Oj då!

Nej men de var nog bara ca en timme sen jag skrev och nu gör jag de igen :D
de är bara de för att nu skall man till farmor igen och vara hund, katt och hönsvakt!
Oh de skall bli så roligt. Ensam igen i fyra dagar med hunden, katten och de underbara hönsen

Och den där eldstaden man måste hålla vid liv... OCH dfen där jävla Tven som varken den eller jag kommer överens ibland xD

Där bor min farmor ;)

Ne men de skall bli kul :D Och i morgon drar jag ditt helt ensam så ni som har mitt nr är de bara att smsa för jag har fortfarande gratis sms ;)

Bye bye ;)

Shoppa och lana

Jag försöker skriva så ofta jag kan. Men igår då jag skulle skriva så vart de andra planer också saker som jag skulle skriva in här.
de var bara så att min bror och en kompis till honom har lanat två dagar i rad så nu sitter man här och kan bara sitta under dagarna för sen kommer de sitta resten av kvällen till nästa dag så NU på morgonen passar jag på att skriva innan jag skall göra andra saker.

I förgår, då de började lana, så började mamma och jag möblera om i vardagsrummet, pappa ville att vi skulle göra de. Så ända till klockan halv nio höll vi på och under den tiden kan jag berätta vad för klantigt jag gjorde. haha de stänkte humor över de xD
Men till saken. Mamma och jag höll på att plocka ner en palm och en kaktur från de gröna skåpet som vi har där i vardagsrummet och medan mamma flyttade på sin Palm, så flyttade jag på kaktusen (den var tung xD). Hehe de roligaste kommer nu: Jag lyfte ner den så jag höll den gämns med huvudet, men de jag INTE visste om var visst att alla kaktusspröten låg överallt där uppe så jag drog först ner en ljusstake för att sen riva ner en ljuskrona (man har helt enkelt värmejus i den), jag försökte rädda den men foten, misslyckades den gick sönder xD  ja och sen är man ju så smart att vika på tallriken, som kaktusen stod på: PANG så for den i golvet och krukan sprängdes i luften tillsammans med allt gjord som flög omkring på hela golvet.
Jag stod där helt paralyserad och visste inte vad kag skulle göra. Tallriken höll jag ett hårt tag om.
-"Vad gör du?" Säger mamma
-"Eh..." svarade jag för jag hade ju inge svar på tal xD
Gustav och hans kompis lanar från andra sidan rummet så han rycker upp dörren och kollar på oss, speciellt mig då jag håller i tallriken xD
-"Vad fan håller ni på med?"
-"Eh, ingenting alls här finns inget att se" svarar jag med en road och tillgjord bäbis röst XD Haha dagens roligaste händelse. Tråkigaste med för den där kaktusen köpte vi till pappa då Gustav fortfarande låg i barnvagn xD. haha jag var 4 år då ;)

Haha nog om denhändelsen. Dock vart vi klara men varken mamma eller jag gillade möbleringen så nu någon gång i veckan skall vi göra en annan sak med vardagsrummet som kanske kommer bli något bättre. Men tills dess får de se ut som de gör.
Vi avslutade kvällen tillsammans med att dippa grönsaker och kolla på Hyrfilmen Indiana Jones och Dödskallekristallen. Jag har sett den förut och tycker den är väldigt bra. mamma gillade den inte då hon tycker de äldre filmerna med honom var mkt bättre. Men dagen ungdommart är som de är ;)

Iaf igår så var vi till birsta och shoppade Jag, mamma, Linda och Philip. Vi hade de väldigt trevligt så fgörst går vi omkring och kollar efter en jacka åt Philip. Vi finner fantastiskt snygga jackor till honom som vi avvacktade med att se på. Tills vidare fick han vantar, kalsonger m.m.
Innan vi stack på Ö&B så hittade vi en ny resturang som de har öppnat: Tacobar Så vi åt våran Lunch där. Mamma och Linda tog en Taco Enshilladas och jag tog en Taco Tallrik. Dert var gott. Speciellt Chiliost dippen som jag fick till. Så TacoBar, om ni hittar en, kan jag rekomendera direkt :)
jao sen kom vi till höjdpukten av alla de som slår hela Birsta! Vi åkte till Skopunkten och testade skor. Och för mina 500 kr jag fick av farmor köpte jag två par skor för 448.50 kr och hade då också 50 % på ena paret.
Och de går visst inte att ladda in nå bilder så jag hänvisar er till Bilddagboken.se och söker på namnet: Jahas och datum 27/10-09. Där finner ni allting jag shoppade :)

Haha nu har jag skrivit massor för mina tre dagar.
Idag vet jag inte vad jag skall göra. kanske ta mera höstbilder som man kan kanske beställa efter. men just nu skall jag äta fruskot, borsta tänderna och vidare sen Duscha. Vill ni mig något så är de bara att sms ;)
Har gratis sms så (a)

Kram på er <3

Framtidsplaner

Man har ju framtids planer, men hur man skall skriva dem i rätt ordning är ju de svåraste och som de ser ut fölr mig har jag än så länge bara 4 pungter som jag skall ha i rätt ordning och de kommer bli rätt ordning.
Hur är era framtids planer och har ni planerat dem väl?

Hm jag kan ju testa enkelt skriva upp min lista så får ni själva se och avgöra ^^

1. Skaffa jobb
2.
Spara pengar till en bröstoperation (nej jag är inte som Kisses >_<)
3. Spara pengar till en lägenhet (efter brösoperationen)
4. Och då de blir bättre med mitt liv efter de, kommer de komma en ny familjemedlem hos mig då jag väl har en egen lägenhet och de kommer bli en bengal katt i sällskapet bland mina damer.
Ni kan ju inte medge att de är fula ;)
Är ju en Aca kopia bara att färgerna inte stämmer xD

Ja sen gör man inte så mkt mer då. Sitter och funderar på om man skall fortsätta med andra kapitlet och de gåt som de går just nu. Har börjat men har inte kommit så mkt längre nu än de lilla jag har skrivit ^^

Och angående min dator så är den på väg att fixas. Just nu måste vi först skaffa Drulle försäkring (väntar på den :P) och den skall vi kolla om den täcker min dator. Gör den de så skickar vi äntligen in den och sen får jag en fullt fungerande dator :D
Äntligen så skönt! Och då kan man med ladda upp mina egna bilder allt eftersom och inte vänta ett tag innan jag lägger in bilderna på Brosans dator.
Jo jag har tvättdag med så ni ser mig kanske mkt kanske lite de är ju upp till hur mkt de finns att göra :)

Ne nu skall jag pallra vidare. Har telefonsamtal att ringa ;)
de komme rinte bli någon ridning på Frosty då den stackarn har ont hela tiden så för mig som ockspå vill rida kommer de bli tråkigt så jag skall ringa till Ponderosa Basjikirstuteri/turridning, så nu hoppas jag kanske på att man kan bli  Halvfoderfvärd (vad de nu menas xD)

haha aja nu fick ni veta lite mer spännande saker, och om ni nu undrar vad en Basjikir är, hallå! Google is your Friend ;)

Bye <3

Jag väljer att...

... Tävla vilket fall då man har fått tag i denna trevliga flicka på ett annat ställe så jag testar och litar på henne med att ställa upp i tävlingen.

Så nu hoppas jag att jag vinner en egen och en speciell fin bloggheader till min blogg :P
Blogg headern finns att ses på hennes hemsida: http://yarafk.tk

ne nu skall jag skriva vidare på andra ställen så vill ni något, är de bara att kontakta mig på msn eller mobil ;)
Jag finns till hands.

Kram <3

Fredagsmys

Äh trött är man idag. Har typ nästan bara suttit här framför datorn.
Men har gjort annat också.

Min pappa har vart så underbar att han gav mig skjuts in till stan så jag kunde lämna in Aktivitetsstödet på arbetsförmedlingen så nu väntas man få pengar om två veckor! Fan så skönt, har typ nästan ingenting så jag kan behöva ha dem pengarna för nu här i framtiden börjar ju julen komma och en till födelsedag. Min bror blir 17 år och då måste han få något.
Hehe funderar på att beställa efter en tårta åt honom från hellosugar.se.
Hehe dyra men så jävla fina tårtor är de. 800 kr för en våning och 500 kr för en enkel tårta utan våning xD
haha eller så funkar ju cupcakes med. Men som sagt blir de inte de så får de bli en 18 års present näst år för jag tror de kan bli någo alldeles extra speciellt då.

Sen då man iaf kom hem från stan följde jag med honom att handla och för att hjälpa honom att bära kassarna. Tunga var de då man handlat för tre middagar framöver. Inte nog med de skall man testa något annat som har med fiskbullar att göra. De är små minilaxbullar som man skall äta med pasta. Lät super gott och tre smaker fanns de: Ost, Tomat och Tai. Tai vet jag inte vad de var för något men de var något med massa Tailändska skyddor så vi valde ost för att testa de.

Fast i morgon blir de Tacos. Min 13 priga lillebror skall göra Tortilla bröd till mig och han (vi båda har ju Gluten Intollerans) så de kommer bli extremt gott. Dessutom skall jag försöka baka Glöhippor (Tunnbröd med brödkryddor som gräddas i stekpannan) för dem har jag saknat så otroligt mkt.

ne nu skall man ta hand om sig själv med en dusch och lugna ner magen efter allt godis jag har proppat i mig xD
Kram på er <3

Tävling?

Jag har fått ett erbjudande att få ställa upp i en tävling från bloggen http://www.yarafk.tk/ och därmed vinna en header till min blogg.
Jag är så extremt sugen på att ställa upp, men sen om man nu vinner! Jag skrev OM hur vet man då att man kan lita på personen om man aldrig sett bloggen eller människan förut?

Svåra ting att välja mellan! Så man har ju då skrivit till henne och hoppas nu på svar från henne så man kan få veta mer än vad de som stor på hennes blogg :)
Dock är ju bloggdesignen ursnygg och jag gillar den. Fast jag skulle då vilja ha den i andra färger som höst färger eller rosa (a)
Hehe bara jag som vill de men så är jag ;)

Jag skriver vidare fram över om hur de kommer gå :D

Kram <3

Börjar på nytt...

Kapitel.
Nu börjar jag med andra kapitlet och så sent som igår då jag la mig ner för att sova så kom jag på att ändra den lite grann och då kan de enkelt ske att titeln på boken ändras med men till vadå vet jag inte rikitgt än.
Ja men de är iaf spännande att se att de flyter på trots min totala fantasibrist så jag skriver på känn och hoppas de blir bra.
Dock är jag besviken på att ingen  orkat läsa mitt arbete som jag gör ^-^''
Ja prologen kommer nmog ändras också då de sker ändrigar i skivandet. Nutids skrivandet kommer jag fortsätta med då de var en helt ny upptäckt som var riktigt spännande att skriva.

Hehe ni kanske undrar hur jag har haft de hos farmor?
Jo jag hade de väldigt bra och det var mysigt, men väldigt ensamt. Jag hade hand om farmors hund, katt och 10 höns. Plus de alla vilda fåglarna utanför som de med behöver mat.
Jag har lekt med Jezie, gosat med Jezie (farmors hund om ni undrar), gosat med farmors katt Sussie och gett hönsen all den mat de skall ha. De får njämligen värpfoder, korn och vanlig husmanskost som också är rester. Och ja de får äggskal med. Man kan dem de men då får man tänka på att NOGA krossa sönder äggskalen. Gör man inte de utan ger dem hela finns de en risk att de pickar sönder äggen de lägger själv. Där fick ni ett tips hönsägare ;P

Ja under en dag så hängde jag ut 3 stycken talgbollar till de vilda fåglarna åt farmor för de hade helt slut på de och solrosfrön. Iaf så kom de en idiot till Nötskrika ditt och den jäveln åt upp två talgbollar. När de bara var en kvar och den kom tillbaka sprang jag ut med soppkvasten och jagade bort den förbannade fågeln xD Haha tur att ingen såg mig (a) (hoppas vi då).


Ja sen har man promenart runt hamnen med Jezie för att hon skulle få röra på de små korta benen. Sen vandrade man ut själv för att fotografera Junibosand och de var då jag såg den, då jag var på Storpiren för att fotografera.
En fisk, nära stenstranden. Jag visste inte om den levde men nog rörde den på sjärtfenan alltid. Men de kunde ha vart undersvalvågorna också så jag vart väldigt osäker och kastade ditt småsten på den. Flyttade på sig gjorde den inte så jag såg att jag kunde gå närmare. Smsade med Sandra och Jenna då så jag skrev om fisken.
Jag kom nrämare, drygt två meter ifrån den och de var så vidrigt att se på den.
var precis som om den vart med  slagsmål och de enorma köttsåren hade läkt samman. Såg också näst ut som bölder.
Vidrigt >_<
jag försökte fotografera med mobilen men de vart inga bra bilder så jag skyndade mig att hämta min Nikon och fick någolunda bra bilder på den. Iaf så kastade jag en sten på den och då han rörde på sig och simmade bort höll jag på dö xD haha fan så man skrek. De var kul, men döda den och göra slut på dens lidande hann jag inte då den jäveln var snabb.
En lax på minst 1 meter var det. Och INGEN gädda var de för de ser inte ut så xD


Ja men sen åkte man hem igår runt 18.00 tiden så under tiden, innan vi åkte, drack vi kaffe och åt mina kakor som jag ställde mig och bakade klockan 10.00 på morgonen ;)
Asgoda var de :D

Ne de var väl allt antar jag ^^
Kram på er <3

Hm...

KOmmer inte på en bra rubrik att börja detta inlägg men jag skrive rnu för att skriva lite av mig.
jag behöver de också då de var ett litet tag sen jag skrev. Iaf för dem som kanske läser min blogg och undrar vart jag tagit vägen. Men sörni allesammans jag finns här, bara på andra sidor.

Jag skall iaf i moron in till stan en snabbis på Arbetsförmedlingen för att sen åka hem. Då jag kommer hem skall jag till farmor och vara där hos henne i hela tre dagar och vakta hennes 10 höns, hund och katt. Farmor min skall nämligen till Matfors och baka tunnbröd så då är de värt att passa alla hennes djur.
Så jag har handlat lite smått och gott till mig själv som är Onion och Sourcream chips, Gräddfil, tortilla dipp och Haribo påsar godis (äta kakor är inte något jag gör så ofta). Hehe sen skall jag fylla ett föråd med dvd och VHS filmer xD (skall ha Sagan om Ringen maraton) så dem måste man leta i källaren, om jag inte finner dem blir de andra filmer att se på :)

Ja så de kommer bli lite ensam men jag har ju annars Jezie (hunden) och Sussie annars som håller mig sällskap under de tre dagarna jag är där.
Har kollat med kompisar som kanske vill vara hos mig men de verkade som jag inte fick tag i någon så jag får ensam vara hos farmor och njuta av de ensamma livet.
Har bara fått ewn uppgift av farmor (förutom vaktandet) att dammsuga, torka golven och damma av mattorna. Inte så hårt arbete men de är saker att göra under tiden man är där hos henne. Nu får man bara hoppas att man har vädret med sig.

Trött är jag också nu, trots att klockan bara är 21.30 så jag skall väl borsta t'nderna, tvätta ansiktet m.m innan jag lägger mig för att sova.
Antar att de var allt jag ville säga till er, men till andra...

Så säger jag bara ett stoort grattis till Foki som vann Bloggs Awards som: "Årets blogg", "Årets nykomling" och "Årets mest orginella" Grattis och va stolt över dina priser ^^

Tack och bock
Kram <3

Kapitel 1

Kapitel 1

De regnade ute. Jag hatade regn. Regnet förstörde alltid mitt hår. Så jag stod alltid inne på toaletten i minst en halvtimme för att fixa till den frisry jag ville ha. Och bara på grund av de dumma regnet så struntade jag helt i det. Ingen mening heller att borsta ut de då de förr eller senare kommer bli tovigt. Mitt hår tålde inte regnet, vanligt vatten från duschen var inga problem, men just regn var jag allergisk mot. Mitt hår var allergisk mot de. Min mamma stod bakom mig med väskan och den fula gula regnjackan i handen.
"Kit, du kommer komma försent igen om du inte snor dig på" hon ruskade om sakerna i hennes hand. Ingen mening att tjafsa utan bara strunta i vädret och gå till skolan. Jag hade gång avstånd till skolan så de var bara 700 meter. 700 meter regn, bläta byxor och dåligt humör. Det är vad regn kan åstakomma hos en vanlig svensk medborgare med så kort stubin som min var nu.
Jag drog till mig regnjackan och väskan min lite väl hårt. Min mamma gillade inte alls min attityd och tände till. "Kit nu får du ge diug. Vad skall vi ta oss till med dig om du inte ens på ett artigt sätt kan ta emot dina saker." Jag stannade still vid hallen och kollade på mina skor från igår. de regnade då med så de var fortfarande blöta. Hade glömt att lägga dem på elementet.
"Förlåt mamma, men regnet gör mig på så dåligt humör. Regn borde inte alls få finnas!" svarade jag henne och drog på mig de redan så blöta skorna. Min mamma, min söta lilla mamma, som bara var 159 cm lång, stod med armarna i kors över bröstkorgen tittade på mig från sidan medan jag traskade i mig skorna.
Hon gav ifrån sig en låg suck.
"Det är lugnt gumman. Men tala gärna om då du mår dåligt över någonting så slipper jag ängslas så mkt över dig" Hon vart tyst en stund och tittade fortfarande på då jag bökade på mig mina blöta skor. "Säkert att du inte skall ta dina söta gummistövlar?" Jag stannade upp. Gummistövlar? Söta? Ögonen mina snokade snabbt fram vart de stod. Jo mamma hade snällt plockat fram dem från de gömställe jag gämt dem på. MIna jordgubbsgummistövlar. Oanvända.
"Eh, jag tror jag klarar mig med dem här" log jag genant. Min mamma log så vackert. Skorna var på och jag kunde äntligen pussa min underbara och kärlekfulla mamma på kinden och skynda mig genom regnet till skolan.
Regnet öste ner. Spöregn med dessutom. Ush för regn. Jag kunde heller inte låta bli avundas de alla elever som fick skjuts ända fram till dörren på skolan. Ja dem som åkte buss med hade tur. De hade bara 50 meter till dörrarna och de skulle slippa bli så blöta som jag blev. Framme vid Opalen drog jag snabbt av mig den hemska regnjackan och tryckte ner den mitt bland alla skolböcker så de skulle nu bli väldigt blöta så jag skulle nog få skriva om allting, torka allting snarare.
Väl inne på skolan så var mottagandet för god. Min kompis Maria var rala motsatsen till mig. Brunett var hon menn raka var att hon lyssnade på hårdrock, men trots de togs hon heller aldrig som någon Emo, Hardcore typ.
"Kit, du kan inte fatta vad jag just tagit reda på?" Skrek hon med armarna runt halsen på mig. Jag var nära nog att ramla omkull med henne ovanpå mig.
"Vunnit på krysset eller fått yttligare ett MVG i matte!" sade jag och fick de inte att bi en fråga. Jo Maria var fantastisk i matte och höll alltid sina läxor klara in för varje gång de skulle lämnas in. Till och med tidigare kunde hon lämna in dem.
Hon fnissade åt min kommentar och hörde säker att de sista inte var en fråga som jag ställde henne.
"Nej på krysset vinner jag aldrig  då jag heller aldrig spelar" hon blinkade då vi ned krokade armar vandrade till skåpen på andra våningen. "Fast ja jag fick MVG på matte provet och jag tog reda på vad du med fick." Jag suckade igen. Hon vet att jag inte brukar bry mig om betygen först sista halvåret så jag kan pligga ordentligt. Jag är alltid ute i sista stunden. Var inte alls så pluggintresserad som Maria.
"Du vet att..."
"Jag inte vill veta mina betyg" citerade hon mig. "Men tänk egentligen vad kul de är att veta. Du kommer bli glad" hennes spirrande leende fick mig att le också. Hon kunde nog piggna upp de sorgsna humöret med de där leendet. Även att regnet öser ner ute så är hon de levande ljuset på skolan. Jag funderade på om jag ville veta, men de skunde inte skada heller.
"Okey ditt levande energiknycke. Tala om vad jag fick för något" svarade hag henne och genast vart hon så mkt gladare och ljuset skulle nog ha bländat mig, om hon nu var ett ljus.
"Nu kan du överaska mamma din för du fick VG+" jag stannade innan vi ens kommit fram till mitt skåp. Hon stannade också och kollade på mig. "De är inge negativt med det vet du" fyllde hon sen i. Hennes leende hade försvunnit, men den fanns nog kvar där någonstans. Själv var man mitt uppi att fundera på varför jaf hade fått VG+ i ett ämne som jag inte ens var bra på. De var ju Marias område så varför skall jag av alla människor får ett så bra betyg?
Maria försökte fortfarande se på mig. Jag försökte samla tankarna något tills vi kunde gå vidare till mitt skåp.
"De är inget. Jag vart nog mest vara chockad" log jag och hennes så spirrande leende kom tillbaka. Väl framme vid skåpet var de lika bra att plocka fram den hemska regnjackan. Den fick hänga där inne på tork så jag också kunde torka mina böcker något. Fast hur enkelt skall de vara då man har en blöt, gul, ful regnjacka inne i skåpet som hänger i vägen. Maria tittade nyfiket på och fnissade lågt. Jag tittade upp med en underlig blick på henne.
"Den där gula jackan. Kunde hon inte bara ge dig ett paraply?" Jag skrattade jag med lågt. Jo hon kunde ha gjort de men Maria känner min mamma. Trots hennes kärlekfulla omtanke, kan hon vara lite överbeskyddande i regn och vinter. Lågt skrattade jag och smällde igen skpået så vi kunde gå vidare till matte lektionen som visst var dagens första lektion. Blä!

Ända sen vi båda gick i mini ettan så har vi följt varandra hem. Hon följde mig halvägs hem då vi slutade skolan. Maria bor på Övre Toppstigen och jag nere i Kvissleby. Hon har bott där ända sen hon också flyttade dit som just var den tiden hon skulle börja i mini ettan. Nu går vi båda i Kvissleby på skolan där och nu är de min tur att följa med henne hem halv vägen.
Fast en tur hem till mig för en fika satt aldrig fel efter en jobbig skoldag. Ingen av mina föräldrar brukar vara hemma dem gånger jag kommer hem från skolan så de vart mkt härligt med föräldrafritt i hemmet. Maria kastade in väskan på min säng, så som jag gör hos henne. Vi båda är helt tvärt emot varandra. Den vanan har man också med att slå igång radion på Mix Megapol för att lyssna på dagens musik. Maria lyssnade på de jag lyssnade på och skulle de bli hennes muikstil så vart de hellre att hon lyssnade på den esam genom sin Mp3. Jag var i köket och fixade iorfdning mackor och oboy till oss båda som också var våran favorit syselsättning. Äta, dricka och sen plugga tillsammans. Maria var den som alltid fick mig att plugga och få mina betyg ligga på topp och inte under IG, vilket var skönt för hon var en sådan bra lärare på att förklara. Jag undrade då och då om hon kanske skulle fortästta utbilda sig till de. Men alla har sin egen dröm och Maria skulle inte bli lärare. Flera gånger som hon sagt de och istället skall hon bli Marinbiolog. Inte kosntigt då att hennes betyg var som de var, MVG i allt. Varför har jag då ägt pappas misslyckande i skolan! de där kund ejag inte ta som en fråga.
Inne på rummet hittade jag Maria på sängen med matteboken i högsta hög med att ta reda på tal efter tal. Hon log hennes solskens leende då jag kom in med brickan och ställde den på golvet. Chokladi sängen var inget jag uppskattade eller smulor i sängen heller för den delen. Maria tog sin smörgås med ost, skinka och paprika. Hon åt alltid i sängen men var duktig att hålla handen under munnen där smulorna rasade ner så de skyddade sängen vilket fall. Maria är min bästa vän och vi båda vet vad som gör den andra glad och sur. Ingen kunde skilja oss åt. Innan vi pluggade tillsammans åt vi upp den fina fikan jag ställt mig och gjort orrdning. Vi pratade om skoldagen hur den vart och vad vi tyckt vart bra och minde bra.
Då vårat fika började ta slut öppnade vi matte böckerna för att starta med de och sen NO. De var bara våra ända läxor vi hade för denna veckan, än så länge. Så vi började först med Marias favorit ämne och sen mitt favorit ämne. Just en av dem ämnen jag har alltid bäst betyg i. Maria var bäst på matte och kunde de området väldigt bra, bättre än mig. Jag som avskyr matte över allt på denna jorden. Kunde inte ens förstå varför matte skall vara så nödvändigt, bara en massa siffror och svåra tal att klura ut i huvudet med. Just de jag brukar ha med mig, vatten och huvudvärkstabletter. Huvudvärk som sagt.
Maria tyckte ungefär detsamma om NO. Massa saker som man där måste tänka helt annolundare än som i matte. Trots de förklarar jag att de är nästan ungefär samma sak, de gäller bara att man skall få ihop en del atomer med varandra så de vart att räkna på ett helt annat sätt. Jag älskar No och hon älskar matte. Vi är så olika men så lika varandra att de är de som inte går att skilja oss båda åt.
De började bli mörkt nu. Vi båda stod vid mitt fösnter och tittade ut mot vägen där bilar for förbi från båda hållen. De slutade från arbete nu eller så körde de bil bara för att göra de. Mina föräldrar kunde vara så. De körde bil ibland bara för att de var skönt att kunna njuta av sig på annat sätt än glo på en tvruta. De var iaf dags för mig att följa med Maria hem. Klockan hade blivit 18.00 så de var mörkt ute nu och regnade gjorde de fortfarande. Suck! Jag tror regnet aldrig kommer sluta.
"Om ni vill kan jag ge er båda skjuts så slipper ni gå" kontrade min pappa då vi stod i hallen med kläderna på för att bege oss ut. Maria skulle nog ha tackat ja om inte hon visste hur jobbig min pappa kunde vara i jämnförelse med hennes föräldrar.
"Nej tack, de går fort att gå också" log jag svagt då vi började gå mot dörren.
Jag kunde höra hur han muttrade, men skulle inte ge sig. "Kom inte till mig sen om nu åker på lunginflamation" sade han och dörren efter oss stängdes. Vi sa ingenting till varandra tills vi kom förbi Ica. Först då vågade någon av oss att säga något.
"Din pappa försökte ju bara vara snäll med oss. De hade vart skönare att sitta i en varm bil" sa Maria försiktigt. Hon var nog rädd att göra mig arg, fast jag sällan är arg då jag är med henne.
"Jo men min pappa gör saken inte bättre. Annat var de om mamma skulle skjutsa oss men inte pappa. Iaf inte då han är på de där humöret han är nu" svarade jag henne. Regnet rann nu ner från mitt hår så jag skulle vara dyngsur då jag kom hem. Maria sög på läppen ett tag innan hon kom med ett nytt motargument.
"De gör inget om han är på de humöret. Kanske är ju därför att du borde spendera mer tid med honom än bara dig själv och din mamma. En del föräldrar kan känna sig utanför" bara nu för att hennes föräldrar hade bättre relation än mina. Jag ryckte på axlarna till svar. Vu var just nu på väg under tunneln ovanför E4 så jag skulle nu bara följa med henne en bit upp från backen och sen stå där tills hon försvann bakom knuten en bit ovanför.
"Kanske de. Min pappa fick en konstig uppväxt med sina föräldrar. Han är nog bara lite överbeskyddande. Jag är hans ända dotter så de kan vara därför med. Men jag är 16 år nu Maria, jag kan klara mig själv" svarade jag då ingen av oss hade sagt något på ett tag och då gick vi precis under järnvägen. Maria skrattade och korslagde armen runt min.
"Jag med är de men ändå så har föräldrarna rätt att bestämma över en tills man blir 18 år" skrattade hon så skrattet klingade gemnom regnet. Som ett eko. Jag kunde själv inte låta bli att skratta åt henne så tillsammans gick vi där som de vänner vi var och skrattade tillsammans. Bättre vän kan man inte önska sig.
Då våra vägar skilde oss åt vinkande vi, hoppade och allt som vi brukade göra i vårt och torrt så kunde man sen sjäkv bege sig hem. Skönt att man hade lampor som lyste upp sin väg. De kändes annars lite kusligt att gå själv om en lampa skulle slockna till exempel.
Hemma innanför dörren så rann de vatten från mina kläder. MIn far och mor var inte så glada på mig, vilket jag inte hade förväntat mig heller. Stora blöta pölar kom de efter mig då jag skyndade mig in på toaletten för att duscha av mig allting. KLäderna fick hängas på tork för att sen kunna tvättas. Mamma hade under dagen köpt en skovärmare så nu kunde mina skor bli torra till i morgon så de skulle kännas skönt att gå omkring med varma skor nästa dag. Duschens varma stråle träffade min kropp. Jag slöt ögonen för att få känna de varma mot mig medan jag stod där, kände hur de stack i hela kroppen då varmt träffade kallt. De stacks så de gjorde ont. Och de var skönt. Känslan var skön. Väldigt skön.

Uttråkad

Sitter här, skriver, ensam med bara mig själv.
Jag har extremt tråkigt då eftersom jag inte vet vad jag vill göra. Eller jo *får en idé* kan ju skriva på boken så i får läsa första kapitlet någon gång :P

Antar att en del av er har redan läst prologen och gillade den. Den var annolundare än vad pologer skall vara men de är väl kul att läsa annat än läsa de gamla vanliga som en del prologer börjar med.
Men för er som undrar har jag kommit så långt som snart slutet på kapitel två. Dessutom är de svårare att skriva då man heller inte vet vad de är för stavfel man gör. Word Pad suger ju som fan >_<
Heller har man inte så man kan ladda hem Microsoft Word. Testade men de gick skit så de fick jag inte alls hem xD

Aja jag skriver vidare på den så kanske den kommer med i nästa :P
Håll ögon och öron öppna kära läsare ;P

Kram <3

True Blood

Är ju tidernas bästa serie. Älskar den jätte mkt och de enda negativa med hela serien (de lilla man sett) är alla dessa sex scener >_<

En del är ju vekrligen så grova så man undrar om de allesammans glott på porrfilmer innan de gjort scenerna. Nej men allvarligt. Man kan ju undra. En del människor som ser på serien måste älska se allt de där, bara för kul då. Men jag kan tycka att de blir LITE för mkt av de goda ibland. Annars ger jag serien en 4/5 E.

Inte dålig summa alls :P
Och här sitter jag igen och skriver. Inga bilder denna gång heller på vad som hänt då min dator fortfarande ligger inne på mitt rum och väntas på att få lagas. Men de är ju bara så att man har vekrligen ont om pengar så jag ser de så här. Jag behöver pengarna för att överleva så datorn min blir förr eller senare lagad trots allt.
Så alla de bilder jag fotograferar och inte dyker upp, dyker upp då de är dags :D

Hehe ne nu är de 1 timme kvar tills True Blood börjar och jag frågar er, mina kära vänner, om någon av er vill göra mig sällskap den 20 Oktober till den 22 Oktober för då skall jag nämligen vara Höns, Hund och Kattvakt så jag skulle bli glad om man hade någon att prata med för då jag är där finns de ingen dator, mobil finns (jätte kul -.-) och en tv men fortfarande ingen dator, inte ens internet finnns.
Så om någon vill följa med skulle jag bli glad ^^ Smsa gärna om ni vill :D

Ne nu skall jag sluta skriva och bjuda på lite bilder ;P

Haha sug på den ni xD


Ne nu skall jag fortsätta vidare.
Ha de bra, och glöm inte nu vad jag skrev :P
Kram <3

Kvällstrött

Sitter här och skriver. Har haft en väldigr tolig dag idag.
Vart med mamma till Birsta/ikea och handlat lite.
Ja men vad vart de då? Hehe jag handlade in en babyblå filt, ett litet bord till rummet, raklödder till benen mina xD, kattmat då de nästan var slut här hemma. Selinas var slut men inte Acas. Men sen givetiv så köpte man ju en sådan ursöt Mp3 spelare :D
En chockrosa sak med 2 gb minne ;) Hehe bara 149 kr :o snacka om lovande pris. Dessutom så är de 2 års garanti på den så de känns ju ännu bättre!

Vaed hos Linda från lördag till Söndag och vi valde att äta mat ute så vi köpte mat från Liss motell och resturang. Jag valde Kyckling på spett med Jordnötsås, fast såsen skippade jag då. Och givetivs räkchips. De är ju ett måste! medan vi väntade på de så stack vi snabbt på Godisbasar och köpte där med. Och vet ni vad? De är en godisaffär och inte fan säljer man 7 cm långa goddis snoppar till barn?? o_O
Haha helt absurd, men kunde heller inten låta bli så jag köpte en rosa xD
Maten var klar och vi var på väg hem, men först en tripp på Tempo för att köpa dricka och sen Chees chrunches och ja givetiv hyra en film (kostar ju bara 9 kr ;)) och då valde filmen "He´s the Girl".

Hm kan nämna att den var bra i sig men hade hoppats att den var bättre :) ger den 2/5 E. Jao de är väl allt.
Nästan...

Har besällt efter bröllopsbilderna och de vart för 336 kr och nu så fort de kommer och är betalda så skall jag fixa höstbilder till mig själv med katterna och sen julklappar :D
Haha jag är smart xD

Ne nu skall jag dra vidare. Är trött så nu skall jag sova (då Selina väckte mig 07.30 -.-) kunde sen inte somna om så nu är jag ganska så trött ^^

Kram på er <3

Fredagsmys

haha hej läsare!
Ja jag sitter här och skrattar för man nyss läst en rolig, kort komedi serie på Fokis blogg xD
haha den var bra så hittar du den förstår du vad den handlar om.

Sitter här på Gustavs rum men Gustav bakom sig i sin säng och med en sovande Aca på hans knän. Selina? Hon ligger bredvid mig på den svarta, roterande data stolen. En av hennes favoritplatser så ja där sover hon.

Skall tala om vad jag har gjort idag. Jo från klockan 12.00 så har man städat på HELA bänken i köket och de vart så fint så <3 Skimrande liksom. Slutade städa 15.00 då de var klart alltihop (men bänken är ju så lång xD) efter de åkte man ner till farmor med hönsmaten (rester) som de fick och de alla 10 vart så glada. Farmor med vart väldigt glad att se mig så hon bjöd på kaffe, smörgåsar med Goudaost och Gl.F. Morotskaka som visst min kusin har gjort och den var väldigt god.. godare och fastade än den jag gjorde i Söndags -.-

Hehe får be om receptet! Jag är lite trött men de är för att man vänt tillbaka på fygnet så man kanske lägger sig nu 23-00-00.00 tiden och kliver upp 09.00 (orka sitta vid datorn så tidigt!).

Skulle tala om att igår då jag stod inne på mitt rum och tittade ut genom mitt fönster (en vana) så såg jag något på övergånstället vid ica. Jag kunde inte förstå var de var och zomade jag in med kameran så såh jag ju ingenting. Jag visade mamma med och vi båda kollade och försökte komma på vad de kunde vara. Moder mon trodde de var en kråka iaf. Haha jag trodde de var en onormalt stor ekorre ;)
Iaf så sa mamma att vi skulle gå ut och kolla de, vi kunde ju då me dlika gärna slänga soporna!
Men då vi kom ut och närmade oss sakta så såg vi då vi kom närmare att de var en katt!! En svart/vit katt som sätt där och åt på någontin?
Iaf så försökte jag locka mig till den men den var så himla skygg att den flydde snabbt med svansen mellan benen. De som låg på övergångstället var iaf en mosad fågel xD

Fick veta av pappa idag då han kom hem från jobbet att de var en lös katt som sprang omkring i Kvissleby. Pappa hade sett den förut. Under dagarna vet vi inte vart den håller till men den verkar visst tycka om att sitta inne u buskarna vid systemet.
Åja så lär man iaf inte få tag i den om den är lös för, jag måste ha gått minst 50 meter bakom dem och tog jag ett steg närmare flydde den snabbt. Synd på en sådan fin katt. Såg ut att vara i Selinas ålder (9 månader) för storleken sa det samma.

hehe nu vet ni lite grann så ;)
Ne vet ni vad? Nu skall jag poppa popcorn, sätta mig på rummet, läsa serier och lyssna på Mix Megapol ;P
Tack för att ni orkar läsa!
Kram <3

Ny bok?

Som ni mindes kanske så berättade jag om boken jag skrev om, ni kanske minns Poesikillen som jag skrev tillsammans med Jenna under skoltiden?
Jo de är ju så att man blir besviken men den verkar ha försvunnit från mitt USB minne och sen också allting annat som var sparat på de. Inte heller kan jag förstå varför de har blivit raderat eller bara försvunnit för de har aldrig vart nå proplem innan.

På min dator funkade de ju men nu gör de inte de längre och de gör mig brydd. Nu när jag förde in Bröllopsbilderna så fanns de som sagt ingenting där. men så testade jag Urbasd dator och inte heller där fanns alla mina mappar med novellerna och den svenska thrillerna.
Så sen dess har jag funderat på hur man skall kunna få de där tillbaka för de tror jag är nästan omöjligt. Och att installera något sådant program tror jag inte skall behöva vara nödvändigt för när man väl för in en skiva/USB minne så skall de komma automatiskt upp och de gör de inte nu den här gången.
Besvikelnse.

Ja inte nog med de har man intye rollat 2½ månad så för att sakta komma tillbaka skriver jag på min egen bok. jag kunde heller inte komma fram till någon bra namn för boken tills jag hade skrivit klart prologen. Bokens namn vart "Natten kan bli längre" och eftersom ni nog är nyfiken så kommer jag kopiera in den här.
Men kom ihåg att man har fantasibrist men jag försöker så gott de går. Dessutom så kommer de vara en helt annoluda prolog, säkert ingen som ni är vana vid.
Jag hoppas ni gillar den :)

Prolog

Har du någonsin trott på de oändliga? Ungeför som man rollspeler och lever sig så mycket in i själva spelet att man tror de är på riktigt? Eller du kanske hellre se de mest levande genom en bok? Jag får dem funderingarna varje gång. Funderingar, syner Ja precis allt och de är något som också alltid intresserar mig.
Synd bara att mitt huvud är full av denna fantasi att man själv vet, trots att man tror på de, inte kommer att bli verklighet. Suck för dagens ungdommar brukar min mamma och pappa säga. De är inte så van att ha en dotter som tror på just det där oändliga jag tror på. Eller på odödligheten skulle jag vilja påstå. Trots de så älskar de båda mig.
Jag som skriver ner detta heter Kristin, men jag blir kallas enkelt bara för Kit. De är också just därför för att jag vill de. Ända sen förskolan har jag viljat bli kallad det. Mina förskolelärare kunde inte förstå varför de fått en sådan elev med så mycket energi och så mycket fantasi. Tänka sig att redan från då flödade min fantasi igenom allting. Jag skrev noveller tidigt då jag också gillar att skriva.
Inte först högstadiet så kom de fram vem jag egentligen var. Just också de jag skall komma fram till. Jag klär mig som de flesta andra går och kallar Hardcore, emo med mera. Trots min unika klädsel är jag inget dera. Jag lyssnar inte ens på en sådan musik som de lyssnar på. Min smak är annorlunda, den skall inte alls passa sig in som hur de andra hårdrockarna lyssnar på. Jag har inte ens peircigar eller tatueringar på min kropp. De något som jag inte alls vill förstöra min kropp med.
Som sagt heter jag Kit och är 16 år. Aldrig haft kille och vill heller inte ha någon då jag fortfarande inte kan förstå det där med kärlek. Jag håller mig till min böcker, min dator och sen med att skriva ner detta. Min dagbok. Fast man funderar ju på varför man skall skriva ner något så här viktigt då jag egentligen bara behöver tänka de jag vill ha sagt eller tänka de jag vill behålla och kan komma på sen. Är inte de som hjärnan är till för?
Nåja, jag skriver också av en helt annan anledning. Just de där med kärlek trodde jag inte på först, och att just jag skall drabbas är en annan sak. Så detta är min historia om hur jag, träffade min odödlige vän.

tack för mig ;P
Kram <3

Regn, blåst... och ingen fotografering!

ne de vart ju ingenting alls nu.
Siter här återigen, och suckar över att mina planer sprack.
De började regna igår då vi började närma oss hem från Birsta City. Klockan var väl då 18.56. Så när vi väl var i Bredans, eller om de nu var Svartvik, klockan 19.00 så¨började regnet vara ösa ner.
Så ända sen igår, till nu idag har de regnat. Suck!

Mina planer sprack. Skulle gå Elijo spåret vid Dammen och fotografera hösten alla så vackra och fina färger. Men som de ser ut som nu kommer de inte bli någonting sådant nu. Åter igen Suck!
Iaf så har jag hunnit kliva upp, bråka med mina föräldrar, ätit frukost, middag (blä >.<) och sen städat min fina bokhylla men så väldigt rangliga xD
ja de behövdes, damma med så nu luktar de gått och är återigen vackert och fint. Jo man möblerade ju om lite mer igår strax efter att man kom hem. Så nu är de JÄTTE mkt plats på golvet.

Också har Aca helt plötsligt gillat deras nya klös. Hon sov i den lilla runda bonaden då jag klev upp idag så de var så gulligt att se på. Inte heller hann de bli något "Ögonblicksfotografering" då min Nikon låg på soffan. Jag hann bara mer än ta av mig täcktet och sträcka på mig så var de båda framme, på knät, och tiggde mat ;)

Jao de var min tråkiga dag än så länge bara för att de regnar.
Hoppas eran vart bättre ^^
Kram <3

Skämmer bort mig själv och katterna!

haha kan man väl säga att man gör xD
Var till Birsta City idag med mamma och Philip för att handla kläder till Philip. För honom vart de två stycken Adiddas mjukisbyxor och sen en fin Nike kofta till. Grå och svart var allting.
vad köpte man till sig själv då? En McFlurry, 10 kr dricka och Ögonfran/brynfärgning xD

Jo jag måste färga dem för de är ju praktiskt taget OSYNLIGA! Man ser dem inte så man kan ju ta mig nästan som en cancer brud med brunett peruk :s Okey nej kanske inte så skoja bara med er ;)
hehe men de syns inte, de är där men man ser dem inte så därför vart att jag köpte en sådan. Kostade ju typ 90 spänn men då skall de hålla i 40 dagar. om inte skall jag lämna igen skiten!

Hehe på tal om till katterna så får de först DYR mat, Pro Plan som kostar 189 kr påsen som då innehåller 1.5 kilo torrkulor mat. Sen kostar jag på dem försäkringar, vaccinationer och sen annat som skall vara bra för dem. De var inte nog alls, för nu har vi pratat om att ge dem en till klösis bräda och jag hittade en som var på 89 cm hög xD Kostade ju bara 439 kr på Ica Maxi Stormarknad.
Kan säga att Selina gillar den redan då hon också var den som invigde den först med att vässa klorna. Aca... nja hon är faktiskt rädd för den xD

Gulligt va ;) Och inga bilder denna gång heller. Skall lämna in min dator nästa vecka så hoppas jag på bilder då. Lovar er de OCH mig själv.

Kram på er <3

Kan man se de som träning?

Hm... träna vet jag inte om de är, därför de är som så på rubriken ovanför mig.
jag har gått ut varje dag den här veckan och simmat en gång. De blir som ett nytt schema för mina veckodagar nu när man inte har jobb.
Så sen i måndags har jag vart ute och gått den samla gamla vanliga rundan som är Nolby/Tingsta hållet. Man har övervägt flera ggr att gå så man kan gå runt Elojospåret också men de har aldrig blivit av.

Älskar atrt vandra helt för mig själv, lyssna på musik och sen sätta sig på Gravkullen vid Tingsta dagiset och Filosofera om dagens samhälle. Typiskt mig!
Jo men inte nog med de så har jag kommit fram till en bok/novell som jag vill skriva men hur jag skall ha ork är ju frågan. Gick och tänkte på den innan jag kom fram till Gravkullen och tänkte att de kunde bli en bra bok. Bara man kunde komma igång.
Skall försöka lite då och då att skriva den här på Gustavs dator. Passa på då han är ute med kompisar och vidare eller är på skolan/praktiken. Låter kanske som en bra början.

Ja och då första delen är klar, kanske ni är intresserad av att få läsa den här sen ;)
Jag tror ni skulle vilja läsa den. Funderar på att testa skriva i "Jag"form men är inte så säker på de heller då jag suger på att skriva nutida noveller. Bättre på dåtid så de kanske blir något sådant.

Och min dator har fortfarande inte lämnas in på lagning men jag hoppas på att kunna göra de till veckan då mamma är Ledig. Vi kan då också hämta mitt nya ID kort på polisstationen :D

Hehe var allt från mig för denna morgon, jag får återkomma till er sen ;)
Kram <3