Crazy kattunge!

Okej, har min lilla dam Malin här hemma på snart 6 månader som måste vara dem mest galnaste katten jag någonsin haft!

Kan först tilläga att hon kastrerades i tisdags. Åkte in med henne till 08.15 och hämtade henne 14.00 (hon var redan vaken och pigg?). När vi kom hem så skulle jag låta henne sitta i buren ett tag på toaletten så narkosen skulle gå ur henne lute gran.
Kan säga det gick inte. Efter en halvtimme släppte jag ut henne och det första hon gör, är att springa fram till hennes älskade leksaker och leka... okej, kattunge visst hon vill leka det får hon, inte mig emot. Bara ha koll på magen hennes.

Efter det, var hon vaken 24 timmar och sov inte en enda gång. Det var en av de tuffaste nätterna jag någonsin haft xD
Kvällen efter börjar hon sova och sova och sova. Slutade med att hon sov 38 timmar.

Nu är hon sig själv igen men jag ska nämna en sak till. Hon började till och med hoppa samma dag så jag sprang ju efter henne som en hönsmamma för att få henne att inte hoppa. Inte det lättaste för den här katten har världens energi som jag inte alls vet var hon får ifrån.

Tror att hon gjort allt detta så har såret under hennes mage klarat sig extremt bra. Hon är bara svullen men svullnaden är på väg ner nu. Okej, har haft en gäng massa katter som aldrig, då menar jag ALDRIG haft sådan här energi. Och jag leker med henne flera ggr om dagen och går ut med henne 1 timme om dagen (hon är väldigt tunnpälsad så nu i vintertiden blir vi nog inte ute så länge) och inget verkar hjälpa.

Hon kanske sover 1 ½ timme sen är det full rulle igen. Någon med en lila galen energikatt som jag? xD




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo