Glurenfri Knäckig äpplesmulpal!

Jag och en kompis brukar alltid baka något så fort hon kommer på besök så denna gången vart hon sugen på Äpplepaj så då beslutade vi oss för att slänga ihop en Äpplesmulpaj och det fick då bli något åt det knäckigare hållet!
 
Ingredienser:
150gram smör
3 ½ dl glutenfritt Finax mjöl
1 ½ dl strösocker
2 tsk vaniljsocker 
2 msk Farinsocker
3st Röda delicious äpplen
Kanel och strösocker till garnering
 
Gör så här:
1. Förbered äpplena. Skala dom och skiva upp dom i bitar, skivor eller vad du själv önskar.
 
2. Lägg dom i en smord form, gärna en med höga kanter då det blir väldigt mycket crumble och strö på kanel och socker.
 
3. Förbered din crumble till äpplena. Blanda samman alla ingredienserna tills du får en Crumble (smulig deg) och placera ut Crumble smulorna över äpplena.
 
4. Ställ in i ugnen på 200 grader i 25-30 minuter tills pajen fått en fin gyllenbrun färg. Låt svalna något och servera den tillsammans med vaniljglass eller vaniljsås!
 
Smaklig Måltid!
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo