Mer gå lös/fot träning!

Idag tränade jag och Lissie en kort stund på att gå lös och gå fot. Bara att denna gången fick hon gå utan koppel. Bara halsbandet som hängde på henne så jag hade något att nå efter så det gick väldigt bra. Två ggr sprang hon ifrån mig så då testade jag springa åt andra hållet så hon kom efter mig istället för att jag sprang efter henne. Haha måste ha sett roligt ut eftersom det kom massa Nivrenabarn då som tog deras promenader som alltid (de började då jag gick i skolan 04-05).

Iaf så var hon väldigt duktigt. Jag fick henne att kissa och bajsa först innan vi satte igång eftersom jag tyckte hon skulle få göra det så hon inte vart allt för uppjagad och stressad. Och vi tränade runt på ett varv bakom lägenhetshuset där vi annars bruka träna. Belöning är ju att få så bra beröm som möjligt och sen få leka lite, med mattes stränga röst om det blir allt för tokigt.

Och jag tycker det gick jätte bra, tills hon vart så extremt busig att hon ville springa sin egen väg så då fick det bli kopplet. För hon är ju som sagt snart 8 månader så hon är inne i trotsåldern som ska ligga mellan 7-12 månader så det kommer bli ganska så jobbigt framöver. Men jag ska nog klara det :)



Bilder är ju så trevligt nu med x)


Vilda kom aldrig i den s.k trotsåldern, hon var lättsam hela vägen, så det är ju inte säkert att Lissie kommer i det, då det inte gäller alla hundar :)

Dizzy däremot kom i den åldern, och jag tror fan aldrig att hon lämnat den heller :D

2011-02-02 | 22:01:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo