Sommar - [Oneshort] Novell

Sommaren har alltid vart en dröm för den som vill uppleva den. Att känna de gröna daggvåta gräset under fötterna, låta sig falla ner i det djupa gräset med blicken upp mot den blå himmelen. Att studera på molnen och se vilka former de tar.

Vintern brukar sätta stopp för allt det här. Du kan fortfarande slänga dig baklänges ner mot de vita pudersnön och titta på molnen. Dock blir det kallt om ryggen och skapar en ofrivillig känsla att man ligger bara en kort stund och reser sig upp. Vintern förstör allt!

Sommaren skall de vara. Känna doften av nyklippt gräs på morgonen och sen ta sommarens absolut första dopp. Känna hur det kalla svalkande vattnet sluter om den varma kroppen, då man kommer ner under ytan. Vattnet känns härligt mot kroppen då dagen är för varm.

Springa barfota i gräset är något också av sommarens största höjdpunkter. Skorna åker av, ytterkläderna för vintern slängs ner i en låda i källren eller slängs upp på vinden. Nu åker sommarkläderna fram, ingenting så som tjocka jackor, mössa och vantar finns att nämnas. Nu i sommar blir det bikini!

Nu blir det sommar!


Fin :) är du medlem på dikta.se?

2010-03-25 | 19:39:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo