Känna sig hotad från en annan uppfödare?

Allvarligt talat! hur kan uppfödare av alla slag känna sig antingen hotad av en eller flera? Inte bli hotad på så vis utan kanske känna att "Den personen föder upp bättre katter än mig, h*n ska jag glra livet surt för" så känns det just nu då man försöker dela sin egen glädje eller alla andra glädje då man skriver inne på Ragdoll.ifokus.se.

Ett av mina inlägg som bara är 3-4 dagar gammalt har blivit raderat av inga grundliga orsaker. Fanns inge otrevligheter eller sådant. Bara trevligheter och massa bilder på söta Ragdolls. Då den försvann bara så där kollade jag alla andra mina inlägg som jag har kvar, de fanns och är flera månader gammalt.

Kan det vara så att det finns en MODERATOR som känner sig hotad av min kompis uppföddning eller vad är problemet?
Min kompis kan heller inte ladda upp några inlägg där för så fort den ligger där, kanske några minuter eller timmar är den sen raderad. Vad kan denna moderator ha så mycket emot min kompis?

Kan inte vara annat än att en moderator raderar inlägg bara så där på måfå. Vi har försöjt allt med att få veta vad problemet ligger men det verkar inte finnas några som helst problem alls. Inläggen har mystiskt blivit borttagna. Det suger att en moderator ska behöva vara så (men varför ska ett inlägg som är bara några dagar gammalt försvinna medan annat man har ligger där i flera månader utan att försvinna?).

Det ska finnas en grundlig orsak och det borde tas öga mot öga. Trodde alla uppfödare respekterande varandra men tydligen finns det ju personer som helt klart, inte har vuxit upp ännu.

BEVIS: Detta skrev jag just nu på Ragdoll.ifokus.se


Så pyttsan att man kan totalt tappat intresset från en sida som en gång var trevlig, som nu känns bara som skit.


Vad irriterande att någon tar bort inlägg :o Speciellt utan någon synbar anledning.

2011-10-09 | 20:07:38

Irriterande att nån bara tar bort ditt inlägg utan att ens förklara varför ;O

2011-10-14 | 23:18:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo