Dricka varmt te gör en kall kropp glad!

Visst är det väl så för en del som verkligen dricker te som bara den!

Jag är väl den som dricker minst 3-4 koppar på morgonen och sen exakt lika många på kvällen sen igen! Te är så gott om det är kallt och man fryser!

Kommer och tänka på att i början av vintern då jag hade mellan 17-18+ grader i lägenheten! Herregud så jag frös och jag fattade ingenting om varför jag inte hade varmt i lägenheten! Fick bara hem en dyr jävla elräkning på 1200 spänn, men någon värme hade man inte.

Tror jag drack ofatbart mycket te så man i nästa sekunf vart tvungen att köpa nytt igen, hahaha.

Iaf så är det varmt och skönt i lägenheten igen och man dricker lite mindre men lagomt mycket (ska man inte dricka runt 1-2 liter vatten om dagen? Jag tror jag gör det!).

Förutom det så måste jag berätta att det har hänt en rätt så rolig grej hos mig själv. Jag har liksom börjat med 4 rätter om dagen och inge småätande. Hur går det? Super bra!
Jag börjar med en tidig frukost (jag vaknar alltid mellan 06.00-08.30 på morgonen) sen så tar jag inge mellanmål  först runt klockan 12.00-13.00.
Middag klockan 17.00 och sen händer att kvällfikat man tar händer att jag ibland hoppas över och lägger mig i sängen, men oftast då är det bara flingor och mjölk.

Till det måste man tagga sig själv till att ta en bra promenad på åtminstonde 45 minuter (vilken väg jag vet då jag ska gå för att få ut min tid).

Måste säga att det låter väl bra? Men teorin fungerar och jag är nöjd med det :D



Tänk på att dricka te är inte det samma som att dricka vatten. Jag älskar också te och det är nog ingen fara att du dricker så mycket. Dock måste du tänka på att te är vätskedrivande så det gör att du egentligen måste dricka mer vanligt vatten för att hålla uppe vätskebalansen i din kropp. Du bör nog dricka minst lika mycket vanligt vatten, helst gärna mer, som du dricker te för att hålla en bra vätskebalans i kroppen så du inte blir uttorkad.

2012-01-28 | 12:34:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo