Beordad att vara ute mer!

Har gått 12 dagar nu sen jag vart dålig och än är det inte över för jag känner hur det blir värre och värre för mig. Orkar ingenting. Orkade inte diska igår men gjorde det ia för att slippa tänka på att göra det då jag klev upp.
 
Men klev upp iaf, vart vaken sen 08.00 eftersom man åter igen ringt vårdcentralen där jag fått vetat att min läkare var sjuk och ang mina blodprov hade de inte skickat up något brev om det utan jag skulle ha gått hemma och vänta på att han ska ha ringt mig då han kom tillbaka.
Pratade med sköterskan som talade om att mina blodvärden var bra, men fortfarande var jag inte bra.
 
Så började hon ställa frågor till mig. Är du trött? Ja men man blir ju tröttare om man ligger för ofta också, får jag göra, är jag deprimerad bla bla bla.
Fick känslan att hon inte alls ville hjälpa mig då jag inte alls mår bra och om jag ligger ner för jag är slut i kroppen och orkar ingenting betyder inte det att jag lägger mig ner och sover. EN gång har det hänt sen har jag mest legat och vilat.
 
Jag fick en beodring från henne att vara ute och röra på mig mer i friska luften, ja men det är ju lätt då man är ständigt yr och fortfarande INTE orkar röra på mig. Så jag vart en aning arg då hon inte trodde mig, men kunde bara boka in en ny tid till läkaren och se om de kan göra mer för mig.
Vilket betyder att jag inte ska till läkaren först om 1 vecka... yey! Bra planerat idiotiska vårdcentral!
 
Nej, nu lägger jag mig igen, mår fan inte bättre av någonting just nu!
Kära Lissie får fylla ut detta jobbiga inlägg <3

Utröttad kropp!

Har känt mig helt slut de här senaste 2 veckorna och kan inte svara på varför.
Mina symptom har vart slut i kroppen, ständigt en feber som går upp och ner, ligger vaken på nätterna, somnar alltså inte oavsett om jag ser klart på en film, ser på tv eller stänger av Tven. I mörkret i min lägenhet ligger jag på rygg och stirrar i taket och väntar på John Blund som måste ha glömt mig, ont i ryggen och ständigt yrsel (ingen huvudvärk alltså).
 
Jag kliver upp på mornarna för att ta mig från sängen till soffan för att ligga där och bara låta dagen flyta på. Orkar inte med enkla dagssysslor som att dammsuga el. torka golven. Men jag tvingar mig alltid upp för att äta middag och diska efter mig eftersom det får mig att inse att det är ett måste trots att jag mår som jag gör.
Har även promenrat massor med Lissie för att hon ska få uppfylla hennes behov så frisk luft får jag.
 
Det enklaste av den hela vardagen är att leka med katterna och trots det är det en sådan enkel sak att jag inte orkar, lider med mina katter som får en sådan tråkig matte som bara ligger i soffan och ser på TV och slumrar till nu och då och inte leka med dem. Ush känner mig som en usel matte ibland.
Rensar lådan gör jag absolut, den måste rensas oavsett hur illa jag mår.
Handla lyckas jag med också men det tröttar ut mig massor sen då jag kommer hen så det slutar med att jag packar upp varorna och sen slumrar till i soffan igen.
 
Har besökt Vårdcentralen där de kollade pulsen, hjärta och lungor. Bland annat fick jag lämna blodprover som jag nu väntar på svar på.
Jag blir hemma hela den här veckan för jobba kommer jag inte klara av eftersom jag blir så apatisk ett tag där i mellan.
Suck, mitt liv suger just nu när man känner sig så här!
 
En busig bild på Lissie får pigga upp mitt inlägg <3

Kissebilder!

Tog med katterna ut förra helgen, då jag mådde så mycket bättre än vad jag gör nu. Och min kompis och hennes son var ju på besök då med så då kunde vi alla gå ut då solen för första gången tittade fram på evigheter.
 
Dooleys, som vanligt, kröp omkring på marken för att hitta hem medan Lukas, också som vanligt, sprang omkring överallt och skulle jaga fåglar, då han väl såg dem och fick inse de kunde ju flyga och inte han, hahaha! :p
 

Bilder från Utställningen i Borlänge!

Det var ju en tid sen så egentligen brode jag visa bilderna från Sundsvall först, men eftersom dem bilderna inte är redigerade ännu så får jag ta Borlänge bilderna först.
Dem är inte så många heller eftersom mitt minneskort vart fullt fär nere. Nästa vecka får jag resterande bilderna från utställningen då Simone kommer upp så då kan jag visa resten av dem! :)
 
 
Detta bilderna är på S*Raggedy Doll Adidas som ställde upp i BIV (Best i Variant) klassen.
Sen hade jag redigear 2 bilder till men de kom tydligen inte med? så ni får vänta tills nästa vecka innan de andra bilderna kommer :)

Förkyld!

Kanske var min tur någongång iaf att bli förkyld!
Alltid ska det börja med halsont, så pass ont att det känns som man svalt en taggtråd och sen har det stannat mitt i halsen för att ligga där och slita sig för att retas lite... okej kanske en aning dåligt exempel men det var så det kändes.
Min vanliga kur med te, honung och extra starka Vicks Blue halstabletter funkade inte så min mamma var så underbar och köpte då Strepsils Honung och Citron åt mig. Efter 5 tabletter så hade det äntligen gått över i halsen.
 
Råga på allt vaknade man istället en morgon med snuva, hosta, nysnigar, täppt hals och näsa istället... Jiipiii! Not!!
 
Men tur det så fixade jag allt som skule ordnas iaf på Torsdagen. Var på Sundsvalls sjukhus på Kvinnokliniken och sen vidare till Birsta City med mamma och syrran och shoppade lite.
 
Märktes att man var en aning dålig för jag som brukar älska shoppa då jag har pengar vart allmänt slö och satte mig ner ofta och vila eftersom jag kände mig helt slut i kroppen.
Men trots det så köpte jag in super snygga Jeans på Rut m. Flera och 6 st nya Air Bra från Twins butiken som öppnades för 1 månad sen.
Så min dag var jag väldigt nöjd med trots det!
 
Ja! Mina air bra är underbara och de är hur sköna som helst! Bort med Behåerna och in med Air Bra! :p
 
 Skulle kunna låta er se en bild från Utställningen i Borlänge undertiden! Ska se när jag kommer publisera dem för er <3
På bilden har vi dommaren Åsa Hammarlund (och assistent som ska ta dommar ex.) och S*Raggedy Doll Adidas.

Lissie kommer!

Vad skönt med helg igen! Dock är jag ledig lördag eftersom det ska nalkas hundvakt, städning och bullbak så min lördag kommer förhopningsvis vara en underbar lördag. Söndagen jobbar man 08.00-21.00 då den dagen får brorsan min passa henne.
 
Är glad att få ha Lissie hemma hos mig eftersom jag saknar den lilla tjejen så mycket. Ska hämta hem henne redan idag sen ska vi fortsätta våran lydnadsträning och kloklippning (en dumhet hon fått för sig att det är farligt?).