Anime serier!

Som flesta andra finns det säkert fler än jag som älskar följa Anime serier. Det är något man nog aldrig skulle kunna växa ifrån.

Vilka jag har sett, från början till slut är Ragnarök - som jag har här hemma, hela serien - och nu kollar man på Mermiad Melody som absolut passar mig som gillar sådana där magiska sagoväsen. Bästa med detta är ju att de sjunger bort deras fiender med deras söta röster och ser super söta ut i dessa söta kläder (herregud! Tror man kommit in i en Super och Söt period xD).
Vilka anime serier följer ni och handlar dem om? - Vill gärna att ni tipsar mig så man kan kanske följa via youtube.

Och jag ska börja testa och se Vampire Knight men eftersom det är jobbigt att finna en vettig person på youtube som laddat upp den ordentligt så får man väl se om man finner en som kan LADDA hem den åt mig och skicka skivor eller något sådant. För Vampire Knight älskar jag ju <3
En eller 10 avsnitt har man väl följt på youtube ^^


Bildkälla:
http://browse.deviantart.com/?q=Luchiaandkaito&order=9&offset=72#/d1yorq2

De är så söta tillsammans <3 Luchia och Kaito!


Kan inte annat än hålla med dig, anime serier är så underbara! Alla överdrivna känslor som animefigurer alltid har är så underhållande, och serierna kan ju vara så grymt spännande!

Jag älskar Naruto, Sailor Moon, Death Note, Vampire Knight, Fruits Basket (bara sett ett par avsnitt av det men), School Rumble (samma sak där), Darker Than Black och ett par till.

Om du vill ha en spännande anime, se för guds skull "Death Note".

Huvudpersonen är Light Yagami, en student som upptäcker en övernaturlig anteckningsbok, kallad "Death Note", som dödsguden Ryuk släppt ned på jorden. Serien kretsar kring Lights försök att skapa och styra över en värld "utan ondska" som "gud" med hjälp av anteckningsboken, och detektiven L:s försök att stoppa honom. Death Note-häftet tillåter användaren att döda de personer vars namn och ansikten han eller hon känner till, genom att skriva namnet i boken medan de visualiserar personens ansikte.



Det låter rörigt jag vet, men det är awesome!

Om du vill ha en gulligare serie så kan jag rekomendera "School Rumble", även om jag inte sett alla avsnitt så är den rolig och jätte söt!

2011-05-10 | 08:54:28

sv: hihi jaa han är så sööt så :3 och btw, din blogg är jättefin :)

2011-05-10 | 10:11:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo