Ica Goes nut!

Hur många Ica affärer där ni bor har det så pass att inga skolungdomar får besöka Ica innan tolv? Känner till en del här i Sundsvall och för mig själv anser jag att det är en bra regel.
Jag stöttar det helt och hållet eftersom, vad ska skolungdomar göra på Ica så tidigt på morgonen? Ska de gå på Ica får det ju ske på lunchrasten istället för att springa dit då man kanske har en 10 minuters ras innan nästa lektion.

Jag sjäv var en som sprang på Ica då jag var mindre och vidare, men om de hade den regeln för 7 år sen vet jag inte. Det jag vill ha sagt angående Ica är det här som hände mig för flera veckor sen (har inte haft ork att förklara men gör det nu).

Efter att jag besökt ungdomsmottagningen så beslutade jag mig för att handla. Klockan var kanske kvart över nio på morgonen då jag besökte Ica för att handla in lite mjölk, smör och bröd. Jag går in i butiken precis som vanligt och plockar på det jag ska ha, plus så köpte jag en godispåse (precis som alla fredagar). Tydligen så jobbade det en ny person i kassan som vägrade låta mig betala för varorna eftersom hon sa att alla skolungdomar får komma tillbaka till tolv.
Jag trilskas tills jag kokar av ilska och talar om bestämt att jag ÄR 23 ÅR OCH INTE 12!
Hon vägrade lyssna så det slutade med att jag fick lämna varorna vid kassan, bege mig hem efter ID kortet och sen visa upp det.

Tro på fan att hon eller Ica ska skämmas så det stinker om det. Hon bad absolut om ursäkt. Jag godtag ursäkten med världen irritation och min blick hade kunnat döda om den var så pass att den kunde skjuta blixtrar.

Jag säger bara en sak! Bara för att du är kort ska du inte behandlas som en skolungdom. Bara en sak till? VILKEN SKOLELEV KÖPER MJÖLK, BRÖD OCH SMÖR? (Kunde vart godiset hon reagerade på, men? Hallå?)


Bild från google!


Pirates of the Carabien - I främmande farvatten!

Ja men då köpte man den idag för 150 kr på Ica. Hehe kände mig för att köpa den så nu har jag alla filmerna. Bara det att jag ska köpa den första filmen (någongång) på dvd så det blir lite lättare att se allesammans.

Någon som vil ha maraton? xD


Bild från google!

Systembolaget kör hemkört!

Har ni någonsin hört så dumt?

Fick veta det idag från en arbetskamrat på jobbet och jag måste medge att jag tycker det är absolut det dummaste jag har hört. Menar hallå?
Varför i hela friden ska de börja med hemkört? Annat är det väl om man kör hem mat, men sprit och öl eller vad fan de nu beställer?

Nej, alltså nu går de allt för långt tycker jag! Jag tycker de har bra tider här då det gäller systembolaget. Söndagar är det stängt, lördagar har de öppet till två tiden (vad jag vet) och sen öppet några timmar längre på torsdag och stänger sen vid lagom tid på eftermiddagarna under resten av dagarna.
Men jag menar allvar? Tror inte det kommer fungera för till slut kanske det bara bli en massa oseriöst som ringer och låtsas vara vuxen för att få köpa ut.

Åldersgränsen för att få på systemet är ju 20 år så hur mycket kommer inte den tjänsten att utnyttjas? Bullshit!


Bild från google


P-Spruta!

Jag vet inte om jag talat om det förut men jag skriver det nu, som rubeiken säger så har jag skaffat mig P-spruta.
Innan hade jag P-piller men jag kom oftast aldrig ihåg dem eller så hjälpte dem aldrig mot min smärta som jag har. Jag får smärtsamma kramper och kräks. Det är vekrligen en hemsk upplevelse och sen vet jag att en del har det värre.
Men för mig vart den enklare lösningen att skaffa något som kanske gör att min mens slutar helt och hållet. Jag valde därför P-spruta.

Givetvis läste jag på om alla de andra olika prevetivmedlerna och just nu vart P-sprutan mitt bästa allternativ.
Kände mig jävligt påläst då jag träffade barnmorskan på Vårdcentralen för hon kunde inte berätta något om P-sprutan som jag redan visste om.

Hon tyckte jag skulle testa prutan och se. Så nu ska jag pröva den ett år och se hur det fungerar. Fungerar den för mig kommer jag fortsätta med den. Och nej, jag planerar inga barn och det har aldrig funnits på tal att de ska ske överhuvudtaget.
Älskar barn, men är rädd själv för att få barn (barnsligt va?)

Iaf idag tog jag första sprutan så nästa bli i December :)


Bild från google

Och det sved som tusan då de sprutade in injektionen! haha jag har fobi för sprutor men trotsar allt som har med dem att göra. FÖRUTOM hos tandläkaren!

Då ska man bli kattägare ännu en gång!

Hehe har jag sagt det en gång att jag ska bli något så blir jag det. Men ibland räcker det inte med en eller två, en tredje ska inhandlas som dessutom kommer vara med på kattutställningar.
Kattutställningar kommer vara min nya hobby ^^Man ska bara betala handpenning på 1500 kr så jag vet att han är min så fort jag hämtar honom. Min egen söta underbara lilla S*Raggedy Doll Dooley's <3


Kisseungen Dooleys!

Här kommer lite bilder på en kattunge vars namn är S*Raggedy Doll Dooleys. Hoppas ni gillar dem <3
Dooleys och mamma Polka!


Den här enormt snygga grabben kommer att flytta hem till mig. Är han inte stilig så säg? <3

Jag tippar rätt alla gånger!

Så sant som man heter Emma iaf. Åkte ner till Dalarna i onsdags med Simone och nu sitter man här på hennes rum med Malin någonstans i rummet. Förmodligen skäms hon lite som givetvis vart tvungen att riva ner en kruka så den small av och gick sönder. Förutom det sitter man här med rinnande näsa, nyser och hostar. Jo tacka för det! Andra gången gillt kallas det för förra året då jag var här hade jag exakt samma syphtom. Bara att den jag har nu är väldigt lindrig. Den jag hade då för ett år sen var ju rena rama pesten. Vi får se sen hur länge den här förkylningen sitter i!

Må tro det har hänt mycket hos Simone sen jag kom. Lika mycket kaos som det vart hemma hos mig känns det som om jag gjort lika mycket saker hos henne som ledet till att nu sitter man här med ont i rumpan. Jo klart som fan man måste ramla ner för trappen så det smäller och donar i hela huset. Hahaha, as ont i rumpan men tur var väl det. Rumpan kan jag ta att ha ont i.
Kommer väl snart ha ett fett stort blåmärke på vänstra skinkan *skrattar*

Förutom det så har jag hälsat på D-kullen (bilder ska komma) och E-kullen. Fatta så söta och underbara de är. Vill liksom bara ta dem hel. Undra om de får plats allesammans i transportburen? *Tittar på transportburen* nje... det kommer bli förfärligt trångt.
Malin är med mig med. Kommer satsa på utställning sen då jag får hem min Ragdollkille så då måste Malin börja redan nu att vänja sig att åka längre sträckor.

Och för henne gick det bara bra. Var mellan Sundsvall och Gävle som hon hade lite nervositet och försökte ta sig ut genom buren genom att bita och klösa sig ut. Men det löste sig för sen då vi kom fram till Gävle och bytte tåg så fick hon komma ut och leka lite. Så sen under resten av resan hem till Dalarna så lekte hon och sov.

Nu bor hon ensam uppe på Simones rum. Iaf ibland. Någon gång nu och då får EN av Simones katter träffa Malin och de funkar bra ihop. Papaya eller Paya som hon kallas, brukar funka utmärkt ihop med andra främmade katter så de två här har funkat utmärkt tillsammans. En så länge försökte Malin bjuda upp henne till lek men Paya var lite skeptsik och höll sig undan, hon hade nämligen hittat Malins transsportbur och somnade i den, söt!
Nu sitter jag iaf på hennes rum och funderar på vad jag ska hitta på.

Ska iaf via er bilder på E-kullen så ska jag väl sen fotografera D-kullen med Simones nya superobjektiv <3
Nu har jag inte kanske fångat alla 5 ungar på bild så det kan förekomma flera bilder av samma katt men vad gör det? Kattungar är ju så goa så.
Ni ska veta hur svårt det är att fotografera kattungar som har full språng i benen xDJa det var en liten del av E-kullen. Nu ska jag bara ordna några få saker så lär jag sen förmodligen fotografera D-kullen.
Ska visa en bild på killen jag visat intresse för och vi får se om jag nu kommer få vara den som köper honom ^^

Tjao :P


Avlut på kvällen!

Jaha... vet ni vad? Är man sjukt övertrött och har drukit grymt mycket coca cola och cider så kan kvällen inte sluta på annat sätt än så här:

Hyllan till kylskåpet lossnar! Allt som stod där ramlade av....


Det sa bara krash av min pannkakssirap... xD

Jag har hört att tjejer som brottas i sirap ska vara jävligt sexigt xD

Och som jag sa: Det sa krash Observera att den är av PLAST. Ända som höll var ju vinflaskan som var av GLAS!?


Haha vilken toppen kväll! Medan man skurar och dör av skratt låg den ena av oss på golvet i köket med ont i magen efter allt skratt!
BLANDA INTE COCA COLA OCH CIDER MED VARANDRA!

Photoshop CS3!

Äntligen!! Jag som vart av med det då min gamla gick sönder och nu har jag det igen!Nå? Visst vart Lissie dösnygg? ;)


Veterinären idag!

Idag har man vart till 2 ilika veteinärhus!

Först åker man till Bergsåker för att besöka Berguvens för Lissies 1 års vaccination och sen åkte vi till Bosvedjan med lilla Malin för hennes sista grundliga vaccination!

Nu är de båda redo och klara! Bara det att de blir en till spruta sen för Malin då hon är ett år.
Det är väl min dag mest nu!

Jag och Simone sitter för det mesta vid datorn av den anledningen att vädret hindrar oss från att göra det vi verkligen vill: Fotografera hästar!
Men nu så här på eftermiddagen kanske man kan bege sig av!

Vi ska bara jaga en extra cykel hos min bror så vi kan kanske cykla iväg och leka lite med våra kameror! Båda fotografera med en Canon EOS 550D så skulle jag (som är mest ovan med Canon trots att jag lär mig nya saker varje dag) behöva all den hjälp jag kan få från henne <3

Nej! Nu ska vi fixa min cykel, baka Kladdkaka och jaha cyckel! :D
Dala Simone hos mig nu!

Fan livet kan inte vara härligare då man har barndomskompisen hos sig!

Vi träffades genom en annan hemsida för 8-9 år sen och började inte prata med varandra genom telefon/mobil först för 4-5 år sen och jag tror vi aldrig har haft det så kul då vi pratade som vi gjorde.
Vi träffades för första gången 4 December 2009 i Sthlm och då hade vi 5 UNDERBARA DAGAR TILLSAMMANS!!

Det som är tyspiskt med mig är att jag har lätt för att få vänner, bara att de finns flera hundra mil från mig! Tur det är att min så underbara kompis bara finns i Dalarna så resan blir kort och bra!

Nu är det 1 år sen vi träffades och kommer umgås med varandra lite mer än 2 veckor! Fan! Livet kan inte bli så mycket bättre!


(Simone till vänster och jag till höger)
Vi två på English Pub i sthlm 2009

September månaden!

Suger!
Ja den gör det! vi har liksom kommit igenom långt nu i månaden och jag har bara fått tre arbetspass! Det suger eftersom jag har en lägenhet att försörja just nu så då går det dåligt med att jobba.

Jag hoppas det vänder sig så jag kan få jobba. Fast å andra sidan kommer det bli svårt ett tag framöver eftersom min Dalakompis kommer upp nu på fredag och får jag inge jobb då, så ska jag:

07.00-10.00: Tvätta!
10.30-12.00: Hinna åka in till Forex, Swedbank och sen Veteinärstationen i Bosvedjan!

Men hur fan ska man hitta det då min kompis kommer runt 12.00/13.00? Kommer kännas som ett pressat schema men vad ska man göra då? Jag skulle kunna skjuta på veterinären sen fram mot veckan, bara det att min kompis får följa med då så det får vi väl se om hon vill ;)Jag längtar tills du kommer <3

Malin 17 veckor!

Eller egentligen blir Malin 17 veckor i morgon Lördag (3/9) men jag skriver detta nu, handlar ju bara om 12 timmar så.

Här kommer lite tokiga bilder på henne. Haha en av hennes favorit liggställningar :PVisst är hon härlig? ;)
Hon har redan charmat så många så varför inte charma fler? <3

Shoppat på Birsta City!

Trots att man shoppat för 800 kr på tax freen på Cinderella kunde jag inte låta bli att åka med syrran in till Birsta City och kolla på kläder.

Trodde jag inte skulle finna något men jag gjorde det efter mycket om och men. Nämligen på Gina Tricot. Hittar kläder där väldigt sällan och hittar jag där så är det oftast bara toppar och andra små saker. Nu Hittade jag en topp och ett par byxor!

Byxorna. Men hög midja vilket jag gillar <3


Toppen. Super skön och passar till det mesta!