Hon slutar aldrig förvåna mig!

Okey, Lissie är nu 7 månader (runt nästa vecka) och hon har som sagt kommit in i en trotsålder som ska ligga mellan 7-12 månader så nu har jag hektiska månader framför mig med att vara tuffare och allt envisare än evisast med henne. Inget mig emot eftersom hon gör stora framsteg för att vara hon.

Haha klagade lite igår på henne för att hon inte lyssnar. Inne är det inga problem men det är ute som är problemet eftersom hon blir koncentrerad på allting annat förutom mig. Dessutom får jag för mig att hon tror att hon heter Nej och inte Lissie (Haha xD), så vi jobbar på det där med att gå lös, lära oss att gå fot och på inkallning. Det är ganska mycket för en valp på 7 månader att ta in, men börjar jag inte nu, kanske hon aldrig lär sig.

Så idag skulle vi ut och träna. Hon får kissa först så hon har det gjort sen tar vi våran gamla vända som är en väldigt kortis eftersom jag vill börja med ett ställe först innan vi tar ett annat. Då stöter vi på en gammal polare. En terrier hane på 2 år som blir så glad att se Lissie och Lissie blir glad att se honom. Tyvärr vart det ingen lek med varandra för dem båda eftersom vi skulle öva. Och så fort han försvunnit med sin matte så kommer vi igång med att träna på inkallning.
Hon sitter fint bredvid mig och kollar bakom sig lite (en gubbe med en icakasse knallar förbi oss) innan hon vänder huvudet framåt.

Här har jag ett kommando till henne. Hon får inte springa från min sida, först jag ser att hon har ögonkontakt med mig och att jag säger "Varsegod". Hon tittar upp och jag svarar henne Och FJOOOOOOOOOMP!!!! Flyger hon iväg bort från mig. Tror ni inte att jag fick världens panik då hon bara springer ifrån mig i all världens fart? Menar, har ni försökt springa ifrån en hund någon gång eller springa ifatt en? Totalt omöjligt.
Jag står kvar där jag står och skriker Lissie 3 ggr tills jag ser hur hon stannar, vänder sig om och kollar upp på mig. HIT skriker jag och slår lätt på sidan av låret (som jag alltid ha gjort?) och tror på fan att hon kommer genast tillbaka och sätter sig ner nedanför mig? o______________O

Okey... Kan knäpper med klickerna två ggr och berömmer henne jäääätte mycket! Herregud så den hunden aldrig slutar förvåna en xD



Naaw, vilken duktig liten vovve! (;

Svar: Det låter helsnyggt, dubbla linnen är alltid fint! :D Hemma kör jag också på mjukisar och t-shirt, inte det hetaste så att säga.. haha x)

2011-01-11 | 20:14:22

Ja visst är dom?! :)

2011-01-11 | 20:52:34

Det är sjukt konstigt med det sablans bakgrunden, hehe :( Pojkvännens skärm var för stor, så då täcktes inte hela. Skolans kunde heller inte ens visa den. Skumt :)

2011-01-11 | 22:30:03

Jag kan inte det i huvudet, det är upp till din stilmall (vilket värde du anger som width), men jag skulle kunna gissa på typ 800px :)

2011-01-12 | 07:56:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo