Känns som om man måste skärpa sig!

Eller kanske så inte. Sitter och funderar på vad man kan blogga om och jag kommer inte på nmågot speciellt än att jag inte gillar min bloggdesign längre.

Längtar tills min kompis från Dalarna kommer för jag vill ju ha hjälp med att fotografera den bilden. Problemet är bara att den planen kommer att förkastas så allt som jag planerat och vi skulle kunna ha hunnit med slängs i soppkorgen, sorgligt att det inte alltid går som man tänkt sig.

Så min bild till min nya bloggdesign kommer aldrig att komma, känns frustrerande då man vet exakt hur den ska se ut och all denna bakgrunden också får man den inte gjord. Sådant suger ju en aning.
Man skulle ju kunna kontakta hon som gjort min design men då kostar 100 kr, billigt, ja visst, men värt det? Nej?

Jobbigt liksom. Hur jag betalade denna jag har nu är en annan femma som inte behövs beskriva här det är inte det de handlar om.

Förutom det ser man på en grymt snygg utsikt där solen strålar skjuter upp bland de tjocka molnen ocj bildar ett vackert motiv på himmelen, fotograferar jag? Nej det gör jag inte... Det känns som om jag måste skärpa mig lite!



Sv: Som jag skrev i mitt blogginlägg så skall du tänka dig att det där är både julklappar och födelsedagspresenter:P Samt att det är från två familjer ;) Och kläderna är från REAn :P utom tjocktröjan - det är en födelsedagspresent ;)

fick mer kläder med men allt var svart xD så det blev lite svårt att fotografera dem ;) Sen ditt lilla problem du har :P Kan du int ebe någon annan fotografera bilden åt dig ;)?

2011-01-07 | 12:23:58

Sv: Men det var ju det jag skrev ;) Du känner väl fler som kan hjälpa dig att ta den bilden? Om du nu exakt vet hur bilden skall se ut kan du ju be som helst om hjälp ;). Varför kan ni inte ta den nu när hon kommer då?

2011-01-07 | 13:52:50

Sv: Okey ja då förstår jag. Men varför kan ni inte ta den nu då när hon kommer:P?

2011-01-07 | 15:53:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo