Julstök och massa julbak!

Nu har man fått hem datorn igen men detta kanske bara är en tidfråga innan datorn iaf kanske måste skickas in på lagning.
Har vart utan dator i snart 1 månad och allt som behövdes göra var att omprogramera datorn så skulle den funka sen, men som sagt, detta är bara en tidfråga.
 
Under tiden kan jag säga att jag knappt jobbat något, men jag har fått ställt till med massa julstök hemme här och hos mamma. Hos mig är julen redan här och jag försöker hela tiden komma på något som jag kan göra för att få in julen ännu mer hos mig. Blir att köpa mer tomtar och allt vad det heter inför julen.
 
Jag har äntligen fått ren min ugn. Tog mig bara 24 timmar att få ren den och denna gången ansträngde jag mig till tusen för att få ren den och nu är den äntligen ren! Har även stått och skrubbat gallret i bara 1 timme med stålull, ush och bläää!
Badrummet är skurat och klart, halva köket är färdigt och golverna är kvar att köra igång med sugen och blötas ner, hehe.
 
Här kommer iaf lite bilder som ni missat. Detta är mobilbilder.
 
Denna gången rustade jag och syrran upp oss med att köpa MASSVIS med chocklad så det skulle räcka och bli över.
 
Längst upp: Kardemummatryfflar, Snöbollar och Skumtomtefudge. Och det som inte finns med på bild ännu är snickersrutor och chokladkola!
 
Katterna och jag sov hos mamma från den 2 Dec till den 6 Dec eftersom jag inte orkade gå hem och stannade hellre över så katterna kunde få utnytja mamma och pappas stora lägenhet på och sen dessutom träffa Lissie och Aca.
 
Förra året lärde pappa mig att grava lax på hans sätt och nu i år så gravade jag igen och det luktar fantastiakt. Hoppas det smakar lika gott som det luktar! :p
 
Jag bakar kakor. Tog mig 1 ½ timme att baka 2 sorters kakor. Hallongrottor och Chockladsnittar!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo