Inget hänger ihop längre!

Nu när man har jobb så vill man ju verkligen jobba, eller hur? Vem vill inte det?

Men hur blir det sen då? Jag vet att där jag jobbar så brukar det vara ungefär två ggr om året att det finns två speciella månader som gör att man har lite mindre jobb. Men vet ni vad? Nu har jag gått hemma i snart tre månader så på 3 månader har jag jobbat 12 ggr. Det är riktigt illa eftersom man inte heller bor hemma.

I Augusti jobbade jag 8 ggr, i oktober jobbade jag 4 ggr och nu i November har jag inte ens fått något jobb och det sämsta är ju nu att den här månaden så ska man betala: Hyran, Tv avgiften och elen. Det är en pina för mig för får jag inge mer jobb är det lika bra att flytta hem, men frågan är ju hur det ska gå till, för mina föräldrar har inge plats för mig... flytta ut på gatan? Wie!

Känner redan hur allt jag har satsat på är bara bullshit! Livet är inte kul just nu och bättre känns det som att det aldrig kommer bli. Och för att göra de tråkiga sakerna roligare lägger jag in lite bilder på Malin och Dooleys! De båda förgyller min dag just nu!



Jag vill sen inte höra några kommnetarer som att det är så här nu vid dessa tider eller att nu är det så att vara vikarier så sådant behöver ni inte kommentera eftersom de kommentarerna tar jag bort då. Jag vill inte känna mig mer ledsen än vad jag redan är så tänk på hur ni kommenterar.
Jag är inte trevlig att umgås eller skriva med nu!



Du kan inte prova att söka flera deltid- eller extrajobb? Har du tur kanske du kan få 100%?

2011-11-09 | 14:17:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo