Ang. Malin!

Nu är det så att jag fick hemskt dåliga nyheter om min lilla tjej då jag var med henne till veterinären den 1/2 och det värsta var att veterinären utdömde henne. Så illa var det!

de påpekade först att hon hade Medial petellaluxation vilket betyder att knäskållarna inte ligger där de ska. Istället för att åka upp och ner som de gör som vanligt så åker de sidledes istället. Det är det som orsakar att hon går så konstigt.
Man kan förhindra detta genom en operation, men det värsta är att Agria inte kan ersätta detta eftersom de påstår att det är något hon är född med, men som enligt mig uppstod för bara någon vecka sen. Innan var hon lika kvick och snabb i benen som alltid.
Jag ska överväga en operation för henne iaf! Ska höra mig för hur mycket en sådan operation kostar!

Bild från google

Andra problemet som gjorde henne dödsdömd var faktiskt hennes svällda och hårda mage. Veterinären sa rätt så tydligt att hon hade vätskefylld buk som troligaste var FIP - Bukinflamation/Coronvirus.
Detta gjorde mig livrädd då hon också berättade att denna sjukdom är helt klart obotligt.

Bild från google (Ett typiskt tecken på FIP, svullen mage)

Jag vet inte alls hur jag ska känna längre men om det nu är så att hon är dödsdömd så måste man ju fråga vem som kastar oturen på mig och dömmer ut alla mina katter. Skulle hon nu ha FIP så kommer Malin få sluta sina dagar den 6/2 på Veterinärkliniken på Södra Berget och bara 8 månader gammal.

Pratade med Sundsvalls Djurhem och de skulle stå för kostnaderna för Malin för att se om hon har FIP eller inte. Skulle hon inte ha det, kan jag lova att alla mina pengar kommer gå till att rädda henne och få se henne leka igen och vara den busiga lilla tösen som hon alltid vart.

Nu vet ni hur det ligger till med Malin.
Den 6/2 så måste vi hålla våra tummar men inte hoppas allt för mycket.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo