Tappad Klo!

Min fina Dooleys har tappat en klo!

Hur jag upptäckte detta var igår någon gång på eftermiddagen!

HUR jag upptäckte det började redan på morgonen då jag hittade blodfläckar som jag började torka upp, men jag trodde direkt det kom från mammas hund som dagen innan hade lekt med den nya kattungen så jag trodde ju det var från hon.

Igår på eftermiddagen då jag ska lägga mig ner i soffan och kolla på en film så hittar jag en blodig klo (inte avsevärt mycket blod på den var det inte) och jag visste direkt att den kom från Dooleys så jag skyndade mig fram för att kolla på vilken tass han tappat klon på och det var på högra tassen, klon närmast vänstra tassen som han tappat. Lille gubben hade ju väldigt ont så ringer mina föräldrar (som så klart inte svarar då man ringer). Ringer då min syster så tyvärt hade hunnit dricka vin så hon bad mig ringa min veterinär medan hon kunde försöka få tag på mina föräldrar.

Pratar med receptionisten på veterinärhuset och jag talar om vad som hänt m.m.

Hon bokade in mig på en akuttid idag (8/8) så idag klockan 08.45 fick vi komma in och träffa våran veterinär som kollade på tassen och där kunde vi även konstatera att klon hade redan börjat infekteras (luktade blääää!!) så Dooleys vart kvar för dagen så de skulle få operera bort klon.

Ish... fast den där grabben är som han är så fast matte gick så brydde han sig inte. Han skulle tydligen få gosa med sköterskorna sen ;)

Kvinnotjusaren min, hihi! :p

 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo