Det går utför... eller nerför... eller... det går som det går?

Jag tänker inte direkt be om ursäkt för att jag inte bloggar, jag har ett liv utanför datorn gränser så jag gör massa annat än sitter bara här. Även om en del sidor jag är medlem på tvingar mig att logga in minst en gång om dagen, jobbigt, men sitter jag en timme vid datorn varje dag får jag det jag villn ha gjort GJORT!

Så nu har man fått tvättat idag, hemma hos mamma. Kul! Nej, skulle ja ringt idag men då vart det att man tvättade, var hundvakt och sen glömde bort sig, bättre vart det inte då man skulle hem, handla, göra mat sen ringer de från jobbet!
Bara strunta i maten och bege sig iväg för att jobba. Vad gör man inte då? Jag hoppas gärna över maten om jag ska jobba för jag föredrar då pengar framför maten.

Ända som stöp i marken var mitt fredagsmys. Skulle dricka lite vin, äta god mat (SUPER GOD MAT!!) och sen på kvällen dricka te och äta 70% choklad med chokladmouse och jordgubbssås... det gick inte så som jag tänkt det!

Så det får bli i morgon. Har annar hunnit tvätta mina kläder + lite annat (lånat mammas tvättmaskin så ska hämta allting i morgon då det torkat) och jobbat, vilken dag!

Bye Bye!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo