Jag är inte död, bara nästan!

Man kan undra vad jag menar. Har som sagt flyttat, men inte till nagot eget. Bor fortfarande hemma och delar rum med min lillebror (super kul),  nej det ar ingen fara, det funkar bra.
Nu kommer den trakiga nyheten, inge internet kommer jag ha forst den 7 mars. Och varfor jag skriver nu ar for att jag har lanat min syrras sambos mobil, som ar touch mobil, som inte har aao, kan jag forklara battre an sa?? xD
Men snart skriver jag som vanligt. Sluta inte folja mig.
, jag ar snart tillbaka med starkare tag!!
Kram Emma

Snart är det dags!

Åh snart är det dags att flytta in!
Vi har redan fått nycklarna till förådet i den nya lägenheten så allt jag väntar på nu är att själv få inreda mitt rum. Jag vet inte vilket jag ska få men det lär nog kanske blir det lilla rummet. Där har jag redan tänkt ut på väggarna hur det ska se ut.

Jag har ju bilder som jag fotograferat själv som jag vill skriva ut och rama in och sen placera dem på en vägg och sätta dem lite så där huller om buller.
Ja givetvis några krokar, tavelhyllor och sen får vi väl se hur mycket vägg jag har kvar sen x)

Det ska bli spännande! Fast å andra sidan är det dumt att planera något nu, eller dumt ät det väl inte, tänk bara då man fått allt på plats så kanske man har en egen lägenhet sen. Har jag nämnt att jag söker en?

vet. idag!

Idag var det veterinären som gällde för lilla Aca och det gick strålande (vad hade jag att förvänta mig?).

Aca skötte siv väldigt bra och fick super mycket beröm för bland annat, hjärta, päls, ögon. Dock slutade det med att vi bokade en tid till eftersom Aca måste ta bort tandsten.
Ush, inte konstigt att hon luktade illa i munnen.

Men det hade jag att vänta eftersom jag tyckte för ett tag sen att hon var lite gul om tänderna. Den 28/2 så ska Ava till veterinären igen. Vi får se hur det går då.

Och jag då? 760 kr fattigare är jag nu x)

Ny dator!

Idag kommer det ske saker. Har tänkt mig att köpa en ny dator idag.

Så fort min mamma har fått sovit några timmar (hon jobbade i natt) så ska vi ta oss en tripp in till Elgiganten. Min kamera får komma en helt annan dag för nu känns det som att datorn är viktigare.

Min har helt enkelt kraschat så då skiter jag helt i att skicka den på lagning (köpte den 2008 och fick vätskeskada redan efter ett halvår) så nu tänker jag helt enkelt kosta på mig en ny.
Har ju pengar undansparat!

Vad tror ni om denna?

Grymt snygg <3

Beställt!

Nu har man beställt en ny bikini via Ellos.

Kände att jag behövde en ny då den jag har här hemma. Den där blåa med palmer på är väldigt snygg, men känner att jag vill ha en till nu till sommaren.

Så jag hittade en super fin bikini som jag vart dökär i. Behån kostade 149 kr och trosorna 99 kr. Så med frakt och vidare gick det på 349 kr så det får vara värt det tills behån kommer. Kan jag inte ha det så skickar jag tillbaka och beställer antingen en mindre eller större storlek (på behån då).Visst var det snyggt?? :D

Ja jag erkänner!

För att vara 22 år så avgudar... eller nej jag Älskar... eller skit samma jag praktiskt taget ÄLSKAR, med enormt stora bokstäver, Disney.

Det är något jag inte kan vara utan. Tecknat är ju bara gjort för mig. Inte nog med det så måste jag ju kolla på samma film flera ggr med. Typiskt liksom xD

Just nu inom Disney världen så följer jag Quack Pack och herregud så jag skrattar åt knattarna. Dessutom är deras röster bättre på engelska än på svenska.Bildkälla: http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=Quack+pack#/d265g7z

Funkar att ladda upp bilder och text men inte youtube klipp... hm... kommer kanske sen :P

Man kanske borde passa på nu!

Snart är det både Alla hjärtans dag och Fetistas dagen, så man kanske borde passa på nu när man är ledig så man kan hinna baka bullarna tills fetisdasdagen.

Känner mig extremr sugen på just semlor idag. Dumma är ju att när man har Glutenintollerans så måste man ju baka sin egna för på Ica eller någon annanstans går det att köpa. Knappt du kan köpa en på ett café (kan ju finnas risk för andra smulor i dem då).

Skulle ha åkt in till stan idag med Aktivitetsstöd men det orkade jag inte så jag tar det i morgon. Man får ju hoppas på att mamma orkar skjutsa in mig för jag tänker då med passa på att åka med Aca till veterinären för årets hälsokoll och Vaccination. Senast hon vaccinerades var ju 2008 så nu är det dags igen.

Ja, inga kommentarer om det, jag vaccinerar min blandraskatt eftersom jag värnar om hennes hälsa. jag gör allt för henne så se inte ner på böandraskatter ni med raskatter. Tack då var det sagt :PDet var den ända ute bilden jag fick på Aca då jag tog med mig både henne och Lissie ut. Var super svårt eftersom Lissie vägrade låta henne vara ifred xD

Mulet, men vackert!

God morgon!

Härligt med att sova ut. Sov ut till halv elva sen klev jag upp för fruskost.

Fast hann inte så långt eftersom jag hade en kelsjuk katt efter mig så det slutade med att jag gick runt och bar på henne i en halvtimme innan hon var nöjd. I typ 2 minuter sen skulle hon upp igen. Haha!

Inte nog med det så tittade jag ut genom balkongfönstret. Mulet väder men på något speciellt sätt var det vackert. Varför det var att på träden så var det tjockt med frost så det ser så vackert ut. Det jämnat ut sig med det mulna vädret. Så förbaskat snyggt!

Ska se om man ska ut sen och fotografera Lissie och Aca. Aca sele har jag packat ner så hon kanske följer med ut iaf. Hon springer ingenstans så ;)

Social fjäril?

Nu är man ledig och man får hoppas man får sova ut i morgon (måndag) under tiden ville jag bara fundera på en sak som jag störde mig ordentligt på då jag kollade på Melodifestivalen. Jag tänkte då på låten Social Butterfly.

Okey jag börjar så här. Satt på jobbet tillsammans med en pensionär och kollade på melodifestivalen. Det var en lugn kväll så hon och jag hade det extra trevligt. Pratade si och så om deltagarna och deras kläder, låten och vidare. Bara det att då vi kom till Social Butterfly höll jag verkligen på att kikna av skratt.

Allvarligt talat! Det första jag lade märke till var just att Rasmus Viberg sjöng falskt i början, det vart ju bättre sen in på låten men den andra tanken som flög in i huvudet var: Jaha, Karlsson på taket. Vart är propellen? det var ju en av de första tankarna som kom upp.

Jag har aldrig vart med om något sådant löjligt. Han kunde ha tagit vilka andra snygga kläder som helst men istället kommer han ut som Karlsson på taket! Karlsson på taket?? Extremt störande.

Var detta bara min tanke? xD

Jobb jobb jobb!

Nu jobbar jag på!

Har fått 5 nya pass som ska avklaras. Börjar redan i morgon med att arbeta hela dagen och sen söndagen så det blir ingen kompis träff denna helgen så vi får hoppas på nästa. Jobbar jag nu i helgen har jag sen jobbat 6 av / dagar på en vecka och det är inte dåligt.

Så i morgon blir det från 08.30-21.30 :)Mary Kay!

Har fått hem mitt Mary Kay paket nu som jag ska sätta igång med att använda i morgon. Jag är väldigt nöjd med paketet så jag vet med att det funkar eftersom man såg resultat redan med en gång då jag var och testade produkten.

1500 kr fattigare, men vill man vara fin får plånboken svida lite ^^
Mer gå lös/fot träning!

Idag tränade jag och Lissie en kort stund på att gå lös och gå fot. Bara att denna gången fick hon gå utan koppel. Bara halsbandet som hängde på henne så jag hade något att nå efter så det gick väldigt bra. Två ggr sprang hon ifrån mig så då testade jag springa åt andra hållet så hon kom efter mig istället för att jag sprang efter henne. Haha måste ha sett roligt ut eftersom det kom massa Nivrenabarn då som tog deras promenader som alltid (de började då jag gick i skolan 04-05).

Iaf så var hon väldigt duktigt. Jag fick henne att kissa och bajsa först innan vi satte igång eftersom jag tyckte hon skulle få göra det så hon inte vart allt för uppjagad och stressad. Och vi tränade runt på ett varv bakom lägenhetshuset där vi annars bruka träna. Belöning är ju att få så bra beröm som möjligt och sen få leka lite, med mattes stränga röst om det blir allt för tokigt.

Och jag tycker det gick jätte bra, tills hon vart så extremt busig att hon ville springa sin egen väg så då fick det bli kopplet. För hon är ju som sagt snart 8 månader så hon är inne i trotsåldern som ska ligga mellan 7-12 månader så det kommer bli ganska så jobbigt framöver. Men jag ska nog klara det :)Bilder är ju så trevligt nu med x)

Det var den sovmorgonen!

Jag som tänkt sova till tio. Men givetvis funkar inte det eftersom denna natten har vart en mardrömsnatt. Fy fan för den där jävla filmen 2012. Har bara god lust nu att hyva den och besöka dem idioterna som påstår att detta kan hända just då.

tack vare dem vart min skönhetssömn förstörd. KUL! Börjar klockan 13.00 och här sitter jag redan fullt påklädd -.-