Eller så ringer jag i morgon så får de ringa upp mig på Måndag. Vill inte att min sötnos ska vara sjuk :(Jag återkommer då jag vet mer!

Vad jag shoppade idag!

Hej!

Kom hem från Birsta idag för ungefär en si så där halvtimme. Sitter nu här med mina nya hörlurar (måste vara mitt fjärde par på 3 år xD) och min nya datamus (tredje eller fjärde på tre år x)) och är så nöjd men sammtidigt ledsen, fast det tar vi om senare, just nu är man väldigt glad för att man har shoppat lite och det vart just det:
Hörlurar,
Datamus och
Fyra par nya skor för super priser!

Jag blir lite förvånad på mig ibland för jag tänker ibland (Ibland!) ekonomiskt då jag handlar eftersom jag bara har drygt 3000 kr i månaden så det ska ju räcka till kattmat, kläder för mig och diverse andra saker som jag håller på mig. Så oftast då jag nästa gång får pengar har jag kvar mellan 100-200 kr kvar så nog blir det kanon för min del.
Fast hade man haft det där jävla jobbet man trodde man skulle få så hade man väl haft en egen lägenhet efter jul -.- eller till och med innan, så det suger hårt.Ja det var väl det!
Är nöjd med dagens inköp!

Köpte också ett annat kattfoder till Selina som jag skulle testa på henne och sen en ny sak till deras kattlåda med tak.

Hej då!

Få dig ett gott skratt!

Hej!

Kollade igenom alla mina bilder på bdb och då hittade jag en sak som gjorde mig väldigt glad och som fick mig att skratta xD
Gör denna och klistra in det på din blogg så andra kan få sig ett gott skratt tillsammans med dig!


Nu är du utmanad
Gör så här kopiera denna text och skriv in var 5:e namn i din adressbok i mobilen..
På dom ställerna som det är tjock text å sedan lägg upp den..

Här är min!!!

Ibland önskar jag att jag vore Chis, även fast hon är otrogen mot Kusin Emma med Freddan. Precis innan jag somnar tänker jag på Hem och den enda som gör mig riktigt jävla pissed off är JennaLinnea har ingen smak i konst och Maria skulle jag helst vilja stå och svära på ungerska till. Igår skulle jag köpa en födelsedagspresent till Mormor, men köpte istället ett paket cigg och ljög sedan om att Nettan och Niklas hade rånat mig på 46 kronor. När jag ska sova och är rädd tänker jag inte att det är ett monster någonstans i mitt rum, utan att Petra har sex med Robin under min säng.
När Simone
 flörtade med mig fastän hon var ihop med Steve hade vi sex, men då rå dissade jag han dagen efter och berättade för Yvonne att jag blivit våldtagen. Nu ska jag dissa Angelika i los och istället åka in till stan och möta Christoffer för att snacka skit om Farmor i luleå.

Allt-i-allo dag!

Hej!

Vad gör ni en fin dag som denna?
Jag för den delen sitter här hemma med en hemsk lingonvecka på ingående och sen har man blivit arg på en liten hund som man nu har fått satt igång och städa.
Jo två toaletter ska städas hela lägenheten ska dammsugas också ska man skura.

Nu kommerman vara duktig. Som belöning blir det Arken eller Djurkompaniet!

På återseende!


"Knarkar" massor!

Hej!

Ta inte fel på rubriken för jag gör absolut inge sådant, inte så där att jag måste direkt, utan jag knarkar musik på min fria tid då jag inte har något att göra.
Just nu är det Westlife och låtarna från Mamma Mia the Movie. Hehe gillar dem för mycket att nu kan man ju typ allting utan till xD

Tacka för Spotify! ;P


Har ingen lust känns det som!

Hej!

Min bloggning har vart usel de senaste dagarna men sen jag fick bakslag på att få jobba vart jag så besviken att jag tappade lusten lite att skriva.
Ända jag skrev in som mer intresse var en bit från novellen (som jag hoppas på att få kommentarer om) och sen om att man ska till sjukvården den sista.

Iaf nu på söndag är det hundutställning i Matfors så kommer ni dit står jag i kiosken och kanske en liten stund för att ta emot utställningsekipagen som kommer från alla håll och kanter.
Lite bilder lär det bli så man hoppas bara på att de blir fina bilder med.

Längtar tills Simone kommer <3


Tid hos farbror doktorn igen!

Hej!

Ringde tidigt idag och bokade en tid hos doktorn igen angående min höft. Jag har tänkt att hur FAN ska jag kunna jobba om jag knappt klarar av att gå en hel dag utan att den tjorvar och gör skitont?

Iaf den 31 Aug ska jag dit och då skulle det gör en ORDENTLIGT KOLL, om vad en ordentligt koll för dem är för något! vrida och vänta och iaf skicka mig till sjukgymnasten?=

Jag hatar verkligen sjukhus nu då det har hänt så mycket jälva skit! vet ni hur många det är som har stämt Sundsvall sjukhus det senaste halvåret?
Jag vet inte heller men ni ska veta vad som stått i tidningarna!

Skithus är det!

Dödar för att äta ~Del 5~

Min värld var svart. Jag var yr och visste inte var jag var. De kalla vattnet från Ljungan förlamade mig och jag tappat medvetande ganska snabbt. Nu vet jag inte vad det var jag hörde.
Någon ruskade i mig så mitt huvud skrapades mot något hårt och knöligt så det sved i smärta. Jag hade en hemsk huvudvärk som dunkade på högra sidan om huvudet nära örat.
"Men herregud vänta!" Kunde jag höra en kvinnlig röst säga och jag kände hur någon stampade iväg på klackar. Sekunderna senare känner jag hur någon slänger vatten på mig och jag slår upp ögonen och hostar. Om hon slängde en hink vatten över mig så var det nog hela hinken jag svalde för jag började hosta och kippa efter andan.
"Ja men det var ju snyggt. Hon drunknande nästan och nu ska du få henne att drunkna igen! Smart idé!" Fräste Steven som hjälpte upp mig försiktigt trots att mitt huvudet värkte.
"Hur skulle du annars ha gjort då? Suttit där och ruskat i henne tills hon kliver upp välmående som om inget hade hänt?" Martina var en av skolans mest populära och trodde hon var den störste av oss alla och var den som fick alla killar att hamna i samma säng med henne. Slyna!
"Åh håll käften slampa!" Fräste Steven. Martina fnös och hon gick ifrån oss ut på bron allt längre bort från oss. "Hur mår du?" Jag hade precis fått tillbaka andan efter kallduschen. Min röst svek mig då jag skulle svara. Jag hostade en gång till innan jag svarade.
"Jag har mått bättre" svarade jag hest och kände hur det svindlade igen. "Jag lägger mig ner igen, väck mig i morgon" sluddrade jag.
"Jag bär henne" hörde jag en främmande mans röst. Någon förde händerna under min kropp och lyfte upp mig precis då jag förlorade medvetandet.

Något ljust irriterade mina ögon. Det gjorde ont att försöka öppna ögonen. Mitt huvud värkte fortfarande efter sen igår som jag inte ens kommer ihåg vad som hänt.
"God morgon solstråle!" Hörde jag en allt för munter Steven säga och någon satte sig ner bredvid mig. Det gungade till så jag kunde inte undlåta att jämra mig och lyfta armen och placera handen på mitt huvudet där det dunkande som värst.
"Måste du riva till soffan?" Steven skrattade. Jag öppnade långsamt ögonen och insåg att jag sov i Stevens säng. "Sängen" mumlade jag sen.
"Jag satte mig knappt så du skulle inte ha känt det." Log han. "Hoppas du vill ha lite frukost? Eller du kanske hellre vill ha hundra huvudvärkstabletter och en massa vatten?"
"Nämner du vatten igen ska jag personligen dränka dig i duschen!" Svarade jag honom hest och försökte låta något sträng men på rösten lät jag patetisk.
"Okey... vad sägs som en återställare då?"
"Mitt på dagen? Skärp dig! Har du ingen cola eller så?" Frågade jag honom medan min röst började låta någolunda normal.
"Jo, vänta här ska jag hämta" sade han och försvann. Ännu en gång gungade sängen och jag jämrade mig.
"Som om jag kommer någonstans! Vad ska mina föräldrar tro om mig? De kommer ju fan fatta!" Utbrast jag i oro.
Steven kom tillbaka med ett gigantisk glas med cola i och två värktabletter som jag svalde ner tillsammans i en ända klunk.
"Ja du, jag vet själv inte. Den där bulan har du ju inte fått från någon filmkväll direkt. Men du? Den där killen Villiam var ju så grymt snygg!" Började han sen säga och sa namnet "Villiam" med en djup suck.
"Och vem är det?" Frågade jag som inte kunde minas någon på festen med namnet Villiam.
"Ja men han som bar dig och hjälpte dig från idioterna som försökte våldta dig! Ja han räddade dig från Ljungan, av vilken jävla annledning skulle du hoppa ner där förresten?" Utbrast han sen med en blandad ilska och oro för mig.
"Vad skulle du ha tagit för sista nödväg?" Min fråga var inte direkt uppmuntrande för honom att svara på. "Jag var full och ville bara komma undan från dem två och den tredje mannen som kom strax inpå dem!" Sade jag utan protester.
Steven sa inge mer om den saken, heller nämnde vi inte denna Villiam heller något mer för nu försökte han få in mig i duschen och sen komma ut till tv rummet och ligga på soffan och återhämta mig med en film.
Vi bestämde att jag skulle stanna en natt till bara för säkerhets skull. Kanske skulle svullnaden gå ner fram tills på söndag.

Mot kvällen hade vi fått i oss kvällsmat som bestod av grillad kyckling med potatissallad och dricka. Ingen av oss orkade ställa till med en ordentlig middag så vi valde det lättaste och det billigaste alternativet.
"Vem är denna Villiam?" Frågade jag då vi ätit klart och satte oss ner i soffan. I mitt hörn av soffan såg det ut som om jag knarkade på tabletter för alvedonen låg spritt över allt på bordet sen så såg mitt ligghörn ut som fågelbo.
"Villiam? Allvarligt talat vet jag inte vem han var. Jag tackade mest för hjälpen med dig och sa hej då till honom." Svarade Steven på min fråga medan han kastade filmer omkring sig för att finna en att se på. "Vad sägs som Sherlock Holmes?"
"Du kunde ju ha frågat ut lite medan han bar hem mig hit" fortsatte jag och ignorerade Stevens fråga om filmen.
Han tittade upp från filmhögen och lade den han hade i handen ifrån sig.
"Nej jag frågade ingenting. Jag var ju orolig för dig och inte heller ställer jag till med någon polisförhör om vem han är eller vart han kommer ifrån." Svarade han på min fråga, jag kunde hålla med honom. Att ställa en massa frågor om vem han var och vidare skulle bara kännas dumt och pinsamt. "Då säger vi Sherlock Holmes" fortsatte han och plockade fram cd skivan ut fodralet och fick den på plats i DVD.

Jag såg inget på filmen så jag hängde aldrig med i skämten eller vad den handlade om. För kompliserad film för min del. Inge mord eller blod som sprutade, tråkig film!
"Hur såg han ut som?" Fortsatte jag fråga honom.
Utan att ta blicken från tven ryckte han på axlarna. Han lyssnade inte. "Du måste väl veta hur han såg ut som?"
"Nej jag gjorde inte det, eller ja ansiktet såg du ju men inte mer än så och händerna som bar dig. Annars var han klädd helt i svart. Svarta jeansbyxor, svart munktröja. På huvudet hade han en mörk keps, jag kunde inte se vad för färg eftersom det var ganska så mörkt ute, och luvan låg över kespen så hans hår såg man inte. Fast de där svarta ögonen var väldigt mystiska, så som om han hade besvär. Som om du var besväret då han bar dig. Men han klagade aldrig på om du var tung eller så."
"Tack för den du." Grimasherade jag.
Steven log då han tittade bort från tv skärmen för att se på mig med ett roat leende i någon sekund innan han fortsatte att titta vidare på filmen.
"Ansiktsdragen försvann i alla fall in i det svarta så mer än så såg man inte. Jag menar, skulle du känna igen en våldtäcks man om han döljde sitt ansikte i mörkret?" Jag grimarserade ännu en gång mot honom och lade mig till rätta i soffan. Försiktigt för att inte stöta till huvudet som inte dunkade lika illa och som bevis för Steven att jag tyckte filmen var dötråkig så somnade jag någon minut senare.


Lissie 9 veckor!

Hej!

Lissie vart 9 veckor egentligen i Fredags men jag tänkte inte så mycket på det då förutom nu så jag tänkte lägga upp lite bilder på henne från idag!Sista bilden på henne vart bara så grymt söt! :P

På återseende!

Simone kommer!

Hej!

Fick veta något väldigt roligt igår från min kompis Simone. Hon frågade om man gjore något speciellt vecka 35 och det gjorde man ju givetvis inte. Så hon ska komma den 2 September och vara hos mig till den 6 September och det gillar jag väldigt mycket!

Alltså planerar jag mycket att göra så det blir mest fotografering då. Jag känner till en del ställen så det lät nog bli Wolmsta, Bergsåker travbana och sen lite andra hästar så som kanske ridskole hästar och privata ^^
Ja och sen ska jag se till att vi kan fotografera varandra också för jag vill ha lite nya bilder på mig själv och lägga in på bloggen och andra ställen så det känns rätt då hon kommer då man får hjälp.

Bara hoppas på bra väder!Jag längtar tills du kommer <3

Nu står man i kö för valpkurs!

Hej!

Idag fick man mail svar från igår att nu står man i kö för att få börja i en valpkurs hos http://www.matforsbhk.se och det kommer bli spännande då de hör av sig!

Vill ju så gärna börja så man kommer närmare hunden. Men hoppas man kan betala för två som ska lära henne? Annars får det väl bara vara jag då :)På återseende!

Jag mår inte bra av att ha ont!

Hej!

Idag vart det en Selånger runda igen fast med mamma och min lillasyster. Och vi kom fram runt halv ett tiden skulle jag tro och åkte därifrån runt kvart kvart i 5. Nu sitter jag hemma på rummet och det tog oss en kvart att handla och sen skjutsa hem syrran till hennes lägenhet.
Och inte nog med det, på 5 timmar hann vi gå igenom HELA Selånger Marknad och det tog sitt pris på mig med.

Jag har nämligen fått något konstigt höftbesvär som gör så jävla ont om jag går för mycket och idag vart det FÖR mycket. Nu är jag stel i höften och mår allmänt dåligt där. Har tagit två värktabletter men dem tåg jag ju runt halv fyra tiden och hjälpt min onda höft har de inte.
Tror jag ska beställa en tid his röntken och kolla om de kan se något. Min egen sjukgymnast säger att jag fått en överansträgning, men ska en överansträgning ge mig sådan smärta att jag till slut blir så stel att jag sen måste ligga ner?

Det ska inte vara så. Jag är fortfarande ung och borde vara frisk!
Hur blir det när man ska jobba?

Ush :(

Nu är man verkligen fattig!

Hej!

Igår var man ju på Selånger Marknaden från klockan 14.00 till klockan 18.00 skulle jag tro om inte klockan var lite mera över 18.00.
Kul som sjutton men så grymt mycket folk! Som om det inte alltid är det där!

Jo det brukar ju vara grymt med folk där för bara att försöka komma in på själva marknaden tar väl en 20 minuter då allt folk ska in eller hem igen eller så blockerar de helt enkelt vägen fram så till slut står man där i världens trafikstopp. Välkommen till Selånger Marknad!

Jag hade det super kul på Selånger iaf och trots att jag bara hade 300 kr med mig så fick jag nästan ingenting med mig hem xD
Först vart det en lunch. En grillad korv och coca cola! Fan, en grillad korv med bröd kostade 20 spänn och eftersom jag har Gluten Intollerans (vilket betyder att jag inte får äta mat som innehåller vete, korn och råg) och jag skulle ha en utan bröd... Vet ni vad? Idioten i kassan drog inte ens av en femma för att jag bara beställde en korvjävel! Utan jag fick betala fullt pris för en dricka och en grillad korv utanbröd!
Snacka om att bli lurad direkt på pengarna. Hade det vart sibylla så hade de nog dragit av på brödet!

Iaf sen så köpte jag en skitsnygg väska som jag är extremt nöjd över och som jag nog kommer använda mycket! Också har man testat på vattenmelon smoothie som de sålde i ett stånd där.Det var ju verkligen något nytt för den fanns inte där förra året och smoothin de gjorde var himmelsk! Smackade ju verkligen melon också.
Ja och sen köpte man ju Engelska kolor, vilket är det bästa med hela Selånger. Älskar dem kolorna så jag köpte ett ½ kilo för 60 kr x)

Så nu har man gjort av med 260 kr på hela Selånger marknad och har bara 45 kronor kvar att överleva på tills nästa vecka xD

Haha så fattig man känner sig.
Fast det blir mer Selånger idag. Hittade en jacka som jag ville ha så jag lär nog köpa den idag!På återseende!


Selånger Marknad!

Hej!

Idag blir det roligt för då sticker jag, syrran och syrrans sambo till Selånger Marknad och det ska bli roligt för jag tror jag inte alls var där förra året?
Hm nej jag var nog inte där för något minne av det har jag inte. Så att åka idag blir väl extra roligt då och gå omkring och kolla på alla stånden som finns där.

Igår här hemma hade vi surströmmingsfest så det vart surströmming för de som ville ha det och grillad kyckling med sås och potatiskroketter för dem som INTE ALLS ville ha surströmming (vilket resulterar att jag och mina två bröder skippade surströmmingen).
men grillad kyckling är ju kanon så det säger jag inte alls nej till. Och kräftskiva får man väl kanske ha senare för egentligen så skulle man väl ha det igår också.

Syrran och jag har pratat om kräftskiva så vi funderar på att fixa ihop en då. Fast det får bli nästa vecka då jag får pengar till att börja med ^^

Vad gjorde ni igår?  :P

Kissierit inne!

Hej!

Ush tycker det är jobbiogt att jag har fått mest ansvar för hunden (kunde man ha förväntat sig annat eller?) så nu kommer det till en sak som jag berömmer henne för och en sak som jag inte alls gillar men skäller inte ut henne för det.

Lissie är super duktigt på att säga till då hon måste bajsa. Hon börjar gny och blir helt plötsligt hyper gosig. Då förstår jag att det är bråttom. Men det jag inte förstod (tills jag ringde en kompis som har en valp hon med) så berättade jag problemet. Det är så att Varje gång Lissie vart ute så gör hon ingenting. Spelar ingen roll om du är ute med henne i en halvtimme, fyrtifem minuter så gör hon inge kissierier.... tills hon kommer in! Det är oerhört frustrerande för mig då jag gör allt för att få henne rumsren.

Nu vet jag hur jag ska göra för att få henne att förstå att det är kul att vara ute och kissa så jag får tacka min kompis för alla de super fina råden och ska absolut ta tag i dem.

På återseende!

Hur det går!

Hej!

Tänkte bara berätta lite för er hur det gör för Lissie. Det går väldigt utmärkt och än jobbar vi på rumsrenheten och det blir lite bättre. Små kissolyckor här och var händer det men nu sticker jag ut med henne efter varje gång hon ätit, sovit och lekt.
Oftast dem ggr som hon kissar. Men en sak som hon har börjat med är att gnälla då hon kanske är kiss eller baksnödig. Måste säga att jag är stolt över henne för att det har gått så bra :)

Just nu kan hon sitt och håller på att lära sig vacker tass... det går inge bra xD
Vet inte riktigt hur man lär en hund det så vet ni får ni kommentera det!

Sen ska hon lära sig Ligg med och kanske andra viktiga saker. Som att gå på rätt sida av mig och inte överallt xDPå återseende!


Kände mig duktigt!

Hej!

Igår var min dag i full gång faktiskt, men trots det kändes det som om dagen gick extremt långsamt. Jag tvättade, diskade, dammsugade, torkade golven, var hundvakt och lagade mat. Och ändå kändes dagen extremt långsam. Inte nog med dem somnade jag kanske bara efter klockan 22.00 på kvällen så jag har sovit fram tills klockan sju idag (man vart ju väckt att gå ut med hunden!)
Inte nog med det så kände man sig väldigt duktigt då man gjort allt detta och ändå blir det en person här hemma i familjen sur för att man inte gått ut med soporna -.-

Det var ju inge roligt att höra direkt. Soporna kom ju efter att han gått hem också får man höra det där! Så jävla dåligt! Kändes som att när man väl anstränger sig finns det alltid något annat de kan skylla på!

Aja jag ringde om jobb med på Skottsundsbacken Äldreboende så jag ska ringa igen nästa vecka och kanske möjligtvis få en anställningsintervju. KANON!
Också ska man på möte med Miroi igen nästa måndag och på ondsagen där ringa till äldreboendet och sen på Söndag då ska man vara funktionär på hundutställning i Matfors. Ska stå i kiosken så ska du dit med din hund eller hejja på en kompis hund köp av mig då i kiosken xD


Jag oredigerad men var redo för Birsta City för någon vecka sen x)

På återseende!


Redigering!

Hej!

Tänkte visa en en bild redigering som jag är extremt nöjd med! Jag visar oredigerad och redigerad bilder för er så ni kan se skillnaden!

Jag har till hjälp tagit en bild på M tillsammans med en Schäfer som fotograferades under en Schäfer utställning i Matfors som jag var på i början av sommaren.

Oredigerad:


Redigerad:


Vad tycker ni?
:P

På återseende!

Måste ringa trots man är sjuk!

Hur jobbigt känns inte det att man måste ringa ett samtal till Miroi och boka ett möte när man är så hes att man knappt hörs?
Jag har aldrig vart den som är feg då man ringer till främmande folk eller så, men att ringa då man är så hes att man knappt hör vad jag säger måste nog vara det pinsamaste, men den måste göras.
Heller vet jag inte när detta kommer läggas ner för nu blir jag så less på detta.

Speciellt om man ska jobba med Lissie och allt detta. Hur jobbigt som helst att prata eller att försöka låta mörk på rösten om hon gör något jag inte gillar (jag vill helst ha hela kläder!).

Nej jag ska ta och äta frukost, se på tv och slappa lite innan jag ringer.

På återseende. 

Buuuhuuu!

Hej!

Jag hatar arr vara hes. Jag hostar, mår allmänt dåligt och rösten sviker en så man låter som en... omänniska? Kan man säga så?
Jag gör det nu iaf! det är inte roligt. För det går inte att prata med folk som jag vill. Utan kan bara snacka från dator där jag kan få min röst att låta normal.

Men att prata IRL känns som världerns pina! Blääää!

Bilder!

Hej!

Här kommer några bilder på Lissie. Hoppas ni gillar dem för jag skrattade åt dem iaf x)Haha hon trivs hos oss eller hur? ;)

Natti <3


God morgon!

Hejsan läsare!

Här är man vaken före tuppen!

Ja men visst. Lissie ska ha mat och ska ut och kissa. Lika bra man är vaken nu för det lär man ju kliva upp de närmsta dagarna.
Fast roligt var det att se så glad hon vart då man klev upp! Hon vart jätte glad och nu när hon skulle sova med pappa vart det mig hon sprang till hela tiden (a) gulligt <3

Roligt att veta att hon nästan är helt rymsren. Sovit hela natten har hon med. Aldrig vart med om liknande :D

God morgon (istället för god natt x))

Nu är hon här hemma!

Hejsan!

Nu har vi Lissie här hemma och gud så söt hon är och så liten <3

Och hur det går med katterna? Katterna gör inget annat än är så nyfikna på henne och vill se vad för varelse hon är. Lissie därimot är väldigt rädd för dem båda. Hon skrek förut då hon vart ensam i den lilla skohallen då katterna satt några meter ifrån henne. Haha söt!

Lite mat har hon ätit men men så som det ser ut nu Kommer det inte bli några problem alls med katterna och Lissie.
Hon har redan kissat och bajsat så där måste man ju genast berömma henne. Duktig hund. Om en kvart drar hon och jag ut för då är det dags för kissa eller bajsa igen.


På återseende!


Idag händer det!

Hej!

Idag åker man till Gävle och hämtar hem Lissie. Måste säga att jag har saknat det hur mycket som helst och nu sker det äntligen! Snart är man hundägare på nytt (var ju flera år sen man hade hund).

Så har man tömt kameran så den är tom så man ska genast ta nya bilder då man kommer dit och då man kommer hem.

Berättade jag att jág hade feber igår? Jo jag hade fått 38,4 grader som högst och det är högt för mig då jag vanligtvis har 36,5. Så skulle jag ha 37,5 grader till ex. då blir det rena dånvimpen för mig. Jag blir yr och får frossa också säger de på sjukhuset att det inte är någon feber -.-
Nej, kanske inte för dem som har sådan grad i kroppen!

Idiotiska doktorer!!


Inte det också!

Hej!

Fick veta av mamma, under tiden då jag var i Sollefteå, att Selina har börjar kräkas så nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra med henne. Har pratat med en annan kompis som hjälpte mig att kolla upp det (jag är för trött okey?) så jag fick svaret att antingen satt det något i vägen som orsakade att allt kom upp eller så var det annat (smset är raderat) men hon skulle skicka en dietuppsättning för henne som jag ska följa.

Antingen blir det bättre eller så blir det sämre. Vi får se annars kommer det bli vet. och det kommer kosta skjortan! Aja en välmående katt är det bästa som finns än icke så välmående katt.

Varför just Selina?

På återseende!


Hemma igen!

Hejsan!

Borta bra men hemma bäst? Visst utrycker man det så? Ja det gör man för det är sååå skönt att komma hem igen och träffa katterna. Inte nog med det så snokade man omkring lite för mamma var och handlade åt Lissie igår och hon köpte hundmat, koppel och halsband.

haha ni ska se så liitet halsbandet är! Det är så söt <3 och rött.. Hehe rim! Hon hade att välja mellan färgerna svart och rött och eftersom hon redan är svart (och brun) måste väl ändå rött passa bäst!
Och det tror jag det kommer göra med för nu när man tittar på det så kommer det passa henne utmärkt.

Att jag ens orkar skriva! Är egentligen skit trött efter att ha vart i Sollefteå med min kompis och hennes lilla familj. Vad vi gjort ät kollat på filn, åkt bil, lekt med henne schäfer valp och busat super mycket med henne så underbara son. Haha finns inge cgarmigare unge än den tokisen.

Nu ska jag fortsätta vidare på datorn och se vad jag finner.

Ha det bra!


Dåligt väder!

Hej!
Jag har det super kul här i Sollefteå! Bland annat ser vi på massor med barnsliga och skräckfilmer som måste nog vara höjdpunkten framför allting annat.
Fast nummer ett blir väl alltid lille Theo på hela listan. Just nu så har man nyss torkat golvet i min kompis kök då man lekt med schäfer valpen Farina, vart lite blött på golvet efter att man slappnat av och kissat lite. Men sådant händer om man är valp och slappnar av då man leker. Man ska inte skälla på dem för man har sig själv att skylla.
Hehe fick lära mig det nu av min kompis då det gäller valpar och olyckor inne lika bra det då man snart får hem Lissie till oss.
Oj så jag längtar! Nu är det bara 2 dagar kvar!
Haha vi syns i morgon xD
På återseende!

Nu åker man ännu mera vidare!

Hej!

haha jag bara åker och åker känns det som. Men idag åker man till Sollefteå och kommer inte komma hem först antingen torsdag eller på fredag (måste ju för på lördag hämtar man ju Lissie <3) och ni får ha koll på min blogg för jag kommer lägga in bilder bland annat från vad vi gör.

Iaf kommer de bilder sen efter att jag vart hos min kusin ^^

På återseende!


Och vidare mot Junibosand!

Hej!

Nu är man hemma och det vart lunch på Ikea, lite inhandlande på Boom och Rusta!

Nu drar man vidare mot Junibosand för att vara med kusinen så det skulle bli att se film och att spela ett film spel. Ska bli spännande att se hur det utartar sig x)På återseende!

Idag blir det lunch på stan!

Hej!

Idag runt halv ett tiden skulle jag nog vilja påstå att det blir så kommer jag åka in till stan med syrran och möjligtvis mamma för en lunch. Har inte ätir frukost än heller (haha min syster ringde och väckte mig klockan 11.05 så måste jag äta frukost nu om det blir lunch precis efter?).

Så, Dagen outfit då eller?

(Tja som sagt ganska så usel bild ^^')

Idag vart det: Vitt linne från H&M,
Vit/rött randigt linne från H&M och
jeans byxor från Only

En del av er kanske har märkt en sak varför jag oftast har två linnen på mig? Jag har ganska så stora bröst (oopererade x)) och min mamma gillar heller inte att jag får så mycket urringning i dem så istället för att ha stora fula tröjor på sig så löste jag problemet med två linnen istället. Ganska smart va? :P

På återseende!

Bara för att det ser obekvämt ut behöver det ju inte vara det!

Hej!

Hittade mina katter som sov så vackert på deras olika platser. Haha knäppa platser kan de sova på men jag vet att det finns dem som har sett värre.
Som farmors före detta katt: Att sova i tvättmaskinen full med kläder måste ju vara oslagbart!

Aca!


Selina!


Nu ska jag äta gott!

På återseende!

En vecka kvar!

Hej!

Idag är det exakt en vecka kvar innan min familj sticker ner till Gävle och kollar och hämtar hem Lissie. Tänka sig så det pirrar som sjutton i kroppen!
Längtar så mycket tills man får hålla sötnosen i famnen och mysa med henne.

Nämnde jag förresten att när jag var i Norge på våran näst sista campingplats att jag träffade på en Norsk kvinna som hade en Engelsk cocker spaniel? Hennes hund var en svart/vit tik som hete Fia och var så himlans söt. Championföräldrar hade hon med men kunde inte längre ställas ut på grund av någon olycka.
Denna kvinnan vart glad att jag kom fram och frågade och nästan ännu gladare då jag nämnde att jag hade en tingad och skulle hämta henne om 2 veckor (när jag var där så var det egentligen drygt 2 ½ vecka kvar!) så hon och jag stod där i 20 minuter och pratade om hundraserna och skillander.
Super trevlig kvinna det där!

Iaf har jag funderat senare på att göra en ny kategori som kommer heta: "Lissies utveckling" och jag tyckte det passade perfekt för då kan man ju se hur snabbt den lilla valpen växer och vad som sker runt henne. Nu kommer min blogg INTE bara handla om henne för andra saker kommer att förekomma med. För som sagt. Först blir det valplurs så då kommer jag ju skriva vad hon har lärt sig nytt och vidare.
Det låter väl låta som en bra idé?

På återseende!

Försöker övertala!

Hej!

Har åter igen kollat på blocket.se på hästar som jag är så intresserad av och som jag SKA HA en dag i mitt liv. Först får man ta sig hand om vovven som kommer hem.

Men jag hittade en annons där de skänkte bort två stycken vamrblodsston och jag vart så intresserad av den ena av dem. Jag menar, bortskänkes är ju bortskänkes eller hur?
Fast då ingår väl inte allting annat så som sadel och så? Nej de var ju inte inridna så där kanske allting körde ner i diket!

Haha vi får se hur min framtid ser ut x)

På återseende!


När Lissie kommer!

Hej!

Jag satt och funderade och kolalde runt på olika valpkurser igår och hittade två stycken jag gillade. Den ena låg här i Njurunda och den andra i Timrå.
Eftersom Lissie inte har någon stamtavla men är 100% renrasig (ägaren säger det så jag får tro på hennes ord) så har jag tänkt mest hålla på med lydnad och agility med henne. Det är något av dessa som jag nu mest är intresserad av.

Jag vill ju få så mycket hund ut av henne som möjligt och jag har inte riktigt den erfarenheten inom hundar som en del av mina kompisar har så därför skulle en valpkurs bli utmärkt för oss båda. Men hon kommer ju bara vara 2 månader ca då hon kommer hem till mig så jag får vänta en månad innan för just då blir den tiden mer lek och stoj för henne innan allvaret börjar.

Tror ni det är en bra plan för henne?

På återseende!

Naturbilder Norge!

Hej!

Här kommer lite naturbilder från Norge!Alla dessa var mina favoriter bland de alla så dem har jag beställt förstoringar på. Men jag förstår inte varför jag inte får dem större för de påstår att upplösningen inte bra?

Hur får man till upplösingen på bildern?

På återseende!

Outfit!

Hej!

Dagen outfit för idag då man har fått främmande här hemma är:

Mörkt H&M linne,
Vitt H&M linne
och helvita leggins från H&M

Och dagens främmande är inte mer än söta mormor! <3

På återseende!

Åh så härligt!

Hej!

Visst är det underbart då solen skiner? Jag mår bara så bra av det! Fast man sitter bara inne på rummet så skiner solen in genom mitt fönster och ger ett "vackert" rött sken i mitt rum (blekt blod på väggarna är ju inte snyggt direkt)

Åhja! Jag är ganska så exalterad för nästa vecka på lördag så ska mamma och jag hämta Lissie! IIII ;D
Är så glad att jag går och vill att den lördagen ska vara den som kommer!
Men drömma kan man, sen kommer ju en vecka gå väldigt snabbt så innan jag eller någon annan vet ordet av det så är det redan lördag!

Nej nu ska jag göra nytta för mig och dammsuga lägenheten!

På återseende!

P.s. Bilderna från Norge resan ska in på datorn med :P d.s.

Ont!

Hej!

Fan så tragisk dag det vart! Först väcks man klockan 08.00 på morgonen av att man har fått mensvärk och det suger! Försökte svälja en 1 gram alvedon som slutade med att den fastnade i halsen och kom upp illa kvickt och sen åkte ner i sopptunnan! Jag la mig igen för jag trodde det skulle ha lindrat lite av den där äckliga alvedonen jag fick i mig, pyttsan heller!

Så jag sprang in i köket och kastade i mig 3 stycken 400 mg iprem tabletter och sen gjorde jag iordning ett bubbelbad åt mig och låg där i ca en halvtimme. Fan så skönt det var då det släppte!
För så funkar min kur med att bli av med värken! Tre iprem tabletter och sen ett varmt bad så är den sen borta!

Men inte nog med det så har man haft bröstkorgs besvär idag! Jag har sura uppstöttningar. De kommer inte upp i munnen utan de stannar mitt i bröstkorgen, mellan brösten, och där sitter den sen och fräter och det gör så JÄVLA ont. En del av mina kompisar som jag har vet hur det ser ut då jag har ont. Har inte haft så här ont sen jag slutade skolan (två år sen) och det gjorde verkligen ont så det vart två tabletter av min medecin Omeprazol Arrow eller som jag kallar dem: Prassoler!

Haha man har bakat kladdkaka med idag då jag vart så sugen på det. Så jag testade med att locka till mig min Aca för att testa en sak och det slutade med att jag inte svalde hela kladdkakan i munnen utan jag blåste doften mot henne och tro ni inte hon stoppade nosen mot munnen på mig (inte in i munnen om ni nu skulle misstolka mig!) och sen slickade hon.
Min katt är en riktigt knäkatt men att slicka på en förekommer ALDRIG för henne, tills nu för första gången på 3 år med denna tokisen xDPå återseende!

Saknar pojkarna!

Hej!

Nu när man sitter här ensam på rummet och kollar på lite hästar till salu (ska inte köpa någon okey?) så blir jag så sugen på att få jobba på Wolmsta igen!

Saknar ju två speciella pojkar därborta!

Nu är redigeringen på bilderna väldigt usel men jag orkar inte sitta och vara nogram!

The Black Boy


Och Rano!

Ush, ska väl kanske höra sig för om man får komma och jobba lite så man fördriver tiden x)

Natti <3

Shopping!

Hej!

Oj så skönt det helt plötsligt var att få shoppa och dessutom finna något då man väl har pengar för en gång skull! Händer så väldigt sällan. Gjorde av med drygt 600 kr på nya linnen bland annat så nu har man en del som ska bort. Jag har en kusin som kan kanske ha dem så hon blir nog glad över att få se nya kläder i hennes garderob.

Ärvda saker är det ju inge fel på!

Dagens outfit:

Nu ser man ju inte direkt vad jag har på mig med:
Vitt H&M linne,
Lila H&M linne ovanpå och
Only jeans

Dagens inköp:

6 nya linnen från H&M (jag avgudar den affären det kanske märks xD)


En svart T-shirt med kedjer på armarna och platta nitar med puffkuddar på axlarna. Ville egentligen ha en militär grön men den hade de inte satt ut på rean ännu. Så jag tog ett militärgrönt linne som tröst istället x)


Sen hittade mamma en söt strand klänning som jag bara ville ha. Inte nog med det var det halva reapriset på klänningen så jag köpte den bara för ungefär 62.50 kr istället för nästan 300 kr (tror jag priset låg på?).


Också nya gummisnoddar fick jag köpa in då jag hade bara tre, knappt hela, hårsnoddar kvar här hemma xD
Så den svarta T-shirten, gröna linnet, klänningen och snoddarna köpte jag på BikBok och det var flera år sen jag ens fann några kläder där över huvudtaget!

Så jag är grymt nöjd med mina köp idag :)

På återseende!

Jag dödar för att äta ~Del 4~

Antar att ni väntat på denna delen och jag ber om ursäkt för förseningen, men här kommer den. Enjoy.

Vägen hem till Kamilla var en så kort bit att den kändes löjligt kort. Bakom lägenheterna i Kvissleby fanns det en gång bro som för många år sen användes som bilväg. Nu hade det blivit en gåväg och bredvid den på vänster sida, om man kom från Kvissleby centrum, så fanns det en annan bro för bilarna att köra över. Gångbron var dessutom så gammal att det nu hade kommit en massa förslag om att riva den och bygga upp en ny då den hade fått stämpeln: rasriskt. Trots det vandrade personer över den varje dag flera gånger om dagen och än stod den stadigt där.
Gångbron var också en av dem platser där man kunde stå och se ut över Ljungan och se på vattnets strömmar som skapade ett sådant konsverk på vattnets yta. Ringar, omöstrade former. Om man tittade på dem noga kunde man förr eller senare se vad dem kunde likna.
Som att ligga ner på marken och titta på dem fluffiga molnen och förävnta sig ett budskap genom dem.

Fast idag för min del fanns det inte en tanke att stå på bron och se ner på strömmarna. Jag hade en fest framför mig som jag inte såg framemot. Jag kom med bara för att Steven bad mig så snällt med det där valpögonen. Jag försökte låta bli att sucka medan jag gick på brons hårda betong.
Idag kändes bron enslig och mystiskt? Kunde det bero på den ända mannen som stod där och tittade över på bilbron på vänster sida om oss?
Han var lång. Hade mörkt hår som döljdes bakom munktröjans huva. Han tittade snabbt upp mot mitt håll och jag hann på den korta tiden se hans ansikte. Ända som fick mig att se på honom var dem där blåa ögonen. De var, fängslande? Som om de fångande mig i en evighet, en tid utan slut! Det gick inte att förklara.
En sak säker var ju att sådana ögon borde inte finnas på en mans ansikte. Men gjorde dem det så var ju det ganska så självklarhet att det var högst ovanligt.
Ansiktsdragen han hade var skarpa och bestämda. Käkbenen var väl synliga och ögonbrynen gick ner över ögonen så man kunde se den hans dominanta sida.
Jag rös och fortsatte vidare i en högre takt. Hade bara en trappa framför mig så skulle jag vara hemma hos Kamilla.
Fast den korta biten hem till henne så virvlade tankarna. Han hade visst fångat mitt intresse den där mystiska mannen. Han kan heller inte vart äldre än 25 år.

Kamilla välkomnade mig med en kram och stoppade på mig en öl i handen. Strax efter kom Steven som redan var inne på sin andra öl. Han vart så glad att han drog fort in mig i Kamillas hus innan jag ens hunnit få av mig skorna. De slängdes in i något hörn i skohallen och sen stod man i det överfulla vardagsrummet.
Festen hade visst lockat till sig en massa ungdommar. Och Steven hade ju rätt om en sak, nog kom det gymnasie ungdommar alltid.
"Daniel! Detta är min bästa kompis Silje" Presenterade Steven mig för en kille som var några centimeter längre än mig. Stillig för att passa Steven, men för mig var han nog kanske något för mycket. De tighta linnet och de åtsittande stuprörs byxorna sa mig direkt en som vill visa vad han hade innanför kläderna. Men att döma någon så fort varje gång jag kollade på en kille kände högst onödigt för det visade sig att Daniel var en trevlig kille.
"Jaså, detta är Isfolks flickan du nämnde" log han och skakade min hand. Jag tittade på Steven som fick röda kinder.
"Isfolks flickan?" Citerade jag. Han viftade bort meningen jag sagt med ett höjt ögonbryn.
Daniel skrattade.
"Ingen fara, jag med har väl ett ifolksnamn eller hur? Ensam är du inte" log han mot mig. Hans hår var bakåtslickat så gay symbolen var som stämplad mitt i pannan på honom, men jag gillade honom redan.
"Jo visst. Daniel Lind av isfolket" log jag medan de båda försvann in i de överfulla vardagsrummet och lämnade mig ensam, med den där ölen fortfarande i min hand.

Kvällen kändes oändlig för min del. Och eftersom jag bara satt där i en fotölj i vardagsrummet och tittade på omgivningarna i rummet. Inte så ståtligt som jag trott det med tanke på utseendet på huset. Vardagsrummet var litet och trångt för tillfälle. Men alla möbler var ställda mot väggarna så man fick mer utrymme på golvet. Alla dansade, ramlade omkull, välte ner glas och allting annat som de kunde stötta ihop med.
Till slut då min hjärna snurrade något så valde jag att bege mig hem.
Jag hittade Steven i ett hörn där han stod och hånglade med Daniel. Gulligt!
Jag pekade på hans axel så de kunde släppa varandra för någon minut.
"Jag går hem. Festen var inte så kul som jag trodde" skrek jag till honom över ljudet från den dunkande musiken från basen.
"Måste du? Vi har ju så kul!" Skrek han tillbaka. Om någon hade kul var det ju han. Jag nickade.
"Vi träffas i morgon som vanligt?" Kändes som man skrek sig hes. Han hade bara nickat och återvände till sitt hånglande med Daniel.
Jag började då gå därifrån. Var med nöd jag ens kom ut till skohallen då några gymnasie grabbar försökte få upp mig på dansgolvet. Jobbigt! Jag som föredrar att välja själv om jag vill något, men att bli tvingad till det där kändes inte direkt så roligt.
Skorna satt på och jag gick ut i den härliga försommar natten som kändes härligt kall mot min hud. Och det skulle vara skönt att få komma hem till min egen säng. Dock undrade jag bara vad mina föräldrara skulle säga då jag kom hem.

Jag hade kommit över halva gångbron tills jag valde att gå tillbaka. Jag hade inge argument att komma med när jag väl skulle vara hemma så bästa vore väl att komma hem till Steven. Jag fick väl helt enkelt hålla mig borta från hans rum så jag slapp höra dem båda från hans sovrum.
Bara det, att trots min suddiga syn från all öl jag drack, såg jag två konturrer av två mäm som kom emot mig i en väldigt hög fart. Jag hann inte reagera mer än vända mig om och skrika, sen var dem båda över mig. Jag kämpade med att slå och komma mig loss från dem. Lukten av alkohol fick mig att förstå att båda kom från festen.
Den ena av dem fick tag om båda benen och lyfte högt upp mig medan den andra fick sina armar runt min överkropp och låste fast mina armar, men munnen var helt fri så jag skrek för allt jag kunde. Men en hand var genast över den och tystade mig från att skrika.
Jag slängdes ner på marken igen så det skakade omkring i huvudet på mig och en smärta bak från huvudet kom smygande på mig och något varmt som sipprade fort fram. Jag sluddrade något som jag inte kunde identifirea själv tills dem båda var över mig igen och slet och drog i mina kläder.
Sen såg jag att dem var tre. Den tredje stod en bit ifrån dem. Han hade mörka kläder på sig och jag kunde inte se vad för ansikte han hade den döljt under en luva. Han ropade något, mitt medvetande började försvinna.
Med den sista styrkan jag hade kvar, sparkade jag till mannen vid mina ben och gav den andra vid mitt ansikte en råsoppning över hans ansiktet så båda tumlade omkring på gångbron. Ända jag tänkte var att fly.
I mitt yra tillstånd slängde jag benen över broräcket och försvann ner i Ljungans kalla strömmar.


Ny bok på väg hem!

Hej!

Glömde nämna att igår beställde jag hem en bok. Haha var väl dags för det nu då den kom ut redan den första Augusti. Men så är väl jag. Helt galen i böcker så det var väl inge vidare nyhet!Jag har läst smakprovet som var på 2½ kapitel och vart fast direkt. Är du ett Twilight fan kommer du gilla denna med ;)

På återseende!

Karta över våran bilresa!

Hej!

Tänka sig att det redan är Augusti och snart kommer färgen på alla de fina grön löven. Men dock är det en av mina favorit årstider. Jag bara väntar tills eldfärgen slår till på alla träd och buskar. Det är ju bara så snyggt.

Här kommer en bild på hur våran resa från Sverige till Norge och hem i Sverige igen på hur våran bilresa har sett ut.Följ de röda linjerna så ser man våran bilresa. Detta ska motsvara ungefär 160 mil.

Herre jösses alltså xD

På återseende!

Hey Apple!

Hej!

Ni MÅSTE alltså bara se denna xDHaha den var asbra!! xD

I Sverige!

Hej!

Nu är man i Sverige igen. Eller har vart det sen igår. Men där vi stannade hade de ingen bra mottagning för vårat mobila bredband.

NU har vi kört förbi Brunflo och ätit lunch på Sibylla. Ush för skräpmat säger jag bara för efter denna semetern med all denna mat och sådant vi har smällt i oss blir det motion för min del och nyttig mat. Tror jag ska överleva på Qinoa och sallad för resten av månaden ut!

Kul att veta att om 2 veckor hämtar vi hem Lissie! Gud så man längtar!

Lissie 5 veckor...


(Bilderna är fotograferad av Lissies nuvarande ägare!)

På återseende!