Micheal Jackson R.I.P

Micheal Jackson drabbades vid lunchtid lokal tid på torsdagen av hjärtestillstånd. Klockan 12.21 lokal tid inom larmet från Jacksons hem I Holmby Hills utanför Los Angeles.

Hemskt att läsa då tidernas stösrat popstjärna helt plötsligt bara har dött.
Alla tidningar som skirivit allt skit om honom har nu fått ännu större kaos att skriva om att han dött den 25 Juni 2009.
Han dog vid 50 års ålder... Fan det är ju som om min pappa skall dö vilken dag som helst :'(
Hoppas inte det. Synd på en sådan stor stjärna som måste lämna jorden.

R.I.P Micheal Jackson The King of Pop.


Också skall visst en skitunge firas idag med som kommit in i tonårsvärlden.
Nämligen Philip har blivit 13 år idag :D Detta skall firas med kanelbullar, apelsinkaka och tårtor i massor :D
Ballonger, serpentiner och allting annat som skall firas för den som kommit upp i den där nya åldern :D

Ja må han leva
Ja må han leva uti hundrade år
Ja visst skall han leva
Ja visst skall han leva
Ja visst skall han leva ut till hundrade år!!!


Ett fyfalligt leve för Philip som idag blir 13 år gammal
Han lever.
Hurra
Hurra
Hurraaaa!!! Barabambambaaaa ;)

Hehe grattis gullungen min ;)

Sjuk

Jag har vart sjuk.
Inte kul men jag vet inte ens vad för någonting som går nu. Jag började känna av halsont den 16/6.
Och nästa dag vart de värre. Värre som värst. Halsont, snuva, öroninflamation i båda öronen (och nej jag tänker INTE äta pencelin igen), ont överallt i kroppen och feber.
Det började med att jag fick svårt att sova så under hela natten sov jag kanske två timmar. Dem timmarna var mellan 04.00 och 06.00. Jag klev upp den tiden iaf eftersom jag inte kunde sova och tog en Ibumetin.
Jag kollade min temp. och jag hade visst 37.8 graders feber.
Fram mot eftermiddagen runt 17.00 tiden så låg jag mest ner i Philips säng. Vi hade innan kört lite Singstar då jag nu äntligen har fått den ^-^
Jag kollade tempern. då igen då hade jag 38.8 graders feber >.<
Direkt tillbaka till sängen vart det. Inte heller tänkte jag äta någonting tills mamma tvingade mig. Trots allt kunde jag bli värre så det var lika bra att passa på.

Jag tittade på Tv hela dagen, förutom då jag spelade Singstar, och efter Family Gye så somnade jag. Klockan 21.00 sov jag som en stock och tacka det så var det skönt att sova för jag slocknade helt. Hörde bara mamma och Philip någongång men somnade genast om.
Klockan 00.00 kom mamma och väckte mig. Philip skulle sova så jag hjälpte mig in till mitt rum där jag somnade om, med badroocken på mig, direkt då jag lade huvudet mot kudden.
Jag sov hela natten och klev upp klockan 11.00 prick idag :D

Nu idag är jag lite bättre, har fortfarande ont i öronen, snuva och ont i halsen men jag hoppas snart på en bättring ^-^

Dessutom verkar det gå något för först var mamma frisk, den drabbades jag, nu Gustav och pappa med. Bara Philip som fattas så är har vi alla vart smittade.
En på mammas jobb berättade att mer än hälften av alla hennes kontakter var sjuk eftersom det stod "Sjuk" och "Sängliggande" på dem alla ^-^''
Jag undrar vad som flyr och far runt oss nu :o

Haha jag hoppas på bättre tiden nu snart. Gör det ni med ;)
Kram <3

Problemet löst... nästan iaf!

Problemen jag nämnde om i bdb eller under tidigare avsnitt har jag alltid klagat på att Selina
inte går på sin kattlåda och att jag skall ge henne ett nytt hem och då som ute katt m.m
Men nu för bara någon vecka sen kom vi på problemet.
Trodde egentligen inte just det där men jag hade ringt till Sundsvall Djurklinik och bad om tips och råd.
Jag fick massor fina råd av dem som jag tagit tag i redan nu.
Både Selina och Aca har två kattlådor, deras jätte stora med tak och lucka (luckan bortagen) och sen en liten vinröd
utan tak.
Den lilla har de börjat kissa i (jaja någon gång sker det att de bajsar i den också) och i den stora bajsar de i.
Ganska smart iaf.
Men till saken så började det med att lilla Selina skulle på lådan. Hon krafsade i den lilla lådan för att hitta en bra plats. Satte sig och bytte ställning igen. Då när hon precis skulle börja så kom Aca, som givetvis hörde någon krafsa i lådan, och sätter sig ner och verkligen stirrar på henne. Selina hoppar ur lådan och springer iväg, till mitt rum och tänker göra sitt behov där istället.
Jag får givetvis ut Selina i tid eftersom mamma ropade på mig genast så Selina fick senare gå på den stora lådan, men mig som vakt utanför xD

Så problemet med Selinas Icke-gående-på-lådan är Acas fel. Fel eller fel kanske inte men det är Aca som ser till att hon inte gör.
Veterinären jag pratade med sa att detta kan vara vanligt för katter. De utsöndrar en signal till varandra som vi människor inte kan uppfatta. Det är dem signalerna som Aca utsöndrar till Selina och detta har med revir att göra. Aca ser båda kattlådorna som sina revir så det är därför det har blivit som de blivit.
Inte bara det, på grund av Selinas och Acas problem tillsammans har vi bestämt att in till Mamma och Pappas rum, mitt rum, stora toaletten, vardagsrummet och Gustav och Philips rum är det stängt.
Mamma och pappas rum, mitt rum och stora toaletten är för alltid stängt under dagarna och nätterna. Men till vardagsrummet och gustav och Philips rum är det öppet på dagarna med stängt på nätterna.
För mig är det kattlösa nätter i mitt rum och de är inte välkomna in. Aca lite då och då då hon smiter in ^-^
Då blir hon instängd under den tiden jag pysslar med annat tills jag går till mitt rum igen, då kilar hon ut.

Men nu skall detta problem lösas på ett eller annat sätt och hur vet jag inte än, men ingen av mina katter
kommer att lämna mitt hus, inte först jag löst problemet.
Har jag det så kommer jag återkomma ^-^

Ha en kanon solig dag. Det skall jag ha ;)

Helsingforsresan med Silja Line Symphoney

Ja det var ett tag sen som jag skulle skriva om resan, redan första dagen men det har vart en rolig men slitsam och tröttsam resa så nu äntligen orkar jag skriva om vad som skett under den roliga resan.
Jag hoppas ni alla längtat att få höra om den :D

7 Juni Söndag:
Mamma, Linda och jag kliver upp klockan 07.00 på morgonen för att göra iordning mackorna och allt annat som vi skulle ha med oss. Väskorna behövdes inte då packa eftersom de var gjorde det dagen innan :)
Bussen skulle gå 08.55 så vi hade gått om tid på oss, men vi skulle först åka till Lindas lägenhet i Bredsand. Ingen kunde ju skjutsa in oss så vi fick ta bilen in till stan, men låta Lindas pojkvän senare hämta den, så vi lämnade nycklarna hos dem hemma i lägenheten så han kunde komma ihåg sen då han kom hem från valröstningen i Matfors.
Då vi kommer till stan är vi framme 08.10 någon gång skulle jag tro. Så vi sitter stilla i bilen och lyssnar på musik. Men sista halvtimmen så lämnade vi bilen och gick för att ställa oss där ute och vänta på bussen som skulle komma.
Ceris resor skulle vi åka med men så fick vi en grå buss med namnet "Torpshammar...." och någonting mer skriver där som jag inte kunde veta.
Det var ju världens hemskaste buss, stenhård, obekväm och super skitig >.< den satt vi i hela vägen till Stockholm. Ush vad tragiskt. Medan de andra som också skulle med båten åkte de två andra stilliga bussarna -.- (det gick tre bussar till Stockholm så det var många som beställt denna billiga resa)
Aja vi anländer till Stockholm ungefär vid 16.00 tiden om inte tidigare så det var bara för ig att springa snabbt som ögat frbi alla passagerar för att så snabbt som möjligt skaffa mig våra hyttnycklar. Jag fick dem efter ungefär tio minuter så snabbt gick det :P
Ja men innan vi steg på (de skulle öppna 16.30) så behövde vi bara vänta 15 minuter på att bli insläppta. Det tråkiga var ju att min kameras batteri hade dött så då vi klev ombord stod ju Mumin där <3 och min kamera levde inte :(
Det var en besvikelse men då vet jag ju att jag senare kan låna en bild av syrran som hade en fungerade kamera.
Ja sen vid 17.00 tiden vart det buffé som fanns som ingående på priset för båtresan så då åt man mat som aldrig förr. Testade dessutom Panacotta för första gången och det var SKIT ÄCKLIGT x-'D
Haha ingen vidare smarrig kaka så den ville jag inte ha, men iaf så var deras egen gjorda chokladmousse något jag helt vart förälskad i. Smakade choklad (Dha (a)) och var sååå luftig och var bara så  där super duper god <3.

Åh fest fest fest, vi förfestade senare på rummer med att dricka en cider var innan vi beslöt oss för att gå på första puben som fanns där. Jag ville ha en Vanilla sky som de inte hade o_O Så jag satt först utan i 10 minuter, smuttade på mammas vin. Tycker vin inte alls är gott men det mamma drack var super gott :O
Men sen så sa Linda att jag kunde ju fråga mig efter en Jäger/Red Bull och de hade de så den vart som min första drink för kvällen :D
Sen flöt det på med att vandra omkring och se oss omkring. Jag mindes inte var min andra drink var men en drink som var god den kvällen var "Funky Monky". Haha en smarrig dryck med sak av Hallon och Lime ;p
Strax efter den drinken innan den var slut var det ju med Karioke uppe på diskot så jag ställde då upp att sjunga för lite mindre eller flera 100 pers ;)
Haha nervös, neee, det gick så bra så. Jag sjöng I Remember Love med Sarah Down Finner. Då jag sjöng klart den grät både mamma och Linda (hon spelade in med då jag sjöng den x-'D).
Haha sen ko värsta finska paret och grattade mig för jag sjöng så fint, antog att de sa så då de snackade finska med mig x-'D
Vi, eller jag, lade mig först runt 01.00 snåret, full och lycklig. Haha till och med innan det blev jag uppraggad av en finskkille vid 23 års ålder. Hans namn är Urgos, super fin ;) (a), vart singel i 2 ½ år, drack super äcklig drink. Det var nämligen Cola/Whisky. Och bara snacka på engelska. Han tyckte det måste ha vart coolt att dansa med fulla svenska flickor xD
Det var nästan lite grann som om det var Linda som fick honom att ragga upp på mig för han ville senare bege sig till hans rum. Jag kan ju undra vad han ville *skrattar*. Åhja, sådant sker annars varje dag så att han fick nobben av mig är då han inte den första xD
Haha ny dag då ;)

8 Juni Måndag:

Åh mitt livs första bakis. Gick och mådde illa hela denna förbannade dagen då vi kom fram till HelsinFors och det var så varmt, solen sken, lite blåst men så himla underbart. Jag förälskade mig genast i Finland. Kanske en dag placerar mig rumpa där (a)
Iaf så växlade vi in 600 kr till, kan de ha vart 47 euro och 90 cent? :/ Det kommer jag inte ihåg men roligt, eller extra roligt var det att det vart JAG som fick sköta de engelska snacket då mamma inte kan så bra engelska och för att Linda inte ville xD
Iaf så valde vi senare att äta frukost eller äta någonting på ett Café så vi fann en ett till slut någonstans inne i deras City. Och tro det eller ej :O De hade glutenfritt åt mig :D Och de till och med fattade vad det var jag ville ha xD (De gjorde ju inte det i London -.-) men här sa jag precis vad jag ville ha och fick det :D
Värsta konstiga brödet var det och så himla maffig och... blev lite mkt och där va? xD Men den innehöll mkt av dessa rosefrön eller vad de heter så jag kunde inte ens äta mer än hälften.
Kan ju ha berott på illamåendet men den försvann senare på kvällen efter att jag drukit min första drink ;)
Åh den kvällen var rolig med. Vi satt då på baren "Atlantis Palace" och drack gott. Min första drink var en Blueberry Mountain som smackade nästan bara blåbär och var verlkigen sååå god <3
Mamma drack en Bloody Mary som jag testade och den var skit äcklig >.< Rekomenderas INTE x-'D
Linda drack ett glas vitt ^-^
Vi lyssnade iaf på en barn show och sen vart det barndisko innan de senare vart dansbandsmusik för de lite väl äldre folket. Vid midnatts snåret var det en trolleri show och det var verkligen fantastiskit att titta på :D Min första trolleri show och jag bara njöt av att se på det xD
Haha snacka om lätt impad ;)
Linda och jag var med nära på att bli bjuden på en drink då det var så många framme vid baren så han, mannen, började prata med oss och sa att vi kunde beställa tillsammans med honom då de nu var så mkt där. Vi snackar på och beställer våra drinkar. Jag valde en Frozen Strawberry Daqouri, den måste ni testa :D *dregel*, och sen då själva bartendern slår in vad priset blir slår han in alla tillsammans och allt gick på 275 spänn och då börjar han tala om att han bara betalar för sin egen öl o_O
Haha bartendern var då verkligen rolig xD
 -"Men om du beställt åt dem skall väl du betala det?" <- Bartendern
 -"Jag håller med. Du skulle ju bjuda oss nu då du ändå beställt åt oss'" <- Linda och jag ;)
 Senare träffar vi honom igen då mamma och Linda skulle på toa och då säger mamma rätt ut då han kommer fram till dem:
 -"Är det där snåljåpen?" <- Mamma
Haha han vart pionröd i ansiktet. Haha jag blev lite besviken att jag missade det. Men han var så jävla full sa mamma och Linda till mig. Men han sa att han skulle vjuda oss på en drink nästa gång... nästa gång vart ingen gång alls *skrattar*

Vid finska tiden då vi lade oss var klockan runt 02.00 snåret och då sov vi alla så sött.
Innan vi med lade oss så skulle vi ta av oss alla kläderna och då såg vi att ett gäng killar, haha två stycken men iaf, satt typ mitt emot våran hytt och stirrade in på oss då vi klädde av oss xD
Linda fick världens fnatt och skricker rätt ut då hon med skulle se på dem som "Spionerade" på oss.
 -"Åh nej de såg min rumpa... Vad skall Mattias säga?" <- Linda. Haha jag låg typ ner och skrattade.
Sen sov vi alla så gott tills de vad dags att stiga upp igen.

9 Juni Tisdag, Hemfärd:
Vi kliver upp klockan 08.00, vi kommer vara i Stockholm hamnen klockan 09.30. Vi gjorde oss iordning med kläder och allting annat som skulle med. Och då vi var klara gick vi och åt frukost.
Efter det kom vi i hamn och kunde ta oss till bussarna med att följa ett blått och spännade strek. Ja sen hände inte så mkt mer än att vi kom hem till Sundsvall en tmme tidigare än beräknat. 15.40 var vi hemma men skulle egentligen ha vart det 16.30 tiden så det vart en timme mindre. Skönt att få komma hem var det men sorgligt på samma gång.
*suckar* längtar till nästa år för denna resa skall jag göra om :D
Hoppas du nästa år blir den lyckliga att följa med <3

Vill du se lite bilder? Åh men ja visst ;)
Här kommer det en del :D
  Min likör Piña Coladan var skit äcklig P2 hete denna och smackade ungefär detsamma som Vanilla Sky bara lite mer Lime smak på den.
Hemresan ^-^