Usha så att säga!

I måndags så var jag på min operation! Eller det tog 4 minuter under hela operationen så operation vill jag inte kalla det, inte dem på sjukhuset heller men eftersom de sövde ner mig så blir en sådan simpel sak kallad operation.
 
Iaf så kom jag fram på sjukhuset 11.00 eftersom min pappa ansåg att jag skulle vara där 1 timme innan satt tid så då gjorde vi så. Jag satt i väntrummet sen och väntade i 1 timme och 15 min innan det var min tur. Jag kommer sen in och får byta om till Sjukhusets egna modeplagg:
Otroligt sexigt jag vet!
Fick 1 g Alvedon och en annan tablett som jag inte kommer ihåg vad den hete men det var en form av lugnande för då jag låg ner i sängen och läste så kände jag hur draperierna bredvid mig åkte fram och tillbaka så jag antog att det var en lugnande tablett.
13.00 träffar jag min läkare och 30 min senare åker vi ner till operationssalen där de föreberet allting för mig.
 
Så där nere får jag en nålkanyl i armen. Jag får lugnande och smärtstillande av dem. Den dör lugnande medlet skulle göra mig yr och jag kände inget direkt av det. Jag var mer koncentrerad på att inte skaka ihjäl mig så de fick slänga massa sköna värmefiltar över mig eftersom jag skakade värre än ett asplöv.
Efter det vart det lust gas där jag drog in lite. Så sade dem åt mig att nu skulle jag dra in djupa andetag från lustgasen.
"God natt!" hörde jag dem sen säga och jag svarade också God natt och tittade sen i taket sammtidigt som jag andades in lustgasen......
 
2 timmar senare vaknade jag upp på uppvaket utan att förstå hur allt kunde ha gått till. jag lämnade sjukhuset 16.35 ungefär och gick ner sen på apoteket och köpte massa alvdedon (2 paket) och sen en liten kaffelatte. Seb Sen från Måndagseftermiddag till Torsdagsmorgonen låg jag ner utan att kunna röra mig.
 
Inte nog med det besökte jag vårdcentralen igår, 28/3, akut tid eftersom jag hade fått skakningar i kroppen som hållit på sen tisdagskväll.
Så min läkare där kom fram till att jag måste ha fått en rejäl påverkan från narkosen och bad mig nu ta det lugnt ett par dagar och det är det som jag ska göra nu, förhoppningsvis iaf.
 
Ska bara på återbesök om 4-12 veckor och kolla läget så allting är som det ska! Dock går jag ÄN idag och tänker på nersövningen eftersom det var så otroligt obehagligt att somna utan att märka av det så det är ett mysterium för mig.
 
Tänk er att kolla i taket. Taket är mörkgrönt och en vit lampa och det är det enda ni kommer ihåg tills ni sen vaknar upp och ni ser bara en massa ljus och röster och sen inge mer?
Obehagligt verkligen, men dock kommer detta få hända igen om 5 år eftersom jag inte vill tänka mig göra på något annat sätt än detta just nu. Bara hoppas detta kommer fungera på mig.
 
Och att mina skakningar upphör!
 
 
Bjuder på en super ny bild på mig! Bilden togs precis då jag kom in och satte mig i sängen i väntan på doktorn min!


Jag vet precis vad du menar, sist jag bröt armen så behövde den opereras, och då blev jag också nersövd och man bara försvann på tre sekunder. Det sista jag hörde var att läkaren skrattade, och sen sa han "Jaha, God natt nu fröken" och jag fattade inte alls vad han menade för jag var ju inte trött, och sen var jag bort! (När jag sedan vaknade upp var det första jag hörde att de skulle få in folk som varit med om en bilolycka, så jag krävde illa kvickt att få åka upp till rummet igen haha). Vad opererade du? Hoppas du mår bättre snart fröken! :) kram på dig!

Svar: Hehe jag vill inte skriva ut i bloggen vad jag opererat eftersom det är lite privat! :p
Emma

2013-04-19 | 14:28:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo