Fisk i Knyte!
Denna fiskrätt är något som min syster och min kusin kom på under Hemkunskapen då de gick i åttan-Nian? Kan inte tippa direkt så där när det var. Men skitsamma, detta är em super hit maträtt och så simpel att göra.
Serveras tillsammans med potatis.
Ingredienserna:
500 gram Torksfilé eller aborrfilé (detta bestämmer du helt själv efter smak)
Creme Bonjór - vilken smak du helst gillar. Jag föredrar Gräslök och Örter eller Soltorkade tomater.
Frysta grönsaker - Du väljer precis vilken sort du vill. Smaksak
Alluminiumfolie
Salt
Peppar - Jag använder mig av fiskkrydda
Så här gör du:
1. Riv loss en bit alluminiumfolie, ca 40 cm.
2. Lägg dit fiskbitarna eller filérna. Hur mycket beror på hur mycket du orkar äta upp. Jag kan säga att 3-4 aborrfiér är perfekt.
3. Lägg på med frysta grönsaker.
4. Lägg sen på ne klick med Cremé Bonjór över frisken och grönsakerna.
5. Salta och peppra. Salta försktigt eftersom dessa fiskarter suger åt sig saltet bra.
6. Knyt över alluminium mot varandra så det blir som små knyten. Lägg dem på en plåt och in i ugnen på 175 Grader eller 200 Grader i 30-40 minuter.
Smaklig måltid!
Serveras tillsammans med potatis.
Ingredienserna:
500 gram Torksfilé eller aborrfilé (detta bestämmer du helt själv efter smak)
Creme Bonjór - vilken smak du helst gillar. Jag föredrar Gräslök och Örter eller Soltorkade tomater.
Frysta grönsaker - Du väljer precis vilken sort du vill. Smaksak
Alluminiumfolie
Salt
Peppar - Jag använder mig av fiskkrydda
Så här gör du:
1. Riv loss en bit alluminiumfolie, ca 40 cm.
2. Lägg dit fiskbitarna eller filérna. Hur mycket beror på hur mycket du orkar äta upp. Jag kan säga att 3-4 aborrfiér är perfekt.
3. Lägg på med frysta grönsaker.
4. Lägg sen på ne klick med Cremé Bonjór över frisken och grönsakerna.
5. Salta och peppra. Salta försktigt eftersom dessa fiskarter suger åt sig saltet bra.
6. Knyt över alluminium mot varandra så det blir som små knyten. Lägg dem på en plåt och in i ugnen på 175 Grader eller 200 Grader i 30-40 minuter.
Smaklig måltid!
Trackback