Ny mobil planerad!

Så som många av mina vänner vet så funderar jag på en ny mobil och det betyder att jag entra tuchvärlden. Jag har valt att skaffaen HTC. Jag har hört att de har bättre hållighet än Iphone.

Så nu har jag tittat runt lite och ska nog senare, någon gång, efter Januari eller tidigare köpa en HTC Sensation xl in-ear!Tycker den är skit snygg och kommer passa super bra i min hand! :D

Ny Kategori - Kattuställning!

Kattutställning kommer vara en framtida hobby för mig. Men också som många andra säger "En dyr hobby".

Men för mig är det okej. Det gäller att helt enkelt planera vart och vilken utställning jag ska på, vilka katter ska med (Malin och Dooleys ofc), boende (om man inte kanske får det redan genom kompisar eller släktingar) m.m.

Det är mycket som ska planeras men jag har en kompis som nog kommer hjälpa mig att komma på fötter så nu finns det planer på att det ska bli utställning redan efter Januari 2012, eller iaf efter den 27 Januari 2012.

Kan tilläga att nu håller man på att lära Dooleys och Malin att bli burna på utställningsvis och att de håller på att lära sig att bli duschad.
Malin är den svåra av dem eftersom hon vägrar sitta i duschen när man duschar, men hon kan vara inne i duschen, då det är blöt, då man har duschat klart?
Dooleys för den delen är nog snart så pass van att jag ska kunna tänkt mig att duscha honom men jag tar det lugnt med honom. Framsteget nu är att jag har blöt ner hans svans utan protester!

Svåra uppgiften blir Malin... xDFotograferad på kattutställningen som var nu 21-23 Januari 2011. Bilden är fotograferad av mig och katten på bilden är: S*Katrinelunds Sioux!

Outside my window!Nu kom de snöiga vädret till Kvissleby! ;P

1:a Advent!

Nej inte idag men i morgon på söndag 27/11!

Jag har längtat som tusan till den här dagen så nu ska man sätta igång lite med julpyntet. Jag har gjort lite idag med hjälp av syrran så i morgon blir det mer + att städa.

Vad som ska städas är:
Golven (dammsugas och moppas),
Göra rent skåpluckor och dörrar,
Dammas - Tv-hyllan, bokhyllan och fönsterbläcken

Vad ska man tro? Detta kommer bli kanon! Här kommer lite förtitt bilder och annat ^^

Visst är hon söt då hon somnade? :D


Det var fullt i soffan så han föredrar ibland att ligga på lilla klösträdet!


Vardagsrumsfönstrerna just nu! Snyggt? :P


Och köket! Är grymt nöjd med resultatet men det kommer bli bättre, är inte klar på långa vägar!


Det var det... ja nu ska man fortsätta se på The grinshen! :D

Eon chockad!

Kunde man aldrig tro.

Efter att Eon ringt mig och pratat ang detta med kilowatt som jag har i lägenheten så kom de på att jag kunde få ett fast elnätverk genom att de sätter ett kilowatt pris som blir fast i 3 år... som ni ser så som jag skriver har jag INGEN koll och fattade inte alls vad de sa.
Alltså så som jag skriver är liksom en chock för mig, det är ett bevis på att jag inte har koll alls. Ända jag vet är att de här fasta elen jag har kommer jag ha i 3 år, det skulle vara grymt mycket billigare än vad jag har det nu.

Men fram till vad jag ville säga är att jag hade fått hem en räkning från Eon på 1200 kr, alltså tänk er, en liiiten lägenhet på 30 kvadratmeter som drar såååå mycket el på 3 månader, det är sjukt?
Mina föräldrar vart lite skeptiska mot elen också så vi hörde oss genast av till Eon. Iaf så fick jag hem en till räkning(?) på 147 kr som jag ska betala om en månad.

Skeptiska igen? Nu var vi rädda för att vi fått sista elräkningen man ska få innan man flyttar ut så nu vart det att ringa Eon igen (haha min pappa sköter det snacket! ;P) och efter att ha pratat en 15-20 minuter med dem så berättade min pappa något jäkligt intressant som är värt att nämnas.

Hon som min pappa berättade med och som var den som skickat in räkning har ALDRIG, ALDRIG skickat en sådan dyr elräkning till en liten etta, aldrig alltså??
Hon sa att oftast brukar de skicka en sådan räkning till en lägenhet på 3 rum! HALLÅ? 3 RUM!! o___O

Så, nu blir det att prata med DinBostad för de hade iaf skickat ett mail till Eon med den ynka texten: "Vi tar hand om Emmas el från och med nu...".... jaha... vad mer då?

Så nu fortsätter utredningen. Efter jobbet i morgon ska pappa och jag ta ett ALLVARLIGT snack med DinBostad och sen fortsätta denna jäkla karusell!Jag tror att en Bild på Aca är såååå mycket roligare än en bild på Eon eller DinBostad loggan, right? ;)

Dumle pepparkaka!

Då har man provat Dumle pepparkaka och jag själv tycker den är skit god. Jag som älskar att äta pepparkaksdeg tyckte att den här hade en väldigt god smak och dessutom smakade pepparkaka. 
För egentligen förväntar jag mig att det inte alls ska smaka som det påstår att det ska göra. Många godiar som kommer ut med en viss smak har oftast haft en väldigt svag smak så att det inte alls blir så upplyftade smaker för magen.

Dumle pepparkaka var överförväntan god för min smak så jag säger tummen upp för pepparkaksdeg! :D


Bild från google!

Bio!

Wie!
Bio på Lördag klockan 20.30 :D


Twilightmaraton!

Som rubriken säger så kommer min helg vara fullt upp med film och super gott sällskap. Hoppas nu bara att min kompis verkligen kan komma <3

Först blir det tre filmer hemma hos mig på Fredagen och sen på lördag någon gång på kvällen så ska det bli att se Breaking Dawn :)

Helgen kan inte bli sämre ^^


Bilderna är från google!

Kattslakt i Sundsvall den 14/11!

Ett område i västra Sundsvall har fått problem med katter, skriver Dagbladet i Sundsvall.
Anledningen är att en kvinna i området sedan 1970-talet har gett mat till katter som stryker omkring.
I oktober förra året slog en privatperson larm till länsstyrelsen om att katterna hade blivit ett stort problem. Vid länsstyrelsens besök berättade kvinnan att ungefär 15 katter brukade uppehålla sig på hennes tomt varje dag - olika katter från dag till dag.

Fick ha max nio katter
För att inte katterna skulle fortsätta att föröka sig okontrollerat, med missbildningar och inavel som följd, fick kvinnan ett föreläggande om att hon fick ha max nio vuxna katter och att könsmogna katter skulle kastreras, skriver Dagbladet.
Trots det har ingenting hänt, och på måndag kommer polisen att inleda en kattjakt. Katter som uppvisar ett förvildat beteende kommer att avlivas och tamare katter kommer i första hand att överlåtas och i andra hand att avlivas.
Kattägare uppmanas att hålla sina katter inomhus.

Källa: http://www.expressen.se/nyheter/1.2618933/polisen-planerar-avliva-katter-i-sundsvall-pa-mandag 

HÅLL ERA KATTER INNE!! :(


Arbetsförmedlingen!

Besökte dem igår och skrev in mig igen. Jag satte mig direkt vid datorn, skrev in mig och pratade sen med en som skötte någonting (så bra koll man har xD).

Iaf så redan den 12 December så får jag börja med mitt aktivitetsstöd igen. 3000 kr extra i månaden är något jag behöver nu.
Speciellt då DinBostad har Fuck up allting med lägenheten, kontraktet och sen eon! Suck!


Inget hänger ihop längre!

Nu när man har jobb så vill man ju verkligen jobba, eller hur? Vem vill inte det?

Men hur blir det sen då? Jag vet att där jag jobbar så brukar det vara ungefär två ggr om året att det finns två speciella månader som gör att man har lite mindre jobb. Men vet ni vad? Nu har jag gått hemma i snart tre månader så på 3 månader har jag jobbat 12 ggr. Det är riktigt illa eftersom man inte heller bor hemma.

I Augusti jobbade jag 8 ggr, i oktober jobbade jag 4 ggr och nu i November har jag inte ens fått något jobb och det sämsta är ju nu att den här månaden så ska man betala: Hyran, Tv avgiften och elen. Det är en pina för mig för får jag inge mer jobb är det lika bra att flytta hem, men frågan är ju hur det ska gå till, för mina föräldrar har inge plats för mig... flytta ut på gatan? Wie!

Känner redan hur allt jag har satsat på är bara bullshit! Livet är inte kul just nu och bättre känns det som att det aldrig kommer bli. Och för att göra de tråkiga sakerna roligare lägger jag in lite bilder på Malin och Dooleys! De båda förgyller min dag just nu!Jag vill sen inte höra några kommnetarer som att det är så här nu vid dessa tider eller att nu är det så att vara vikarier så sådant behöver ni inte kommentera eftersom de kommentarerna tar jag bort då. Jag vill inte känna mig mer ledsen än vad jag redan är så tänk på hur ni kommenterar.
Jag är inte trevlig att umgås eller skriva med nu!


Dooley's!

Nu har han vart hemma hos mig snart 38 timmar och ska berätta lite snabbt om hur det funkar här hemma.

Efter 5 minuter hemma hos mig gick han på toaletten efter att han tittat in i köket. Super bra framsteg. Efter en timme om inte mer så gick han runtoich ropade efter mig och försökte hålla sig borta från Malin soim absolut skulle visa vem som bestämmer här hemma (vad jag ser så tror Malin att han kommer ta över mig xD).

Jag vaknade tre el. fyra ggr i natt. En gång vid 2-tiden (han ropade på mamma(tror jag)), vis 4-tiden igen, detsamma ovh vid 6-tiden (okej, 3 ggr).
Malin vaknade hon med dem ggr och läxade upp honom, jag skrattar för det är typiskt henne. Nu hoppas jag de båda kommer komma överens (har de ens något val?)

Nu ligger de båda hos mig, Malin under mina soffkuddar och Dooley's bredvid mig. Han har sovit den 2 tiden idag medan Malin lekt och kanske sovit en timme under hela den här morgonen men nu sover de båda äntligen! xD

Bilderna har lite dålig kvalité nu men lovar er att det ska komma bättre bilder :)


Nu sker det!

                                    Tidsinställt Inlägg

Sitter i bilen nu tillsammans med mamma, pappa, brorsan och Lissie och är på väg ner till Dalarna. Vi har en resa på 27 mil ner till Dalarna/Hedermora. Nu ska jag hämta Min Dooleys!

Vet att detta låter tjatigt men jag har väntat på honom i 1 ½ år och nu ska han med mig hem, helt sjukt! Jag vet inte vad som hände med tiden men nu ska han komma hem till mig och Malin. Äntligen så ska Malin med få en kaxig lek kamrat. Nu kan de leka, mysa, pussas och göra vad katter gör.Lite gulliga bilder på Malin också <3


Söka Praktikplats!

Ja, i morgon blir det en massa samtal så i morgon då jag stiger upp blir det till att ringa Arbetsförmedlingen (Jag vet, men just nu behöver jag extra pengar med tanke på hur dåligt man jobbat), ringa chefen på jobbet om att förlänga mitt arbeta på hela avdelningen och jag ska ringa några Dagis/Förskolor runt här i Kvissleby om att få en praktikplats.

Vet vilket jag ska ringa, men jag behöver bara få tag i rätt nummer så. Nu hoppas jag bara att denna Arbetsförmedlingen låter mig bli inskriven igen och att jag får ta denna praktikplats (sist jag var där fick jag världens nobb om att JAG inte ska söka pratikplats utan det ska dem göra åt mig?).