Lilla Lukas!

Tänka sig att jag, i morgon, har haft Lukas hos mig i snart 1 vecka och kan säga att det går mer än strålande bra här hemma med Dooleys med.
I 2 dagar kivades de lite, ni vet, fräsa och slå på varandra men fortfarande måste busa med varandra för att göra det extra spännande.
På tredje dagen så låg de ner tillsammans och myste, lite smågnabb är det fortfarande men det är ju två pojkar så det får man ju helt klart stå ut med.
 
Ut över detta är Lukas en sjuk god katt med mycket kärlek att ge. Han kurrar så det ekar i lägenheten (nästan iaf). Inte så mycket till knäkatt eller vill bli lyft, men det kommer de ske en ändring på så fort jag fått honom att han gillar att vilja bli gosad.
 
Bästa är väl att han äter blötmat, Mjau, så det är bra eftersom han är dålig på att dricka vatten så blötmat ut över det är toppen.
Men rackartyg kan han med. Redan första kvällen här hemma så rev han i tapeten på 2 ställen vid sängen vilket jag inte vart så fullt glad över. Bor ju i en hyresrätt så detta är inte alls populärt.
 
Här kommer iaf lite bilder på Charmtrollet tillsammans med Dooleys. Bilderna är fotograferad av min kompis Nettan så bilderna kommer bli oredigerade just nu för tillfälle då jag inte orkar redigera dem nu.
Copyright är det ju på bilderna fortfarande så acceptera det är ni snäll! :)
 


Vilken riktig sötnos! =)

2012-07-16 | 18:19:54

Jag har en fråga.. Hur länge sedan var det din lägenhet renoverades? Renoverades den precis innan du flyttade in eller ännu längre sedan :)?

Svar: Har jag ju redan svarat på! Ända renoveringen jag vet om är de nya tapeterna och kaklet! :) fast kaklet nämnde jag aldrig, bara tapeterna :)
Emma

2012-07-17 | 11:19:22

Vilka söta katter du har! :'D

Svar: Tack! :p
Emma

2012-07-23 | 18:11:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo