True Blood

Är ju tidernas bästa serie. Älskar den jätte mkt och de enda negativa med hela serien (de lilla man sett) är alla dessa sex scener >_<

En del är ju vekrligen så grova så man undrar om de allesammans glott på porrfilmer innan de gjort scenerna. Nej men allvarligt. Man kan ju undra. En del människor som ser på serien måste älska se allt de där, bara för kul då. Men jag kan tycka att de blir LITE för mkt av de goda ibland. Annars ger jag serien en 4/5 E.

Inte dålig summa alls :P
Och här sitter jag igen och skriver. Inga bilder denna gång heller på vad som hänt då min dator fortfarande ligger inne på mitt rum och väntas på att få lagas. Men de är ju bara så att man har vekrligen ont om pengar så jag ser de så här. Jag behöver pengarna för att överleva så datorn min blir förr eller senare lagad trots allt.
Så alla de bilder jag fotograferar och inte dyker upp, dyker upp då de är dags :D

Hehe ne nu är de 1 timme kvar tills True Blood börjar och jag frågar er, mina kära vänner, om någon av er vill göra mig sällskap den 20 Oktober till den 22 Oktober för då skall jag nämligen vara Höns, Hund och Kattvakt så jag skulle bli glad om man hade någon att prata med för då jag är där finns de ingen dator, mobil finns (jätte kul -.-) och en tv men fortfarande ingen dator, inte ens internet finnns.
Så om någon vill följa med skulle jag bli glad ^^ Smsa gärna om ni vill :D

Ne nu skall jag sluta skriva och bjuda på lite bilder ;P

Haha sug på den ni xD


Ne nu skall jag fortsätta vidare.
Ha de bra, och glöm inte nu vad jag skrev :P
Kram <3


håller med om sexscenerna, de behöver inte hålla på så länge osv i vissa scener, jag menar hallå vi fattar liksom vad de gör!



Annars är det en mycket bra serie, ska börja med andra säsongen snart jag =)



kram på dig!

2009-10-15 | 23:50:06

jag har fortfarande inte sett serien!

2009-10-28 | 22:03:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo