En väldigt lugn helg!

Den här helgen har vart extremt lugn om jag får säga det själv. Härligt med lugna helger där man slipper stressa och sen fundera på varför helgen tog slut så snabbt. Själv tycker jag att det vart skönt då det gått långsamt.

Har för det mesta suttit vid datorn, snackat med en kompis via telefonen, ritat med min ritplatta och sett en massa teve. I fredags så var vi ju till sjukhuset bland annat för brorsan skulle få en omläggning på tån. Och hur det är med han är bara bra. Tån börjar äntligen läka nu så det är ju etts tort +. Fast, sjuksköterskan sa till och med att tån läkte allt för fort så man får väl återse vad som händer via med den.

Och nej, jag tittade inte på hur tån såg ut. Känner jag mig själv skulle väl jag svimma. Klarar inte av sådant sen man var med om en kastration på en hund för ett par år sen då man gick i skolan. Haha fick lämna rummet och återkomma efter en halvtimme då min mage och min hjärna fungerade igen. Fast då när jag kom tillbaka skulle de precis kastrera en kanin så då höll jag mig undan (satt bakom veterinären så jag såg inget xD).

Och igår, lördag, var det super lugnt. Jag var med mamma mest hela dagen, ritade på ritplattan och hade det sköj med den.

Och idag, kom syrran, bakade bärpaj (blåblär, björnbär och hallo) med vaniljsås. Mums, fast, jag satt och gjorde en massa miner så fort jag tuggade på ett surt hallon eller björnbär. Haha mina miner blir fullkomligt hemska så fort jag äter något som är surt. Surt är det värsta jag vet. Får ont i gomen och i tungan efter att jag ätit något som är hemskt surt xD

Aja, måndag i morgon, vilket lär betyda att det blir mer jobb för mig :)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo