Jobb blogg!

Sitter nu och skriver en snabbis här från jobbet, vi är mitt uppi fika nu så jag tänker snabbt skriva igenom en del saker som ni kanske ska veta, innan ni tror man gått och dött eller så.

har som sagt vart ledig en dag än så länge, i Torsdags var jag ledig sen har man praktiskt taget jobbat sen måndags. Jag klagar inte på hur jag jobbar nu eftersom jag behöver dessa timmar för att klara att bo ensam. Nu är det så att det är INGA som helst problem att arbeta och få ihop så jag har till hyran och mat. men mitt mål med att jobba och uppnå varje månad är MINST 100 timmar! Och får jag mera jobb (sen efter att man slutat sommarjobba) så är det bara ta jobben, ju mer timmar detsto bättre!

Iaf så har jag nu bott i en månad i min lilla söta lägenhet och det är super skönt! har nu fått min nyckel till tvättstugan som går till en kolv som man flyttar runt och väljer vilket datum man ska tvätta också har jag äntligen fått min föråddsnyckel! FINELLY!

Så idag kommer mamma hem och hjälper mig för nu kan man säga att jag officiellt har flyttat in! Fan så skönt! Livet är undervart nu när man bor helt ensam!



och bara för att Malin är så J*vla söt så får hon pryda detta tråkiga inlägg ;)


åh vilken söt katt!

2011-07-05 | 21:19:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo