Kan man se de som träning?

Hm... träna vet jag inte om de är, därför de är som så på rubriken ovanför mig.
jag har gått ut varje dag den här veckan och simmat en gång. De blir som ett nytt schema för mina veckodagar nu när man inte har jobb.
Så sen i måndags har jag vart ute och gått den samla gamla vanliga rundan som är Nolby/Tingsta hållet. Man har övervägt flera ggr att gå så man kan gå runt Elojospåret också men de har aldrig blivit av.

Älskar atrt vandra helt för mig själv, lyssna på musik och sen sätta sig på Gravkullen vid Tingsta dagiset och Filosofera om dagens samhälle. Typiskt mig!
Jo men inte nog med de så har jag kommit fram till en bok/novell som jag vill skriva men hur jag skall ha ork är ju frågan. Gick och tänkte på den innan jag kom fram till Gravkullen och tänkte att de kunde bli en bra bok. Bara man kunde komma igång.
Skall försöka lite då och då att skriva den här på Gustavs dator. Passa på då han är ute med kompisar och vidare eller är på skolan/praktiken. Låter kanske som en bra början.

Ja och då första delen är klar, kanske ni är intresserad av att få läsa den här sen ;)
Jag tror ni skulle vilja läsa den. Funderar på att testa skriva i "Jag"form men är inte så säker på de heller då jag suger på att skriva nutida noveller. Bättre på dåtid så de kanske blir något sådant.

Och min dator har fortfarande inte lämnas in på lagning men jag hoppas på att kunna göra de till veckan då mamma är Ledig. Vi kan då också hämta mitt nya ID kort på polisstationen :D

Hehe var allt från mig för denna morgon, jag får återkomma till er sen ;)
Kram <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo