Right Now!

Musik: Unbreakable - Westlife

Har nu jobbat från halv åtta till fyra på eftermiddagen idag. Kändes bra att komma iväg att jobba sisat dagen på månaden så nu har man fått ihop så mycket som runt 52 timmar. Ganska lite så jag fick ihop 100 timmar i December. Så man får hoppas på turen då mlönen kommer nästa vecka. Tur att man med har aktivitetsstöd.

Just nu känne rjag mig extremt skrivsugen men att skriva men nu är det ju så att min dator har blivit skitknäpp efter att den vart ominstallerad så nu piper den hela tiden och är AS seg! Jag blir rakt ut arg på den och har den nu nerstängd så nu sitter jag vid brorsan stationära dator. Så vill jag skriva något får jag väl ladda hem office igen. Tror han inte säger något, föredrar office framför WordPad och MiccrosoftWord.

Och nej, min kamera är inte såld ännu men jag hoppas på det snart. Inga telefonsamtal eller mail har kommit. Har till och med satt upp anonser på mitt jobb nu så jag hoppas verkligen att någon blir intresserad och ringer/mailar om den. Vill få bort den som snarast.



Dagens Lyrics:

Took my hands
Touched my heart
Held me close
You were always there
By my side
Night and day
Through it all
Baby come what may

Swept away on a wave of emotion
Oh we're caught in the eye of the storm
And, whenever you smile
I can hardly believe that you're mine
Believe that you're mine



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo