Fågel som härmar en motorsåg!

Hej Hej!


För några dagar sen, kanake en vecka sen, så visade min bror ett väldigt roligt klipp på youtube och med det tänker jag dela med mig av den till er.
Hoppas ni kommer imponeras lika mycket som jag ;)

Tjing Tjing <3

Har ändrat!

Hej Hej!

För er som vill ha det en lättare läsning så kan jag med glädjen säga att jag både har ändrat och fixat med styckindelningar på novellen Återvända. Nu blir det också enklare för er att läsa den.
Korta stycken gör läsning roligare ;)

Börja med del ett så får jag återkomma då ni kan läsa del nummer två ;)
Åh ni sm skriver mycket, både dikter och noveller, glöm inte bort att bli medlem på www.dikta.se

Det är helt gratis och kostar absolut ingenting. Jag gillar sida och tar nu all kritik med glädje så man nu kan bli en mycket bättre på at skriva novellerna med ^^

Tjing Tjing <3


Tillbaka!

Hej Hej!


Måste säga att de inte kan vara så mycket skönare att få tillbaka sin dator igen. Dock fungerar inte frågtecknet som de skall fortfarande men man får väl försöka klara sig utan det (på ett eller annat vis).

Men för övrigt tackar jag syrrans pojkvän som hjälpt mig med min dator så nu får vi väl verkligen se om den fungerar som den skall för skulle de hända som sist igen så skickar jag in skiten på lagning och går utan dator för resten av den tiden.
Min mobil är fortfarande idiotiskt så här hemma tycker de att jag skall köpa en ny istället för att åter igen för andra gången skicka in den på lagning. Men jag måste säga att jag älskar min mobil så mycket att det kommer bli svårt att ersätta den med en annan. Och skall de vara en annan skall de vara en Sony Ericsson W995, vilka krav jag ställer på så mycket som en mobil telefon. Jag har hört bra goda rykten om mobilen så jag känner att jag en dag skall ha en sådan.
Har du en! (<--- se det där som ett frågetecken nu) så kommentera vad du anser om den ^^

Nu sitter jag iaf här vid min egen dator och skriver på mina egna tangenter. Det känns skönt men så synd att det att det man önskar mest på ett tangentbord är trasigt. Jag får överleva. kopplar jag in mitt nya tangetnbord nu så kommer jag inte kunna skriva från mina tangenter igen.

Har annars idag vart hos Johan och sett på filmerna Avatar (utan svensk text) och Mumien 3. Något om den kinesiska kejsarens återkomst. Den var bra men kan dock tycka att ettan och tvåan är så mycket bättre. Jag har sett bättre filmer. Men Avatar är det ingen som slår för den filmen står jag fast vid än idag: Den bästa filmen de kommit med genom tiderna.

Ne nu skall man se till att göra annat. Kanske t ex komma med nummer 5 på "Återvända" måste dock läsa igenom allting för nu skall de rättas ordentligt. Jag skall få bort Då och nutid skrifterna som kan ligga som de ligger, alltså på fel ställen i novellen. Inge särskrivande skall de behöva bli nu. 

Tjing Tjing <3

P.s. Tack för ert tålamod!! d.s.

Svartsjuk!

Hej Hej!


Ni skall bara veta vad svartsjuk man nu är. Jag sitter vid min brors nya dator som han köpte idag på Elgiganten. Ett paketpris för 7.800 kr och då ingick det: 22 tum dataskärm, 580 gb hårddisk, tangentbort, 4 gb RAM, 3 gb Hertz procesor och mycket mera. men iaf... ASSNYGG!!!

Svartsjuk?? Som fan, nu har man fortfarande ingen dator men han har en (får kanske tillbaka min i morgon) och fram tills dess så skall jag snabbt skriva i min blogg så ni vet om det att nu sitter man här hemma och avundas hans dator och skriker på mamma nu och då och påminner mamma om man att man fyller år om 5 månader och vill också ha en sådan dator (min andra bror kan få min vätskeskadade!!) *hehe*

Iaf så skall jag inte skriva så mycket mer men jag kommer kanske få sitta sent på natten vid hans härliga dator och då har jag massor att skriva och tala om, även visa er ;)

Tjing Tjing <3

Varför man inte vart inne!

Hej Hej!


Jag ber så hemskt mycket för min frånvaro. Men som ni vet så har man blivit allmänt duktig på att skriva. Jag kommer antingen med ett eller flera inlägg varje dag.
Men varför man nu intehar skrivit på ett tag är för att igår, klockan 13.00, krachade min dator så nu sitter man vid min kusins dator.
Inte nog med det så skall en av mammas arbetskamrater hjälpa mig så jag kan skicka in datorn redan här i sundsvall och laga hela datorn. Kostar kanske runt 1800 kr. Jag måste ju ha min dator och ni vill väl inte tappa mig heller som en god skirvare. Så nu vet ni hur det ligger till.
Inte nog med det så har jag problem med mobilen. Det är så att den har fått sig en knäpp att då hör att de ringer så svarar man. men personen hör inte mig. Jag hör dem. Då är de problem med dem mobilen så där försvinner det ytligare 1000 kr. Så alla mina pengar som jag får nu om två veckor (har lämnat in aktivitetsstödet) så kommer de gå till både dator och mobilen. Inga pengar kvar så man får överleva tills nästa gång då de är dags för nya pengar igen. Om man inte ber snällt av mamma eller pappa, men de känns dumt att be dem om hjälp.

Inom jobbfronten så har jag vart på arbetsförmedlingen idag och lämnat in aktivitetsstödet, som jag skrev tidigare, och vart på ett kort möte. Vi pratade om en praktikplats som jag har nu chans att få på Sundsvall Djurklinikn Inte nog med det så skall man lämna in CV på Systembolaget och skynda mig til Kvissleby/Dingersjö travbana och lämna mitt in mitt CV till dem för de har visst sökt på plats banken en tid nu efter någon som kan hjälpa dem med travhästarna. Måde med motion, mocka m.m.
Jag skall nu snart hem och fixa det med en gång då jag vill ha jobb som snarast. Dessutom är de inte så långt att gå till travbanan. Jag tror de bara tar 15-20 minuter.

Nu har de säkert förekommit massa stavfel men det får vara för jag ser knappt kusinen skärm men ingen fara mina kära så underbara läsare (dem lilla jag har *skrattar*) så lovar jag att jag skall försöka skriva så ofta jag bara kan så ni får veta hur de är med mig.
Jag måste göra mig hörd så ni inte tror man är död ;)

Tjing tjing <3 

Ny hemsida!

Hej Hej!

Jo jag skall lägga mig snart, men ville bara skriva in att jag blivit medlem på en ny sida som jag är inne på hela tiden nu, känns det som.
Sidan heter www.dikta.se och som är då en sida för dig som skriver dikter och noveller, eller annat som du vill dela med dig av till andra medlemmar.
Jag är medlem för mina noveller och måste säga att en tjej har hjälpt mig med en av mina noveller att rätta dem från då och nu tid och sen lite mer. Har läst det hon har ändrat åt mig och jag känner mig som värsta amatären i jämnförelse med henne o_O

Mitt namn där är Selinka. Välkommen skall du vara om du är intresserad av noveller och dikter.

Tjing Tjing och god natt på er <3

Bli en bättre fotograf!

Hej Hej!

Alla vill vi bli en en bättre fotograf än vad man redan är. Man vill lära sig mera av fotografering och göra bilderna rätt för sig. För man kan ju tro att redan nu är man en bra fotograf men missa en massa saker som man inte lagt märke till.
Jag försöker varje dag bli en bättre fotograf och enklast är ju att vara ute och öva. Jag har funderat på att gå en fotoskola av något slag för att bli en bättre fotograf. Jag vill ha det som mer en bara en hobby t ex.
Jag hittade en hemsida som jag gillade väldigt mycket så. Vad tror ni om den? Om jag lägger in lite bild och text exepmel som de beskriver:Hm vad tror i om detta? Jag är ganska så intresserad av detta för de kan vara en bra lära om inte annat. Synd bara att de inte står något om kontakt på sidan så de kanske inte är sådan bra hemsida trots allt.
Iaf så är hemsidan: http://www.photoskolan.se/index.htm.

Tjing Tjing <3


Magsjuke Epedemi!

Hej Hej!


Hur många familjer hemma i Sverige har inte fått magsjuka nu inom familjen? Kan tanka mig de är en hel del. Jag här hemma måste vara en av dem familjerna.
Min yngsta lillebror åkte på magsjuka i lördags och låg i sängen fram tills idag då han mår bättre, men får stanna hemma för säkerhets skull. Så gör vi här hemma. De får stanna hemma en dag extra trots att de är friska men bara för säkerhers skull.
Nu har även min näst yngsta bror fått magsjuka så nu startat magsjuke epedemin i all världens fart här hemma så nu känner man sig "Nu är jag nästa man (dam) på tur". Eller så har man tur kanske man klarar sig igenom hela. Eller inte?
Sist jag hade någon form av magsjuka så var det då jag gick i åttan eller nian och de är ju ett hundra år sen. Känns det som iaf.

Men man får se. NI ser väl om jag inte skriver på några dagar. Jag har ju trots allt blivit bättre på att skriva nu i bloggen, eller tycker inte ni det? ;)

Tjing Tjing <3

Novell - Återvända. Del 4

 Hon satt vid fönstret i hennes rum och såg på hur de kalla vindarna ven över vägarna och genom de nakna träden. Det hade blåst i flera dagar nu så Tindra hade inte kunnat återvända till Norska 1800- talet. Bakom sig lekte hennes tre små bröder med kritor och papper. I alla fall två av dem. Den andra byggde lego. De fick leka nu på hennes rum för hon hade så tråkigt. Läxorna var klara åter igen. Sist vart de visst lite väl färgglada och förstörda av tre pojkar med sinne för måleri.

Hon vände sig om med huvudet vilad på armarna som låg korsade över varandra. Hon kunde inte låta bli att le då de både målade konstnärligt och byggde konstnärligt. Hon satte sig ner vid datorn och sökte in på google via Wikipedia för att få veta mer om Norge. Under deras 1800- tal. Hon ville veta väldigt mycket så hon kunde studera livet där och kanske komma med en super bra extra läxa som kanske kunde ge henne toppbetyg i SO.

Att klicka upp Google och sen söka vidare på de hon ville ha sökt var nog svårare än hon trott. Hon kollade stint på den blå fälten där de visade vad som antingen hände under 1800 talet eller så handlade det om något som hon inte alls ville ha tag i. Hon klickade in på de andra blå fältet, Sverige och Norge, och kollade vad de kan ha handlat om. Hon läste de tre korta raderna långsamt för att förstå dess innebörd.

Hon gav upp då de vart som om tungan snubblande över orden så det kändes som allt hon läste på de korta raderna vart bla bla. Hon suckade och kollade vidare. Tindra gav upp och gick tillbaka till där hon var och kollade ytligare för att se om de fanns annat. Hon kollade mot sina tre bröder som fortfarande pratade och lekte vidare med deras små röster. En dött öppnades och stängdes så hennes föräldrar måste ha kommit hem. Pojkarna kastade sig upp från golven och skyndade sig mot ytterdörren och ropade på föräldrarna som tjoade till då de fick se dem komma springandes.

Tindra satt kvar och läste på vidare. En av dessa blå som hon klickade in på hamnade hon på en annons sida som sålde gamla saker från det årtalet. En av dem som ploppade upp först var ett åldrigt skrin som hon gillade väldigt mycket. De fina handmålade konturerna runt träskrinet fick de att se mycket äldre ut än vad det såg ut. Även själva låset, som nu måste sakna nyckel, gjorde asken till en modell. Hon suckade hänfört då hon såg den. Hon kollade länge på den tills hennes ögon, bara någon centimeter, vandrade till priset. Hade hon haft något i munnen hade hon genast satt de i halsen för priset fick henne att inse faktum att de där pengarna har hon inte alls. De skulle bli 2 barnbidrag, två månader. De skulle nog hinna bli sålt.

”Hej Gumman!” Tindra kollade upp från skärmen och hennes mamma stod där. Hon var en exakt kopia av Tindra själv. Hon var bara något längre än hon själv och ögonen. Trots hennes väldigt vackra svajande bruna hår så hade hon ängs gröna ögon. Tindra hade ärvt pappa Rasmus bruna tråkiga ögon. Hon kunde inte se sig less på sin mamma men gav henne ett vagt leende. Trots det så var hon den mest dominanta i familjen.

 ”Hej mamma!” Svarade hon henne. ”Mamma, det är bara 3 månader kvar tills jag fyller år, men skulle jag kanske kunna få en tidig en” Tindras mamma kom fram för att se vad hon klickat fram. Då hon såg priset så vart hon genast skeptiskt.

”Har du funderat på varför du vill ha den? Det är ingen billig sak du önskar dig!” Timdra förstod att hon skulle säga så. Hon nickade och de släppte ämnet. Men Tindra visste en sak. Hon skulle ha den! Vare sig priset skrämde både henne och hennes mamma men den skulle stå i hennes rum.

 Ovädret släpptes dagen efter och istället för illande snöstormar for förbi hennes fönster. Bara en sol som stod högt. Dock på fel sida så Timdra hade bara skugga på hennes sida. Men att se ända från E4 så kunde hon se att de skulle bli en strålande soldag. Trodde hon i alla fall.

Hon tittade på termometern som visade -10 grader. Hon suckade lågt. Sommarkläder i detta väder? Kunde hon ha mer otur nu? Trots det så skyndade hon sig iväg till rummet och bytte om till det hon skulle ha. Denna gång valde hon en lång grön kjol som hon hade sytt själv. Ända mönstret som fanns var hennes släkt klenod. Två svärd som slåss mot varandra. En grön och en vit. Både stod för friheten och mod. Hon log mot den. Hon hade sytt den innan sommaren förra året och gillade den väldigt mycket. Under hade hon vita strumpbyxor på sig och över valde hon ett matchande grönt linne som hon gjort till kjolen. Lite åtsittande så det skulle bli en väldigt åtsittande korset hon hade att vänta.

Tindra kollade på vinterjackan sin och tog den med sig. Hon kunde lika gärna ta av sig den sen innan hon begav sig av. Hon kollade in i köket och där satt ingen av dem. De hade gått ut i det fina vädret med pojkarna så de skulle få komma ut och leka lite. Sen skulle de väl sova resten av eftermiddagen fram tills middagen.

Tindra började vandra ut i snön och nu var det bara att fortsätta tillbaka till samma ställe hon var på. Med vinterjackan på så kändes det varmare att vara ute än att springa ut med bara linne och kjol. Hon huttrade till lite. Det var ju som sagt kallt om benen. Tur var väl de att hon inte stött på hennes föräldrar eller så. De höll sig väl inne i Kvissleby där i lekparken vid dagiset på baksidan av Ica.

Tindra svor högt då hon såg att hon på nytt måste plumsa genom snön ytligare en gång. Bara att denna gång kändes det som om de hade blivit högre och att de skulle ta evigheter att komma fram. Faktum var att de där med att ta evigheter tog inte mer än 10 minuter att komma dit hon ville. Hon lade ner sin vinterjacka omsorgsfullt vid den stora tallen, ställde sig vid samma punkt som sist med guldpengen i handen och önskade sig hårt tillbaka till samma plats hon valt ut.

Under hennes fötter, kjol och går kände hor hur de först blåste kallt innan en sval och varm bris slog mot ansiktet. Hon log mot att se att hon var tillbaka då hon öppnade ögonen. Med vana steg vandrade hon ner för berget med trygghet och utan rädsla för att åter igen få träffa Daniel och Earling. Hon stannade tvärt då han kom upp i hennes tankar. Varför kunde hon inte förstå men en sak visste hon att han var en av de trevliga där som hon också kommit ganska bra nära för de hade mycket att prata om. Daniel var mer den där typen att blända hennes med hans ögon, mun och skönhet. Hon skakade av sig tanken. Daniel var väldigt snygg och bara några få år äldre än hon. Earling var ju runt 29 året, kanske mer men hon tyckte om honom som vän. Daniel är mer den typen hon skulle vilja ha. Om sådana bara kunde finnas hemma nu i Sverige. 2000 talet var ju bara så tråkigt nu, med visa undantag från de elektriska prylarna.


Datorn Krachad!

Hej Hej!

Man kan undra varför man nu inte skrivit på ett tag och det kan jag enkelt tala om varför.
Igår satt jag uppe till tre och försökte fixa till min dator som fått virus.

Hur jag fick det var att jag var inne på google och kollade lite bilder. Tryckte på en bild för att se närmare på den och den slutade sen med att de kom ut en ruta som vägrade försvinna hur mycket jag är tryckte på den. Då jag stängt av datorn och kom tillbaka till själva skrivbordet så hade jag fått ett nytt virus program och sen 20 infektioner som var visst Trojanska Hästar och Maskar.

Ja jag vart väldigt ledsen och irriterad på mig själv då jag slog upp den sidan med den bilden. Idag, från 12.00 tiden till 16.30 så hade vi ominstallerat datorn från början. Datorn funkar utmärkt och jag stötte då på en sak som fick mig verkligen att bli förvånad. MITT Tangentbord på själva datorn fungerer!!. Jag behöver inte ha min brors tangetbord nu längre utan kan ha mitt.

Att tangentbordet fungerar förvånade nog allihopa. inte bara mig utan alla här hemma. Så nu behöver jag inte alls lämna in den :D
Så nu, en gång i månaden, skall vi ominstallera hela datorn. Så Nu nästa månad blir det den 25 som idag. Min dator mår så mycket bättre och jag kan andas ut med ett leeende.


Tjing Tjing <3

Festade!

Hej Hej!

En del av er vet ju att jag var på fest igen i fredags och ja jag skall tala om att festen kan inte ha blivit så mycket bättre lyckat än vad det vart sist. Förbaskat kul hade jag med Kusinen och drack nog liite för mycket än vad jag egentligen skulle ha gjort *skäms*

Men det var roligt. Jag drack väl en cider och 4 stycken små smaksatta vodkor. Vi lämnade lägenheten hennes väldigt fulla och vandrade iväg till krogen. Jag hade fina högklackade stövlar på mig så det slutade med att man ramlade hela tiden så det var väldigt pinsamt men som tur var fanns det snällt folk som kom och hjälpte en upp.
Ja sen böärjade de med krogen. Vi gick på All Stars istället för Oskar, som hade då 30 års gräns, så där kom vi aldrig in. Men på All Stars gick det bra och har aldrig haft så jävla roligt. Tråkiga var att en tjej som var med oss lämnade oss på krogen efter ungefärt 20-30 minuter så då Fredrica och jag funderade på att gå hem, stannade vi kvar då kompisar till Fredrica från Mittuniversitet kom och då stannade vi kvar ytligare 2 ½ timma.
Drack ytligare en Teqiula och en grogg (Jäger/Redbull) och hade allmänt roligt med alla de där killarna. Fy fan alltså.

Runt tre tiden på natten vandrade vi hem. Oh fy fan vad mina knän har en massa blåmärken efter det för vi måste ha minst ramlat 20 ggr på vägen hem för vi var så packade. Jag menar. det snurrade så mycket att min syn var suddig också sluddrade jag visst med. Fy så pinsamt alltså. Jag mins heller inte hur vi kom hem för när jag väl tänkte på det så var vi bara några meter från dörren så jag hade visst en Blackout där i mellan. Skrämmande.

Måste säga att när jag var full på Nettans 20 års fest så var det bara små potatis i jämnförelse med detta.
Iaf så blir man lätt påverkad så det kommer inte bli så mycket mer drickande fram över så jag tror jag skall lugna ner mig några hekto fram över. Har inge vidare lust att bli så full som jag vart.
Dock hade min näst yngsta bror ett gott skratt åt att höra hur man haft det så, de är roligt att berätta hemma om hur man haft det. Mamma vart nog lite allvarligt då man berättade om allting men skrattade hon med åt det då vi i alla fatt var två stycken som gick hem och inte ensam åt varsina håll.

En pinsam sak var att då vi skulle gå hem så ramlade jag precis utanför dörren vid All Stars och fy fan vad pinsamt det var xD Full och fnittrade på som bara den. Haha jag skall iaf spara mig nu fram tills sommaren så Simone och jag kan ha as kul på hennes student.
Jag saknar dig Gumman så vi kommer ha det så himla roligt <3

Tjing Tjing <3

Dejten!

Hej Hej!

Jag antar att detta är vad alla har väntat på. Att få höra hur jag hade det. Först måste jag påpeka att jag hade det så mycket trevligare än vad som var väntat. Både jag och han vart förvånad att de flöt på som vanligt.

Han kom och hämtade mig vid tio över fem tiden så det bar av direkt till stan. Först skulle han bara hem till sina föräldrar med en sak så jag satt i bilen och smsade med mamma (kommer komma med ett annat inlägg). Det gick iaf snabbt för de bar av till stan igen för att hitta en parkering, hämta ut biljetterna och sen gå för att äta. Bara det då vi fixat med biljetterna och kom fram till resturangen fick vi bege oss tillbaka till bion för då hade de gett oss fel tid. Klockan 18.00 skulle bion börja men vi skulle se den 21.00. Det vart att vandra tillbaka och lösa ut de nya biljetterna. Dick gick väldigt bra för vi hade ju 20 minuter på oss.

Sen kunde vi äntligen äta och jag valde Kyckling med Annanas och han valde Fläskfilé med curry. Gott var det och absolut mättande. Vart förvånad att det vart så lite ris, men de där riset man fick var tillräkligt mycket iaf. Vi satt på resturangen i 3 ½ timma och mådde allmänt gott. Drack tre koppar kaffe tillsammans och fick två varsina After Eight att små tugga på. Gott!
Det var väldigt roligt att prata med honom för mamma brukar säga till mig (då man både går på fester eller åker till kompisar -.-)
-"Prata nu inte om djur hela tiden!!" Men faktiskt så var det han som började pratade om katter eftersom det är djur som han gillar. Jag visade bilder på mina älsklingar här hemma och han skulle visa sin mammas katt, som visst var raderad *skratt*. Så jag nämnde Öbacka Djurhem för honom ich vad de kostade och ingick om man köpte en katt från dem. Han vart väldigt intresserad så nästa månad skall han åka ditt i sällskap av mig (a) Det kan jag verkligen se fram emot.

Ja men sen kom till Bion. Först skulle han kolla bilen så han inte fått någon P-böter för vi kom en halvtimme innan sex och han hade inga små pengar till automaten så han chansade på en gratis halvtimme innan efter sex. Och han klarade sig helskinad. Ingen P-böter.
Vi kom in precis så vi kunde direkt sätta oss i sal tre och kolla på filmen, efter Bioreklamen.
Haha roliga var att vi var de ÄNDA i hela salen som satt där och kollade på Göta Kanal 3, inga fler satt där inne så vi kunde se hela filmen helt ifred, prata så mycket som möjligt och bara skratta.
Måste säga att de var lite Indiana Jones stysh över det hela för filmen var bra i sig, men jag har sett bättre Svenska filmer och dessutom håller jag mig till att första filmen är bäst ;)

Sen bar de av hem och de slutade med att vi tackade varandra för en trevlig kväll för det var det verkligen. Första dejten var fantastiskt bra (haha man vart ju bjuden (a)) så det kändes helt okey.

Nu idag skall man festa så man får skjuts av honom vid 19.00 tiden i till stan för Fredrica, kusinen, har klarat körkortet och firar ännu en gång 20 år med klasskamrater och mig. Roligt helg detta kommer bli ;)

Tjing Tjing <3

Jag ikväll!

Hej Hej!

Tänkte snabbt lägga in lite bildr på hur jag kommer se ut idag.
Enjoy!Och nu skulle han komma vid femtiden sa han så nu kommer man vara nesvös.
Skakar snart ^^''


Tjing Tjing <3

Nu är man nervös!

Hej Hej!


Idag gäller det! Idag är de dags för min första dejt och jag är ganska så nervös. Det är 3 timmar kvar och 40 minuter innan han kommer och hämtar mig i sin "pappas" bil (skrattretande roligt).

Ja för det första blir det middag på Ming Palace i Sundsvall. En Kina Resturang. Och de skall bli gott för han frågade om jag gillade äta på Kina, dum fråga, Jag ÄLSKAR Kina mat så där kunde jag inte tacka nej. Så då vart de Ming Palace. Har aldrig ätit där men de skall bli spännande att se vad han tänker bjuda mig på ^^

KLockan 21.00 börjar filmen som vi skall se och de blir visst Göta Kanal 3. Har ju sett de andra två så man kan väl lika bra passa på att se trean så de är gjort med. Annars får man väl se vad som händer. För mig känns det som om de kommer bli en bra kväll. Nervös är man också. Sitter och skriver på måfå och hoppas de skall komma fram något bra ur huvudet på mig ^^''Ne, nu skall man göra lite sysslor så de är klara :)

Tjing Tjing <3

P.s. Skriver i morgon om hur det gick ;) D.s.

Träffat Nettan och Theo!

Hej Hej!


Var ju till Birsta idag och träffade Nettan och Theo. Plus Nettans mamma, syster och hennes systers kompis (hoppas bara inte det där lät så komplicerat ;)). Vi träffades inne på Ikes först för att äta Lunch (gott, var ju hungrig så). Inte nog med det vart jag så Glad att få se Theo. Han var ju bara så söt!
Och träffa Nettan igen kände bara så underbart. Nog var de värt att komma in från Kvissleby för att träffa henne.

Ja men då kom de andra tre som vi väntade på så vi tog lite platser och satte oss ner, eller Nettan satt ner medan jag och Kirsti försvann för att köpa man åt oss allihopa (tänka sig hon betalade min mat :o).
Sen sätt vi där och åt stilla och pratade på om allt möjligt och skrattade åt Theo.

Efter det vandrade vi omkring på Ikea för de skulle handla saker hem till dem, även jag. Det gick snabbt iaf för vi var väldigt duktig på att gena genom hela Ikea.
Sen bar vi iväg till Birsta City och de skulle shoppa lite kläder till dem själva. Jag följde bara med som moraliskt stöd och stod där och gullade med Theo och pratade med Nettan. Vart en fulllyckad dag. Nettan följde med mig hem, åt middag, fotograferade och åkte sen hem.
Men det vart bestämt att jag skall komma till henne i Februari någon gång då jag fått pengarna från farmor. Vi skall då hitta på massor med kul där då så vi kan umgås mer med varandra.Jag ger er dessa två bilder som är en av mina favoriter bland alla 21. Och jag hoppas ni med håller med om det.
Första bilden fotograferades med Slutartid medan den andra fotograferades med Slutartid och bortagning av skugga.
Enjoy!

Tjing Tjing <3

Nu var det ringt!

Hej Hej!

Nu skriver jag väldigt tidigt till er men nu var det ringt iaf.
Skall ringa ett nummer i morgon med så då måste man kliva upp då med för att få snacka med dem. Annars pratade jag med en väldigt trevlig dam som förstod min situation och ville mer än gärna hjälpa mig. Men trots det behövde jag få godkänt från en annan med.
Dessutom kommer man få hem en lista på posten att ringa hyresvärdar och se om jag kan få en lägenhet. Och får man en, skall man på möte några ggr och sen är de väl då kanske bara flytta in :)

Känner redan hur framtiden känns lite bättre. Nu kan man bara hoppas på det bästa.

Tjing Tjing <3

Tre saker på en och samma gång!

Hej Hej!

Nu har det verkligen hänt saker sammtidigt här idag.
Vad skall de första vara? Jo jag tar dem i tur och ordning.

Först så ringer min så kära och underbara syster och talar om för mig att nu kostar jackan 399 kr så jag beger mif direkt till H&M sidan för att beställa jackan. Tro det eller ej så var det den sista kvar i min storlek :D
Så den är beställd och kommer vecka 4 hem till mig <3 och den kommer redan bara betald och klar så det är bara att använda den då den kommer <3

 

Det andra som skedde var med min kamera. Jag har ju en Nikon D40 som jag köpte av en privatfotograf. Och manualen som jag fick, ja dem var ju inte alls på varken Svenska eller Norska. Nej utan Danska och Finska var dem på så jag har försökt med andra personer som skall hjälpa mig med hur man ställer in slutartiden, vilket menas med att fotografera rörliga bilder utan att de blir suddiga. En kille, med en ålder på 22-23, sa att de inte gick att förklara men han skulle försöka så gott det gick.
Han hörde aldrig av sig kändes det som för mig. Testar då på s.s (jaja jag är medlem där så what?) och där hjälpte en sådan underbar tjej mig. 15 år och förklarade allt så smart på bara 5 minuter så man fattade direkt :O
Jag kan inte säga hur mycket tacksam jag är för det och vi har kommit varandra bra nära så för mig, får man hoppas man får fortsätta snacka foto med henne ;)

Tredje nyheten måste vara den bästa av dem alla.

Mamma och jag har sökt hund ganska länge nu i flera månader och först nu har vi äntligen bestämt oss för en att hämta. En tik som är en blandras mellan Cavalier och Shetland Shepdog. Vi får välja mellan tre svarta, och kanske en brun (om den inte är såld) så de skall bli kul att hämta den sötingen. Har den inge namn så funderar vi på namnen: Sissella, är bara en av dem jag kommer på xD

Och vi har ju tingat en hona, men skulle de bli en kille, som ger oss mer kärlek vid första ögonkastet så blir det namnet: Lucifer, förbaskat gulligt namn så där var jag med på mamma direkt att om de skulle bli en hane, skulle de bli en Lucifer.

 

På bilden kan jag tala om att den svarta är en hane och den bruna är en hona som tyvärr var såld redan men annars skulle den ha blivit våran direkt för visst är hon charmig? ;)

Jo vi kommer betala 6000 kr för valpen och de är vi berädda att kosta på då de är så fina.

 

Tjing Tjing <3

 
Jag som lovade!

Hej Hej!


Jag är då vekrligen en sjusovare >_<
Jag som skulle ringa de där samtalet i morse. Tryckte på snooz, eller jag trodde jag tryckte på det för jag måste ha somnat om, för nu när jag vaknade var klockan 11.00 -.-

Så typiskt att allt skall handla om mig nu för tiden *skratt* jag menar, jag skall göra saker hela tiden och kan aldrig lva det för de kommer upp andra saker i tankarna. Som t ex, de där gymkortet? Lovade en vän igår att vi skulle visst köpa det idag. Vart det så? Nej nej nu kom de upp andra planer på att de inte skulle bli det...
Suck Livet är hårt sa bonden
Tufft sa grisen
. En berikad sanning på min vardag skulle man kunna säga ;)


Jag får återkomma!

Tjing Tjing <3

Kläder för Dejten!

Hej hej!


Jag har idag, och hela förra veckan, och veckan innan det (om de nu var så länge sen det vart planerat för att man skulle på dejt xD) och först nu, med hjälp från mamma, då har jag kommit fram till vad det blir :P

Man ser inte så mycket på bilden men jag skall besakriva vad jag skall ha på mig.

Först så blir det en hel vit skjorta, med ett vitt linne under (genom skinligt på förstas dejten känns inte så bra direkt ^^). Ned till blir de blåa Lee jeans. Till de vita så kommer jag ha diamant örhängen med matchande halsband. Aha man får heller inte glömma mina extremt snygga skor som jag bara måste ha (a), jag får vara försiktigt med de ena paret bara ;)

Jag hoppas nin inte har allt för många frågor varför man väljer jeans och kanske inte en kjol eller en klänning. Men en dejt behöver inte vara så som i Usa eller på andra ställen att man skall komma i de snyggaste och dyraste kläningar eller skor som man kan finna. Jag tycker själv att man skall komma i det man känner sig bekväm i :)

Och just i detta känner jag mig väldigt bekväm i :P

Jag hoppas det kommer gå bra nu och att de kommer bli snyggt. Sen allting i helhet, får ni se på Fredag ;)

 

Tjing Tjing <3


Ger upp nu!

Hej Hej!


Jag har gett upp nu med att bo hemma. Vi bor allesammans så tätt inpå varandra att de är omöjligt att vara sams. Nu i morgon mellan halv 9 och halv 10 så ringer jag och ber om ekonomisk hjälp. Gör jag det får jag en egen lägenhet som jag får hjälp med tills jag finner mig ett jobb.

Jag vet att en del av er tänker att de är dumt att göra så, men vad skall jag göra då? Jag klarar inte av att bo hemma längre och därför tar jag en av de enklaste alternativen, och tackar Simone och hennes mamma som hjälper mig så jag kan komma hemifrån. Jag orkar nämligen inte detta mer.
Hur tror ni det känns att bråka och skrika var och varannan dag här hemma? Det suger verkligen hemskt. Så nu i morgon, kliver jag upp halv nio och ringer för att be om hjälp.

Tjing Tjing <3

Djurvakt... igen! :D

Hej Hej!

Vad har man gjort idag? Jo man vart väkt klockan kbvart över tolv idag (ops!) och skulle in till Birsta med en gång för nu var de kris med kattmaten till katterna. Iaf till Selina för den räkte bara till mellanmål för henne.
Då vi kommer in är pappa så snäll och betalar åt mig. Vi köpte de gamla vanliga. Bara att denna gången skall vi testa Sensetive Dedicated istället för Kitten Dedicated. Vi får se om den funkar lika bra som den andra. Jag glömde kolla om den innehöll kyckling och kalkon men de kan man ju kolla nu snart istället ^^
Tada *pekar på bilden* Selinas nya mat. Förra maten såg ungefär likadan ut bara att de var för kattungar. Nu får man hoppas att denna hjälper. Om inte måste jag återgå igen till Kitten.

Jo men visst skall man vara djurvakt igen. Farmors syster har ju dött vet ni om. Så hon skall på begravning och behöver en djurvakt. Jag ställer mer än gärna upp så jag kommer till henne för att passa hunden, Katten och Hönsen. Man får väl de med om de skall städas hos hönsen.
Och givetvis skall de komma massa nya bilder på Junibosand. Farmor talade om att jag hade en del massa bilder som jag skulle ta bilder på. Så den 3 Feb. åker jag till farmor och kommer inte hem först den 7 feb.

Men lugnt innan dess skall jag honna skriva mycket till er.

Tjing Tjing <3

Svimma inte nu!

Hej Hej!


Ja nu har de gått en hel dag sen jag sist skrev. Oj vad tiden skenar snabbt. Ja "Svimma inte nu!" Vad kan den rubriken menas med?
Jo, jag har så där inga böcker att läsa så jag har... sorry, men börjat om från Sagan om Isfolket xD
Första boken i serien heter Trollbunden och utspelar sig i årtalet 1581-82 :P
Älskar böckerna så de är väöl därför jag valde att läsa dem igen ^^

Ja också har man besökt morfars häst Svarten idag med. Bjöd på två stora fina morötter åt honom med som han tyckte var väldigt mumma. Kommer fram över bli mycket Svarten. Han är en gosig Nallebjörn :P

Tjing Tjing <3

Två födelsedags barn idag!

Hej Hel!

Idag vaknade man upp med ett ryck och satte sig genast vid datorn. Av någon annledning har man alltid gjort det men inte vacknat så illa kvickt som jag gjort idag.
Iaf så är det två stycken mycket speciella personer som fyller år idag och den första är inte mindre ärn Chris som idag blir 18 år. Och myndig med dessutom.
GRATTIS GUMMAN!! :D


Och sen fyller min så Söta, underbara, knasiga, svarta och mysiga Selina hela 1 år idag. Jag har aldrig kunnat trott att tiden gått så snabbt. För ett år sen föddes hon och nu idag är hon redan ett år o_O
Det är ju helt otroligt. Man börjar ju fundera om det är npgonting i den yttre rymden som gör att denna tid spolas snabbt fram med en fjärrkontroll. Nej nu får de vara slut på dumheter för min del xD

Tjing Tjing <3


Den tidiga födelsedagslistan!

Hej Hej!

Tänka sig, här sitter jag, klockan halv tolv på natten och skriver i min blogg om vad jag önskar mig då jag fyller år. Men för sjuttsingen de är ju ett halvår kvar innan man blir 22.
22... oj så tiden går snabbt. Snart står man väl där på trottoaren med grått hår och rulator xD Hahaha *bilden flaxar i huvudet*

Nej inga sådana tråkigheter. Har bara två stycken saker på min önskelista som jag vill ha, och de måste vara ett måste.

Väskan. Jag vill få med mig alla min Objektiv (har ju bara två men dem skall ju med), mina minneskort, USB minnen och sen massa annat som skall vara bra att ha rills hands. Nog finns det billigare allternativ men detta är ju en av dem.

 

Och sen ett stativ. Kan vara bra att ha om man håller på med t ex fotografier. Har ju många jular framöver att fotografera på alla i familjen och ge bort till mormor och farmor. Tror de skulle uppskatta sådant. Ja till morfar också självklart ^^.

Ja men de var väl allt för denna kvällen hoppas jag xD

 

Tjing Tjing <3


R.I.P

Hej hej!


Detta fick jag egentligen veta redan I måndags men jag tänkte att jag skulle komma upp med det nu.
Redan på julafton då jag var hos farmor och firade jul där med henne kunde jag se att hon inte mådde så bra. Hon var inte de riktigt glada som min farmor brukade vara.
Så när vi satte oss ner för att äta middag så berättade hon hur det låg till. Farmors syster Rut bor i Skåne, men var då förövrigt väldigt sjuk. De trodde hon heller inte skulle överleva fram tills nyår.
Jag kunde se att farmors ögon tårades då hon pratade om det och jag ville så gärna omfamna henne. Men vad skall jag säga då? "Det kommer bli bra" men de är ju inte säkert att de gjorde det.

Nu i Måndags fick jag veta genom pappa att farmors syster Rut har gått bort. Jag kände henne inte men jag visste om henne. Jag fanns heller inte där hos farmor då hon fick veta det så jag känner mig ganska usel som barnarn >_<
Nåja, jag skall kanske till farmor i helgen så jag skall ge henna massa kramar och pussar på kinden då (gör ju de annars så ^^).

R.I.P Rut <3


Tjing Tjing <3

Anime - Ragnarök

Hej Hej!


Har turen med mig att få HELA serien Ragnarök från Cdon för bara 149 kr ;) Del 1 till 6.
Min kompis lillebror var så snäll att köpa hem den åt mig då han redan var medlem där (I think he is).
Så nu om bara några dagar kommer den hit, och dagarna yttligare (han ville se först vad för serie jag har beställt hem) så är den min :PTjing Tjing på er <3


P.s. Den bästa Anime serien jag har sett, bättre än Kaleido star ;) d.s.

Emma skriver till Kissie!

Hej Hej!

Jag av alla människor kanske inte vanligtvis skulle ha gjort det men nu gör jag det och hoppas man nu på svar.

Jag gillade henne inte från början så som hon skrev. Men nu när hon har ändrat attityd så blir de roligare att läsa den för vardag. Jag hoppas nu från svar från henne så får vi se :)

Tjing Tjing <3

Nu hetar det till!

Hej Hej!


Klockan är 21 minuter över elva på kvällen och här sitter jag med världens nyhet och skriver den inte. men nu gör jag det.
varför hetar det till? Jo den 22 Januari, skall Emma på sin livs första dejt ^^
Tänka sig va?

Ja killen heter Johan och är lika gammal som jag (fast 22 redan fyllda) han är en väldigt trevlig kille att prata med så jag skall ge honom en chans så får vi se om de händer att de blir flera dejter innan jag kan känna min riktigt säker. Ni som känner mig vet ju hur jag är (a)

Hehe de var den nyheten de.

Tjing Tjing <3

Fotografering i plusgraderna!

Hej Hej!

Idag bar de ut att vandra 5 kilometere så med det passade man på att ta med sig kameran och fotografera lite. Vart dock ganska så många bilder på hästar men grymt snygga bilder om man får säga det själv ;)
OBS:B I en av bilderna förekommer de hagstängsel i vägen, men jag vill inte gå in i hagen till främmande hästar jag inte känner så de vart som de vart. Hoppas ni gillar dem :)
Det var alla bilder för idag. Hoppas ni gillade dem ;)
Jo alla är fotograferade med de nya objektet :P

Tjing Tjing <3

Novell - Återvända. Del 3

Tindra svalde. Hon visste inte hur hon skulle reagera mer än böja ner huvudet och kolla på
hennes fötter. Händerna placerade hon nervöst bakom ryggen. Hon kände hur de närmade sig henne väldigt sakta. Hon backade några steg. Hon tittade försiktigt upp för att se hur de stod på vardera sida om henne och kollade bara in henne. Hon ville komma med något fränt ord mot dem men höll dem inne tills honväntade på vad de ville. De slog henne just då att hon var dum som pratade på Svenska samma kväll.
De sa inget. Den äldre av dem gick fram mot henne och lyfte upp hennes krona som hon bar runt halsen. Tindra reagerade för fort och av misstag slog till mannen rakt över ansiktet. Hon reagerade snabbt då han vaklade till och svor något på Norska som Tindra inte hann uppfatta mer än låta kronan hamna innan för den vita korsetten. Obekvämt var det men den fick ligga där tills vidare. Den yngre av dem hade skyndat sig fram till den äldre som hade återfått balansen. Han skakakde på huvudet och de båda stirrade på Tindra som fortfarande tittade ner blygt med ett smygande leende.
"Det var en redig snyting du fick" skrattade den yngre. Den äldre av dem stirrade på honom. Hans näsa hade inte fått näsblod att rina, men nog var den lite röd. Han skrattade sen och de sa inge mer om den saken än kollade på Tindra igen.
"Är du härifrån?" Frågade den yngre av dem henne. Tindra skakade på huvudet. "Har du kommit vilse?" Tindra fick fundera på den frågan. Vilse var hon inte. Men nu handlade det om en plats långt bort från hennes vardagliga hem och väldigt långt bak i tiden från hennes nuvarande tid. Hon nickade igen.
"Vad heter Ni?" Fortsatte dem fråga henne. Tindra svalde. Inte tala Svenska. Hon behövde vara tyst för en tid för att uppfatta deras språk och hur de pratar. Hon lyfte huvudet och pekade på munnen och skakade på huvudet. De stirrade på henne. De kanske inte förstod henne.
"Är ni stum?" Återigen en fundering. Detta gick ju aldrig, för eller senare så skulle hon tala iaf. Hon lyfte huvudet och öppnade munnen.
"Mitt namn är Tindra Rasmusdotter och jag är lite vilse ja och är iaf inte från detta land" sade hon lågt till dem. Den äldre av dem uppfattade henne röst direkt. Hons ögon vart stora.
"Ni? Det var Ni som slog sönder benen på mig!" Rösten ökade i styrka då han närmade sig frågan. Hon nickade.
"Jag ber im ursäkt för det. Jag menade inte att snoka" svarade hon lågt. Dra till sig uppmärksamhet ville hon inte.
"Om du är från Sverige, vad gör du då här?" Frågade den yngre av dem. Tindra var tyst. Sanningen? Inte hela, men en liten del!
"Jag klarade inte av att bo hemma på grund av mina föräldrar och tre äldre bröder," halva sanningen började öka att bli en ordentlig osanning- "så jag lämnade mitt hem för att bara vara ute på äventyr och sen ta reda på vart mina ben för mig och de förde mig hit." Svarade hon tills slut dem. De stirrade på henne yttligare. "Vadå? Det är många här idag som lämnar hemmet för att finna lyckan. Jag tror ni med har försökt med det!" De sa inget men de nickade instämmande. De har nog gjort detsamma. Sen log de.
Den äldre höll fram handen i en hälsning.
"Mitt namn ätr Earling och detta är min bror Daniel" sade han medan Daniel hälsade han med. Tindra log och hälsade på dem, men hennes ögon hade svårt att släppa den väldigt unga Daniel.

Då solen började gå ner och himmlen lyste orange var de dags för Tindra att bege sig hem. Hon hade märkt från förra natten att tiden hemma hade stått stil. Hon försvann runt klockan kvart över elva då på kvällen och då hon kom tillbaka hade tiden stått kvar på samma sätt som då hon lämnade den. Tindra vek av sig från mängden människor som hon fått lära känna som Earlings familj och Daniels familj. Hon hade fått veta tillräkligt mycket om dem att nu var de dags att gå.
Hon hittade snabbt till toppen av berget, drog fram kronan, som kändes klistrad innanför korseten. Hon lade kronan i handen, slöt den, blundade och önskade sig hem. Hon kände hur de blåste under hennes fötter och håret lyfte sig. Sen vart allting isande kallt.
Tindra huttrade och såg sig omkring. Solen sken lika stark som innan, och lika kallt var det. Hon stod där fånigt i snön med sommarkläder. hon huttrade åter igen och skyndade sig igenom snömassan för att få komma hem till värmen. En snabb dusch skulle sitta fint med varm choklad efter det. De tog henne ungefär en kvart att komma hem. Hon log mot hennes pappa som var på väg från rummet med en tidning i handen.
"Jag sa ju att de skulle gå snabbt" sade hon och kastade av sig skorna för att skynda sig in på rummet. Där slängde hon av sig sommarkläderna och skyndade på sig med en tjock, neongul munktröja och gråa mjukisbyxor. hon grabbade snabbt åt sig ett badlakan på väg till toaletten och låste in sig för att förbereda ett bad. Hon tänkte undertiden, medan badkaret fylldes med hett vatten, på Daniel. Hon log för varje gång hans ansikte kom fram i hennes tankar.
Hon skuvade av vattnet och lade sig snabbt ner i de varma vattnet och drömde sig bort. Tindra visste inte vad som hände men det var som om Daniels ögon och leende bara försvann och ersättes med en annan sak som hon kände igen sen innan. Hon öppnade ögonen och kunde se att hon var i de där vita rummet. Hon ropade. Ekot slog emot henne. Hon suckade uppgivet. Tindra kände sig inte alls rädd nu längre då hon visste vad de skulle bli. Hon kollade sg omkring och ner på hennes fötter. Hon bar en vit badlakan omkring sig. hon var naken? Men hade väl ett bra skydd. Hon svalde lite och försökte dölja sig lite grann.
En röst kom då från ingenstans och skrattade.
"Inte illa ment, men att få tala mer Er behövde vi vita en del åtgärder." Kom det från rösten som fortfarande inte hade visat sig vem han var. Men det var en manlig röst.
"Kommer detta bli en vana?" Frågade hon rakt ut i de vita rummet. Hennes röst svarade tillbaka i ett eko.
"Inte mer än nödvändigt. Jag vart återsänt av den som gav dig denna gåvan då jag inte visst hade klargjort en del saker med dig." Tindra suckade.
"Några mer varningar gissar jag på" svarade hon dysters och satte sig ner. Men innan rösten hann tala så Lade sig Tindra genast i. "Men jag har själv en sak som jag lagt märke till som du inte behöver dra upp. Det är att återvänder jag till 1800-talet Norge så stannar tiden i min tid så det var något jag upptäckte då jag kom upp rummet från första resan" berättade hon.
Tindra viste inte hur men det kändes som om rösten nickade så han hade nog förstått att hon fått reda på det själv.
"Ja en av dem annledningarna jag kom tillbaka för att tala om, men det finns en annan sak som du måste ta mån på och vekrligen lyssna till. Skapar du själv egna problem där måste du själv ta dig därifrån. Din krona fungerar bara om du står på samma plats du landat på om du önskat dig till den platsen. Så hamnar du i knipa så kommer du bara därifrån med din egen hjärna och inte med hjälp av kronan!" Varnade han henne, rösten lät hård och bestämd.
Tindra nickade.
"Jag har förstått din varning och skall ta hänsyn till den" log hon. Hon hade förstått den och de kändes bra och tryggt att veta om det. De skulle ju uppstå problem om hon inte visste om det och kanske hamnade i knipa där. Rösten skrattade, sen suddades allt ut.
Hon vaknade med ett ryck upp i badkaret så de plumsade. Av skummet var de lika mycket kvar då hon fall i en kortvarig sömn. Hon kände sig tillräckligt varm i kroppen för att ta sug upp ur den, kliva i pyjamasen och sen lägga sig ner framför soffan så hon kunde få vila ut.

Sigma AF 70-300 mm Objektiv

Hej Hej!


Nu kan man komma med den sköna nyheten att man nu äger Sigma AF 70-300 mm Objektet. Äntligen! Säger jag bara med ett urtopstecken ivägen (a)
Haha roligt. jag har typ råpluggat för att veta så mycket om den som möjligt och jag har fått vetat extremt mycket om den också och hur jag skall göra för att få bra bilder. Dock kommer bara de bara lite skränbilder som ni kan titta på. Jag köpte objektivet på Media Markt (de var ju slut på Elgiganten, som kan ta sig där bak Ha-Ha-Ha)Jag gillade en del av bilderna så jag hoppas ni med gillade dem ^^
Älskar iaf bilden på slalombacken (the big one (a))

Tjing Tjing <3

Inte tomhänt inte!

God kväll!


Oj så klockan är sent.
Här hemma så åkte mamma och jag klockan elva prick och hämtade upp Linda hemma runt elva minuter över och oj så kul vi ha haft det. Kollat i alla affärer i hela Birsta City och sen skrattat och kommit med dumma påståenden som har lett till skratt och uttittad av alla som vandrar omkring på Birsta. Vi måste ha vart störiga moment på Birsta idag!

För det första, fan de vart inge gymkort igen *skratt*, men därimot i morgon blir det ett AF Sigma 70-300 objekt till min kamera som vi skall köpa.
Och jag hatar Elgiganten just nu. Vet ni varför? Nej... de vet ni inte ^^''... jag stod där och väntade i en halvtimme på hjälp. Då jag väl såg någon som var ledig skyndade sig andra att tränga sig före eller så stack personalen eller tog någon annan. Jag hann mer än knappt öppna munnen så sket de bara i mig >_<
Vilket jävla sätt!! Och trots de skall jag återvända i morgon (de har ju ett billigt objekt som jag vill ha som sagt). Men de är ett ohävligt sätt att göra de på och de kan ju säga att de nu snart tappar alla besökare om de fortsätter så. Satans Elgiganten!!

Annars har man haft en skön shopping dag. Har köpt jeansbyxor, två tunikor och en ny bok igen :DVi alla gillar Aca (a) <3


Hehe mer får väl komma senare antar jag :P

Tjing Tjing <3

Birsta City

Hej hej!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min otroligt sena frånvaro härfrån men de har knappt skett någonting här hemma som är någpt att skvallra om, förutom att den tredje delen av novellen "Återvända" börjar bli klar så den kan ni nsnart läsa. det är bara att hålla utkick här i bloggen så ploppar den strax upp ;)

Annars idag så skall mamma, jag och syrran till Birsta City idag. Var ju länge sen vi var där nu :o Och självklart och ÄNTLIGEN så skall vi köpa de där förbaskade gymkortet xD
Så man blir 1240 kr fattigare, men de får ju vara, skall gymma två ggr i veckan, sen får man väl se om de blir kanske tre ggr i veckan. Blir ju både med mamma och syrran man gymmar med.

Annars nödvändigt att veta så skall om ungefär en vecka köpa ett objektiv till min kamera. Jo jag har hittat en nu som jag är totalt dökär i och måste bara ha: AF-Sigma 70-300 mm och till det så köper man ett filter som kostar runt 200 kr. Allt detta blir värt priset i slutändan och jag kommer kunna fotografera grymt vackra bilder med det.Jag hoppas ni har det bra för den delen och KLÄR er VARMT så mi slipper denna hemska kyla (har fått is på insidan av mitt fönster o_O)

Tjing Tjing <3

20 års firande!

Hej Hej!

Nu var det ju bara ett liiitet tag sen jag skrev och då vart de en sådan tråkig text med. haha roligt att veta om jag festar eller inte (a)

Iaf nu skall man skriva om hur det var där, kort och sammanfattande med bilder sen. Jag hade skit roligt iaf. Dock vart de lite trögt i början men det artade sig sen så det kändes skönt att få komma bort hemifrån. Tråkigt att behöva lämna katterna hemma men så är det. Jag undrar hur det kommer bli då de skaffar hund här hemma? (Har ni hört att de är planer på att skaffa en hund här hemma. Vad för ras blir nog en Powder Puff).
Iaf så vart vi bara fyra stycken.
men festen var rolig och de bjöds på egengjorda Enchilladas och till efterrätt var det Vanilj och Vitchoklad Cheescake.

Och bilderna kommer här:Grattis i eftgerskott ännu en gång Kusesin ;)

Tjing Tjing <3

P.s. Konstigt att de inte vart några ego bilder på mig denna gången xD d.s.

Nalkas Fest!

Hej Hej!


Sitter snabbt här för att skriva, ursäkta min frånvaro men nu är man och firar 20 års fest men kommer tillbaka redan i morgon.

Ha en skön kväll ;)

Tjing Tjing <3

Nyår!

Hej Hej!

Nu har det firas nyår med faster, farmor, kusiner och kusinbarn.
Istället som förra året med att bara sitta hemma, se på tv och äta och må gott, var det en härlig stor middag med både Förrätt, Varmrätt och Efterrätt. Förrätten bestod av: Advokadohalva med Turkiskyoghurt, Fiskrom, räkor och en citronskiva.
Varmrätten var: Entrecôt med klyftpotatisar, vitlökssmör och någon brunsås. Väldigt gott.
Efterrätten: Darrtårta och Citron/vitchoklad Cheescake.
Ja där åt vi i flera timmar och mådde bara allmänt gott. Pratade bland annat.

Ja innan vi åt middag så delade man ut de julklappar man inte delat ut under julen (alla firade inte jul sammtidigt). Vart förvånad då jag fick en julklapp med. Fick 300 kr av farmor. Endast bestående av 20 lappar xD
Väldigt roligt ;)

Och nu kommer det....*trumvirvel*... mera bilder (a)
Ja de var väl detsamma här. Inte alla bilder utan bara ett fåtal.
Men de är ju roliga bilder så man kan se hur kul man har om man är många.
Jag hoppas ni hade ett bra nyår.

Tjing Tjing <3

Bilderna från julen!

Hej Hej!


Tänker passa på att ladda upp bilderna från min jul också. Enjoy!Ja det var iaf en hög av bilder. Orkar inte ladda upp alla som fotograferades, men laddade upp de nörvändigaste.

Tjing Tjing <3

Stockholm bilder!

Hej Hej!


Nu kommer de efter längtande Stockholm bilderna så jag hoppas de blir intressanta nog :)


Atos/Charlie hälsade vi på.När vi var på krogen Johnnys.Det finns mer men dessa får duga tills vidare ;)

Tjing Tjing <3