Svar från röntgen!

Har äntligen fått svaret från mina senast röntgen plåtarna och jag vart smått förvånad och chockad av vad som stod så jag tänkte dela mig mig av vad som stod i brevet och sen min atankar kring detta!
 
Bästa Emma!
 
Jag har fått svar på röntgen av Ditt bäcken och Dina höftleder och det finns en viss formförändring av ledhuvudet och ledyta i Din höftled, det är ingenting nytillkommet, man såg det redan 2010 på röntgen och i sig inte oroande men med tanke på att Du har så pass svåra besvär så har jag skrivit en remiss till Ortopeden för bedömning och Du kommer få en kallelse per Brev.
 
Bästa Hälsningar
**********************************
 
Och vad tror ni?
Jag för den delen är förbannad! För 2010 sades det inget och på brevet fdå från röntgen plåtarna så var min höft hur bra som helst och det fanns inga fel alls.
Jag hade besvär redan då och klagade på enorma smärtor och gick då till sjukgymmnastiken 2-3 gånger i veckan och vad vi än gjorde vart besvären bara värre och inget vart bättre.
 
Det är nu 2-3 år sen jag nu sist var till en sjukgymnastik eftersom jag gett upp, jag känner ingen skillnad alls på övningarna jag gör och det blir aldrig bra. Bara för stunden innan det gör ont igen kort efteråt. 
 
Hur jag annars reagerar på det så vet jag inte alls.
Vad kommer ske nu?
Kommer det vara lätt fixat eller kommer det sluta med en operation?
 
 


Helt vansinnigt! Anmäla?

Svar: Efter att jag vart hos ortopeden så kommer det nog bli så!
Emma

2014-05-09 | 20:55:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo