Sluttampen!

Hemma från veterinären (för några timmar sen) och fått vetat beskedet att Malin inte har FIP utan är helt friskt från det. Vilket är en av de bästa nyheterna hittils.

Fick världens finaste veterinär med som gjorde en extremt bra undersökning på henne som varade nästan 10 minuter. Hon till och med lyssnade extra på hennes hjärta för att försäkra sig om att hon inte hade ett hjärtfel (som den första veterinären påstod att hon kunde ha).

Ända negativa som kommer vara slutet för Malin är hennes bakben. Hon har grovt missbildad på bakbenen som resulterar att knäskålarna har växt inåt på insidan av benen. Det resulterar att hon går konstigt.
Och eftersom hennes försäkring teckandes så sent så kommer inte Agria stå för hennes operation (vilket i mig är helt obegripligt eftersom katten behöver en operation).
En operation för Malin skulle kosta 15.000-20.000 kr och dem pengarna har jag inte i min eget ficka och det skulle ta mig många månader att få ihop dem.

Värsta är att operationen skulle vara en utväg men det fanns inga garantier för att Malin skulle bli helt bra igen i benen så med hjärtat i halsgropen beslutade jag att Malin skulle få somna in.
Nu på torsdag 9/2 så ska Malin för sista gången få vandra på jorden.

Detta är min video till Malin


Finns det ingen du kan låna pengar av? Föräldrar? Om en operation kan göra hennes ben bra menar jag.

2012-02-07 | 09:54:59

Vilken underbar video till hennes minne du gjort, jag fällde faktiskt en liten tår för jag blev så rörd av texten du skrivit till bilderna. Har själv en katt på 2 år och bara tanken på hur det skulle vara utan henne får mig att bli gråtfärdig.. Förstår vilket ledsamt beslut du tagit, men helt rätt om hon led av sina besvär.

Funderar på att skaffa en kompis till min katt, men vet inte hur hon kommer acceptera den nya katten i så fall.. Hur accepterade din katt när den fick en kompis? Du får gärna mejla mig och svara om du vill =)

2012-02-21 | 22:55:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo