Bytt fron Mobilt till Bredband!

Så sant som rubriken säger så har jag bytt totalt! Av den anledningen att jag laddade på mitt Telia Mobila Bredband för 300 kr för att kunna surfa en månad. Nu Hade det gått en vecka och det var slut?

Alltså, 300 kr på bara en vecka? Kan ni tänka er vad dyrt det ska bli om man ska hålla på att surfa så där? Jag ringde Telia och berättade vad jag vart med om och de höll med mig att det blir dyrt att ha det så, så de rekommenderade mig att testa och skaffa fast.

Nu har jag fast internet (tills jag får modemet på Torsdag nästa vecka) så idag köpte jag en internetsladd som är kopplat till mitt filter i väggen till min dator. Har dessutom satt lösenord på mitt internet så bara jag får använda det.

Jag valde Bredband 100 för 299 kr i månaden och enligt mig är det ett kanon pris, iaf i ett år tills det blir 336 kr om året sen. Men man kan ju alltid byta om ett år igen! Detta kommer vara bästa lösningen för mig eftersom mitt jobb med, gör iss vikarierm beroende av internet (bland annat mobiler, suck!).

Inte nog med det shoppade jag på Birsta City med mamma och brorsan.
Så jag köpte in:
Två papplådor till min blåa hylla,
Skohylla,
Bestiklådor för lådorna,
Två sorters Te på Kahls och
Internetsladden på Kjell & Kompani

Allt detta + lunch på Ikea vart ungefär 400 kr så jag är väldigt nöjd för idag.

Nu blir det till att skruva en massa xD



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo