Framtidsplaner

Man har ju framtids planer, men hur man skall skriva dem i rätt ordning är ju de svåraste och som de ser ut fölr mig har jag än så länge bara 4 pungter som jag skall ha i rätt ordning och de kommer bli rätt ordning.
Hur är era framtids planer och har ni planerat dem väl?

Hm jag kan ju testa enkelt skriva upp min lista så får ni själva se och avgöra ^^

1. Skaffa jobb
2.
Spara pengar till en bröstoperation (nej jag är inte som Kisses >_<)
3. Spara pengar till en lägenhet (efter brösoperationen)
4. Och då de blir bättre med mitt liv efter de, kommer de komma en ny familjemedlem hos mig då jag väl har en egen lägenhet och de kommer bli en bengal katt i sällskapet bland mina damer.
Ni kan ju inte medge att de är fula ;)
Är ju en Aca kopia bara att färgerna inte stämmer xD

Ja sen gör man inte så mkt mer då. Sitter och funderar på om man skall fortsätta med andra kapitlet och de gåt som de går just nu. Har börjat men har inte kommit så mkt längre nu än de lilla jag har skrivit ^^

Och angående min dator så är den på väg att fixas. Just nu måste vi först skaffa Drulle försäkring (väntar på den :P) och den skall vi kolla om den täcker min dator. Gör den de så skickar vi äntligen in den och sen får jag en fullt fungerande dator :D
Äntligen så skönt! Och då kan man med ladda upp mina egna bilder allt eftersom och inte vänta ett tag innan jag lägger in bilderna på Brosans dator.
Jo jag har tvättdag med så ni ser mig kanske mkt kanske lite de är ju upp till hur mkt de finns att göra :)

Ne nu skall jag pallra vidare. Har telefonsamtal att ringa ;)
de komme rinte bli någon ridning på Frosty då den stackarn har ont hela tiden så för mig som ockspå vill rida kommer de bli tråkigt så jag skall ringa till Ponderosa Basjikirstuteri/turridning, så nu hoppas jag kanske på att man kan bli  Halvfoderfvärd (vad de nu menas xD)

haha aja nu fick ni veta lite mer spännande saker, och om ni nu undrar vad en Basjikir är, hallå! Google is your Friend ;)

Bye <3


Så bröstoperation innan lägenheten xD Då kommer du ju få bo hemma ett bra tag till iallafall. Men men;) Bengaler är fina:-D Vi skall ha en liten minibangaluppfödning på stallet jag och jenna;) Sugen? Skall även skaffa en silverbengal dit^^ De är såååå jävla fina:-D

2009-10-26 | 17:27:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo