Skylla på henne!

Dumma pappa.
Gick och berättade för mig att Selina hade bajsat inne på mammas skor så jag vart arg på honom och sa att de inte kunde vara henne för hon har ju slutat med dem dumheterna sen hon fick nytt foder och allt.
Dessutom kan de bara ja kommit från en annan sak.

Jo givetvis från igår då mamma och jag åkte till stan för att få spruta för svininfluensan. Hur de gick? Vi åkte ca 1,5 mil för att få sprutan så precis innanför dörren så blir vi bortkörda för de inte hinner med flera -.-
De är ju verkligen något man blir förbaskat på då man precis är där. Kag tror de mjåste iaf ha sen körtbort mer än 150 människskor som kom för att få sprutan nu när de var fritt fram.
Iaf dem vi träffade precis vid parkeringen så sa vi till dem att de inte tog in fler. Är ju inge vidare snällt att låta dem gå hela vägen och sen inte få den.
Så de vart ingen spruta.
Synd!

Iaf nu idag fick jag veta av pappa att de var SELINA som bajsat inne då de var mamma som klivit på hundbajs. Jag är glad att han inte hann ge henne smisk för de skulle jag inte ha tållt om han gett sig på henne helt utan annledning och grund till vad. För det som skedde skulle Selina aldrig mer göra då hon har blivit mycket bättre i hennes mage.

Men då får de bli annat istället: Duscha, tvätta, städa och New Moon.

Hej då :P



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo