Ica Goes nut!

Hur många Ica affärer där ni bor har det så pass att inga skolungdomar får besöka Ica innan tolv? Känner till en del här i Sundsvall och för mig själv anser jag att det är en bra regel.
Jag stöttar det helt och hållet eftersom, vad ska skolungdomar göra på Ica så tidigt på morgonen? Ska de gå på Ica får det ju ske på lunchrasten istället för att springa dit då man kanske har en 10 minuters ras innan nästa lektion.

Jag sjäv var en som sprang på Ica då jag var mindre och vidare, men om de hade den regeln för 7 år sen vet jag inte. Det jag vill ha sagt angående Ica är det här som hände mig för flera veckor sen (har inte haft ork att förklara men gör det nu).

Efter att jag besökt ungdomsmottagningen så beslutade jag mig för att handla. Klockan var kanske kvart över nio på morgonen då jag besökte Ica för att handla in lite mjölk, smör och bröd. Jag går in i butiken precis som vanligt och plockar på det jag ska ha, plus så köpte jag en godispåse (precis som alla fredagar). Tydligen så jobbade det en ny person i kassan som vägrade låta mig betala för varorna eftersom hon sa att alla skolungdomar får komma tillbaka till tolv.
Jag trilskas tills jag kokar av ilska och talar om bestämt att jag ÄR 23 ÅR OCH INTE 12!
Hon vägrade lyssna så det slutade med att jag fick lämna varorna vid kassan, bege mig hem efter ID kortet och sen visa upp det.

Tro på fan att hon eller Ica ska skämmas så det stinker om det. Hon bad absolut om ursäkt. Jag godtag ursäkten med världen irritation och min blick hade kunnat döda om den var så pass att den kunde skjuta blixtrar.

Jag säger bara en sak! Bara för att du är kort ska du inte behandlas som en skolungdom. Bara en sak till? VILKEN SKOLELEV KÖPER MJÖLK, BRÖD OCH SMÖR? (Kunde vart godiset hon reagerade på, men? Hallå?)


Bild från google!



Har aldrig hört att man som skolungdom inte får gå till ICA innan tolv! :O

Men löjligt att dom är så hårda med den regeln att dom inte kunde ge sej och tro dej.

2011-09-30 | 18:09:55

Personlingen tycker jag att det är en dålig regel. Tänk om de skall på skolutflykter eller en kort resa eller nått och skall handla för resan - då får de inte det för att klockan är för lite xD haha idiotiskt tycker jag men men xD Vid den åldern gick jag ofta och handlade det som skulle finnas i hemmet. Men du ser inte ut som en 12åring. Däremot gjorde hon bara sitt jobb - så det är inte henne man skall skälla på :p

2011-10-01 | 23:59:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo