Stannar vid en camping!

Hej!

Herrejösses ni undrar väl om jag lever!
Ja tänka sig va? Sluppit mygg och stora feta bromsar som jagar en! Fy helvete för sådant alltså. Jag tänkte lägga in lite bilder snart men ska bara säga en del saker om vad som hänt under bilresan!

Mycket har hänt. Vi har kört en omväg på drygt 20 mil, vi har sett 5 renar (4 på en plats och en på en annan) och en älgko och kalv. Haha det är väl den mest spännande biten hittils.
Vi har stannat nu någonstans bland de norra bergen långt innan Norge för att stanna hör tills i morgon. Bil resan fortsätter då.
Fan så härligt med att vädret är med oss! Bara sol och vilsa moln. Bara man slapp bromsarna som är hack i häl med en hela tiden! *hata!*Ja men det var "nästan" alla bilder som jag laddade upp. Har redigerat mer men kan tänka mig att dessa är de mest intressant ;)

Nej nu ska vi fiska öring!

På återseende!

Nu fortsätter bilresan!

Hej!

Snart är vi i Härnösand på våran Noge resa.
Innan, runt 14.00 tiden, så kollade vi på en stuga på Alnö. Fan så kär man vart för det var en sådan typiskt sommarstuga. Inte nog med det så hade den till och med en granne med hästar. Sen fanns det grymt mycket hädtar överallt så bilder kommer det ju garanterat bli.

Dock måste vi vänta tills i morgon för då ska det visst vara 7 stycken visningar den dagen så någon gång då skulle vi få veta hur det låg till. Verkligen spännande för det var verkligen skitsnyggt!Hästar är väl charmiga djur va?Nu drar vi vidare till övik, ska tro det blir nästa stopet!

På återseende!

Tredje eller fjärde gången gillt!

Hej!

Nu idag åker vi FAKTISKT och det känns skönt för en gång skull. Först runt 14.00 tiden ska vi kolla på en sommarstuga på Alnö som är grymt snygg. Dessutom har den en gäststuga så väljer mamma och pappa att köpa den så får jag ett eget att bo i. Kul för katterna med!

Iaf så tredje eller fjärde gången gillt. IDAG SKA VI ÅKA!
Jag hoppas det löser sig med internet i Norge med. Vill ju att ni ska läsa om hur bra man har det <3

och vilka snygga bilder!

På återseende!

Älskar godis!

Hej!

Nu har jag hållit mig så extremt länge att lite godis måste jag få äta. Så jag köpte en påse idag från Karamell kungen som jag ska mumsa på till en film... eller, jag ska fan i mig se på Raganrök!

Norge resan blir i morgon då vi ska sammtigit kolla på en sommarstuga på Alnö. Så ni vet. och med bloggandet vet jag inte alls hur det blir för det där Mobila bredbandet vi köpte skulle inte funka i utlandet. Vi får se vad som händer med det.På återseende!


Ny bloggheader

Hej!

Som ni kanske märker så har man fixat sig en ny design. och jag tackar Tove Kjaerran som gjorde den åt mig ^^

På återseende!

En mördares verk [Oneshot]

Nu var det länge sen jag kom med en oneshot och denna kom bara så där till mig då jag låg ner igår och skulle ta mig till för att sova. Enjoy I hope xD

Regnet piskade ner mot mitt redan så sårande ansikte. Det var svullet av slag och sparkar sen du bad mig komma och möta dig. Du hade det svårt och jag kom för att trösta. Nu är det jag som behöver någons tröst men jag orkade inte röra en muskel.
Jag mådde illa ända in till benmärgen. Om jag ens hade något som var helt? Den blöta marken under min rygg var kall och hård. Jag kunde känna den, men mina ben kände jag inte. Var dem kvar?
Dem där ljusbruna ögon som brukade vara så beskyddande var svarta av hat och smärta, ändå fortsatte du slå mig, sparka mig, slänga iväg mig. Jag var svag  som låg här och lät mig hanteras som ingenting.

En smärta i magen fick mig att hosta till och söka luft. En blandnind av saliv och en tjock rinnande vätska rann ur min mun då jag rullade runt på mage för att slippa sparkarna mot magen. Det hjälpte inte. Gång på gång sparkade du mig i sidan av magen tills jag låg på rygg igen. Utmattad tittade jag in i i dina ögon som fortfarande lyste svarta av hat.
Regnet sköljde sakta bort blodet från mitt ansikte, men från resten av kroppen så satt det kvar i kläderna och från de öppna såren vällde det bara ut mer tjock massa av blod.
Du satte dig ner på huk och tittade in i mitt svullna ansikte. Jag kunde bara se en mörk skuggad figur, men dina ögon var det ända tydliga jag såg. Du tog tag i min tröja och lyfte upp min slappa kropp mot ditt ansikte. Du log.
Och åter igen kom den nya slag mot ansiktet. Jag kunde inte känna smärtan längre utan nu var det som om världen svartnade snart.

Jag kände ingenting. Bara en sak som värkte i mitt blödande hjärta. Känslor! Jag hade haft känslor för dig. Medan min kropp tog emot påhopp och slag så försökte jag tänka på om detta kunde ha vart annolundare? Du kanske inte skulle ha varit så här om du lät bli alkoholen då du hade det svårt.
Min hjärna kunde inte tänka. Den var näst intill död av all misshandel för denna kvällen och med en märklig öppenbarelse så skulle jag också dö ikväll. Ett ljus bakom honom väntade på mig.
Jag tror jag kände någonting annat nu. Mina kläder revs sönder nertill. Mina fina nya Diesel byxor som jag köpt för bara några dagar sen revs  isär, mina nya trosor var bara trasor och min genantaste del blottades för dig.
Du flämtade till och fixade med dina egna byxor. En dragkedja drogs ner och i mitt döda tillstånd drog du fram en kvin höll den mot min hals. Som om jag skulle kunna skrika?
Du tog mig i besiktning! Du stånkande och stönade i mitt avslagna öra.

Jag kände mig äcklad. Min kärlek för dig dog, istället vällde annat fram. Mina tårkanaler fyllde mina ögon med en saltig vätska som sved på ögonen. Jag blinkade bort dem och de rann ner för mitt ansikte. Jag snyftade en gång då tog i med all den styrka du hade kvar. Det vara bara det att den styrkan satt inte den nedre delen av dig själv. Den satt i handen med kniven som skar upp min hals.


Idag åker man!

Hej!

Hur roligt kan det vara att längta efter något då man vaknar upp med munsår? Fy fan vad taskigt gjort alltså! Tänk om man vill stå där på stranden i en fin klänning också har man världens fulaste sår på munnen. Ush! Fan för munsår och jag som trodde jag skulle slippa dem för alltid då det var så länge sen sist jag hade den. Ha-Ha sug på den du Emma >_<

Aja idag far vi. Vi sätter igång med allting nu så fort mamma kliver upp. Nu kollar ni bloggen ordentligt och kommentarer för jag kommer MAX lägga in två eller tre bilder åt gången nu när vi är i Norge eller på våran resa dit :)

På återseende!

Det blir en massa bloggande!

Hej!

I morgon åker jag till norra Norge med mina föräldrar och lillebror. Fan så jag längtar (Tror dock på att det nu kommer bli en sömnlös natt då man ska ställa in alarmet på mobilen!) och inte nog med det har man vart och shoppat en massa inför resan så allt som behövs är bara packningen.

Hur det blir med internet? Jo jag kommer blogga. Mamma och pappa har fixat mobiltbredband så jag kommer skriva om mina upplevelser under hela Norge resan. Varje dag och några inlägg varje dag. Högst två eller tre så ni får ha koll.

Också nu är min kamera fixad! Pytsan att jag skickar in den för att få den fixad för tusen spänn eller något. Jag köpte ett rengöringskit på Media Markt så nu är min kamera hel igen :D

På återseende!

Cowboy bilder från Fredags!

Hej!

Ja här kommer det lite bilder från cowboy festen men vart på. Dock hann man väl bara vara där så man tog tre cider sen bar de av till krogen Momento där man kom in gratis! V.I.P eller vadå? ;)

Haha iaf så hade jag skiit kul. Hade det så att man till och med fick för sig av en annan person att jag stötte på honom till att bli kallad för tönt på Momento för att jag var utklädd till Cowgirl. Synd för henne för jag såg flera stycken som hade cowboy tema så suck on thah Bitch!

Haha här kommer era bilder!Ja men det var väl alla de bilderna och fan så jag ser ut xD Men grymt cool vart jag!
Man kan verkligen hitta vad som helst på en Second handbutik!

På återseende!

Segt!

Hej!

Sorry för den taskiga upptaderingen men jag var på fest i fredgs och har inte nmått så bra sen sist XD
Bilder ska komma så småningenom och därmed ska ni veta att jag kommer dra till Norge nu till veckan, möjligtvis i morgon, så någon upptadering av bloggen tror jag knappast på.

Men jag ska försöka. Mamma eller Philip låter mig nog låna deras mobiler så jag kan kolla med internet och skriva vad vi gör. Hur man lägger in bilder via en mobilinternet vet jag inte och det får vara liksom :)

På återseende!

Mm så gott!

God natt!


Måste det väl heta om klockan är helt galet åt mitt i natten!
Jo men jag sitter här, totalt överpigg, och dricker en nyttig smoothie ;)Inte nog med det så lyssnar man fortfarande på Mamma Mia the Movie låtarna och funderar på att skriva del nummer 4 av min novell. Antar att en del vill läsa mer!

Natti <3

Hjälp till fredagens outfit!

Hej!

Jag har ett problem. Jag ska, eller ha det här hemma, en surströmmingsfest och efter det, tror jag, ska det vara en utekväll på krogen men jag vet inte alls vad jag ska ha på mig så jag kommer lägga in två bilder på dem kläder jag funderar på.

NI får kommentera och rösta så jag vet vilka jag ska välja mellan. Jag har inte många läsare men de som läser mig blogg, sorry, måste nu kommentera och hjälpa mig xD
På fredag kommer jag avslöja vad det blir för något jag kommer ha på mig!
Hjälp mig snälla!

Outfit nummer 1:

Svart klänning från Cubus med svart midjebälte.
Möjligtvis en vit sjal till.

Outfit nummer 2:

Ljusblå blus med korta ärmar från H&M.
Svart midjekjol från Gina tricot
och svart midjebälte.

Skor nummer 1:


Skor nummer 2:


Stövlar nummer 3:


Haha nu kan nu ju se vilket dilemma jag har då jag inte kan välja.
Jag hoppas jag får den hjälp jag behöver, annars får man väl fråga sin syster ;)

Natti <3

Drar iväg!

Hej!

Jag kommer snart dra till min syster tillsammans med mamma. Vi åker om en halvtimme så vi ska dit och hålla henne sällskap.
Roligt nog blir det så att både mamma och jag ska åkla buss. Woohoo någon har drukit.

Haha inte jag, spelar ju ingen roll om jag dricker eller inte, måste iaf åka buss x)haha ni får glo på en bild undertaget. Medan ska jag lyssna på Mamma Mia the movie låtar på spotify.
Älska dem låtaran!

Min outfit för att bara åka till min syster!

Kofta från Gina Tricot (mååånga år sen!),
ett lila linne från H&M och
Beisha shorts från Joelle :)


På återseende!


Knäpp dator!

Hej!

Herregud vad länge man sov nu men det kanske var värt det. Nej jag sov inte till nu men till klockan ett prick som jag och det var väldigt skönt.
Igår då man skulle på möte så sov man ingenting. Jag är så att ska jag på möte eller har saker som ska göras dagen efter så blir det så att jag är rädd att försova mig så då blir det oftast en sömnlös natt.

Så ett sova till ett var något jag behövde. Idioti blir väl att man senare på dagen blir så förbaskat pigg ända till kvällarna så då när man ska lägga sig för att sova hinner du bara slänga huvudet på kudden så sover du :o

Ja det är jag det!
Iaf så har min dator vart knäpp de här senaste dagarna och det är att internet slutade fungera på min dator men jag har kunnat sitta vid mammas och min brors dator då internet fungerat där. Lite knäppt?
Iaf så startade jag datorn idag för att jag skulle se på Transformers medan jag åt frukost. Och vad ser jag då? Jo att msn är igång och internet är tillbaka!

Jag förstår mig inte alls på datorer ibland men jag tror de kan behöva ha lite vila i mellan. Min dator har ju lätt för att bli överhettad och slå av sig själv. Så nu fattas det ju bara att den ska få vila några dagar innan man sitter vid den igen.

Knäpp dator!

Rösta!

Hej!

Snälla rösta på min sko :D

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


En timmes outfiten!

Hej!

Nu är man tillbaka och tänka sig att man bara var borta i en timme. Nja snarare att det vart helt fel där inne.
Detta var något med en inskrivning som jag redan gjort. Jag trodde det var ett möte som jag missade den första Juli men så var fallet inte.

Det jag missade var ett seminarium om Marknadsföring så jag behövde inte alls vara med på mötet. Skönt, det var bara att pallra sig till bussen och åka hem igen x)
Jag som inte ens fått en blund i natt >_<

Aja här kommer dagens outfit för en timme!


Idag då det gällde ansiktet valde jag att komma naturell. Att sminka sig nu i sommar går aldrig för sig för mig. Det är på tok för varmt för det!

På återseende!

Möte!

Hej!

Skriver bara lite snabbt nu. Har ju inget att göra tills bussen kommer. Ska in poå möte med Mirio och nej det är ingen artbetsintervju. Jag ska på möte med dessa är för att jag ska gå hos dem nu under de närmsta 6 månaderna framöver.

Ungefär somarbetsförmedlingen är dem men mer som en coush och ska hjälpa mig att fortare att komma ut i arbetslivet. Vi får se hur det går.

På återseende!

Bada!

Hej!

Man kan ju undra om varför man hellre badar på kvällarna då solen gått ner än badar då solen fortfarande steker på dagen. Men vet ni vad?

Det är alltid mysigare att ta ett dopp på kvällen än direkt på morgonen. För solen skinit hela dagen på sjön så den blir praktsiskt taget uppvärmd på kvällen så det är därför det är mysigare att bada på kvällarna då vattnet är ljumet.

Ne nu hoppas jag i!

På återseende!

Nya bilder på Lissie!

Hej!

Jag fick nya bilder på Lissie idag, bara en, men det kom med annat som kan vara roligt för er att få se. Jag vart superglad för dem bilderna och lägger in dem här.
© på alltinbg.

Mamma Nova:


Pappa Rocky:


Och lilla Lissie <3

(Alla bilder är fotograferad av Lissies ägare!)

Ne nu ska jag fortsätta min extremt tråkiga dag! Liogga framför Tven och tjocka!

På återseende!

Lay your love on me!

Hej och godnatt!

Jag har en låt som jag totalt älskar och jag tror en del av er känner till rubriken som är låtens titel.
Hoppas ni med kanske gillar den. Jag ryser av den!God natt <3

Jag dödar för att äta ~Del 3~

Skolan slutade så plötsligt då det kändes som jag nyss börjat dagen. Min SO lärare hade inte alls gillat att jag inte var klar med läxan, men på samma gång kände han sig nog hedrad över att jag ville forska mer om personen bakom dramat då jag tyckte att informationen om mördaren inte räckte till för en uppsats.
Han gav mig bara den här helgen att plugga. För innan sommarlovet så skulle komma de sätta betygen bland annat och han var tvungen att få in den på måndagen. Jag lovade honom det.
Kändes som jag blåljög honom rätt i ansiktete för nu ikväll redan skulle man på fest hos Kamilla och nästa dag lär jag väl fortfarande vara hos Steven. Han hade bestämt att jag sova över hos honom. Jag var något osäker på det eftersom han skulle nog dra med sig en heting hem från festen för att få sig ett ligg.
Mitt leende jag gav Steven var vek men han lade nog inte märke till det då vi vandrade förbi Ica, han pratatde på om festen och sen om hans dejt han vart på dagen innen. Det var öppenbarligen skälet till att han var så glad idag. Han pratade inte om annat än Jonas, som killen hete han träffade.
Jag märkte sen att jag inte var närvarande då han slutat prata och kollade på mig med en slug blick.

"Vad?" Svarade jag honom överraskad.
"Vem tänker Silje på?" Log han glänsande så hans ögon fick något lurigt i sig.
"Inget. Mina tankar är privata!" Svarade jag honom rapt och det fick honom att skratta lågt. Han skakade på huvudet och lade in armen i min.
"Silje lilla! Du behöver ett ligg!" Svarade han upprymd. Det fick mig att chockas att han sa så till mig, sammtidigt skrattade jag medan vi närmade oss mitt hem.
"Och hur är det sig att du kommer och tänka på det?" Frågade jag honom med ett leende.
Han ryckte på axlarna.
"För det första har du nog inte hört hälften av allt jag sagt och sen går du och kollar rakt fram med ett sådant strålande leende så jag undrar egentligen om du är fortfarande medvetande eller om det är någon speciell du tänker på. Om inte så måste jag skaffa dig kondomer och sen grymt snygg kille med tvättbräda!" Pratade han ivrigt.
Vi kom fram till min port. Han följde med upp en bit för han hade bråttom hem för att fixa med läxorna innan han begav sig av till Kamilla runt sex tiden.
"Jag tror jag klarar mig. Alla de andra gångerna jag vart med någon var bara en onenightstand" viskade jag i trapphuset så ingen snyltande granne skulle höra mig. Han fnös föraktfullt.
"Du som skröt så mycket att du fick skolans snyggaste kille i säng!" log han och höjde ett ögonbryn och korsade armarna över bröstkorgen.
Vi stannade halvvägs upp som vi alltid gjort sen vi började i sexan på Nivrena skolan.
"Jag föredrar att dra med mig egna och nej jag har inte tänkt hoppa i säng med någon med en tvättbräda" skrattade jag lågt åt honom då han kom på att tänka på detta just nu.
"Nehe, men då tar jag med mig en med en tvättmaskin." Jag tittade på honom med en oförstående blick. Tvättmaskin? "Ja? En sådan person med en och en annan ölmage det kanske är mer din sexiga stil hos män" Jag vek ihop mig av skratt så jag fick sätta mig ner.

"Tar du hit en med en tvättmaskin så kommer jag hoppa ner från gångbron och ner i älven!" Hotade jag honom då jag försökte bli allvarlig. Han satte sig ner bredvid mig. Trapphuset var väldigt smalt men vi båda fick plats att sitta på samma fotsteg. Vi kollade mot de halvt öppna fönstret mitt emot oss så vi kunde se grannlägenheterna. Där på balkongen stod det en kvinna som var bar på överkropp. Vi tittade på varandra och fnissade.
"Jag skojade med dig. Jag vet en som skulle passa dig utmärkt men honom får du inte träffa först klockan åtta" log han hemlighetsfullt och lade händerna bakom nacken och lutade sig bak mot de obekväma, kantiga och hårda trappstegen.
"Jag ska plugga vidare på uppsatsen så får jag fixa mig i ordning sen. Men Steven? Vad ska jag ha på mig?" Jag vart lite upprörd då jag aldrig brukade komma med väl uppseende väckande kläder. Sen fick mina föräldrar inte misstänka att jag skulle festa.
Jag får ljuga ihop något om att jag ska ha filmkväll hos Steven och vidare.
Steven ryckte på axlarna.
"Du kanske ska komma i någon skindress." Han fick stora ögon då han yttrade den meningen och kollade på mig med stora och, lite väl lycklig ögon. "Tänk vad coolt att se dig i det? Du skulle ju absolut likna Catwomen!" Sade han upphetsat.
Jag fick ett nytt skrattanfall då jag mindes den filmen vi såg hos honom för någon vecka sen.
"Jag säger som Patience Philips, jag skulle ALDRIG ALDRIG bära en skindress!" Citerade jag henne. Steven skrattade innan han reste sig upp. Han var tvungen att skynda sig hem.
"Vi syns vid sextiden då. Vi träffas nere vid trappan upp till Essviks slottet" log han åt mig och skyndade sig iväg ner för trapporna.

Essvika slottet kallade vi Kamillas hus eftersom hon hade ett hus som låg över Kvisslybyn på en ganska så stor hälla som låg en bit upp på ett litet berg som inte tagits bort utan lämnas kvar. Man kunde se huset om man kom och gick från Skottsund eller kom från Kvissleby hållet.
Hennes gula hus var stor och innehöll åtta rum och kök på två våningar. Ett gult fint hus med vita knuter och stora fönster som släppte in solen. Om solen nådde ett hus först så var det hennes. Essviks slottet.
Jag kom in innanför dörren och in i köket för att äta middag, som alltid var klar då jag kom hem. Mina föräldrar hade ett sådant schema sen jag var liten. Alltid efter skolan så var det middag hemma hos mig. Och så har det alltid vart i 16 års tid, säkert längre för mina föräldrar hade levt ihop några år innan dem fick mig, tror jag i alla fall. Det är inget jag frågar om då sådant aldrig brukar intressera mig. Att fråga om hur det var att leva på 60-talet.
Vi satt tysta vid matbordet och åt av maten. Jag tackade för maten då jag fått i mig mina äckliga Icaköttbullar. Jag ställde ner det i maskinen och försvann in på rummet där jag satt för resten av tiden tills det var dags att göra mig i ordning.
Mitt rum var min flykt. Trots den bleka röda färgen på mina väggar så kände jag mig hemma här. Mitt rum var min fristad.
Sen var det ju det där med kläder. Vad ska man ha på sig?
Önskade jag hade haft Kamilla här som brukade rota i min garderob och finna något att klä mig i.
Min mamma kom in och såg att jag nu gjorde detsamma som Kamilla brukade göra. Jag rotade omkring i min garderob.
"Måste du byta kläder för att gå och se på film hos Steven?" Frågade hon en aning misstänksamt. Jag stannade upp då jag hittade en tunika från Gina Tricot.
"Jag vill inte springa omkring i kläderna jag haft på skolan. Tänk vilka bakterier det sitter i dem!" Svarade jag nyktert och slängde tunikan åt sidan och plockade fram några ljusa stuprörsbyxor som fick duga tills vidare. Vad jag skulle ha på överkroppen var en annan sak.

Jag kollade på tunikan igen. Mörkt på ljust? Kunde det passa. Jag plockade upp den och drog på mig den och ställde mig framför spegeln som stod på golvet i mitt rum. Än hade jag inte fått upp den på en spik på väggen. Jag såg bara mina kläder och inte mitt ansikte då jag studerade mitt val av kläder.
"Du gör som du vill men säg inte att du ska sminka dig också." Jag stannade upp allt för snabbt då tunikan var på väg över huvudet på mig.
"Jag får väl sminka mig lite lät bara. Typ som mascara och eyeliner." Ryckte jag på axlarna då jag fann en ljusblå blus istället som jag hellre valde framför tunikan.
När jag kollade mig själv i spegeln så såg jag nu att jag vart riktigt snyggt. Allt som behövdes var mina svarta boots och kanske ett halsband.
"Silje, ni ska bara se på film. Ingen ska väl kolla på dig" log min mamma. Jag kunde inte låta bli att le tillsammans med henne. Var så länge sen jag såg henne vara glad.
Jag gick fram och gav henne en kram.
"Nej ingen ska kolla på mig men jag vill i alla fall se annolunda ut då jag kommer. Steven är som han är. Kommer jag ditt osminikad är jag full i smink innan jag kommit in i hans rum" skämtade jag. Min mamma skrattade. Hon släppte mig och kollade sen på mig.
"Du är så vacker Silje. Var rädd om din skönhet!" Hon kysste mig på kinden och lämnade mig i rummet.
Jag stod ensam där och kände hur jag mådde illa ut över vad hon sagt. Jag vet att jag såg bra ut, men att hon nämnde om min skönhet kom jag och tänka på min jungfrudom. Den historian var inte direkt någon skönhet.


Fikagäster!

Hej!

Visst har vädret vart härligt trots att solen inte skinit så där extremt mycket? Mamma och jag valde att åka in till Birsta City för mamma ville köpa lite nya kläder (inte jag då, har inte pengar för det).

Medan mamma plockade på sig kläder inne på Indiska så kolalde jag runt på super fina kjolar och klänningar som jag vart så kär i och ville ha och vad är det man inte har i fikan då? Jo inga pengar. Så typiskt alltså!
Iaf så kunde mamma betala en lila fin klänning som jag gillade, men jag vart snål då den kostade 250 kr så vi gick istället på Charm och fikade.

Jag tog en glutenfri Brie och salamibaugett och mamma tog en Grekiskpaj, tror jag iaf. Hon tyckte den var väldigt god. Jo till det drack vi Kaffe latte och delade på en stor havrekaka (Jaja jag ska inte fuska mer!).
När vi sitter där ute och äter så kommer det fram lite gråsparvar och fikar med oss.

De plockade upp smulorna omkring borden ute och tittade nyfiket på båda mamma och mig hela tiden så vi gav dem lite (nu vet jag att man absolut INTE ska ge dem mat då man förstör både de vuxna och ungarnas chans att flyga och därmed också deras fjäderdräckt) men så kommer det fram en jätte modig gråsparvs hane. Jag tar lite baugett smulor i handen och böjer mig ner för att se vad han gör och tror på fan att den modiga lilla sparven hoppade upp i handen och tog smulorna med sig och hoppade sen ner igen!

Jag vart totalt chockad och verkligen imponerad av hans mod! Han måste iaf vara ganska så gammal och kanske vart med om det förut, men jag? Aldrig, detta var första gången jag upplevde något sådant.På återseende!

Bilder för dagen!

Hej!

Jag har inte skrivit nästan någonting i bloggen eftersom min lillasyster fyllt år idag och det har vart så mysigt.
Jag fotograferade med min digitala kamera Casio EX-Z77 och varför är ju att mina system har fått smuts i kamerahuset och jag får inte bort det (den förstör ju bilderna med att det kommer upp irriterande svarta prickar på bilden!).

Så här kommer det liiiite bilder. Jag lägger inte upp alla utan en del av dem :)Jag avslutar med dessa bilder så kommer jag i efterrhand lägga in mera bilder.
Alla bilder är ögonblicksfotografier och inga "proffs"bilder. Och de är redigerade i Photoshop Cs3 extended för bättre ljus och skuggning.

Natt <3

Födelsedagsbarn!

Hej!

Idag firar vi min syster som blir 21 år gammal och det är ju roligt. För henne.
Jag klagar inte men det blir jag som städar här hemma och står för bakningen bland annat. Och det kommer bli grymt mycket paj så det är alltså bara att sätta fart!

För det är ingen vanlig dag, nej för det är ingen vanlig dag för det är Min systers födelsedag!

HURRA HURRA HURRA!
På återseende!

Vampire Suck Trailer!

Hej!

Haha jag tror jag dör alltså xD

http://video.se.msn.com/watch/video/vampyrer-suger/kw9gxw6t

Ett måste att se då den väl kommer ut xD

Natti <3

Nu var det bestämt!

Hej igen!

Herregud så man skriver!

Jo namnet är valt nu och ledsen att det inte vart någon röstning men det gör inget. Namnet vi valde skulle vara ett svensk flicknamn och att det skulle vara enkelt och behagligt att utala.
Så nu när vi tittar på tjejen på bilden blir namnet Lissie.


(Bilden är fotograferad av Lisas uppfödare)

Namnförslag?

Hej!

Tänkte skriva ner ett snabbt inlägg här om henne. Är ju så att sötnosen inte har något namn så vi måste snabbt komma på ett namn innan då hon blir 8 veckor (hon är en månad nu) och det skulle vara bra med ett ny.

Namnförslagen än så länge:
Tiffany,
Monza,
Smilla,
Märta,
Majsan,
Lisa,
Eller
Lissie

Vad mer kan man ha för namnförslag till henne? Själv vart jag kär i namnen Monza och Tiffany ;)
Men det är jag det.
Kom gärna med era förslag eller rösta på någon av dessa namnen som jag skrivit upp.

På återseende!

Efter att ha sökt så länge!

Hej!

Jag har inte vart så hemlighets full de senaste dagarna men det är fasktiskt så att nu har jag något att erkänna för er. Om ni gillar det eller inte får ni väl ta det som ni vill men. Mamma och jag har gjort en sak som vi nog aldrig kommer ångra.

VI HAR TINGAT EN HUND!
Haha nu är det gjort så nu ska vi bara komma på namn till den söta lilla tiken. Jo vi har tingat en hund ända nere i Gävle så i Augusti så ska vi hämta hem tösen. Hon är en Cockerspaniel i färgen Svart/tan. Hon är ingen stamtavla men är renrasig (jag får väl satsa på annat än utställning ;)). Det är bara det att då mamma och jag såg bilden så såg vi att hon var den rätta.

Alltså bilden fängslande en och därför bestämde vi oss att snabbast möjligt höra oss av till henne så vi kunde få veta mer om tjejen och nu har vi gjort det. Runt 11.00 så tingade vi valpen och ska hämta henne sen i Augusti då hon är 8 veckor gammal.

IIIIII längtar!


(Bilderna är fotograferade av ägaren till tiken)

Haha visst är hon charmig? Fick höra mycket att hon var så mysig och lugn så. Jag längtar redan så det pirrar i hela kroppen!

På återseende!

Sola 4 timmar!

Hej!

Vad är inte bättre än att bege sig till en sandstran, ligga där sen på en filt i gräset (ush för sandiga filtar och badlakan!) och känna hur solens värme verkligen sätter fart med att ge kroppen en fin brun färg?

Finns nog inge bättre och dessutom känns det bättre att skaffa sig en RIKTIGT solbrun färg från solen och inte ta till hjälp av något så dumt påhitt som solarium (har solat i en sådan kanske tre ggr under mina 22 år och det är inget jag gillar!).

Iaf startade dagen med att syrran hämtar upp mig 8 minuter över sju på morgonen. Vi åker hem till hennes lägenhet och ligger där i sängen och tisslar och tasslar om allting. Mysigt!
Hennes sambos lillasyster var där med men hon sov men väcktes klocka åtta för frukost. Min syster och jag beställde tid hhod ungdomsmottagningen för att förnya våra P-piller så nu var det gjort.
Kollade på Elgiganten angående min kamera.

Jo min system. Den har fått in smuts i den så det blir som svarta prickar på bilderna så de blir förstörda :( Inte gilla!
Iag ska jag kolla med en fotobutik. Om de inte kan göra något så får jag skicka den till nikon företaget via Elgiganten.

Klockan tolv så var vi på Bergafjärden och solade i fyra timmar. Herrejösses vad solen sken starkt. Inte nog med det har man tagit sitt första dopp i havet (blir årets tredje dop). Kallt, men svalkande. Nu sitter man här och skriver men huvudvärk och ska bjuda er på en bild som vart dagens enklaste middag någonsin!Jordgubbskräm med färska jordgubbar. Mumma!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kärleken ska aldrig behöva vara intim! [Oneshot]

Allvarligt talat vet jag INTE vad detta vart för något. Inget av mina bästa noveller men jag hopaps den är läsduglig. Det är en snabb onehsot om hur det går för Jonas och Liv (läs [g]Lev det liv som du vill leva[/g] för att veta hur det var med dem från början). Detta vart bara något som jag tänkte på häromdagen som jag ville skriva och detta är vad jag kommer med.
Hoppas den är läslig x) *skrattar*

"Är det sant?" Ytterdörren stängs igen med en smäll så det dånar i hela lägenheten. En flicka runt 11 år kommer in i köket och slänger ner ryggsäcken på golvet där den sen alltid ligger kvar resten av dagen.
Flickan hade ett runt ansikte med en fin liten näsa och smal mun. Hennes kinder var runda och gjorde att så att hennes ansikte vart behagligt att se på. Hennes ögon var lika blå som safiren så ögonen fångade alltid folks uppmärksamhet. Hennes blonda ljuvliga hår hängde ner till svanken så de härliga ljusa lockarna svajade.
Tänka sig, hon var rddan 11 år nu.
Jag kollade upp på min dotter från tidningen som jag knappt kommit igenom.
"Vad är sant?" Frågade jag henne full av misstankar. Flickan andades ut och in en gång innan hon öppnade munnen för en ny attack, rakt in i ansiktet på mig.
"Är det sant som farmor säger att du har skaffat dig en ny mamma till mig?" Nu välde tårarna fram från de safirblåa ögonen.

Att det söta fina ansiktet kunde förvridas snabbt i tårar var nästan för sorgligt. Hon var alltid så fin och glad varje dag och nu stod hon här i sina fina fredags kläder, som hon och jag valt ut åt henne sen kvällen innan, och grät så tårarna sputade ner för kinderna på henne.
"Liv, jag måste få någon som håller av mig jag med, men jag har aldrig sagt något till farmor om att det ska bli en ny mamma. Ingen kan ta en mammas plats här i huset" förklarade jag för henne och tog henne i min famn. Hon slog armarna om min hals.
Hennes tårar blötte ner min svarta T-shirt. Hon hade inget svar till mig, hennes tårar fick henne att inte kunna säga något. Jag visste inte ens hur jag skulle säga det till henne, men absolut skulle ingen ta någon mamma plats då hon trivdes med att bara ha en pappa.

När hon lugnat ner sig satt hon i mitt knä, hickade och försökte torka bort de överflödiga tårarna som fortarande rann.
"Lo- lovar du?" Hickade hon. Mitt ansikte log mot henne då jag lyfte upp hennes haka och torkade bort tårarna med min redan så blöta t-shirt.
"Självklart älskling, inte ska jag låta någon få komma och ta en ny plats som plast mamma" Liv skrattade och vi kramade om varandra. -"Nej se nu till att plocka fram läxorna så dem är gjorda för idag så får du gå ut och leka" log jag.
Liv log sitt chamande leende och skyndade sig att plocka fram sin läxa som bara bestov utav multiplikationstabellen.

Senare på dagen flöt allting på. Både jag och Liv fixade med att städa i lägenheten för vi skulle ha en hembjudning av min nya flickvän som jag haft ett par månaden utan att tala om för Liv. Liv älskade mig över allt och annat och jag kunde förstå varför hon reagerade som hon gjorde.
Kanske borde jag ha talat om för henne redan från början om dejten jag och Sara hade men jag visste redan då hur hon skulle reagera. Liv funkade nämligen så att hon såg alla andra kvinnor i min närhet som rivaler. Inget direkt bra början på ett sådant förhållande mellan min dotter och min nuvarande flickvän. Så bäst borde nog att låta dem vara tillsammans medan jag kanske går och köper en "kvällstidning"... Kvällstidning? Vem är jag egentligen? Jultomten?
Ush, mitt liv är bra eländig! Jag hoppas bara på det bästa mellan dem två.

Sara är det bästa som hänt mig sen jag förlorade Mikaela för 11 år sen. Och jag har aldrig tittat åt en annans kvinnas håll eftersom den ända kvinnan i mitt liv har alltid vart Liv. Allt har kretsat runt henne. Sara skulle vara den perfekta kvinnan i familjen som också hade god hand med barn.
Sara har alltid talat så fint om hennes kusinbarn som är nästan i samma ålder som Liv och är så underbar och dem båda kommer bra överens.
Jag har berätta för henne om Liv och hur hon är och vad hon gillar. Sara sa att dem båda hade en sak gemensamt och tror med att de ska komma väldigt bra överens.
Jag kunde bara le och tro inför gud att det skulle gå bra för dem.

Kvällen närmade sig långsamt och Sara skulle vara här vilken minut som helst. Jag och Liv satt i en av de två fotöljerna och väntade ivrigt. Jag berättade om Sara för Liv innan Sara skulle komma. Lika bra att förbereda min dotter.
Liv hade inget att komma med mer än kolla ner på hennes nervösa sammanflätade händer. Hon nickade till svar eller ryckte på axlarna nu och då om jag ställde frågor till henne. Så var Liv, blyg och reserverad in för nya människor.

Ringklockan ringde och Liv flög snabbt ur fotöljen och in till hallen för att öppna dörren. I dörren stod det en lång tjej med lika långt och fint blond hår som Liv själv. Hon hade dock bruna ögon istället för blåa som Livs, men så vackra och tilltalande att se på. Hon log med en bred och vacker mun. Välformade käkben, smala kinder och en hög och fin panna. Hennes ansikte var osminkat så hennes yttre vart ännu vackrare och mer verkligt.
På sig hade hon mörka stuprörsbyxor och en svart tunnika. Hon var verkligen super snygg. Jag visste inte ens om det var den samma Sara jag träffade för bara några dagar sen, denna var ju en modell?!
Hon tittade ner på Liv som stirrade på den långa kvinnan som hon bara räckte till magen.
"Får jag komma in?" Frågade hon Liv med en söt röst. Liv nickade och flyttade på sig så hon kunde komma in. Väl inne stod vi alla tre i hallen. Tysta. Utforskade varandra. Sen skrattade Sara. "Jag må då säga att detta var verkligen ett intimt möte" log hon och böjde sig ner så hon kunde kolla in i Livs blåa ögon. "Jag måste säga att jag är glad att få träffa dig Liv. Du är verkligen vacker, men ännu mer vackrare i verkligeheten än på kort. Jag heter Sara Lund och jag hoppas du och jag ska komma bra överens" log hon.
Liv visste inte vad hon skulle säga. Hon log blygt och tittade mot mitt håll med ögonen under luggen. Hennes leende var överförväntat. Det där leendet var en av dem som jag kände till allt för väl.

Sara var mer än accepterad.


Katterna i detta väder?

Hej!

Måste vekrligen tycka synd om katter då det är ett sådant här väder. Vi som klagar på att det är varmt. Tänk på dessa stackare som måste ha päls året runt. De fryser inget på vintern på grund av deras tjocka päls och då avgudar vi dem.
Nu på sommrarna så tycker vi så hemsk synd om dem att behöva stå ut med värmen. Jag lider med dem.
Stackars katterna (givetvis alla djur med päls!) ^^

Här kommer kattbilder på mina katter. Ni kan ju se hur de trivs så skönt i mitt rum som är det svalaste rummet i hela lägenheten (utom på dagarna då mitt rum ligger på solsidan)Blir bara en bild på Aca eftersom bilderna inte vart så bra på henne. Hennes favoritplats i rummet (förutom på nattduksbordet!)


Här kommer det lite breeesa bilder på Selina!


Ja men det var allt för denna dagen!
För mycket bilder? Du får ni kommentera om varför?

Solat!

Hej!

Åh så härligt väder vi har! Just nu sitter jag här hemma i mitt rum i bara linne och badshorts. Tycker de är super skönt nu även fast det fortfarande är super varmt ute.
Ska nog ta mig ett kvällsdopp sen (får se om de blir bilder på det x)).

Har som sagt vart och solat med syster min så jag tänkte komma med lite bilder. Enjoy!En ful bild på mig x)


Här är det ett bevis på att choklad och strålande solsken inte går ihop!


Hehe en fin hängbjörk som ska representera farmor eftersom hon älskade björkar med hängkvistar!


Och morötter är väl ändå de godaste som finns?


Och för er som undrar hur det gick med själva solningen så vart jag glad att säga att det gick skit bra, brände bara lite på halsen på höger sida och kinden på högra sidan.
För övrigt så är man HELT BRUN NU SNART!!! ;)

På återseende!

Recept - Tacokyckling!

Hej!

Tänkte dela med mig av ett recept till er som är skit gott och väldigt enkelt att tillaga och dessutom är den rolig för hela familjen att vara med på att få hjälpa till.

Ingredienser

5-6 Kycklingfilér
400 gram Taco krydda
2 Tomater
1 Burk Taco salsa
200 gram gratängost
400 gram Cremé Fraiche
Isbergssallad
Taco chips

Om man vill, Kan man blanda ner någon mild Chili

Gör så här

1. Börja med att skiva upp kyckling filéerna och lägg ner dem i en varm stekpanna. Stek dem tills de råa försvinner.

2. Flytta sen över kycklingen till en form. Vilken form som helst funkar. Blanda ner taco kryddan och taco salsan. Rör om.

3. Tillsätt de tärnade tomaterna och Chilin (om man vill ha de med) rör om ytligare tills de är ordentligt rörd.

4. tillsätt nu osten ovanpå alltihopa och in i ugnen på 200 grader. De är klart då osten har smällt.

5. De enkla, bre på Cremé Fraichen ovanpå osten. Om man vill kan man antingen lägga isbergsalladen ovanpå i småbitar eller så kan de serveras bredvid. Ät Taco chipsen som bestick.

TIPS: För att göra de mera mat så kan ni koka ris till så de blir mer mat av denna härliga Tacokyckling.
Jag önskar er en smaklig måltidSmaklig måltid!

Nytt foder!

Hej!

Idag har min upptadering av bloggen vart segt eftersom det har hänt så mycket men ändå så lite här hemma att jag har haft massa annat för mig. Så som att umgås med min mamma.

Inte nog med det ringt veterinären och bett om råd till min och Acas veterinär. Aca har nämligen två ggr idag spytt och då har det inte berott på hårbollar eftersom det är enbart bara mat som kommer upp.
Fick tips om att testa ett nytt foder då Aca kan ha en känslig mage för en del foder som innehåller något som hon inte tål (ungefär som på Selina fast hon blir hemskt lös i magen). Iaf så testar jag nu ett foder som heter:
Advance Sensitive Kicken and Rice - Nu får vi se om det hjälper. Om inte så skulle jag testa en annan sak som jag fick som en rekomendation från våran veterinär var någon sorts medicin i form av något pasta liknande.
Har inte namnet på det men ska återkomma då jag får fram det.

Iaf så ska vi testa detta på henne nu ett tag och hjälper det så får Aca äta den maten fram över tills man ser att resultatet blivit bättre på henne.

Ut över det så köpte jag en leksak till Selina (Aca leker ju inte med kattleksaker?), vitaminer och godis. Belöning är ju roligt att få i godisform. Detta var något nytt med. Nyttigt godis som ser ut som kulor och de var med raksmak.
Aca älskade dem i alla fall :P


Twilight vs Alice i underlandet parodi!

Hej!

haha jag tror jag dör xD Denna måste man ju se xDPå återseende!

Mins ni kanske?

Hej!

Nattligt inlägg här. Minns ni sommarplågan Las Ketchup song?God natt x)

Härlig dag!

Hej!

Vilken super härlig och underbar dag de har vart för mig. Jag åkte in till stan och träffade en kompis, hennes sambo och deras söta son. Och vart dessutom skitglad att se dem alla tre.
Vi fikade på charm, rörde oss runt på Gatufesten och tittade oss omkring, tog en kaffe och avslutade dagen med en Mcdonalds (som jag inte ska äta på som håller på att gå ner i vikt ^^').

Och många fina bilder på lille gullpojken och mamma vart det. Lite mig med (a)
Här kommer bilderna!Vi avslutar dagen med en sista bild på mamma och son.
Och skulle mamma inte uppskatta detta är det fritt fram att ringa eller slänga in en kommentar!

Tjao! <3

To the City ~Del 2~

Hej!

Haha jag ska in till stan igen, ska träffa Nettan och Robin och lille Theo för en fika på stan.

Tjao!!

To the City!

Hej!

Idag drar man in till stan efter att man handlat lite här hemma åt mamma som ska göra mat åt grabbarna här hemma. Jag vet inte vad jag ska göra i stan mer än shoppa så vi får se hur det går. En och en annan cider på GatuFesten kommer ner, eller en väldigt ISKALL COLA!

Min lista idag!
Torka håret,
handla,
byta om och sminka mig.

Sen bär det av!

På återseende!

Emma Tipsar!

 

Mitt första tips till er med innekatter handlar främst om deras hygien. Deras toalett. Våra katter som vi valt att ta hand om och bestämt att de ska få leva inne. Fast de är självständiga så är de inte helt självständiga om de ska stanna som innekatter. De behöver nämligen lite hjälp på traven.

Mitt första tips blir att ni ska börja med kattlådorna. Vanligtvis har man 1 kattlåda perkatt. Men det är en smaksak och man gör precis som man vill. Mina katter ex har tre lådor, men de är bara två. Sä därmed måste deras lådor hållas i storform för att de ska bara behagligt för dem själva.

Det som behövs då man fixar med kattlådan är: Kattlådorna (först och främst), kattsand, kattspade, hundbajspåsar (kommer till det längre ner) och kanske en och en annan kattfreash pulver. Till det måste man ha en sop eller kanske en dammsuga för att sopa/dammsuga upp de överfödiga som kommit utanför kattlådorna.

Detta är vad jag använder mig utav då jag fixar med katternas kattlådor!


Och så här ser det ut inne på deras "toalett" efter 24 timmar!Nu kommer jag visa bild för bild hur en kattlåda ska rensas för kattens bästa!
Börja först med att flytta på kattlådorna för att kunna komma åt stt sopa upp överbliven sand som kastas över kattlådorna.


Där efter så kollar du hur golvet ser ut. Är det fortfarande skitigt (som på bilden ovan) så kan du torka golvet med skurvatten. I vattnet kan de innehålla flor och skurmedel för bästa resultat.


När det sen har torkat så sätter du igång med lådorna. De ska rensas!
Före:


Och Efter:
Fyll på mera sand och strö över med lite Catfreash pulver så det doftar gott.


Med de små lådorna så gör du så enkelt som samma sak. Rensar dem, fyller på med sand och vatfresh pulver. Överdelen på kattlådorna utan tak så gör du rent den så det ska se hemtrevligt ut för katten då den ska göra sitt toabesök.


Nu är kattlådorna redo att användas av katterna igen.
Rena lådor får katten att vara väldigt glad!


Sen nästa så är det din hygien och senare kattspadens egna hygien. Tvätta den först så den är ren och fin för nästa gång du använder den. Skölj den bara i vatten så blir den ren och fin. Vill du att den ska dofta gott räcker det bara med att du gör den ren med diskmedel.


När du själv arbetar med detta så brukar sådant smuts sätta sig på händerna eftersom du använder dem mest. Tvätta dina händer med tvål och vatten så har du rena händer sen.

Detta är mitt tips till er. Hoppas era innekatter uppskattas rena lådor!

Måste ha hjälp!

Hej!

Jag måste ha hjälp med en sak. Ska nämligen in med en bild här på min blogg som kommer vara en tips sida för mina tips till er.
Men jag vet inte riktigt hur man får in den på bloggen för att få den sen att stanna där. Eller måste man ladda upp den varje gång man ska skriva något?Detta är bilden jag ska in med, men måste som sagt ha hjälp. Kommentera om du vet hur!

På återseende!

Koppeltvång?

Hej!

Läste en intressant artikel inne på Dagbladet (http://dagbladet.se/nyheter/sundsvall/1.2156933-koppeltvanget-delar-grannarna) idag som jag ville dela med mig av. Alla vet ju att det är koppeltvång på hundar och det kan jag hålla med om. Eftersom det hänt så otroligt mycket med främmande hundar på främmande människor så ska man hålla hunden i koppel hur snäll den än är. Så har det alltid varit och så ska det vara. För en hund behöver ju en människas komando, en människa som ledare för hunden så den ska förstå vad den får och inte göra.

Koppeltvång på katter har de snackats om i flera år. Vet inte hur länge men ända sen jag var väldigt ung så pratades det om det. Ilskna grannar med deras rabatter uppgrävda, blommor som förstörst eller möbler som måste kastas på grund av katturin.
Jag kan tycka så här, och detta är min egen åsikt, att ha man en katt ute! Så ska den katten få leva fritt på landet långt ifrån vägar och bilar som är kattens absolut största hot. Där på landet ska de få leva som en katt så som att springa runt, leka, jaga råttor och fåglar. Landet för en katt är som att leva i friheten för dem.

En katt som är ute katt i ett bostadsområde med mycket vägar och bilar som kör där var och varannan minut, är inge frihet! Det är en kamp på överlevnad om man har en ute katt. För det första så är det väl aldrig någo bil som stannar om en katt springer över vägen, varför skulle det? Är djuret inte ett rådjur så får man INTE stanna, visst var det så?
Att en katt ska få springa lös på ett sådant område ska antingen ha katten som innekatt och gå ute med den i en SELE, som det heter, och inte släppa ut den.

Det är det som är själva kattplågeri att ha en katt ute då man bor som jag. Jag har stött på massor med katter som får springa ute här i Kvissleby. Och Kvissleby, ligger granne med E4 bland annat och sen en massa andra småvägar. Och påkörda katter ser jag hela tiden.

Sen finns det ju Ickekattälskare. Jag tror t ex att då jag bodde på landet att de katter vi hade som försvann så där spårlöst, kanske vart dödade av en ickekattälskare som hatade att ha katter på deras gård överhuvudtaget. De kanske såg katterna gräva i deras rabatter eller kissa/klösa på deras ute möbler. Pang kanske det säger eller så hugg.
Jag mår illa att tänka på de ägare som kalla sig kattälskare som låter deras katter springa lösa på sådana platser där bilarna kör hela dagarna, än ha dem på landet där bilarna kör väldigt sällan.

Mina katter är innekatter (därmed att min familj är otursföljd av utekatter som inte blir närmare än tre år innan de dör eller bara försviner spårlöst). Men de trivs som utekatter och får komma ut på de svala dagarna och gå i en sele och utforska den lilla lekparken som finns utanför min port.
Jag bor på tredje våningen och ha mina katter som utekatter här i Kvissleby, gör mig inte till en kattälskare, utan till en djurplågare.

Ska du ha utekatter. Bo då på landet, kanske en bit ifrån andra människor som ogillar att katter gräver i deras rabatter eller kissar/klöser på deras möbler.
Det är mitt råd till er. Men kritik är viktigt att få. Eran åsikt tas mer än gärna emot!

Film dags!

Hej!

Skulle bara tala om att nu ska man se film. Väldigt spännande. Ligga ensam på mitt rum. Dricka mjölk och äta kakor.
Ska se min favoritfilm.Hehe jag vet inte varför jag gillar denna filmen. För den är bra kanske? x)

På återseende!

Nu var den helgen över!

Hej!

Sitter nu inne på mitt rum, ganska så trött, och skriver lite. Jag har som sagt arbetet idag med och det har vart sjukt varmt idag att jag kom hem med genomdränkta kläder av svett >_<

Tänka sig att jag skulle vara med om det. Det har verkligen vart skitkul men jobbigt på samma gång då de har vart så varmt. Tänk er att solen ligger på era huvuden, inte ett moln på himmelen också säkert närmare +30 grader i solen (kan ju inte påstå att de finns skugga då soleb skinner hela dagarna) och så händelserik den vart den här helgen.

De har hänt så mycket olika saker, så som en rädd hingst för en gräsklippare, en valack som inte gillade att han inte fick äta gräs (Hm han trodde visst att jag skulle blir rädd för honom! Ha xD), tokig märr som också blir sur på mig för hon inte får äta gräs och sen en sådan underbar fina Isabella som vart så glad att se en komma! Det förvånade mig väldigt mycket.

En del av er vet ju att varken hon eller jag kom så bra överens med varandra från början. Nu idag är öronen framåt och en liten frust och grov gnäggningen där. Söta Bella <3

Dessa första bilder är på Isabella.


Och dessa två är på hingsten Trustworthy Ås.


På de andra två stollarna så finns det inga bilder. Bland annat på valacken fanns det inga bra bilder och på märren så finns det inga bilder överhuvudtaget då hon är ny.
Nordsvensktravarvalacken, som trodde sig skulle bestämma över mig, heter Casanovic och Nordsvensktravar stoet, som vart sur på mig för att hon inte fick äta gräs, heter Kloxie!

På återseende!

Redigera bilder!

Hej Hej!

Nu har man arbetat klart (nästan) ska bara kvällsfodra åt alla 21 hästarna sen så är man klar. Phu, en sak är säkert att jobba med hästar som jag gjort denna helgen var inte så roligt med tanke på att det var på tpk för varmt.

Men iaf, hade tråkigt så jag gjorde detta,

Denna bilden är helt oredigerad.


Och denna är redigerad. Allt jag gjort är att fixa med ljus, kurvor och allt. Sen har jag tunnat ut den och lagt in mjukt ljus. Mycket bra resultat tycker jag ^^'


På återsseende!

p.s. Redigering så är inte min grej, men övning ger färdighet eller hur? d.s.

Skadat sig!

Hej!

Innan jag lägger mig ner för att se på filmeller för att sova så händer det ju självklart saker då man ska jobba. En av hästarna gjorde illa sig ganska så rejällt vid pannan.
Rejällt menas med att slå hål i huvudet så man kunde se in till skallen... illa för en häst.

Men för övrigt det mådde han bra och hade inga problem med att äta eller vara så mysig som möjligt. Distriktveterinären kom halv tio på morgonen och var väl klar med honom kanske innan elva. Han vart sydd med en dräner i pannan och ska ha pencellin i fyra dagar till 30 ml om dagen.

Stackars Glen Mhor ^^'Nu ska man sova/se på film. En arbetsdag till och därmed 20 hästar att ta hand om.

Natti natti <3

Städat mitt rum!

Hej!

Nu är man äntligen klar med storstädningen av mitt rum! Tänka sig det tog bara tre dagar att få ordning på mitt rum så nu är det ett RUM och inte ett FÖRRÅD!

Före:


Efter:


Ja de vart lite mer bilder än förebilderna  men alla älskar bilder så.
En sak med sista bilden är att den bokhyllan är mitt största fynd för i år. Kostar 169 kr på Ikea, jag betalade bara 19 kr för den x)

En annan sak för er som läst min senaste följetång. Väggarna mina, är de bekant? "Blekt blod"?

Natti <3

Spännande sak på posten!

Hej!

Vid tolv tiden så kommer posten alltid hem till oss. Antingen på pricken eller några minuter innan/efter. Och jag vart lite förvånad då det var brev till mig.
Mamma var före mig att hämta posten för vi möttes vid lilla korsningen till hallen och mitt rum. Från ett avstånd på två meter så kunde jag se att det var till mig.

Det var hårt. Rörligt men hårt. Så jag öppnade berevet och i låg något som fick mig att smälta. Tack Simone igen!

Ja det var ett studentkort på Simone från då jag var hemma hos henne. Vart super glad!
Så att se det kortet den morgonen gjorde min dag till en super bra dag <3Tänka sig att du och jag träffades genom internet och det klickade så bra. Inte nog med det har vi känt varandra i 7 års tid och vet inprincip allting om varandra.
Nu när vi ska träffas (försöka givetvis ;)) så kommer det nog bli super kul.

Miss you honey!


Så mycket för lantlivet!

Hej igen!

Länge man var borta va?
Okey jag och mamma tog oss en tripp på systembolaget och handlade lite. Men förfan så varmt det är!

Varför ska vi människor alltig klaga på något?
Vi klagar då det är FÖR varmt och bi klagar då det är kallt (detta menas ju förstås med vintern), känns som om vi människor kommer aldrig vara nöjda.

Men en sak är ju säkert det är ju att vi ska vara glad för de väder vi har. Tänk er ställen där de är vinter jämnt. Aldrig sommar. Eller sommar är det men det blir aldrig den sommarvärmen vi har.
Och tänk er på de ställen där det aldrig är vinter, för det är för varmt.

Lyckligtvis har ju dessa folk lärt sig att leva med klimatet. Vilket betyder ju att vi ska vara glada att vi har det som det har. Trorts att sommaren är kort, är den aldrig borta för evigt så nu ska vi vara glada att SOMMAREN ÄR HÄR!

Äh här får ni se de tre "lantliga" bilderna jag fick fotograferade inifrån bilen på manuellt läge ^^


Tja det var dem bilderna. NI kanske förstår att ens mamma skulle bli irriterad på en om jag bad henne stanna bilen efter varje meter bara för att jag skulle fotografera.
nej där lärde jag mig av en dålig sak. Ska personer hämtas upp så blir det omöjligt att bilder på det jag verkligen vill ha bild på xD
Jag får ordna en "utflykt" med mamma så kanske det blir mera plenarde lantbilder ^^

På återseende!

Lantlivet!

Hej!

Nu drar jag en snabbis. Mamma ska hämta brorsan hos en kompis ute på landet så min kamera hänger på så man får hoppas på lite lantbilder sen eller hur? ;)

På återseende!

Gjort om lite!

Hej!

Ni kanske inte märker det eftersom det var en sådan liten sak jag gjorde om. Jo Aca och Selina kategorierna är borta och är ersatt med kategori "Katter". Varför jag gjorde så är att det ska bli ett tips till dem som har innekatter då jag själv har det.
Eller tips och tips. Mina tips till er med innekatter (nu finns det ju dem som haft innekatter mer år än jag men pröva måste man ju).

Mina tips med mina innekatter blir som tips till er. Tycker det är en ganska smart idé ja. Och sen kanske jag kommer med andra råd och funderingar kring katter.

På återseende!

Ikea Shopping!

Hej!

Idag (igår egentligen, sitter ju uppe till halv två för att skriva detta xD) så tog mamma och jag en sväng till Ikea för att köpa korgar att ha inne på toaletterna. Ni vet så där för att underlätta med att ha saker i dem så de inte ligger och skräpar runt på toaletten.
Hehe, tja det slutade med att vi kom hem med två papperskassar från Ikea. Ena var mammas och den andra min.

Jag behövde en del nya saker så jag passade på att Ikea shoppa lite!


Ja nu vart ju priset på allting lite mer än jag trott det skulle kosta, men vet ni vad? Jag älska att köpa något som jag har nytta utav och handlar jag något (som blir ganska så dyrt (a)) mår jag skit bra i kroppen av det efteråt.

Känner ni er så med efter en shopping tur där mycket pengar har slösats?

Iaf då vi kommer hem ville jag se vad mina katter tyckte om den LIIILLA korgen som följde med i en fyrpack korgar.


Hehe, tja de undrade nog vad det var för något för att smyga ner i dem och försöka platsa verkade inte intressera dem x)

Natti <3

Jag dödar för att äta ~Del 2~

Jag trodde det skulle vara enkelt att kliva upp morgonen då man längtade till skolan. Men jag tror jag måste ha ljugit för mig själv då jag sa så till min mamma kvällen innan. Hon var som vanligt irriterad på mig då jag vägrade kliva upp på morgonen. Jag var trött och önskade att dagen aldrig skulle bli dag. Jag ville sova!
"Silje! Kliver du inte upp nu så.. ÅH" skrek hon och stampade ut från mitt rum. Mitt huvud låg under huvudkudden. Mina ögon var öppna och jag var praktisk taget fullvaken, men att kliva upp gjorde jag inte. Jag hörde inte min mamma komma in igen. Jag förstår inte hur hon står ut med mig så som jag är till personligheten. Jag styr mitt eget liv men jag har henne som en ledare.
Jag hörde hur dörren öppnades. Dörren öppnades lite så där på glänt.
Jag satte mig upp så huvudekudden ramlade ner framför mig. Min pappa stod vid dörren med armarna i kors.

En man på 175 cm med breda axlar. Denna typ av man, min pappa, var en person som vandrade runt i mörka jeans och skjorta. De svarta håret med en och en annan silvrig hårslinga av ålder och ett runt ansikte med ett så totalt lugn i de blåa ögonen tittade på mig.
"Varför gör du så här mot mamma varje morgonen? Hon mår inge bra vet du och du gör saken inte bättre för henne så som du beteer dig." Han hade rätt. Min mamma måde inte alls bra.
Hennes syster dog för bara någon vecka i en hjärtinfarkt. Så allting var totalt kaos här hemma med begravning och allt som det väl innbär hos en dödsbo. Jag erkänner att jag saknar henne mycket. Att dö i en ålder på 38 år är ingen ålder. Så jag kunde bara nicka och kolla blygt bort. Jag hade inge svar på tal.
Min hjärna funkar bara för mig själv och jag kände mig som Saga Simon i Sagan om Isfolket. Jag är sluten av min egen kärlek till alla andra. Jag visar mig inte öppet, jag döljer mig själv och allt som handlar om mig själv plågar alla andra på ett sätt jag trode jag gjorde rätt för andra.

"Jag är på väg upp nu" svarade jag honom och hoppade upp ur sängen. Min natt t-shirt drog jag över huvudet och stod nu halvnaken inför min pappa utan att vara generad för att han står där och tittar på. Gårdagens kläder fick duga idag.
Pappa stängde dörren efter sig och jag var ensam på rummet. Eller ja katterna mina låg inne på min säng i fotändan och slickade varandra. Jag tittade på dem, två syskon, så olika till personlighet och utseende så man kunde inte alls ta dem för helsyskon. Ena hade alla de färger en katt kunde ha så hon vart super vacker och jag älskade henne så mycket. Den ena var helt svart och hade en väldigt lång, slank och muskulös kropp. Väldigt mager för den delen. Jag har fått hemsk mycket kritik om hennes kropp och många tror jag svälter henne.
Men tro på det så äter den tösen mer än vad hennes syster gör, som är ganska grov för delen. Katter? Har de samma personligheter som vi har? Eller är det bara som de är födda till? Det hänger på generna?
Jag är inge vidare katt människa så då det gäller att tänka, min hjärna fungerade bara för böcker som handlade om mord. Thriller är min grej!

Skolan kände så himla långtråkig redan då man kommit in genom dörrarna. Alla elever som spirrar så glada leenden då de ser varandra och feijkar att de är så glada att vara tillbaka i skolan och träffa alla kompisar. Jag kan se deras ängslan i deras ansikten av att behöva gå en dag till i skolan men jag kan se hopp också. Hopp om att det bara är en vecka kvar till sommarlovet. Jag längtade jag med. Mamma och pappa hade planerat att köpa en sommarstuga bort i Dalarna så jag skulle vara borta hela sommarlovet.
Jag känner mig glad att jag fick dem att flytta bort från Sundsvall och bosätta oss på ett annat ställe i sommar. Inte nog med det skulle jag ha fullt upp med att få träffa min internetkompis i Dalarna. Vi har träffat varandra förut några gånger och nu var det verkligen dags att komma ner till de fina Dalarna och umgås på heltid.
Musiken i mina öron spelade min favorit låt som jag kunde lyssna på i all evighet utan att tröttna på den och trots att jag inte tyckte om själva personen som sjöng den, men så var det alltid med artister som jag inte gillade: De hade en bra röst för just dem där låtarna.

Jag mimade ensam då mina ben långsamt gled fram till mitt skåp som fanns på nederplan av skolan. Mitt kombinationlås var nog det enklaste jag kunde få av lärarna då skolans rektor införskaffade kombinationlåsen till skolan. Ett fram, ett bak och ett fram igen: 23-02-38. Det satt i mitt huvud som en spik i en betongvägg.
Och varför denna kombiantion var så enkel att komma ihåg var att det var min farmors födelsedag.
Mitt skåp låstes upp med ett klick, som jag inte hörde från ljudet av min Ipod, och öppnade det. Genast ramlade det ut ett kuvär som gled ner framför mina fötter. Jag plockade upp den, snurrade det. Inge namn? Ingen avsändare?
Säkert någon elev som kunde min kombination och spelade mig ett spratt.
"Silje!" En röst som jag allt för väl kände till kom fort fram till mig. Steven kramade om mig som om vi inte hade setts på flera månader. Jag kramade om honom och skrattade.
"Du av alla borde väl vara den som är dyster" log jag då han släppte mig.

Hans ögon var väldigt bruna. Och den kroppen, GRR säger min hjärna. Men en chans på honom har inte en tjej som jag. Steven var öppet homosexuell och älskade sin läggning. Han hade till och med en blogg om sin öppna läggning. Inte nog med det så brukade han alltid vara så dyster och mådde allmänt illa bara för han var den han var. Ärr på armarna hade han också. Inte något han gjort själv utan att han blivit misshandlad mitt på öppna gatan en gång för hans öppna läggning, men trots det så fortsatte han att vara den glada. Fast hans dysterhet kunde jag läsa i hans ögon.
Denna dagen var helt annolundare. Hans var så glad att den där dysterheten jag brukade se inte existerade.
"Åh du skulle bara veta. Kommer du senare till Kamilla? Det är fest hos henne och jag tror hela klassen och några till kommer. Även snygga gymnasie pojkar" log han med blinkande ögon och de drömde sig bort.
"Streven ska inte kolla på stora killar" citerade jag Kamilla som brukade skämta med honom om det. "Nej men allvarligt talat så vet jag inte. Jag känner inte för att festa nu när min mamma mår så dåligt" skynade jag att försvara mig. Det kunde ju vara en annledning.

"Silje!" klagade Steven. "Du gör ju jämn så här. Vet du när du senast festade med oss?" Hotade han med. Jag förstod att han skulle komma med den frågan. Genast plockade han upp en noteringsbok och bläddrade i den. "Se här! Vi är här nu också backar vi," han backade ett par blad som visade sig vara mer än jag trott. "här festade du och hade kul med oss senaste och då var vi hemma hos mig då mina föräldrar var till Thailand för en vecka."
"Ja men det där datumet var ju tre dagar innan min farmor avled och där har du väl en annledning till varför och nu har du en till." Noterade jag för honom.
Min mammas syster är ju död. Steven himlade med ögonen.
"Snäääälla?" Han lutade sig fram mot mitt ansikte så det var bara någon centimeter ifrån mitt. Hans ögon fylldes med tårar och underläppen åkte upp till ett ledsen mun. Ledsna hund minnen! Hur gör han det där egentligen? Då jag gör det känns det som att de bara äcklas av mig.
"Jaja jag kommer bara så du får sällskap av mig. Men suger festen drar jag hem" varnade jag honom. Han skrattade och kramade om mig och vi vandrade till klassrummet som började fyllas med elever från våran klass.
"Inte då, för jag ska supa dig under bordet" Jag skrattade högt åt honom.